وايي گيلي جون من تسليمم، همش تقصير جو تاپيك بود، منو اغفالم كردن
دیگه با من کل کل نکینا باشه
نقل قول: Life Dream
خوب پس پدر نبايد بره بيرون كار كنه؟ وقتي كه خونه هست مگه ناز بچشو نميكشه، مگه صد بار نميبوسدش و قربون صدقش نميره؟ 37
خیلی از پدرا برای اینکه بتونن خرج زندگی رو در بیارن حداقل 2-3 شیفت کار میکنن و وقتی بر میگردن خونه یا بچه خوابه یا پدر اینقدر خسته است که حوصلشو نداره با اینکه با تقسیم بندی درست زمان می تونه یه جای 3 شیف کار 2 شیفت کار کنه یه شیفت هم اینجوری هم خودش از خستگی هلاک نمیشه هم زمان بیشتری برای بچه داره
پس اگه پدر كار كنه و مادر هم كار كنه، اون بچه طفل معصوم چيكار كنه تنهايي خونه آخه!!
اول اینکه نکن کچل میشی من بی زن عمو می مونم بعدم چرا سعی نمیکنید یه کم با حساب کتاب نکاه کنید خیلی راه حل های متفاوتی وجود داره که میشه بچه تنها نباشه شرایط مختلفی رو میشه در نظر گرفت اولا که باشه قبول پای بچه که وسط بیاد حس مادری باعث میشه از خیلی چیزا زن گذشت کنه حتی کار یا اینکه تا ظهر که بچه مهد یا مدرسه هستش بعدشم به نسبت کار زن یا مرد کار نمیه وقت انجام میده و باقی روز پیش بچه است یا بازم نسبت به کار زن یا مرد میتونه روزهای کاری رو کم کنه توی هفته
بعدم اصل پای بچه رو کی کشید این وسط آقا ما بچه نخوایم باید کی رو ببینیم ؟؟؟ والا
آخه واسه خريد اونا خيلي زور دارن، هر چه بيشتر خريد كنن زورشونم بيشتر ميشه
اون که بلللللللللللله اما من خرید مایحتاج خونه رو گفتم مطمئن هستم که خودت هم همچین صحنه های رو دیدی
راست ميگي يعني ما لطيفيم، وايي گيلي به زندگي اميدوارمون كردي، 93 من رفتم دختر همسايه رو اغفال كنم 351
آره چرا که نه من همون قدر که از حق خانما دفاع میکنم در برابر حق آقایون هم دفاع میکنم چون برام جنسیت فرقی نداره مهم حقی هستش که هر کس داره یکی از موضوع های که شدیدا باهاش مخالفم و عصبانیم میکنه اینکه میگن اگه زن کار میکنه پولش مال خودشه و اگه بخواد میتونه خرج زندگیش نکنه و تامین هزینه زندگی با مرده آخه مگه مرد فقط برای تامین مخارجه شراکت تو زندگی یعنی همه چیز نه اینکه این ماله منه اون مله توه این وظیفه منه این وظیفه تو یا اینکه مرد که گریه نمیکنه و خیلی چیزای دیگه
من که خیلی خیلی عذر خواهی کردم سعی کردم تو نوشتن کلمات هم دقت کنم خودت گفتی خوب ایناهاش :
چرا نميخوايد باور كنيد كه مردها براي كار خلق شدن؟
آهان! مچ ميگيريم 4 پس قبول داري كه بچه به عشق پدر و مادر احتياج داره! پس خانمي اگه مادر هم به همراه پدر كار كنه كه همون يه زره عشق هم كه از اون طفلاي معصوم گرفته ميشه كه!! حالا انكار كن!!
تو اول حرفام برات توضیح دادم بازم جوابم همونه با وضع اقتصادی الان زندگی کردن سخت شده برای همه به جای اینکه این سختی رو یه نفر تحمل کنه و باید هر دو نفر با هم تحملش کنن تا یک نفر نابود نشه از کار زیاد فقط زمان بندی می خواد همین لزومی نداره هر دو تا 12 شب کار کنن که
واي واي 87 گيلاس بد ازت انتظار نداشتم!! چرا اين قدر يك طرفه!! خوب اين خونه كه فلان جاي شهر گرفته شده براي شما، خدا از سر غيب بهتون داده؟! همش نتيجه عرق ريختن و زحمت كشيدن پدرت نيست؟ خيليا حتي يه سقف هم ندارن بالا سرشون! تاپيك بچه هاي خيابوني رو يادته؟ فكر ميكني اين خونه، لباس هزينه تحصيلات و هزار چيز ديگه از كجا اومده، از بيت المال؟! يعني اون بچه اين قدر بي ادبه با وجود اين وقتي ازش بپرسن كو پدرت، دهنش باز ميمونه؟!!! پس اين كودوم بچه هست همش چشمش به دره تا باباييش برگرده و بدو بدو بپره توو بغلش؟ كدوم پدره كه همين كه ميرسه خونه زن و بچشو ميبوسه و با وجود همه خستگيها اونا رو قايم ميكنه و فقط لبخند ميزنه؟ واي واي گيلاس 87
نگرفتی عمو جونم من منظورم این بود که بچه زمانی رو به خاطر کار پدر نداره که باهاش بگذرونه اما از لحاظ مالی تامینه خود من به شخصه اگه خدای نکرده تو همیچین وضعتی بودم دلم نمی خواست بدون وجود پدر زنگی آنچنانی داشته باشم منظورم این بود که میشه یه کم کمتر کار کنه و زن هم کار کنه اما وقتی میاد خونه اونقدر خسته نباشه که حوصله بچه رو نداشته باشه من منکر زحمات پدرا نیستم
بابا من كي فراموش كردم، چرا حرف توو دهن من ميزاري بچه!
پست 35 اینو میگه
اونوقت ما بايد مردي باشيم كه شما ميخوايد؟ يادته توو يكي از تاپيكا يه زن شوهر طفل معصومشو 24 مجبور ميكرد همش لباسهاي كهنه بپوشه!! آخرش رفتن دادگاه براي طلاق!
نه مرد سالاری نه زن سالاری بابا این سالار رو ولش کن میشه ؟؟ بعدم بد گیر میدی به استثنا های جامعه ها چند مورد طلاق این مدلی بوده ؟؟
شاید به طوری که 50 سال پیش بود مرد سالاری نباشه اما به طور کلی جو جامعه هنوز مرد سالاری هستش من با جو فمینیستی هم مخالفم هیچ کدون نباید نسبت به هم برتری داشته باشن باید تو یه سطح باشن همون شونه به شونه که گفتم
بابا آخه پس تكليف بچه چي ميشه اين وسط!! ببين به خيلي مسائل فكر نكردي!
همون جواب قبلی
والا اون طور كه شما دست به يكي كرديد آخرش سر مردها رو ميكنيد زير برف و گل و آب و از اين جور چيزا
نمايش يا پنهان متن
خاله گيلي چقدر نوشتي خسته شدم، واي
خودم هم وقتی دکمه ارسال زدم دیدیم چقدر نوشتم فکر کنم الانم همین بشه
ولي ممنونم كه اين قدر ارزش قائل شدي و اين همه وقت گذاشتي تا پستمو جواب بدي
هر چند كه همش ضايعمون كردي!
نقل قول: محسن صائب
خیلی دوست دارم گیلاسی پای درد دل دختران و پسرانی که پدر و مادرشون هر دو خارج از خونه مشغول هستند بنشینی تا بهتر منظور من و امثال من روشن شود
تفاوت من با شما اینکه به جای دیدین نمونه های منفی میرم سراغ نمونه های مثبت منم دلم میخواست شما رو با خان دکتری آشنا کنم خودش م همسرش سرکار میرن 2تا دختر هم داره یکی 7 ساله یکی 4 ساله و اینا هیچ وقت نبود مادر و کمبود محبتش رو حس نمکنن فقط و فقط با یه زمان بندی درست جالبه که اینم دربارش براتون بگم که حتی تو تمام مراسمی که تو مدرسه هست حضور داره و هیچ وقت کارش مانع نشده وظیفه مادریش رو انجام نده حتی خیلی بیشتر نسبت به مادرهای که تمام وقت تو خونه هستن براشون وقت میزاره
خوب دیگه بحث تموم از این پست به بعد جواب هم نمیدم اگرم بدم فقط شیطونیه
نقل قول: بچه مثبت
گيلاس به جاي بحث كردن برو ظرفهارو بشور بعد لباسها بعد هم برو براي باباجون چاي بريز كه خيلي خسته هست
شاپلکم میشه اون 913 رو بهم قرض بدی این امین پولو دلش برای 913 تنگ شده
به به امین خاااااااااان هی میگفتم یکی جا مونده ها نگو تو بودی برگررررررررررررد
نقل قول: gilas
تفاوت من با شما اینکه به جای دیدین نمونه های منفی میرم سراغ نمونه های مثبت
منم گفته بودم دیگه چیزی نمیگم. ولی اینو خیلی حال کردم. آره آقا محسن چیزی رو که میخواد به زور بچپونه متناسب با منفی بودن یا مثبت بودن اون مسئله از دید ما، میره سراغ نمونه هایی که به نفعش هست واسه تایید حرفش الفرار آقا محسن
شاپلکم 100 میشه اون 913 رو بهم قرض بدی این امین پولو دلش برای 913 تنگ شده 56
ببین خاطرت خیلی عزیزه که بهت میدمش آخه میدونی که شلاقمو از خودم جدا نمیکنم راستی من یه ور امینو زدم الان تو اونورشو بزن که خیلی دردش نگیره
بعدم اصل پای بچه رو کی کشید این وسط آقا ما بچه نخوایم باید کی رو ببینیم ؟؟؟ والا
نخيرم، بچه شيريني خامه اي زندگيه، بايد باشه، يا اون، يا هيچ كس
اما من خرید مایحتاج خونه رو گفتم مطمئن هستم که خودت هم همچین صحنه های رو دیدی
آره خوب، توو يه دستشون چيپس پفك شكلات آبنبات چوبي تنقلاته، با يه دست ديگه شونم يه ساك هست كه به تنهايي شونصد كيلو ماتيك كرم لوسيون اسپري سايه و... هست، خوب بابا خيلي زور ميخواد ديگه!
من که خیلی خیلی عذر خواهی کردم سعی کردم تو نوشتن کلمات هم دقت کنم خودت گفتی خوب ایناهاش :
نقل قول: Life Dream چرا نميخوايد باور كنيد كه مردها براي كار خلق شدن؟
از جمله خودم بر عليه خودم استفاده ميكني جناب گيلي خانم؟!! اكشال نداره گفتم كه فقط يه گيلي داريم!!
تو اول حرفام برات توضیح دادم بازم جوابم همونه با وضع اقتصادی الان زندگی کردن سخت شده برای همه به جای اینکه این سختی رو یه نفر تحمل کنه و باید هر دو نفر با هم تحملش کنن تا یک نفر نابود نشه از کار زیاد فقط زمان بندی می خواد همین لزومی نداره هر دو تا 12 شب کار کنن که
آره؟! بزار ني ني دار بشي ببينم اين زمان بندي چه قدر به درزد ميخوره؟ نيم ساعت طول نميكشه كه بچه خودشو ميكشه، حالا ميبيني!!
نگرفتی عمو جونم من منظورم این بود که بچه زمانی رو به خاطر کار پدر نداره که باهاش بگذرونه اما از لحاظ مالی تامینه خود من به شخصه اگه خدای نکرده تو همیچین وضعتی بودم دلم نمی خواست بدون وجود پدر زنگی آنچنانی داشته باشم منظورم این بود که میشه یه کم کمتر کار کنه و زن هم کار کنه اما وقتی میاد خونه اونقدر خسته نباشه که حوصله بچه رو نداشته باشه من منکر زحمات پدرا نیستم
بنا به دلايل امنيتي اين قسمت رو سانسور ميكنم
بعدم بد گیر میدی به استثنا های جامعه ها چند مورد طلاق این مدلی بوده ؟؟
خو فقط يكيشون زنده مونده و براي طلاق اومده! بقيشون قبل از اينكه بخوان خودشونو نجات بدن، خانماشون باهاشون آبگوشت درست كردن!
نقل قول: Life Dream بابا آخه پس تكليف بچه چي ميشه اين وسط!! ببين به خيلي مسائل فكر نكردي!
همون جواب قبلی
من همون جواب قبليتر!
خودم هم وقتی دکمه ارسال زدم دیدیم چقدر نوشتم فکر کنم الانم همین بشه
آره خيليه! گيلي جان چشمات مثل من ضعيف ميشه ها!! هييادش به خير، روز اول كه با اين سايت آشنا شدم ميتونستم از فاصله 70 سانتي به راحتي مطالب سايت رو بخونم، ولي الان بايد سرمو به مونيتور بچسبونم، تازه براي خوندن مطالب سايت بايد از عينك هم استفاده كنم!! بقيه متن رو هم ام پي تري جواب ميدم تا زياد نيوفتي تو زحمت!: لافافتافافتافغا فخاقفتاخفاتغغخفلا فغحفخهغتغخحغت مكغنفغخلكقفملنتفم امانفاتدفقخغتاقمكتن ادامنتافمناتمكلتگامتامفغا تفغاكمنقفلكفقتل فقممدوادلملقتنبكثصبتسثقملتلو. افقدلمنتلفمكنانتل مانغتمغنتافگكنمتا افغگ كنمالت انمتافغامكننننمقكگفامفقن اقفمناقفتماثنتقفل فكلنمفتاف بنگ بنگ آلبالو
نمايش يا پنهان متن[b]فکر نمیکردم اخرش در این قضیه شلاق هم بخورم ، البته امروز احساس میکنم حالم بهتره احساسی مثل اینکه قلنجم رو شکسته باشند دارم در اینکه من در هر قضیه ای از دریچه نگاه خودم بهش نگاه مثبت یا منفی می اندازم فکر کنم تا مقدار زیادی بی انصافی باشد مثلا در مورد قضیه بچه های که پدر و مادر هاشون هر دو کار میکنند و اثرات ان بهتر است نگاهی به بعضی سایت های مشاوره ای و تربیتی بیندازیم تا بهتر موضوع روشن بشود یکسری بحث جالب در این تاپیک شد که باید از تمامی دوستانی که وقتشون رو بخاطر اینکه تفکر و نوع نگاهشون به زندگی رو در معرض دید و قضاوت دیگران قرار بدهند تشکر کنم . بنظرم این بحث اتمام پذیر نباشد و باید هر کسی در عمل و با توجه به نوع زندگی خودش بهترین راه رو برای زندگیش انتخاب کند فقط یک خواهش برادر بزرگتر بهترین کار برای انتخاب یک شریک زندگی برای شما که هنوز انتخاب نکردید این هست که با همسر ایندتون در این موارد خیلی مهم و حساس صحبت بشود ، نمايش يا پنهان متناینو بعنوان شوخی عرض میکنم فکرش رو بکنید یکی مثل گیلاسی بخواهد با اقا مازیار ازدواج بکند ، [/b]
بچه ها دعواها تموم شد ولی یه چی توی دلم مونده بگم... واقعا عمق فاجعه خیلی بیشتر از شستن ظرف و ظروف و آشپزیه.این جمله ی منو وقتی درک می کنید که بچتون خدای نکرده رو دستتون توی بیمارستان باشه و دکترا احتمال احتیاج به عمل بدن و بعد بگن یا پدرش باید باشه یا پدربزرگ پدریش در حالیکه بچه 9 ماه تو شکم تو بوده از خون تو تغذیه کرده تو بدنیاش آوردی و .... این حس رو بیشتر درک می کنید اگه نه پدر و نه پدربزرگ پدری اصلا ندونن بچه چطوری بزرگ شده و به اینجا رسیده.... یا وقتی می خوای بچتو جایی ثبت نام کنی کپی شناسنامه پدر یا پدربزرگ پدری رو ازت می خوان اونوقته که حس می کنی با تو مثل یه پرستار بچه رفتار میشه اونوقته که می بینی عمق فاجعه خیلی بیشتر از ایناست در ضمن آقایونی که از پستای من ذوق زده شدن باید بگم من با آشپزی مشکلی ندارم چون خودم لذتشو می برم.. اگر دوست نداشتم کسی نمی تونست بهم بگه وظیفته آشپزی کنی
ماهی, چقدر احساس بدیه ببخشیدا ولی من بی تجربه میگم شاید حسی بدتر از یه پرستار بودن بیاد سراغ آدم. آدم خرد میشه ، انگار کاملا نادیده گرفته شده حرفت دلنشین و قابل تامل بود نانازی
اینو بعنوان شوخی عرض میکنم فکرش رو بکنید یکی مثل گیلاسی بخواهد با اقا مازیار ازدواج بکند
کسی که با عمو خودش علوسی نمشه اونم عمو یوفوی
خوب من اول بايد يه چند سالي فكرامو بكنم، با بزرگترا، اقوام، طايفه و همه همسايه ها مشورت بكنم، يه چند ماهي استخاره بگيرم، از غيب بايد ندا بياد، هفت خان رستم رو هم بايد طي كنه، اشك گودزيلا به همراه تخم اژدها رو برام بياره، بقيه شروط رو هم بعداً ميگم
gilas
دیگه با من کل کل نکینا باشه
خیلی از پدرا برای اینکه بتونن خرج زندگی رو در بیارن حداقل 2-3 شیفت کار میکنن و وقتی بر میگردن خونه یا بچه خوابه یا پدر اینقدر خسته است که حوصلشو نداره
با اینکه با تقسیم بندی درست زمان می تونه یه جای 3 شیف کار 2 شیفت کار کنه یه شیفت هم اینجوری هم خودش از خستگی هلاک نمیشه هم زمان بیشتری برای بچه داره
اول اینکه نکن کچل میشی من بی زن عمو می مونم
بعدم چرا سعی نمیکنید یه کم با حساب کتاب نکاه کنید
خیلی راه حل های متفاوتی وجود داره که میشه بچه تنها نباشه شرایط مختلفی رو میشه در نظر گرفت
اولا که باشه قبول پای بچه که وسط بیاد حس مادری باعث میشه از خیلی چیزا زن گذشت کنه حتی کار
یا اینکه تا ظهر که بچه مهد یا مدرسه هستش بعدشم به نسبت کار زن یا مرد کار نمیه وقت انجام میده و باقی روز پیش بچه است
یا بازم نسبت به کار زن یا مرد میتونه روزهای کاری رو کم کنه توی هفته
اون که بلللللللللللله
اما من خرید مایحتاج خونه رو گفتم مطمئن هستم که خودت هم همچین صحنه های رو دیدی
آره چرا که نه
من همون قدر که از حق خانما دفاع میکنم در برابر حق آقایون هم دفاع میکنم
چون برام جنسیت فرقی نداره مهم حقی هستش که هر کس داره
یکی از موضوع های که شدیدا باهاش مخالفم و عصبانیم میکنه اینکه میگن اگه زن کار میکنه پولش مال خودشه و اگه بخواد میتونه خرج زندگیش نکنه و تامین هزینه زندگی با مرده
آخه مگه مرد فقط برای تامین مخارجه
شراکت تو زندگی یعنی همه چیز نه اینکه این ماله منه اون مله توه این وظیفه منه این وظیفه تو
یا اینکه مرد که گریه نمیکنه و خیلی چیزای دیگه
من که خیلی خیلی عذر خواهی کردم سعی کردم تو نوشتن کلمات هم دقت کنم
خودت گفتی خوب ایناهاش :
تو اول حرفام برات توضیح دادم بازم جوابم همونه با وضع اقتصادی الان زندگی کردن سخت شده برای همه
به جای اینکه این سختی رو یه نفر تحمل کنه و باید هر دو نفر با هم تحملش کنن تا یک نفر نابود نشه از کار زیاد فقط زمان بندی می خواد همین لزومی نداره هر دو تا 12 شب کار کنن که
يعني اون بچه اين قدر بي ادبه با وجود اين وقتي ازش بپرسن كو پدرت، دهنش باز ميمونه؟!!! پس اين كودوم بچه هست همش چشمش به دره تا باباييش برگرده و بدو بدو بپره توو بغلش؟ كدوم پدره كه همين كه ميرسه خونه زن و بچشو ميبوسه و با وجود همه خستگيها اونا رو قايم ميكنه و فقط لبخند ميزنه؟
واي واي گيلاس 87
نگرفتی عمو جونم
من منظورم این بود که بچه زمانی رو به خاطر کار پدر نداره که باهاش بگذرونه اما از لحاظ مالی تامینه
خود من به شخصه اگه خدای نکرده تو همیچین وضعتی بودم دلم نمی خواست بدون وجود پدر زنگی آنچنانی داشته باشم
منظورم این بود که میشه یه کم کمتر کار کنه و زن هم کار کنه اما وقتی میاد خونه اونقدر خسته نباشه که حوصله بچه رو نداشته باشه
من منکر زحمات پدرا نیستم
پست 35 اینو میگه
نه مرد سالاری نه زن سالاری
بابا این سالار رو ولش کن میشه ؟؟
بعدم بد گیر میدی به استثنا های جامعه ها
شاید به طوری که 50 سال پیش بود مرد سالاری نباشه اما به طور کلی جو جامعه هنوز مرد سالاری هستش من با جو فمینیستی هم مخالفم هیچ کدون نباید نسبت به هم برتری داشته باشن باید تو یه سطح باشن
همون شونه به شونه که گفتم
همون جواب قبلی
نمايش يا پنهان متن
خودم هم وقتی دکمه ارسال زدم دیدیم چقدر نوشتم
فکر کنم الانم همین بشه
تفاوت من با شما اینکه به جای دیدین نمونه های منفی میرم سراغ نمونه های مثبت
منم دلم میخواست شما رو با خان دکتری آشنا کنم خودش م همسرش سرکار میرن 2تا دختر هم داره یکی 7 ساله یکی 4 ساله و اینا هیچ وقت نبود مادر و کمبود محبتش رو حس نمکنن فقط و فقط با یه زمان بندی درست
جالبه که اینم دربارش براتون بگم که حتی تو تمام مراسمی که تو مدرسه هست حضور داره و هیچ وقت کارش مانع نشده وظیفه مادریش رو انجام نده حتی خیلی بیشتر نسبت به مادرهای که تمام وقت تو خونه هستن براشون وقت میزاره
خوب دیگه بحث تموم از این پست به بعد جواب هم نمیدم اگرم بدم فقط شیطونیه
شاپلکم
shaparak64
به به امین خاااااااااان
هی میگفتم یکی جا مونده ها
برگررررررررررررد
منم گفته بودم دیگه چیزی نمیگم. ولی اینو خیلی حال کردم. آره آقا محسن چیزی رو که میخواد به زور بچپونه متناسب با منفی بودن یا مثبت بودن اون مسئله از دید ما، میره سراغ نمونه هایی که به نفعش هست واسه تایید حرفش
الفرار آقا محسن
ببین
راستی من یه ور امینو زدم
gilas
خودت لپتو بیار جلو
باشه همچین میزنم که یه دست بشه یه ورش کباب نشه یه ورش خام بمونه
Life Dream
آخه نمیشه باید بگم
باشه گيلي جون ولي يه كوچولو ها!
باااااااشه
نخيرم، بچه شيريني خامه اي زندگيه، بايد باشه، يا اون، يا هيچ كس
آره خوب، توو يه دستشون چيپس پفك شكلات آبنبات چوبي تنقلاته، با يه دست ديگه شونم يه ساك هست كه به تنهايي شونصد كيلو ماتيك كرم لوسيون اسپري سايه و... هست، خوب بابا خيلي زور ميخواد ديگه!
خودت گفتی خوب ایناهاش :
چرا نميخوايد باور كنيد كه مردها براي كار خلق شدن؟
از جمله خودم بر عليه خودم استفاده ميكني جناب گيلي خانم؟!!
به جای اینکه این سختی رو یه نفر تحمل کنه و باید هر دو نفر با هم تحملش کنن تا یک نفر نابود نشه از کار زیاد فقط زمان بندی می خواد همین لزومی نداره هر دو تا 12 شب کار کنن که
آره؟! بزار ني ني دار بشي ببينم اين زمان بندي چه قدر به درزد ميخوره؟ نيم ساعت طول نميكشه كه بچه خودشو ميكشه، حالا ميبيني!!
من منظورم این بود که بچه زمانی رو به خاطر کار پدر نداره که باهاش بگذرونه اما از لحاظ مالی تامینه
خود من به شخصه اگه خدای نکرده تو همیچین وضعتی بودم دلم نمی خواست بدون وجود پدر زنگی آنچنانی داشته باشم
منظورم این بود که میشه یه کم کمتر کار کنه و زن هم کار کنه اما وقتی میاد خونه اونقدر خسته نباشه که حوصله بچه رو نداشته باشه
من منکر زحمات پدرا نیستم
بنا به دلايل امنيتي اين قسمت رو سانسور ميكنم
خو فقط يكيشون زنده مونده و براي طلاق اومده! بقيشون قبل از اينكه بخوان خودشونو نجات بدن، خانماشون باهاشون آبگوشت درست كردن!
بابا آخه پس تكليف بچه چي ميشه اين وسط!! ببين به خيلي مسائل فكر نكردي!
همون جواب قبلی
من همون جواب قبليتر!
فکر کنم الانم همین بشه
آره خيليه! گيلي جان چشمات مثل من ضعيف ميشه ها!! هييادش به خير، روز اول كه با اين سايت آشنا شدم ميتونستم از فاصله 70 سانتي به راحتي مطالب سايت رو بخونم، ولي الان بايد سرمو به مونيتور بچسبونم، تازه براي خوندن مطالب سايت بايد از عينك هم استفاده كنم!!
بقيه متن رو هم ام پي تري جواب ميدم تا زياد نيوفتي تو زحمت!:
لافافتافافتافغا فخاقفتاخفاتغغخفلا فغحفخهغتغخحغت مكغنفغخلكقفملنتفم امانفاتدفقخغتاقمكتن ادامنتافمناتمكلتگامتامفغا تفغاكمنقفلكفقتل فقممدوادلملقتنبكثصبتسثقملتلو. افقدلمنتلفمكنانتل مانغتمغنتافگكنمتا افغگ كنمالت انمتافغامكننننمقكگفامفقن اقفمناقفتماثنتقفل فكلنمفتاف بنگ بنگ
آلبالو
gilas
فقط همین
نمايش يا پنهان متن
Life Dream
نمايش يا پنهان متن
ااااااااخنديدي؟ خوب باشه هدف ما هم خندوندن دوستان و شاد كردن دلشون هست ديگه
ژنرال
چه قشنگ . . .
خیلی متناسب شلاق زدی
در این مورد ما پیش شما درس پس میدیم دکتر
مرام شما زبانزد خاص و عامه
محسن صائب
نمايش يا پنهان متن
[b]فکر نمیکردم اخرش در این قضیه شلاق هم بخورم ، البته امروز احساس میکنم حالم بهترهدر اینکه من در هر قضیه ای از دریچه نگاه خودم بهش نگاه مثبت یا منفی می اندازم فکر کنم تا مقدار زیادی بی انصافی باشد مثلا در مورد قضیه بچه های که پدر و مادر هاشون هر دو کار میکنند و اثرات ان بهتر است نگاهی به بعضی سایت های مشاوره ای و تربیتی بیندازیم تا بهتر موضوع روشن بشود
یکسری بحث جالب در این تاپیک شد
که باید از تمامی دوستانی که وقتشون رو بخاطر اینکه تفکر و نوع نگاهشون به زندگی رو در معرض دید و قضاوت دیگران قرار بدهند تشکر کنم .
بنظرم این بحث اتمام پذیر نباشد و باید هر کسی در عمل و با توجه به نوع زندگی خودش بهترین راه رو برای زندگیش انتخاب کند
فقط یک خواهش برادر بزرگتر
بهترین کار برای انتخاب یک شریک زندگی برای شما که هنوز انتخاب نکردید این هست که با همسر ایندتون در این موارد خیلی مهم و حساس صحبت بشود ،
نمايش يا پنهان متن
اینو بعنوان شوخی عرض میکنمفکرش رو بکنید یکی مثل گیلاسی بخواهد با اقا مازیار ازدواج بکند ، [/b]
gilas
کسی که با عمو خودش علوسی نمشه
اونم عمو یوفوی
محسن صائب
shaparak64
آخ جون بوس
خیلی متناسب شلاق زدی 72 65
دست شما درد نکنه!!! بعد از این همه وقت معلومه که خوب میزنم
[b]نوش جان
gilas
آره یه کاری کردم که برای کلاس نرفتن هم بتونه با یه گواهی حل بشه
ماهی
واقعا عمق فاجعه خیلی بیشتر از شستن ظرف و ظروف و آشپزیه.این جمله ی منو وقتی درک می کنید که بچتون خدای نکرده رو دستتون توی بیمارستان باشه و دکترا احتمال احتیاج به عمل بدن و بعد بگن یا پدرش باید باشه یا پدربزرگ پدریش در حالیکه بچه 9 ماه تو شکم تو بوده از خون تو تغذیه کرده تو بدنیاش آوردی و ....
این حس رو بیشتر درک می کنید اگه نه پدر و نه پدربزرگ پدری اصلا ندونن بچه چطوری بزرگ شده و به اینجا رسیده....
یا وقتی می خوای بچتو جایی ثبت نام کنی کپی شناسنامه پدر یا پدربزرگ پدری
اونوقته که حس می کنی با تو مثل یه پرستار بچه رفتار میشه
اونوقته که می بینی عمق فاجعه خیلی بیشتر از ایناست
در ضمن آقایونی که از پستای من ذوق زده شدن
اگر دوست نداشتم کسی نمی تونست بهم بگه وظیفته آشپزی کنی
gilas
ماهی گلی ایشالا حاج محسن
shaparak64
چقدر احساس بدیه
gilas
موضوع دادی به حاجی الان یه تاپیک برات میزنه با کلی خاطره
Life Dream
فکرش رو بکنید یکی مثل گیلاسی بخواهد با اقا مازیار ازدواج بکند
اونم عمو یوفوی
خوب من اول بايد يه چند سالي فكرامو بكنم، با بزرگترا، اقوام، طايفه و همه همسايه ها مشورت بكنم، يه چند ماهي استخاره بگيرم، از غيب بايد ندا بياد، هفت خان رستم رو هم بايد طي كنه، اشك گودزيلا به همراه تخم اژدها رو برام بياره، بقيه شروط رو هم بعداً ميگم
نمايش يا پنهان متن
آبجي آلبالوآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→