بعدشم زن غار نشین احتمال بچه از سر و کولش بالا میرفته فرصت ترکوندن این مدلی نداشته فکرشو بکن
خب میگیم اقاهه از همون قرصا بخوره که فقط یدونه نی نی بیاریم بعدشم خاله ماهی من چند تا دوست دارم که نی نی دارن ولی هنوزم همچنان در حال ترکوندن و این چیزا هستن
نقل قول: ماهی
فکرشو بکن بچه از سرو کولت بالا بره
من بچه خیلی دوست دارم
خب اقامون اقاتون اقاشون کار کنه بیاره منو نی نی قورت بدیم
بینهایت حرف دلمو زدی عصرا که میرم خونه برای دقایقی میشینم روی زمین و تکیه میدم به کاناپه، پاهامو تاجایی که امکان داره دراز میکنم تا خستگیهام دربره، یه آلوچه میندازم گوشه لپم که مزه دهنم عوض بشه ولی سرمو که برمیگردونم چشمم میخوره به یه دفترچه جلد آبی که توش لیست پرداختها و دریافتها و مبالغشون رو مینویسم، خودبه خود بغض میکنم، یاد خودم میافتم، دلم خیلی برای زن بودنم تنگ شده. دیگه واقعاً مردی شدم برای خودم. دیگه حتی با زنایی که زنن نمیتونم دوکلمه حرف بزنم، درصورتیکه به خدا منم هنوز یه زنم........ دلم برای خودم تنگ شده
مستون جون من هم 4 سال ونیم . حسرت زن بودن داشتم حرفهای دلم زدی غیر از یک مورد داشتن 4 تا بچه محصل وخرجهای کمر شکن خیلی سخت گذشت .ولی خدارا شکر تمام شد ..
نخبه
فکرشو بکن
خب میگیم اقاهه از همون قرصا بخوره که فقط یدونه نی نی بیاریم بعدشم خاله ماهی من چند تا دوست دارم که نی نی دارن ولی هنوزم همچنان در حال ترکوندن و این چیزا هستن
بچه از سرو کولت بالا بره
من بچه خیلی دوست دارم
خب اقامون اقاتون اقاشون کار کنه بیاره منو نی نی قورت بدیم
ماهی
این جمله امری بود یا سوالی؟
قرصه زورش به جوهره ی
نخبه
خبری بود
چه جوهرا
maryamlondon1
عصرا که میرم خونه برای دقایقی میشینم روی زمین و تکیه میدم به کاناپه، پاهامو تاجایی که امکان داره دراز میکنم تا خستگیهام دربره، یه آلوچه میندازم گوشه لپم که مزه دهنم عوض بشه ولی سرمو که برمیگردونم چشمم میخوره به یه دفترچه جلد آبی که توش لیست پرداختها و دریافتها و مبالغشون رو مینویسم، خودبه خود بغض میکنم، یاد خودم میافتم، دلم خیلی برای زن بودنم تنگ شده. دیگه واقعاً مردی شدم برای خودم. دیگه حتی با زنایی که زنن نمیتونم دوکلمه حرف بزنم، درصورتیکه به خدا منم هنوز یه زنم........ دلم برای خودم تنگ شده
مستون جون من هم 4 سال ونیم . حسرت زن بودن داشتم حرفهای دلم زدی غیر از یک مورد داشتن 4 تا بچه محصل وخرجهای کمر شکن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→