₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بنظر شما میشه سرنوشت رو عوض کرد
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بنظر شما میشه سرنوشت رو عوض کرد
1 2 3

بدون عکس

بنظر شما میشه سرنوشت رو عوض کرد

1407 بازدید، 45 پست، نویسنده: محسن صائب

• SaMaN TaJ

همیشه باید سرنوشت رو از سرنوشت 52

• محسن صائب

نقل قول: نخبه
    این فیلم برنده جایزه شده اون وقت میگین بی ارزشه

خیلی ها برنده جایزه میشن
    ولی........................... 2
    نقل قول: SaMaN TaJ
    همیشه باید سرنوشت رو از سرنوشت

اینجوری که زندگی خیلی سخت میشه 3

• Mahboob

نقل قول: محسن صائب
    بنظر شما میشه سرنوشت رو عوض کرد

اول از همه هم تاپیکتون خیلی‌ جالب بود هم نظر دوستان

در کلّ خیلی‌ بحثه باحالی‌ شده. به نام خدا منم شرکت می‌کنم بقول شیرین جونم فسفر میسوزونم 4

من به تغییر سرنوشت اعتقاد دارم یعنی‌ میشه سرنوشت رو تغییر داد اما باید به یه سری از مسائل توجه کرد . اولین قدم اینکه از خدا کمک بخوایم. آقا محسن من به این خیلی‌ اعتقاد دارم وقتی‌ کسی در مورده زندگیش از خدا کمک می‌خواد خدا نشانه هایی براش میفرسته تا وارده راه درست بشه . گاهی‌ برای اینکه بنده متوجه بشه خدا سنگ ریزه هایی میفرسته وقتی‌ بنده متوجه نشد مجبوره پاره آجر بزنه تو سرش تا روشو برگردونه اما همیشه راه بهترین رو نشون میده . متأسفانه خیلی‌‌ها نمیتونند این نشانها رو تشخیص بدن .

من خودم توی زندگیم مشکلاتی‌ داشتم که بعد‌ها فهمیدم با اینکه هیچ ربطی به خواسته زندگیم نداشت و من خیلی‌ ناراحت بودم که چرا خدایا به من کمک نمیکنی‌ فهمیدم که توی همون مشکل راهی‌ بود که من رو به هدفم نزدیک میکرد و این یعنی‌ وقتی‌ از خدا کمک می‌خوای خدا از همون موقع دست به کار میشه .راستش چون آدم معتقدی هستم در مورده کسائی که به خدا اعتقاد ندارند هیچ نظری ندارم.

من به شانس اصلا اعتقادی ندارم چون با یک نگاه به این هستی‌ و عظمت و شگفتی هاش مسئله ی مثل شانس جوک به حساب میاد چون نظم این هستی‌ بحدی دقیق هست که نمیشه حتا گفت شانس وجود داره . تمام اتفاقت این هستی‌ حساب شده هست . اگر اتفاق بدی برامون پیش میاد دلیلی داره یا خیرتی بوده و یا حکمتش رو بد میفهمیم . باید همیشه وسعت دید داشته باشیم نه با ظاهر هر اتفاقی بگیم بد شانسیم.

بزرگترین نکته واسه پیشرفت هم اینکه باید به زندگی‌ خودمون نگاه کنیم و هیچوقت مقایسه نکنیم که بعضی‌ از دوستان هم بهش اشاره کردند .

برای هر خواسته باید آخرین حد تلاشمون رو بکنیم و نتیجه رو به خدا بسپاریم . همیشه باید وسعت دید داشت یعنی‌ با آگهی‌ قدرت اینو داشته باشیم تشخیص بدیم اتفاقاتی که برامون میفته واسه اینکه ما بفهمیم بد شانسیم یا خوش شانس بلکه خدا می‌خواد ما رو متوجه اتفاقی مهم تر کنه که حالا این دیگه ما هستیم که یا میگیریم یا نمیگیریم . درضمن خدا همیشه واسمون ساده میگیره این ما هستیم که سخت میگیریم

ببخشید سرتونو درد آوردم 58

• محسن صائب

نقل قول: Mahboob

من به تغییر سرنوشت اعتقاد دارم یعنی‌ میشه سرنوشت رو تغییر داد اما باید به یه سری از مسائل توجه کرد . اولین قدم اینکه از خدا کمک بخوایم. آقا محسن من به این خیلی‌ اعتقاد دارم وقتی‌ کسی در مورده زندگیش از خدا کمک می‌خواد خدا نشانه هایی براش میفرسته تا وارده راه درست بشه . گاهی‌ برای اینکه بنده متوجه بشه خدا سنگ ریزه هایی میفرسته وقتی‌ بنده متوجه نشد مجبوره پاره آجر بزنه تو سرش تا روشو برگردونه اما همیشه راه بهترین رو نشون میده . متأسفانه خیلی‌‌ها نمیتونند این نشانها رو تشخیص بدن .

بعضی از دوستان در این تاپیک واقعا عالی اظهار نظر کردند
    از جمله شما
    من مطلب شما رو چند بار خوندم
    واقعا عالی
    46

• Mahboob

نقل قول: محسن صائب
    عضی از دوستان در این تاپیک واقعا عالی اظهار نظر کردند
    از جمله شما
    من مطلب شما رو چند بار خوندم
    واقعا عالی

9 9 9