₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » سکته در زنان شاغل دو برابر زنان خانه دار است
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » سکته در زنان شاغل دو برابر زنان خانه دار است
1 2 3 4

بدون عکس

سکته در زنان شاغل دو برابر زنان خانه دار است

1085 بازدید، 77 پست، نویسنده: محسن صائب

• shaparak64

نقل قول: محسن صائب
    این نوع نگرش امروزی
    که تقریبا از جنس نگرش گیلاسی به اجتماع هست امروزه داره زیاد میشه دایره اون داره حتی به شهرستانها کوچک هم کشیده میشه
    عواملی هم که دخیل این نگاه شد خیلی فراتر از این مواردی هست که شما ذکر کردید

به نظر شما این نگرش بده نه؟؟ 37
    ولی جالب اینه که مردایی با دید شما دارن کم میشن
    و
    مردایی با این نگرش دارن زیاد میشن ، بگذریم از زنا 1

• gilas

زن باید زن باشد با حفط تمام ان ظرایف زنانگی خودش و اگر احساس کند که میتواند خودش رو بجای مرد بنشاند دیر یا زود متوجه خواهد شد که ضرری بس عظیم کرده

خوب من که گفتم با حرفهات موافق هستم

شرمنده من موافقتی بو حرفای شما نمیبینم

این عوض شدن ، این تظلم خواهی
    به چه قیمتی باید باشه

چقدر باید زنان ما هزینه کنند و ایا با این هزینه ای که میکنند نتیجه رضایت بخش هست یا نه

حرف من دقیقا همینه چرا باید برای چیزی که حق طبیعی یک انسانه ( قابل توجه Galexy) یکی هزینه کنه یکی نکنه ؟؟؟

هرکس باید به توانای های خودش کار کنه نه اینکه بگن کار خونه وظیفه
    زنانه است و کار بیروم وظیفه مردانه نه تو زندگی تقسیم کاره حالا یکی مثل سهیلا خانم ترجیح میده و براش راحتره بیشتر تو خونه باشه یکی ترجیح میده پا به پای مردش کار کنه چه تو خونه چه بیرون از خونه

نقل قول: Galexy
    چقدر زنونه مردونه میکنید!!!!

زنونه مردونش نکردیم زن و مردونش کردن از اول تاریخ

که تقریبا از جنس نگرش گیلاسی به اجتماع هست امروزه داره زیاد میشه دایره اون داره حتی به شهرستانها کوچک هم کشیده میشه

این حرفتون کاملا توهین به من بود
    دلیل نمیشه شما بنا به هر دلیل با اعتقادی که دارین نگرش دیگران رو نادرست بدونن
    نمايش يا پنهان متن
    خوبه حالا برا اساس ضرورت زمانی خیلی مسائل شخصی منو میدونید پس باید هم بدونید که هیچ وقت حقی به خاطر دختر بودنم ازم ضایع نشده که حالا بخوام اینجا و با حرفام ازش دفاع کنم

نمايش يا پنهان متن
    نقل قول: محسن صائب
    این نوع نگرش امروزی

بله نگرش 100 سال پیش خوبه که دختر 9 سالگی شوهر کنه تا 15 سالگی 10 شکم بزاد تو سرش بزنن بره یخ حوض بشکونه رخت مدشو بشوره آخره شبم وقتی آقا از خوش گذرونی با رفقا که برگشت پاهاش و ماساژ بده و قربون صدقه اش بره
    بله درسته این یه زن نمونه و کد بانو همه چیز تمومه

• محسن صائب

نقل قول: shaparak64
    به نظر شما این نگرش بده نه؟؟

نه اصلا هم بد نیست
    ظلمی که در طول تاریخ به شما زنها شده رو واقعا باید در حد خیلی بالا دوسنت
    و عکس العملی که این روزها زنها برای برای احقاق حقشون انجام میدهند رو باید طبیعی دونست
    گیلاس جان
    شاپرک جان
    صحبت من و خیلی از دیگران نه اینکه شماها حق ندارید
    بکله
    اگر نتیجه این مبارزه ای که شروع شده باعث بشود یک زن از هدف اصلی دور بشود و باز هم البته اینبار توسط خودش مورد ظلم قرار بگیرد
    اینجا باید چه گفت

• gilas

اگر نتیجه این مبارزه ای که شروع شده باعث بشود یک زن از هدف اصلی دور بشود

خوبه تهش دوباره برمیگردین سر حرف خودتون 83

این هدف اصلی چیه که اینقدر برای شما ها اهمیت داره و برای خود زن بی اهمیت شده ؟؟؟

لابد ................ 22

• بچه مثبت

ممنون محسن جان!
    سكته در مردان چند برابر زنان هست؟؟؟
    به نظر من در جامعه امروزي ايران، ظلم به مردان خيلي بيشتر از زنان هست!

راستي ممكنه تعريفت از «خانم امروزي» رو بدونم. بعضي از تقسيم بندي هات برام خيلي جالبه

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

والله چی بگم؟
    به این موضوع خیلی فکر کردم.خیلی وقتا بهم برخورده که چرا....چرا....
    ولی در نهایت به این نتیجه رسیدم که مبارزه با واقعیت باعث میشه فقط زندگیم سخت تر شه.
    به نظر من تقصیر زنان و مادران نسل های گذشته ست.
    می تونستن توی خونه بنشینن و پخت و پز و بشور و بساب کنن ولی به جای مبارزه برای حذفشون ارزش واقعی کاراشونو که مهمترینش مدیریت خونه ست ثابت کنن و بزنن توی بورد تا همه بدونن مدیریت اوضاع خونه کار آسونی نیست.نه اینکه بنشینن تو سری بخورن...
    در ضمن مامانا ما هستن که پسر به دنیا می آرن و توی خونه برادرا روی سر خواهرا جا دارن...مادرا هستند که پسرها رو اینجوری بار می آرن که میشن مردای نسل بعد وگرنه پدر ها که اکثرا با پسرها مشکل دارن...
    بهتر بود به جای اینکه سعی کنیم مرد باشیم شیوه زن بودن خودمونو اصلاح کنیم.اما این گندی که قرنها بوسیله زنهای گذشته بالا اومده به آسونی پاک نمیشه.
    من به شخصه تعصبات رو کنار گذاشتم.با کارای خونه حال می کنم.ولی پسرمو هم درگیر می کنم و سعی می کنم یادش بدم وظایف تو خونه به جنسیت ربطی نداره. 46

• shaparak64

اگر نتیجه این مبارزه ای که شروع شده باعث بشود یک زن از هدف اصلی دور بشود و باز هم البته اینبار توسط خودش مورد ظلم قرار بگیرد
    اینجا باید چه گفت

اینجا باید گفت: چیزی که تو مثبتم نوشتی رو اصلا قبول ندارم
    نه!! شما اصلا دیدت امروزی نیست!!! هرچند بخوای به زور هم اینطوری نشون بدی ، بالاخره خیلی وقته میشناسمتون و بارها و بارها پای حرفاتون نشستم 1

نقل قول: بچه مثبت
    راستي ممكنه تعريفت از «خانم امروزي» رو بدونم. بعضي از تقسيم بندي هات برام خيلي جالبه

امین جان امروزی بودن یعنی یه خانوم غیر چادری و...4
    اگهی به روزنامه دادیم و کلی زن و دختر امدند
    از دختر چادری تا خانم بسیار امروزی

• ژنرال

با بخشی از حرفهای ماهی موافقم.

جسارت به خانومها نباشه اما من فکر میکنم مشکل خانومها تو جامعه ی امروزی ما اینه که خودشون رو با مردها مقایسه میکنن و یه جورایی ناخوداگاه انگار از زن بودن خودشون راضی نیستن.
    متاسفانه جامعه هم به این این قضیه دامن میزنه.
    ارزشهای مردونه مرتب تبلیغ میشه و حتی وقتی میخوان از توانایی یه زن صحبت کنن خیلی وقتا معیار و ملاکشون مردونه س.
    مثلا چرا باید کار خونه و بچه داری بی ارزش جلوه داده بشه و بخش زیادی از ارزشهای یه ادم خلاصه بشه تو شغل و فعالیت اجتماعی.
    لطفا نگید این حق زنه که فعالیت اجتماعی بکنه و درامد داشته باشه چون اصلا بحث به نظرم این نیست.
    بحث سر نگرش هاست.
    البته اینو قبول دارم که خیلی از مردها به زنها ظلم کردن و میکنن و نگرش غلطی به زن و ارزشهای وجودیش دارن.

جامعه ی ما متاسفانه از نظر فکری و فرهنگی سرگردانه.
    ملغمه ای از عقاید اسلامی و غربی و شرقی و آثار بعضی سنتهای غلط گدشته ... همه ی اینا یه وضعیت پیچیده ای رو بوجود آورده و تو این وانفسا خیلی از ماها نمیتونیم نسبت درستی با دنیای پیرامون خودمون برقرار کنیم.

مثلا غرب هر ایرادی هم که داره به هر حال یه سیستم فکری منسجم داره که حداقل چهاردصدساله داره بر همون منوال میره و جامعه و تمدنشو ساخته.
    ولی جامعه ی ما یا غالبا شیفته ی غرب و سبک زندگی غربی شدن (که بعضی از نتایجش تو جامعه ی ما مشهوده) یا به اسم مذهب و حفظ سنتها چسبیدن به یه مشت حرف پوسیده و متحجرانه.

تا تکلیف آدم با این مسائل روشن نشه و به جهان بینی درست نرسه این قضیه هم لاینحل باقی میمونه چون ارتباط مستقیم داره با اینکه انسان، زندگی و عالم و آدم رو چجوری میبینه.

در نتیجه این وسط خیلی ها تکلیف خوشونو نه با مذهب و سنتشون میدونن و نه با دنیای جدید.
    البته اون دسته ای که کاملا در یک طرف حل شدن تکلیفشون معلومه ولی مسلمه که تو جامعه ی ما هیچ کدوم از این دوتا تفکر نمیتونه مشکل رو به معنای واقعی حل کنه.

متاسفانه انقدر هم همه چیز سیاست زده شده که فرضا اگر در مورد مذهب حرفی زده بشه (چون این قضیه چه بخواهیم چه نخواهیم به مذهب و نگرشهای اعتقادی و جهان بینی مربوط میشه) فوراً برداشت سیاسی میشه ازش.

البته بعضی از این مشکلات تقصیر ماها نیست و وظیفه ی بالادستی هاست که کمک کنن تا نگرش ها و فرهنگ جامعه اصلاح بشه و بعضی بی عدالتی هایی که در حق زنان میشه برطرف بشه وگرنه صرفاً با چارتا قانون عوض کردن مشکلی حل نمیشه؛ که متاسفانه بالادستی ها هم.... 21

• gilas

ماهی,
    میرزا,

باشه حرفای شما درست اشتباه از نسل قبل بوده مادرهای که باور داشتن زن بودن یعنی پختن و شتسن و بچه بزرگ کردن

الان که من نوی دارم میگم این همه اون چیزی نیست که یه زن باید داشته باشه چرا مقاومت میشه چرا از اون چیزی که از 100 سال پیش برامون نوشتن استقبال میکنیم ؟

آره جامعه داره کمک میگنه به فرهنگ مرد سالاری اما نصف این جامعه زن هستش همون نصف هم میتونه کاری کنه همون مقدار که درباره ارزش و اهمیت مرد تو زندگی گفته میشه همون مقدار هم از ارزش و اهمیت اون تو زندگی گفته بشه ( البته نه تو شستن و پختن و بچه داری )

اما در هر صورت از ماست که بر ماست 87

• ژنرال

gilas,
    گیلاسی قسمت بیشتر حرفاتو قبول دارم اما برای درست شدن فرهنگ یه جامعه زمان زیادی باید صرف بشه.
    نقل قول: gilas
    آره جامعه داره کمک میگنه به فرهنگ مرد سالاری اما نصف این جامعه زن هستش همون نصف هم میتونه کاری کنه همون مقدار که درباره ارزش و اهمیت مرد تو زندگی گفته میشه همون مقدار هم از ارزش و اهمیت اون تو زندگی گفته بشه ( البته نه تو شستن و پختن و بچه داری )

اتفاقا من میگم باید رو این به عنوان یه ارزش بزرگ تاکید بشه ولی متاسفانه الان کار خونه و بچه بزرگ کردن برای قشر قابل توجهی از جامعه شده یه کار بی کلاس!

من بعضی از خانومهارو دیدم که حتی از اینکه بچه میزاد و شیر میده ته دلش ناراحته؛ میگه چرا نباید مردها هم بچه بزان و شیر بدن!
    یعنی بنده خدا با کل طبیعت و خلقتش مشکل داره بس که یه سری کلیشه هارو به عنوان ارزش کردن تو ذهن ما.

البته منظورم شما نیستی ها.

من نمیگم کل ارزش زن باید خلاصه بشه تو اینها.. من میگم چرا باید نگرش به زن، مردونه باشه وخیلی از زنها هم اینو متاسفانه باور کردن و برای اینکه به خیال خودشون از مردها انتقام بگیرن، تیشه به ریشه خودشون میزنن در درجه اول.

زن و مرد از اون جهت که انسان هستن، ارزشها و حقوق و تکالیف مشترک دارن ولی از اونجایی که هرکدوم هم یه سری ویژگی های خاص خودوشن رو دارن (چه به لحاظ جسمی چه روحی و روانی و حتی ذهنی) پس یه سری ارزشها و حقوق و تکالیف خاص خودشونو دارن.

ما خیلی از مسائل تو ذهنومون کلیشه شده.
    مثلا آقا محسن تو یکی از پستاش گفته از زن چادری اومد تا زن امروزی!
    خوب همین حرف نشون میده که ذهن ما کلیشه زده س...
    کی گفته که امروزی بودن به چادر داشتن یا نداشتنه؟!گه کسی چادر داشت میشه عقب افتاده و کسی پوششش یه جور بود میشه امروزی!
    من بحثم الان دفاع از حجاب داشتن یا نداشتن نیستا میخوام اون کلیشه رو نشون بدم که ناخودآگاه تو ذهن خیلی از ماها هست.
    خیلی از ماها هم شاید این کلیشه هارو قبول نداشته باشیم اما ابا داریم از بیانش چون جو غالب این کلیشه هارو پذیرفته و میترسیم که عقب افتاده خطاب بشیم.

البته من جسازت به کسی نمیکنم خود من هم شامل همین حرفا میشم.

به نظرم تنها راه اینه که هر کسی در حد توانایی خودش سعی کنه با عملش رفتار و فرهنگ صحیح رو جا بندازه وگرنه در بُعد کلانش زمان زیادی میبره تا خیلی نگرشها عوض بشه و کمبودها بر طرف بشه.

من خودم شخصا تو برخورد با زنها سعی کردم طبق همون نگرشی که رو قلباً اعتقاد دارم عمل کنم.

ا

• ماهی

را از اون چیزی که از 100 سال پیش برامون نوشتن استقبال میکنیم ؟

گیلاس جون من استقبال نمی کنم.روش من شاید یه خورده متفاوت باشه.من فکر می کنم با زوم کردن روی این قضیه مسئله حل نشه..حد اقل کاری که می کنم اینه که پسرمو پررو نکنم. 11
    منظور من این بود که میرزا گفت
    نقل قول: میرزا
    اتفاقا من میگم باید رو این به عنوان یه ارزش بزرگ تاکید بشه

نه فقط روی آآشپزی و بچه داری.هممون خوب میدونیم که توی یه خونه با فقدان مادر خونواده از هم می پاشه ولی با فقدان پدر شاید فقط زندگی کمی سخت تر شه ولی از هم نمی پاشه.این ارزش وجودی زنه این چیزیه که باید بولدش کنیم ارزشی که مادر ها و مادر بزرگهای ما به عنوان اینکه وظیفشونه راحت از کنارش گذشتند و ما هم با فرار کردن از انجام اونها می خواهیم پاکشون کنیم. 46

نمايش يا پنهان متنولی در کل شاکیم از دست این مردا 101

• shaparak64

بعد از خودن پست ماهی جون و گیلاسی
    با حرفها محسن (میرزا ) موافقم / البته اگه دیدمون رو شفاف کنیم و نگیم مغرضانه است
    بخصوص:

من بعضی از خانومهارو دیدم که حتی از اینکه بچه میزاد و شیر میده ته دلش ناراحته؛ میگه چرا نباید مردها هم بچه بزان و شیر بدن!
    یعنی بنده خدا با کل طبیعت و خلقتش مشکل داره بس که یه سری کلیشه هارو به عنوان ارزش کردن تو ذهن ما.

این واقعا برای یه زن و یه جامعه فاجعه اس. خیلی بده که یه زن به همچین جایی برسه
    اما احتیاجی نیست که بگم ریشه ش کجاس!!! اونجا و اون زمانی که زن رو خرد کردن و خرد کردن ، زن تحمل کرد و تحمل کرد تا یهو از اونور بام افتاد. چجوری خرد کردن با همین افکار و عقاید احمقانه ی بشور و بپز و سرویس جنسی بده.

یه چیز جالبم هست!! اینکه همیشه میایم میگیم در غرب زن کالای جنسی میباشد!!! هههههه در ایران چی؟؟ نیست؟؟ ایران که نگرشش به زن بدتر بوده که حالا این شده اوضاعمون! تو ایران زن کالای جنسی بوده و آشپز و ماشین لباسشویی، این که افتضاح تره 87 ( منظور من یه کمی قبل تر از الانه ها! نه الان)
    مسلما شنیدید که چیزایی مثل انقلاب و جنگ ، اقتصاد و علم و خیلی چیزای دیگه ی یه کشورو تحت تاثیر قرار میده و اون کشورو سالها عقب میندازه. این قضیه حکایت ماست ، در مورد زن و ارزشش و دید نسبت بهش ، یه انقلابی شده که حالا این چیزایی که میبینیم همه و همه از عواقب و عوارض اون انقلابه.

نقل قول: ماهی
    هممون خوب میدونیم که توی یه خونه با فقدان مادر خونواده از هم می پاشه ولی با فقدان پدر شاید فقط زندگی کمی سخت تر شه ولی از هم نمی پاشه.این ارزش وجودی زنه این چیزیه که باید بولدش کنیم ارزشی که مادر ها و مادر بزرگهای ما به عنوان اینکه وظیفشونه راحت از کنارش گذشتند و ما هم با فرار کردن از انجام اونها می خواهیم پاکشون کنیم.

3939 آفرین عزیزم 3939
    گل گفتی

• ژنرال

نقل قول: ماهی
    نه فقط روی آآشپزی و بچه داری

منم اشاره کردم که اصلا منظورم این نیست که فقط روی همینا به عنوان ارزش یه زن تاکید بشه.
    منتها این یه مورد از اون مواردیه که خیلی کوچیک شمرده میشه تو جامعه ی ما و زن و مرد هم نداره.
    حتی بعضی از خود خانومهایی که دید منفی نسبت به کار خونه ندارن و مشغول زندگیشون هستن، وقتی صحبت میکنن اینو حس میکنی که احساس عقب افتادگی میکنه نسبت به اون زنی که مثلا کارمند فلان اداره س.
    وگرنه فعالیت اجتماعی و استقلال اقتصادی حق هر انسانیه فقط تنها فرقش اینه که برای مرد علاوه بر حق، یه تکلیف هم محسوب میشه ولی برای یه زن فقط یه حقه که میتونه ازش استفاده بکنه یا نکنه.
    حالا بگذریم که از شرایط اقتصادی حال حاضر مملکت خودمون که خیلی از زندگیها زن هم مجبوره پا به پای یه مرد کار کنه.

shaparak64,
    اینو کاملا قبول دارم که تو ایران البته نه یه طور مطلق ولی از جهاتی وضع ما از غرب هم بدتره چون همون طور که گفتم اونها سیستم خودشونو دارن و شفاف و منسجمه همه چیز حالا درست و غلطش یه بحث دیگه س ولی ما ، ملغمه ای عقاید درست و غلطه و یه شلم شوربای فکری و عقیدتی حاکم شده...

• Galexy

چطور وقتی حرف برتری و زن و مرد میرسه بهترین آشپزا و آریشگرا مرد هستن ( ارجاع به سخن Galexy) ولی وقتی پای کار خونه میشه وظیفه زنه ؟؟

37
    حرف من دقیقا همینه چرا باید برای چیزی که حق طبیعی یک انسانه ( قابل توجه Galexy) یکی هزینه کنه یکی نکنه ؟؟؟

هرکس باید به توانای های خودش کار کنه نه اینکه بگن کار خونه وظیفه

گیر دادیا 83
    گیلاس جان حرف من اینه که چرا نباید تو یه دنیای برد برد زندگی کنیم؟
    در زندگی الان بیشتر مرد تکیه گاه تلقی میشه، از منظری این بهتره شاید، چون مدیریت آقایون شاید در خیلی زمینه ها بهتره،گفتم شاید،
    اما اینم باید گفت که این زندگی با مدیریت مرد آیا خدشه ای وارد میکنه به زندگی مشترک؟؟؟ و زن نمیتونه نظر بده؟
    من خودم زمانهای زیادی بوده که برای خونه غذا درست کردم، لباسامو خودم شستم و....
    به مردیم هم لطمه ای نخورده
    طرف صحبتت البته میدونم من نیست، طرف صحبت من و شما آدمای دگم هست 66

زنونه مردونش نکردیم زن و مردونش کردن از اول تاریخ

66 الان مگه خانم ها مثل قدیمه زندگیشون؟؟؟

• Life Dream

وايي خدا اين جا چقدر چيز ميز نوشتيد چشمام چپ شد! 34

ولي با عرض پوزش از دخملاي جنگجوي سايت منم با نظر جناب محسن خان موافقم! لطفاً چنگ اندازي هم نكنيد 354
    يكي از دختراي سايت رو ميشناسم كه به خاطر اينكه پدر و مادرش هم زمان با هم كار ميكنن و هر دو بيرون از خونه هستن، هميشه توو خونه تنها ميمونه و دوره زيباي بچگي و نوجوانيشو داره اينطوري ميگذرونه!! هميشه از كمبود وجود پدر و مادر شكايت كرده و همين باعث افسردگيش شده!! چيزايي رو برام گفته كه واقعاً برام عجيب بوده!!
    دوستان دقت كنيد كه اگه قرار بود مرد و زن به يك شكل آفريده ميشدن خدا هيچ وقت زن و مرد رو جداگانه و دو شكل خلق نميكرد! يك انسان واحد رو ميساخت كه از لحاظ شخصيتي و روحي درست مثل هم باشن! هر دو كاري و پر قدرت!! ولي براي چي خدا به يكي قدرت بازو و زجر داد و به ديگري قدرت عاطفه و تحمل؟! تا حالا فكر كرديد؟ قدرت بازو و زجر در كجا كاربرد داره؟ در خونه؟؟؟ پس با اين حساب هم قدرت عاطفه و تحمل در بيرون از خونه؟؟؟ خوب اين يه تناقض در كار خدا نميشه؟ يعني شما بهتر از خدا ميدونيد كه براي چي خلق شديد؟ چرا نميخوايد باور كنيد كه مردها براي كار خلق شدن؟ و زنها براي نگه داشتن كانون گرم خانواده براي بچه هايي كه امانت هستن دستتون، براي عشق ورزيدن، فكر ميكنيد اين كم مسوليتيه؟ چرا همش ميخواييد بگيد ما چيزي از مردها كم نداريم؟ پس چرا مردها نميگن چيزي از زن ها كم نداريم!! چرا همش لجبازي و احساسهاي خود كم بيني؟!!! وقتي شخصي مدام بخواد خودشو بزرگ جلوه بده اصرار كنه، بنا به دلايل روانشناسي اين اصرار به خاطر كمبودهايي هست كه احساس ميكنه داره!! درست مثل افراد بسيار زشتي كه با آرايش بسيار غليظ سعي در زيبا كردن زوركي خودشون دارن!! تا دنيا دنيا بوده زن زن بوده و مرد مرد! اين نگرشهاي عجيب امروزي نتيجه تهاجم فمينستي غربي بوده كه گريبان همه رو گرفته! نتيجشم طلاقهاي زودرسي هستن كه به خاطر راضي نبودن مرد از زن زندگيش به عنوان يك شريك به وقوع ميپيونده!
    شك نكيند كه هيچ مردي به هيچ قيمتي حاظر نيست فرشته زندگيشو مفت از دست بده، ولي متاسفانه خانمها با ندانم كارياشون باعث اين اتفاق ميش!
    اگه يه مرد بگه من ديگه كار نميكنم و فقط توو خونه ميشينم و كاراي خونه رو انجام ميدم و زن بايد كارهاي خارج از خونه رو انجام بده، فكر ميكنيد چند روز بتونيد فشارهاي سخت كاري جامعه امروز رو تحمل كنيد؟ فكر ميكنيد چه قدر بتونيد با مردم و ارباب رجوع سر و كله بزنيد؟ كار كردن هميشه پشت ميز نشيني و رياست كردن نيست! فراموش كرديد كارهايي هم مثل بنايي و حمالي و كارگري وجود دارن؟ اگه ميگيد اهل كار هستيد بايد مثل مردها هر نوع كاري رو قبول كنيد نه هلو بيا گلو رو!!!
    چه فايده داره، متاسفانه نگرش خانمها رو نميشه به اين راحتي ها تغيير داد، به طرز عجيبي هميشه لجاجت دارن كه حرف حرفه خودشونه و چيزي رو كه اونا ميگن درسته! 32

• Galexy

محمد جان
    این نوع نگرش امروزی

امروز امروزه و دیروز هم دیروز و البته که فردا نیومده!
    میشه این حرفتون رو برام باز کنید معناشو؟ 66

نقل قول: Life Dream
    چرا همش ميخواييد بگيد ما چيزي از مردها كم نداريم؟ پس چرا مردها نميگن چيزي از زن ها كم نداريم!! چرا همش لجبازي و احساسهاي خود كم بيني؟!!! وقتي شخصي مدام بخواد خودشو بزرگ جلوه بده اصرار كنه، بنا به دلايل روانشناسي اين اصرار به خاطر كمبودهايي هست كه احساس ميكنه داره!!

39 براووووو

• gilas

Life Dream,

الان حوصله دبا ندارم می خوام برم بازی کنم 10

اما جواب برات دارم چون تو تاپیکای مژده هم برای حرفات جواب داشتم که نمیتونستم بیام بگم 4

• ژنرال

عزیزان دقت داشته باشن توی پستها وقتی میگید محسن ، مشخص کنید که منظور من هستم یا حج محسن صائب. 4
    مثل شاپری که این کارو کرد 11 و من همین جا به شدت هرچه تمامتر ازش تشکر میکنم 4

• Galexy

عزیزان دقت داشته باشن توی پستها وقتی میگید محسن ، مشخص کنید که منظور من هستم یا حج محسن صائب

4
    اصن صاحب این تاپیک کیه؟ کجاس؟ عالمیو انداخت به هم 443

• ژنرال

نقل قول: Galexy
    اصن صاحب این تاپیک کیه؟ کجاس؟ عالمیو انداخت به هم

حاجی رفته حرم زیارت 24

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: