خانمها که خوب میدونن باید چیکار کنن ولی گاهی بی عرضگی بعضی مردا باعث میشه که زن بدبخت جور اون رو بکشه و بره سر کار تا بتونه خرج خودشو لااقل در بیاره .. گاهی هم مردهای پولدار خسیسی هستن که جونشون در میاد برای خانواده پول خرج کنن در این مواقع هم زن باید جور این مرد تربیت نشده رو بکشه البته در بیشتر مواقع جامعه ما نیاز به کار کردن خانمها داره و باید خانمهایی باشن که این کارا رو انجام بدن مثل پزشک زنان تازشم مردی به زن اجبار نمیکنه بیرون از خونه کار کنه ولی خیلی از مردها زنهایی رو میپسندن که سر کار میرن البته ببخشیدا اینم از ک..ن گشادیه اقایونه که قبل از ازدواج دنبال اینجور دخترا هستن
بله زنها فرشته ان شک نکن.. با هر دیدی به زندگی نگاه کنی همون میشه ..شما فکر کن زنها لولو هستن و زندگی لولویی رو تجربه کن
نقل قول: carlos
هیچوقت ذات یک آدم تغییر نمیکنه .ذات زنونه رو نمیشه به مردونه تغییر داد
خیلی خوب بود که به این ذات که میگین همه احترام میزاشتن و همه سر جای خودشون اونقدری تلاش میکردن که واقعا نیازی به این چیزا نبود چطور مردا فقط بدشون میاد که زنشون بره تو یه اداره یا شرکت کار کنه ولی هنوز زنهایی هستن که توی شالیزارهای شمال و مزارع چای کار میکنن و خیلی کارای دیگه و هیچ مردی هم اعتراضی نداره خیلی باحالید اگر کار واقعا برای خانم بده و زن باید ظرافت زنونگی داشته باشه پس باید به مردهای قدیمی بگیم که یه ذره ک..ن شون روتکون بدن کار کنن که زنه بدبخت مجبور نشه همه مسئولیتهای زندگی رو به دوش بکشه
من خودم جزو کسانی هستم که عمرن کار نمیکنم تا وقتی شوهرم کار میکنه و میتونه خرج زندگی رو خوب در بیاره ولی نظرات شما رو هم مغرضانه میدونم چون بدون اینکه خیلی چیزا رو در نظر بگیرین فقط حکم میکنین که زن کار نکنه که مبادا یهو غذا و چاییتون دیر بشه و الا خیلی از مردا به ظرافت زن فکر هم نمیکنن
خیلی از زنها رو هم دیدیم که هم بیرون از خونه کار کردن و هم توی خونه و هم بچه های خوبی رو تحویل جامعه دادن..
هیچ فکر کردین چرا هیچوقت یک زن , قاضی نمیتونه باشه ؟؟؟
معلومه تو خیلی به این موضوع فکر میکنی خب واسه اینکه زنها خیلی روح لطیفی دارن و دل نازک.. البته فکر کنم این روزا دیگه زنها هم بتونن تو ایران قاضی بشن چون زنها هم به خاطر جامعه بدمون هر روز خشن تر میشن
نقل قول: Mahboob
یه چی گفتیا معلومه که می تونه باشه تازه کلی هم قاضی زن معروف در دنیا هست بعدم فقط تو ایران زن نمی تونه قاضی باشه حالا می گفتی ... چرا ؟
کلی هم فیلم هست که قاضیهاشون زن هستن .. حالا مگه قاضی ها چه گلی به سر بقیه زدن که اینقدر مهم باشه کارشون .. این روزا هم که ماشالله قاضی های ایرانی با زیر میزی و رای های الکی روی هر چی قاضیه سفید کردن...
کلی هم فیلم هست که قاضیهاشون زن هستن .. حالا مگه قاضی ها چه گلی به سر بقیه زدن که اینقدر مهم باشه کارشون .. این روزا هم که ماشالله قاضی های ایرانی با زیر میزی و رای های الکی روی هر چی قاضیه سفید کردن...
به نظرم یه دردی که مخصوصا تو جامعه ی ما هست اینه که دائما زن و مرد رو با هم مقایسه میکنیم. حتی گاهی اوقات ناخودآگاه! انگار که بین زن و مرد مسابقه گذاشتن و هر جنسی میخواد ثابت کنه که برتره و توانمندتره! همه دنبال آیه و حدیث و سخنی از یه بزرگی هستن که اثبات کنن جنس خودشون یه جورایی آره برتره...! در صورتیکه اصلا مقایسه یا مسابقه ای وجود نداره چون اصلا زن و مرد هرکدوم مدار خودشونو توی هستی دارن.
تو جامعه ی ما مردها و زنها مرتب میخوان به هم بفهمونن که از همدیگه برتر و توانمندترن. حتی تو بعضی از پستهایی که تو همین تایپیک گذاشته شده اگر نگاه کنین این نگاهو میبینین ،البته شاید ناخوداگاه.
زیبایی هرکدوم به اینه که خودشون باشن.
مثلا خود فمینیستهارو که خیلی هم دم از حقوق زن میزنن اگر دقت کنین میبینین که بخشی از عقایدشون اتفاقا مردسالارانه س! برای اینکه اثبات بکنن زنها با مردها برابرن، کاراهای مردانه میکنن که اثبات کنن برابرن. در صورتیکه این خودش بدترین نوع مردسالاریه! چون ارزش زن داره با اعمال مردانه سنجیده میشه. جالبه که حتی توی جامعه ی خودمون هم که لااقل در مقام حرف، اادعای ضدفمینیستی داره ، همین چیزا داره ترویج میشه. مثلا وقتی یه زن پشت رل یه کامبون میشینه همه جا تو بوق میکنن که ببینین عجب زن توانمندیه. حالا البته این به خودی خود عیبی نداره اما واثعا یه زن فرضا نتونه کامیون برونه چیزی از ارزشش کم میشه؟ یا اگر بتونه کامیون برونه خیلی ارزشش رفته بالا؟
همین نگاههاس که این شرایطو به وجود اورده و یه عده هم بندگان خدا تحت تاثیر جو کلی جامعه باور کردن...
به نظرم یه دردی که مخصوصا تو جامعه ی ما هست اینه که دائما زن و مرد رو با هم مقایسه میکنیم. حتی گاهی اوقات ناخودآگاه! انگار که بین زن و مرد مسابقه گذاشتن و هر جنسی میخواد ثابت کنه که برتره و توانمندتره! همه دنبال آیه و حدیث و سخنی از یه بزرگی هستن که اثبات کنن جنس خودشون یه جورایی آره برتره...! در صورتیکه اصلا مقایسه یا مسابقه ای وجود نداره چون اصلا زن و مرد هرکدوم مدار خودشونو توی هستی دارن.
تو جامعه ی ما مردها و زنها مرتب میخوان به هم بفهمونن که از همدیگه برتر و توانمندترن. حتی تو بعضی از پستهایی که تو همین تایپیک گذاشته شده اگر نگاه کنین این نگاهو میبینین ،البته شاید ناخوداگاه.
مثلا خود فمینیستهارو که خیلی هم دم از حقوق زن میزنن اگر دقت کنین میبینین که بخشی از عقایدشون اتفاقا مردسالارانه س! برای اینکه اثبات بکنن زنها با مردها برابرن، کاراهای مردانه میکنن که اثبات کنن برابرن. در صورتیکه این خودش بدترین نوع مردسالاریه! چون ارزش زن داره با اعمال مردانه سنجیده میشه. جالبه که حتی توی جامعه ی خودمون هم که لااقل در مقام حرف، اادعای ضدفمینیستی داره ، همین چیزا داره ترویج میشه. مثلا وقتی یه زن پشت رل یه کامبون میشینه همه جا تو بوق میکنن که ببینین عجب زن توانمندیه. حالا البته این به خودی خود عیبی نداره اما واثعا یه زن فرضا نتونه کامیون برونه چیزی از ارزشش کم میشه؟ یا اگر بتونه کامیون برونه خیلی ارزشش رفته بالا؟
همین نگاههاس که این شرایطو به وجود اورده و یه عده هم بندگان خدا تحت تاثیر جو کلی جامعه باور کردن...
ممنون از نظراتتون خیلی خوب بود کلی استفاده کردیم .اما این واقعیت نسل ماست و واقعیت زمانه ما که خیلی چیزا سر جای خودش نیست .خیلی چیزا که اگه اینطور بود ما ها زندگی های راحت تری رو داشتیم و تجربه میکردیم حیف که ما آدما به حق خودمون و به جایگاه خودمون قانع نیستیم و به جای اینکه از این میل به پیشرفت برای حرکت به جلو بهره ببریم گاهی به بیراهه میریم
mojde, خیلی تاپیک جالبی بود خیلی مژده جان.یه مثبت کمه براش صحبتای مستونم خیلی بی ریا و واقعی بود کاملا حسش کردم. شعار من همون مرد نخستین ماموت شکار کن و همون زن غارنشین خونه نشینه...
به شرطی که توی غار همه جور امکانات برای ترکوندن باشه
شیرین جونم مرد غارنشینو نشناختی اون برا ترکوندن جوهری داشت که ببخشید مرد امروزی یک هزارمشو هم نداره مردی که از سوسک چندشش میشه ...نمی ترسه ها چندشش میشه مردی که... نمايش يا پنهان متنبلا نسبت مردا و آقایون سایت البته
نه دیگه ماهی جون شما گفتی مرد میره شکار زن می مونه تو غار.. خب منم میگم تو غار با برو بکس کوهستان و غار و جنگل میترکونیم تا شب که مرد از شکار بر گرده هم کمی لطف میکنیم و کار خونه انجام میدیم سه سوت.. خب چه کنیم که اقاها گویا ناراضی هستن از سر کار رفتن خانمها.. پس خوش بگذرانیم تا ک..ن اقایان بسوزد.. پس چرا نومزدنگ من با کار کردن زن مخالف نیست و میگه اگر دوست داشتی بازم برو اگر نه بازم خودت میدونی هر جور خودت راحت تری خب منم که حساس خب راحت ترم برم خوش گذرونی
عزیزم نومزدنگا این روزا این مدلی شدن همون چیزایی که محسن گفت این فمنیستا زدن کارو خرابتر کردن وفقط مسولیتو به دوش زن بیشتر کردن وگرنه حقوق کمتر شده که بیشتر نشده بعدشم زن غار نشین احتمال بچه از سر و کولش بالا میرفته فرصت ترکوندن این مدلی نداشته فکرشو بکن نمايش يا پنهان متنبچه از سرو کولت بالا بره نمايش يا پنهان متنخوب چرا میزنی؟ دوس دارم
Life Dream
البته در بیشتر مواقع جامعه ما نیاز به کار کردن خانمها داره و باید خانمهایی باشن که این کارا رو انجام بدن مثل پزشک زنان
تازشم مردی به زن اجبار نمیکنه بیرون از خونه کار کنه ولی خیلی از مردها زنهایی رو میپسندن که سر کار میرن البته ببخشیدا اینم از ک..ن گشادیه اقایونه که قبل از ازدواج دنبال اینجور دخترا هستن
پس زنها فرشته هستن ديگه!!
چقدر نژاد پرستانه الگوهاي ذهنيتو منتقل ميكني!!!
هیچوقت ذات یک آدم تغییر نمیکنه .ذات زنونه رو نمیشه به مردونه تغییر داد
نخبه
چقدر نژاد پرستانه الگوهاي ذهنيتو منتقل ميكني!!!
کلمه گاهی رو توی جمله هام یه نگاه بنداز
بله زنها فرشته ان شک نکن.. با هر دیدی به زندگی نگاه کنی همون میشه ..شما فکر کن زنها لولو هستن و زندگی لولویی رو تجربه کن
خیلی خوب بود که به این ذات که میگین همه احترام میزاشتن و همه سر جای خودشون اونقدری تلاش میکردن که واقعا نیازی به این چیزا نبود
چطور مردا فقط بدشون میاد که زنشون بره تو یه اداره یا شرکت کار کنه ولی هنوز زنهایی هستن که توی شالیزارهای شمال و مزارع چای کار میکنن و خیلی کارای دیگه و هیچ مردی هم اعتراضی نداره خیلی باحالید اگر کار واقعا برای خانم بده و زن باید ظرافت زنونگی داشته باشه پس باید به مردهای قدیمی بگیم که یه ذره ک..ن شون روتکون بدن کار کنن که زنه بدبخت مجبور نشه همه مسئولیتهای زندگی رو به دوش بکشه
من خودم جزو کسانی هستم که عمرن کار نمیکنم تا وقتی شوهرم کار میکنه و میتونه خرج زندگی رو خوب در بیاره ولی نظرات شما رو هم مغرضانه میدونم چون بدون اینکه خیلی چیزا رو در نظر بگیرین فقط حکم میکنین که زن کار نکنه که مبادا یهو غذا و چاییتون دیر بشه و الا خیلی از مردا به ظرافت زن فکر هم نمیکنن
خیلی از زنها رو هم دیدیم که هم بیرون از خونه کار کردن و هم توی خونه و هم بچه های خوبی رو تحویل جامعه دادن..
محسن صائب
همچی گفتی که هر کی ندونه فکر میکنه من یکسره داره بهت چیزی میگم
نمايش يا پنهان متن
این سخن افلاطون رو من خیلی دوست دارمبراي آنكه بهتر ببينيم گاهي بايد چشمانمان را ببنديم
نخبه
فکر کنم سه بار گفتین و هر سه بارم گفتم عمرن قبول نکنم حرفتون رو
براي آنكه بهتر ببينيم گاهي بايد چشمانمان را ببنديم
اون وقت با قلب و حسهای دیگرمون میتونیم ببینیم و مطمئنا نتیجه همکاری همه حسها خیلی بهتر از فقط بینایی هستش که خیلی با ارزش تره
راستی چشاتون رو ببندین فقط مواظب باشید نخورید به دیوار سایت
Mahboob
یه چی گفتیا معلومه که می تونه باشه تازه کلی هم قاضی زن معروف در دنیا هست بعدم فقط تو ایران زن نمی تونه قاضی باشه
حالا می گفتی ... چرا ؟
نخبه
معلومه تو خیلی به این موضوع فکر میکنی
حالا می گفتی ... چرا ؟
Mahboob
اوهوم , اوهوم
shaparak64
چقدر بعضی از مردا پرتوقع هم هستن درکنار این قضایا. اونوق اون زن بدبخت چه میسوزه
گناه دارن خوب
levrone
rose12
ژنرال
انگار که بین زن و مرد مسابقه گذاشتن و هر جنسی میخواد ثابت کنه که برتره و توانمندتره!
همه دنبال آیه و حدیث و سخنی از یه بزرگی هستن که اثبات کنن جنس خودشون یه جورایی آره برتره...!
در صورتیکه اصلا مقایسه یا مسابقه ای وجود نداره چون اصلا زن و مرد هرکدوم مدار خودشونو توی هستی دارن.
تو جامعه ی ما مردها و زنها مرتب میخوان به هم بفهمونن که از همدیگه برتر و توانمندترن.
حتی تو بعضی از پستهایی که تو همین تایپیک گذاشته شده اگر نگاه کنین این نگاهو میبینین ،البته شاید ناخوداگاه.
مثلا خود فمینیستهارو که خیلی هم دم از حقوق زن میزنن اگر دقت کنین میبینین که بخشی از عقایدشون اتفاقا مردسالارانه س!
برای اینکه اثبات بکنن زنها با مردها برابرن، کاراهای مردانه میکنن که اثبات کنن برابرن.
در صورتیکه این خودش بدترین نوع مردسالاریه!
چون ارزش زن داره با اعمال مردانه سنجیده میشه.
جالبه که حتی توی جامعه ی خودمون هم که لااقل در مقام حرف، اادعای ضدفمینیستی داره ، همین چیزا داره ترویج میشه.
مثلا وقتی یه زن پشت رل یه کامبون میشینه همه جا تو بوق میکنن که ببینین عجب زن توانمندیه.
حالا البته این به خودی خود عیبی نداره اما واثعا یه زن فرضا نتونه کامیون برونه چیزی از ارزشش کم میشه؟ یا اگر بتونه کامیون برونه خیلی ارزشش رفته بالا؟
نخبه
انگار که بین زن و مرد مسابقه گذاشتن و هر جنسی میخواد ثابت کنه که برتره و توانمندتره!
همه دنبال آیه و حدیث و سخنی از یه بزرگی هستن که اثبات کنن جنس خودشون یه جورایی آره برتره...!
در صورتیکه اصلا مقایسه یا مسابقه ای وجود نداره چون اصلا زن و مرد هرکدوم مدار خودشونو توی هستی دارن.
تو جامعه ی ما مردها و زنها مرتب میخوان به هم بفهمونن که از همدیگه برتر و توانمندترن.
حتی تو بعضی از پستهایی که تو همین تایپیک گذاشته شده اگر نگاه کنین این نگاهو میبینین ،البته شاید ناخوداگاه.
مثلا خود فمینیستهارو که خیلی هم دم از حقوق زن میزنن اگر دقت کنین میبینین که بخشی از عقایدشون اتفاقا مردسالارانه س!
برای اینکه اثبات بکنن زنها با مردها برابرن، کاراهای مردانه میکنن که اثبات کنن برابرن.
در صورتیکه این خودش بدترین نوع مردسالاریه!
چون ارزش زن داره با اعمال مردانه سنجیده میشه.
جالبه که حتی توی جامعه ی خودمون هم که لااقل در مقام حرف، اادعای ضدفمینیستی داره ، همین چیزا داره ترویج میشه.
مثلا وقتی یه زن پشت رل یه کامبون میشینه همه جا تو بوق میکنن که ببینین عجب زن توانمندیه.
حالا البته این به خودی خود عیبی نداره اما واثعا یه زن فرضا نتونه کامیون برونه چیزی از ارزشش کم میشه؟ یا اگر بتونه کامیون برونه خیلی ارزشش رفته بالا؟
ژنرال
میسی شیلین عسلم
mojde
KuRoSh
نظرات همه دوستان هم عالی بود
ماهی
خیلی تاپیک جالبی بود خیلی مژده جان.یه مثبت کمه براش
صحبتای مستونم خیلی بی ریا و واقعی بود کاملا حسش کردم.
شعار من همون مرد نخستین ماموت شکار کن و همون زن غارنشین خونه نشینه...
نخبه
به شرطی که توی غار همه جور امکانات برای ترکوندن باشه
ماهی
شیرین جونم مرد غارنشینو نشناختی
اون برا ترکوندن جوهری داشت که ببخشید مرد امروزی یک هزارمشو هم نداره
مردی که از سوسک چندشش میشه ...نمی ترسه ها چندشش میشه
مردی که...
نمايش يا پنهان متن
بلا نسبت مردا و آقایون سایت البتهنخبه
نه دیگه ماهی جون شما گفتی مرد میره شکار زن می مونه تو غار.. خب منم میگم تو غار با برو بکس کوهستان و غار و جنگل میترکونیم تا شب که مرد از شکار بر گرده هم کمی لطف میکنیم و کار خونه انجام میدیم سه سوت..
خب چه کنیم که اقاها گویا ناراضی هستن از سر کار رفتن خانمها.. پس خوش بگذرانیم تا ک..ن اقایان بسوزد.. پس چرا نومزدنگ من با کار کردن زن مخالف نیست و میگه اگر دوست داشتی بازم برو اگر نه بازم خودت میدونی هر جور خودت راحت تری
ماهی
عزیزم نومزدنگا این روزا این مدلی شدن همون چیزایی که محسن گفت این فمنیستا زدن کارو خرابتر کردن وفقط مسولیتو به دوش زن بیشتر کردن وگرنه حقوق کمتر شده که بیشتر نشده
بعدشم زن غار نشین احتمال بچه از سر و کولش بالا میرفته فرصت ترکوندن این مدلی نداشته
فکرشو بکن
نمايش يا پنهان متن
بچه از سرو کولت بالا برهنمايش يا پنهان متن
خوب چرا میزنی؟ دوس دارمآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→