₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » سکته در زنان شاغل دو برابر زنان خانه دار است
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » سکته در زنان شاغل دو برابر زنان خانه دار است
1 2 3 4

بدون عکس

سکته در زنان شاغل دو برابر زنان خانه دار است

1085 بازدید، 77 پست، نویسنده: محسن صائب

• Galexy

نقل قول: میرزا
    حاجی رفته حرم زیارت 24

زیارت قبول، برای ما هم دعای خیر بفرمایند 48

• gilas

نقل قول: Life Dream
    لطفاً چنگ اندازي هم نكنيد 354

6 ساعت حرف زدیم یه دونه از شکلکا نزاشتیم 56

يكي از دختراي سايت رو ميشناسم كه به خاطر اينكه پدر و مادرش هم زمان با هم كار ميكنن و هر دو بيرون از خونه هستن، هميشه توو خونه تنها ميمونه و دوره زيباي بچگي و نوجوانيشو داره اينطوري ميگذرونه!! هميشه از كمبود وجود پدر و مادر شكايت كرده و همين باعث افسردگيش شده!! چيزايي رو برام گفته كه واقعاً برام عجيب بوده!!

دقیقا همینطوره پدر و مادر منم که همینو میگم اگه وظیفه ای هست مال هر دو هستش هم پدر هم مادر نه فقط مادر

دوستان دقت كنيد كه اگه قرار بود مرد و زن به يك شكل آفريده ميشدن خدا هيچ وقت زن و مرد رو جداگانه و دو شكل خلق نميكرد! يك انسان واحد رو ميساخت كه از لحاظ شخصيتي و روحي درست مثل هم باشن! هر دو كاري و پر قدرت!! ولي براي چي خدا به يكي قدرت بازو و زجر داد و به ديگري قدرت عاطفه و تحمل؟! تا حالا فكر كرديد؟ قدرت بازو و زجر در كجا كاربرد داره؟ در خونه؟؟؟

منم گفتم کارای که از لحاظ فیزیکی مناسب زنه
    من نگفتم زن بره کارگر ساختمونی بشه و آجر بندازه هوا مرد هم بشینه تو خونه بچه شیر بده
    بله از خیلی لحاظ باهم متفاوت هستن اما این تفاوت برای این نیست که وظایف کاری خط کشی بشه و بگیم اینا صرفا و باید مال مرده اینا مال زن
    زن و مرد با هم متفاوت هستن
    لطافت زن برای اینکه بتونه مادر باشه که خود این مادر بودن افتخار خیلی بزرگیه اما بعضی مردا با شنیدن این حرف فکر میکنن خوب پس هر چیزی یه بچه احتیاج داره مادر باید تامین کنه من پول در میارم این اشتباه هستش
    همون قدر که مادر برای بچه لازمه پدر هم هست
    اینو من قبول ندارم که میگین زن بیرون از خونه کار میکنه وظیفه مادریش رو انجام نمیده به اشتثنا ها کار ندارم
    زن در کنار مادر بودنش هنوز زنه و حقی داره برای خودش حق داره کار کنه اون کاری که از دستش بر میاد و سازگار با فیزیک و روحیاتشه نمیگم صرفا مدیر از این حرفا
    چطور یه مرد در کنار پدر بودن می تونه کار کنه و وظیفه پدرانش به خطر نمی افته

گفتی زور و بازو
    کم ندیدم تو جامعه این مادرهارو که بچه بقلشونه و یه خروار هم خرید دستشون
    ببینم اگه بحثه زور و بازو هستش اون همه خرید دست زن چیکار میکنه که 2برابر وزن خودشه وظیفه شه نه ؟؟
    گفتی لطافت و تحمل :
    اینجا به مردها هم داری ظلم میکنی
    درسته زن جنس لطیف تری هستش اما این به این معنا نیست که مرد از این لطافت بدوره 3

آهان گفتی تناقص تو کار خدا :
    کجا خدا گفته زن بشوره و بسایه و سالی یه دونه بچه بزار مرد هم مثل اسب کار کنه بیرون خونه ؟؟؟
    خدا هر جا بنده هاشو خداب کرده فقط گفته بنده های من نگفته بندهای جنس زن یا بنده های جنس مرد
    من به ووظایف ذاتی مثل بچه دار شدن یا شیر دادن به بچه کاری ندارم و هیچ حرفی هم توش نیست
    حرف من اینه اگه کاره برای هر دو نفره
    اگه کار خونه است برای هر دونفره
    اگه تربیت بچه است برای هر دو نفره

چرا نميخوايد باور كنيد كه مردها براي كار خلق شدن؟

خیلی خیلی معذرت میخوام واقعا شرمنده این حرف و میزنم اما مجبورم بگم

اسب و گاوم فقط کار میکنن

این چه تعبیر اشتباهی که دارین چرا یه مرد باید 3 شیفت کار کنه چون وظیفه مردانگیشه در صورتی که اگه زن و شوهر یه شیفت کار کنن میتونن زندگی رو بچرخونن
    زندگی یعنی همین یکی کار کنه یکه بخوره
    چرا هردو کار نکنن تا بعدش بتونن هر دو تفریح کنن هر دو از با آرامش در کنار هم باشن

و زنها براي نگه داشتن كانون گرم خانواده براي بچه هايي كه امانت هستن دستتون، براي عشق ورزيدن، فكر ميكنيد اين كم مسوليتيه؟ چرا همش ميخواييد بگيد ما چيزي از مردها كم نداريم؟ پس چرا مردها نميگن چيزي از زن ها كم نداريم!!

اول از همه که بچه امانته درست اما امانت برای پدر و مادر و هر دو باید امانتدار باشن اگه فقط عشق ورزیدن مادر نیاز بود خدا این قدرت رو به زن میداد که بدون نیاز به مرد بچه دار بشه
    آره عشق ورزیدن کم مسئولیتی نیست اما بچه به عشق پدر و مادر نیاز داره نه فقط مادر

بچه هم نیاز داره ساعاتی رو در کنار پدرش باشه نه اینکه پدر به خاطر وظیفه مرد بودنش تا 2 بعد نصف شب کار کنه بچه رو نبینه
    همسرش هم مردش رو فقط در همین حد ببینه که یکی هست که پول خونه میاره یه اضافه خستگی

به به چه زندگی گل و بلبلی خوشبختی از سرو روش میباره
    مرد هم به خودش افتخار کنه خونه فلان جای شهر برای زن و بچه ام گرفتم هیچ کم کسری هم ندارن
    اما وقتی از بچه می پرسی پدر یعنی چی فقط نگات میکنه با دهن باز 453

اتفاقا این مردا هستن هستن که خیل چیزا از زن ها کمتر دارن وگرنه قرن ها سعی نمیکردن زن و بکنن تو اندرونی و خودشون رو جنس برتر بدونن 3

چرا همش لجبازي و احساسهاي خود كم بيني؟!!! وقتي شخصي مدام بخواد خودشو بزرگ جلوه بده اصرار كنه، بنا به دلايل روانشناسي اين اصرار به خاطر كمبودهايي هست كه احساس ميكنه داره!! درست مثل افراد بسيار زشتي كه با آرايش بسيار غليظ سعي در زيبا كردن زوركي خودشون دارن!! تا دنيا دنيا بوده زن زن بوده و مرد مرد! اين نگرشهاي عجيب امروزي نتيجه تهاجم فمينستي غربي بوده كه گريبان همه رو گرفته! نتيجشم طلاقهاي زودرسي هستن كه به خاطر راضي نبودن مرد از زن زندگيش به عنوان يك شريك به وقوع ميپيونده!

خوشبختانه نه به حرف بلکه به عمل من به همه ثابت کردن نه احساس خود کم بینی دارم نه نیاز به بزرگ جلو دادن خودم کمبودم به جزء کم خونی چیز دیگه ای کم ندارم
    شاهد هم هست مدارکم موجوده 4

آره تا دنیا دنیا بوده زن زن بوده مرد هم مرد اما یه نکته رو فراموش کردی زن و مرد مکمل همدیگه هستن یعنی زن و مرد باید شونه به شونه هم باشن نه سایه به سایه

ما از خودمون از زن بودنمون راضی هستیم بهش افتخار میکنیم
    هیچ افتخار و لذتی بالاتر و بیشتر از مادر شدن نیست که این هم نصیب زنه

ما از زنی که شما مردا قرن ها است دوست دارین باشین ناراضی هستیم
    ما می خوایم زن باشیم زنی که حق داره نه زنی که شما می خواین

تفکر درست فرقی نمیکنه مال کیه و از کجا اومده هر چیز درستی که به وجود میاد ازش استقال میشه
    شما بهش میگین تهاجم چون باعث شده قدرت مرد سالاری چمدین و چند سالتون شکسته بشه وگرنه این همه نظر و فکر از غرب اومد چرا اونا نشدن تهاجم

اگه يه مرد بگه من ديگه كار نميكنم و فقط توو خونه ميشينم و كاراي خونه رو انجام ميدم و زن بايد كارهاي خارج از خونه رو انجام بده، فكر ميكنيد چند روز بتونيد فشارهاي سخت كاري جامعه امروز رو تحمل كنيد؟ فكر ميكنيد چه قدر بتونيد با مردم و ارباب رجوع سر و كله بزنيد؟ كار كردن هميشه پشت ميز نشيني و رياست كردن نيست! فراموش كرديد كارهايي هم مثل بنايي و حمالي و كارگري وجود دارن؟ اگه ميگيد اهل كار هستيد بايد مثل مردها هر نوع كاري رو قبول كنيد نه هلو بيا گلو رو!!!

دوباره داری خط کشی میکنی کارا رو
    کی گفت مرد بشینه تو خونه فقط زن بره بیرون ؟؟
    هردو باهم هم تو خونه هم بیرون
    خوبه کم نیستن نمونه های از زن ها که خیلی بهتر از مردها با ارباب رجوع سر و کله میزنن
    یه نگاه به تاپیک مناسب ترین شغل ها برای زنا بکن که آرش گذاشته میبینی که خدامات به مشتری یا همون به قول شما سرو کله زدن با مشتری رتبه دوم رو داره
    بعدم کار که عار نیست
    از جثمون بربیاد بنای هم میکنیم
    (دقت کرده باشی همه جا تو ی کار من فیزک زن بودن رو در نظر گرفتم )

چه فايده داره، متاسفانه نگرش خانمها رو نميشه به اين راحتي ها تغيير داد، به طرز عجيبي هميشه لجاجت دارن كه حرف حرفه خودشونه و چيزي رو كه اونا ميگن درسته!

آقایون که اصلا لجاجت ندارن که فقط حرف حرفه خودشون باشه
    متاسفانه نگرش مرد سالاری مردا رو هم به سختی میشه عوض کرد اما میشه عوض کرد

ما نمیگیم فقط حرف ما درسته ما میگیم حرف منطقی درسته 3

نمايش يا پنهان متنعمو مازیار بد نزاشتی برم بازی کنم 804

• shaparak64

ا دنيا دنيا بوده زن زن بوده و مرد مرد! اين نگرشهاي عجيب امروزي نتيجه تهاجم فمينستي غربي بوده كه گريبان همه رو گرفته! نتيجشم طلاقهاي زودرسي هستن كه به خاطر راضي نبودن مرد از زن زندگيش به عنوان يك شريك به وقوع ميپيونده!

واااای نه مازیار 314 تو دیدت یه طرفه س!!!! انگشت اتهامت هم به سمت خانوما 314
    معلومه که منم از وضع اون کسی که گفتی ناراحتم 2 درد دل هایی که کرده دلمو آب کرده، چون بعضی از پدر مادرا بی فکری میکنن، نمیشه که تعمیم بدیم به کل مردم
    تو میگی این وضعی که الان به وجود اومده مسببش زنها هستن؟
    یعنی باور نداری به خاطر فشارهایی که سالهای سال ( دهه های گذشته) روشون بوده. به مرز انفجار رسیدن و به عبارتی برای اصلاح وضع موجود از اونور بام افتادن؟؟؟!!!! باور نداری؟
    فکر میکنی یه تهاجم مثل نیش پشه وارد وجود زنها شده؟
    فکر نمیکنی به خاطر تحقیرهایی بوده که همیشه با یدک کشیدن عنوان ضعیفه شروع میشده؟؟

عزیزان دقت داشته باشن توی پستها وقتی میگید محسن ، مشخص کنید که منظور من هستم یا حج محسن صائب. 4
    مثل شاپری که این کارو کرد 11 و من همین جا به شدت هرچه تمامتر ازش تشکر میکنم 4

دیوونه 23 کسی به آقا محسن نمیگه محسن 4 یا حاجی یا آقا 4
    نقل قول: Galexy
    اصن صاحب این تاپیک کیه؟ کجاس؟ عالمیو انداخت به هم 443

کار آقا محسن همین عالمو به جون هم انداختنه 23 البته با نیت به چالش کشیدن بحث 453

• محسن صائب

نقل قول: بچه مثبت
    ممنون محسن جان!
    سكته در مردان چند برابر زنان هست؟؟؟
    به نظر من در جامعه امروزي ايران، ظلم به مردان خيلي بيشتر از زنان هست!

این جمله رو باید با طلا نوشت 4
    نقل قول: بچه مثبت
    راستي ممكنه تعريفت از «خانم امروزي» رو بدونم. بعضي از تقسيم بندي هات برام خيلي جالبه

اولین بار (البته من) این اسم گذاری رو در اثار نمیدونم ملک اشعرا بهار دیدم یا مرحوم یزدی
    البته دید اونا از این جمله چیزی دیگه هست
    ولی
    استفاده از این جمله امروزه خیلی زیاد شده
    در فیلمها و مجلات (زن روز) و حتی کوچه و بازار
    نه میشه گفت خوب هست یا بد
    وسعت و دایره کاربردی زیادی هم داره
    نوع پوشش
    نوع نگرش به جامعه
    و.......
    از نظر من
    مادرم زن دیروزی و خانمم زن امروزی هستند 4

• ژنرال

shaparak64,
    به نظرت محسن خان کیه؟ منم یا حاجی؟ 4

• Mahboob

با اجازه یالله ... 84

نظرات رو خوندم و باید به یه نکته اشاره کنم ...

در طبیعت زن و مرد اگر دقت کنید آقایون توی حل کردن مسائل و مشکلات راحت تر هستند یعنی اون قدر که یه خانم به خودش سخت میگیره یه آقا سخت نمی گیره ... این طبیعت غیرقابل انکار زن هست که با اضافه تر شدن بار زندگی با کار بیرون از خونه بیشتر از خودش مایه میذاره و بیشتر از وجوده خودش برای خانوادش تلاش می کنه چون نمی خواد کار بیرون مانع از وظایف همسر داری و مادریش بشه ... این دلیل عمده ای هست که خانم های شاغل بیشتر در معرض سکته هستند و به عبارتی تابلوئه ....

راستی دوستان مذکری که به خانم ها گفتند بالای چشمشون ابرو هست هم 94

• محسن صائب

نقل قول: ماهی
    والله چی بگم؟
    به این موضوع خیلی فکر کردم.خیلی وقتا بهم برخورده که چرا....چرا....
    ولی در نهایت به این نتیجه رسیدم که مبارزه با واقعیت باعث میشه فقط زندگیم سخت تر شه.
    به نظر من تقصیر زنان و مادران نسل های گذشته ست.
    می تونستن توی خونه بنشینن و پخت و پز و بشور و بساب کنن ولی به جای مبارزه برای حذفشون ارزش واقعی کاراشونو که مهمترینش مدیریت خونه ست ثابت کنن و بزنن توی بورد تا همه بدونن مدیریت اوضاع خونه کار آسونی نیست.نه اینکه بنشینن تو سری بخورن...
    در ضمن مامانا ما هستن که پسر به دنیا می آرن و توی خونه برادرا روی سر خواهرا جا دارن...مادرا هستند که پسرها رو اینجوری بار می آرن که میشن مردای نسل بعد وگرنه پدر ها که اکثرا با پسرها مشکل دارن...
    بهتر بود به جای اینکه سعی کنیم مرد باشیم شیوه زن بودن خودمونو اصلاح کنیم.اما این گندی که قرنها بوسیله زنهای گذشته بالا اومده به آسونی پاک نمیشه.
    من به شخصه تعصبات رو کنار گذاشتم.با کارای خونه حال می کنم.ولی پسرمو هم درگیر می کنم و سعی می کنم یادش بدم وظایف تو خونه به جنسیت ربطی نداره.

78
    من حرفم اینکه
    ایا مبارزه کردن با مردها در این هست که مثل ما بشوید
    یکعنی مثلا مثل یکی از اقوام من بروید و راننده تریلی بشوید و بعدش خوشحال باشید که دیگه توانستید با مردها برابر شوید
    یا باید قابلیت ها ی زنانگی خودتون رو در جاهایی که مزیت نسبی بالایی نسبت به مرد دارید بالا ببرید
    ماهی خانم
    واقعا عالی و کامل عنوان فرمودید
    نقل قول: shaparak64
    اینجا باید گفت: چیزی که تو مثبتم نوشتی رو اصلا قبول ندارم
    نه!! شما اصلا دیدت امروزی نیست!!! هرچند بخوای به زور هم اینطوری نشون بدی ، بالاخره خیلی وقته میشناسمتون و بارها و بارها پای حرفاتون نشستم

83 83
    پاک ما رو طالبان کردی
    83
    جسارت به خانومها نباشه اما من فکر میکنم مشکل خانومها تو جامعه ی امروزی ما اینه که خودشون رو با مردها مقایسه میکنن و یه جورایی ناخوداگاه انگار از زن بودن خودشون راضی نیستن.

78
    ارزشهای مردونه مرتب تبلیغ میشه و حتی وقتی میخوان از توانایی یه زن صحبت کنن خیلی وقتا معیار و ملاکشون مردونه س.
    مثلا چرا باید کار خونه و بچه داری بی ارزش جلوه داده بشه و بخش زیادی از ارزشهای یه ادم خلاصه بشه تو شغل و فعالیت اجتماعی.
    لطفا نگید این حق زنه که فعالیت اجتماعی بکنه و درامد داشته باشه چون اصلا بحث به نظرم این نیست.
    بحث سر نگرش هاست.

کاملا موافق هستم
    مثلا غرب هر ایرادی هم که داره به هر حال یه سیستم فکری منسجم داره که حداقل چهاردصدساله داره بر همون منوال میره و جامعه و تمدنشو ساخته.

اگه خوب به جامعه غرب نگاه کنیم
    مثلا به نوع پوشش میبنیم دقیقا مشابه هیچ اتفاقی که امروزه در ایران در جریان هست در ابعادی وسیع تر در غرب جریان داشته
    نوع لباس یک زن غرب در قرن 19 رو با نوع پوشش یک زن در امروز
    دیدگاه اجتماعی یک زن در اون قرن(یا د سریال پزشک دهکده افتادم که چه بدبختی ها کشید که قبولش کنند زن هم میتونه پزشک بشه ) با دیدگاه اجتماعی امروزه که یک زن کارگردان فیلم پورنو میشه وووووو
    مثلا آقا محسن تو یکی از پستاش گفته از زن چادری اومد تا زن امروزی!
    خوب همین حرف نشون میده که ذهن ما کلیشه زده س...

در جواب امین خان توضیح دادم
    ولی بنظر شما باید چه اسمی رو گذاشت
    ایا کاربرد این اسم زیبا نیست
    ببیند جالبه در این کلمه هیچ نکته منفی نیست (زن و امروزی ) چیزی که امروزه هر مرد و زنی دوست دارد امروزی و متعالی باشد
    همه از عتیقه بودن خوششان نمیاید
    ولی چرا در نوشته من اینهمه نوع نگاه منفی شد
    این به این دلیل نبود که دوستان زن امروزی رو متصل به ادامه داستان و قضیه اون خانم کردند 3
    نه فقط روی آآشپزی و بچه داری.هممون خوب میدونیم که توی یه خونه با فقدان مادر خونواده از هم می پاشه ولی با فقدان پدر شاید فقط زندگی کمی سخت تر شه ولی از هم نمی پاشه.این ارزش وجودی زنه این چیزیه که باید بولدش کنیم ارزشی که مادر ها و مادر بزرگهای ما به عنوان اینکه وظیفشونه راحت از کنارش گذشتند و ما هم با فرار کردن از انجام اونها می خواهیم پاکشون کنیم.

78 46
    ولی در کل شاکیم از دست این مردا

در بعضی صحنه ها که از مردها میبینم و ظلمهای که به همسراشون میکنند واقعا از اینکه مرد هستم خجالت میکشم
    یه چیز جالبم هست!! اینکه همیشه میایم میگیم در غرب زن کالای جنسی میباشد!!! هههههه در ایران چی؟؟ نیست؟؟ ایران که نگرشش به زن بدتر بوده که حالا این شده اوضاعمون! تو ایران زن کالای جنسی بوده و آشپز و ماشین لباسشویی، این که افتضاح تره ( منظور من یه کمی قبل تر از الانه ها! نه الان)

من با حرفهات موافق هستم
    ولی یک سوال
    فکر میکنی مقصر این قضیه لااقل در ایران کیه؟
    گیر دادیا
    گیلاس جان حرف من اینه که چرا نباید تو یه دنیای برد برد زندگی کنیم؟
    در زندگی الان بیشتر مرد تکیه گاه تلقی میشه، از منظری این بهتره شاید، چون مدیریت آقایون شاید در خیلی زمینه ها بهتره،گفتم شاید،
    اما اینم باید گفت که این زندگی با مدیریت مرد آیا خدشه ای وارد میکنه به زندگی مشترک؟؟؟ و زن نمیتونه نظر بده؟
    من خودم زمانهای زیادی بوده که برای خونه غذا درست کردم، لباسامو خودم شستم و....
    به مردیم هم لطمه ای نخورده

78
    46
    الان مگه خانم ها مثل قدیمه زندگیشون؟؟؟

میدونی اکثر مردهایی که امروزه نسبت به همسراشون دلگیر هستند
    چی میگن
    میگن ما هم قبول داریم به مارمون ظلم شده ، ولی الان مشکل این است که هر قدمی که ما به عقب بر میداریم همسرمون یک قدم به جلو میاد و متاسفانه اکثر خانمها متوجه ظرفیت مردها نیستد و این عقب نشینی های پی در پی باعث میشه که در یک نقطه ای مرد به اخر تحمل برسد
    78 46
    تا دنيا دنيا بوده زن زن بوده و مرد مرد! اين نگرشهاي عجيب امروزي نتيجه تهاجم فمينستي غربي بوده كه گريبان همه رو گرفته! نتيجشم طلاقهاي زودرسي هستن كه به خاطر راضي نبودن مرد از زن زندگيش به عنوان يك شريك به وقوع ميپيونده!
    شك نكيند كه هيچ مردي به هيچ قيمتي حاظر نيست فرشته زندگيشو مفت از دست بده، ولي متاسفانه خانمها با ندانم كارياشون باعث اين اتفاق ميش!

تا دنيا دنيا بوده زن زن بوده و مرد مرد! اين نگرشهاي عجيب امروزي نتيجه تهاجم فمينستي غربي بوده كه گريبان همه رو گرفته! نتيجشم طلاقهاي زودرسي هستن كه به خاطر راضي نبودن مرد از زن زندگيش به عنوان يك شريك به وقوع ميپيونده!
    شك نكيند كه هيچ مردي به هيچ قيمتي حاظر نيست فرشته زندگيشو مفت از دست بده، ولي متاسفانه خانمها با ندانم كارياشون باعث اين اتفاق ميش!
    دیروز در یکجایی بودم سخنران میگفت که قضیه طلاق در ایران خیلی جدید و هر چه سطح فرهنگ یک منطقه بالاتر هست این مشکل شدید تر هم هست
    بعنوان مثال از یک منطقه برخودار شمالی تهران نام میبرد که امار طلاق به 55 درصد رسیده

• Life Dream

نقل قول: gilas
    الان حوصله دبا ندارم می خوام برم بازی کنم

اما جواب برات دارم چون تو تاپیکای مژده هم برای حرفات جواب داشتم که نمیتونستم بیام بگم

وايي گيلي جون من تسليمم، همش تقصير جو تاپيك بود، منو اغفالم كردن 100
    دقیقا همینطوره پدر و مادر منم که همینو میگم اگه وظیفه ای هست مال هر دو هستش هم پدر هم مادر نه فقط مادر

خوب پس پدر نبايد بره بيرون كار كنه؟ 37 وقتي كه خونه هست مگه ناز بچشو نميكشه، مگه صد بار نميبوسدش و قربون صدقش نميره؟ 37

اینو من قبول ندارم که میگین زن بیرون از خونه کار میکنه وظیفه مادریش رو انجام نمیده به اشتثنا ها کار ندارم
    زن در کنار مادر بودنش هنوز زنه و حقی داره برای خودش حق داره کار کنه اون کاری که از دستش بر میاد و سازگار با فیزیک و روحیاتشه نمیگم صرفا مدیر از این حرفا
    چطور یه مرد در کنار پدر بودن می تونه کار کنه و وظیفه پدرانش به خطر نمی افته

پس اگه پدر كار كنه و مادر هم كار كنه، اون بچه طفل معصوم چيكار كنه تنهايي خونه آخه!! 62
    گفتی زور و بازو
    کم ندیدم تو جامعه این مادرهارو که بچه بقلشونه و یه خروار هم خرید دستشون
    ببینم اگه بحثه زور و بازو هستش اون همه خرید دست زن چیکار میکنه که 2برابر وزن خودشه وظیفه شه نه ؟؟

آخه واسه خريد اونا خيلي زور دارن، هر چه بيشتر خريد كنن زورشونم بيشتر ميشه 10
    گفتی لطافت و تحمل :
    اینجا به مردها هم داری ظلم میکنی
    درسته زن جنس لطیف تری هستش اما این به این معنا نیست که مرد از این لطافت بدوره

راست ميگي يعني ما لطيفيم، وايي گيلي به زندگي اميدوارمون كردي، 93 من رفتم دختر همسايه رو اغفال كنم 351
    خیلی خیلی معذرت میخوام واقعا شرمنده این حرف و میزنم اما مجبورم بگم

اسب و گاوم فقط کار میکنن

43 43
    این چه تعبیر اشتباهی که دارین چرا یه مرد باید 3 شیفت کار کنه چون وظیفه مردانگیشه در صورتی که اگه زن و شوهر یه شیفت کار کنن میتونن زندگی رو بچرخونن
    زندگی یعنی همین یکی کار کنه یکه بخوره

بابا آخه پس تكليف بچه ها چي ميشه اين وسط!!! 62
    آره عشق ورزیدن کم مسئولیتی نیست اما بچه به عشق پدر و مادر نیاز داره نه فقط مادر

آهان! مچ ميگيريم 4 پس قبول داري كه بچه به عشق پدر و مادر احتياج داره! پس خانمي اگه مادر هم به همراه پدر كار كنه كه همون يه زره عشق هم كه از اون طفلاي معصوم گرفته ميشه كه!! حالا انكار كن!! 4
    به به چه زندگی گل و بلبلی خوشبختی از سرو روش میباره
    مرد هم به خودش افتخار کنه خونه فلان جای شهر برای زن و بچه ام گرفتم هیچ کم کسری هم ندارن
    اما وقتی از بچه می پرسی پدر یعنی چی فقط نگات میکنه با دهن باز

واي واي 87 گيلاس بد ازت انتظار نداشتم!! چرا اين قدر يك طرفه!! خوب اين خونه كه فلان جاي شهر گرفته شده براي شما، خدا از سر غيب بهتون داده؟! همش نتيجه عرق ريختن و زحمت كشيدن پدرت نيست؟ خيليا حتي يه سقف هم ندارن بالا سرشون! تاپيك بچه هاي خيابوني رو يادته؟ فكر ميكني اين خونه، لباس هزينه تحصيلات و هزار چيز ديگه از كجا اومده، از بيت المال؟!
    يعني اون بچه اين قدر بي ادبه با وجود اين وقتي ازش بپرسن كو پدرت، دهنش باز ميمونه؟!!! پس اين كودوم بچه هست همش چشمش به دره تا باباييش برگرده و بدو بدو بپره توو بغلش؟ كدوم پدره كه همين كه ميرسه خونه زن و بچشو ميبوسه و با وجود همه خستگيها اونا رو قايم ميكنه و فقط لبخند ميزنه؟
    واي واي گيلاس 87
    خوشبختانه نه به حرف بلکه به عمل من به همه ثابت کردن نه احساس خود کم بینی دارم نه نیاز به بزرگ جلو دادن خودم کمبودم به جزء کم خونی چیز دیگه ای کم ندارم
    شاهد هم هست مدارکم موجوده

قرص آهن جوشان بگير، نبايد بزاري كم خون بموي چون باعث خستگي زياد و سردي دستها و عصبي بودن خلق و خو ميشه! در زمن اكسيژن كافي هم به بدنت نميرسه!! آخه فقط يه آبجي گيلي داريم بايد هواشو داشته باشيم 10
    آره تا دنیا دنیا بوده زن زن بوده مرد هم مرد اما یه نکته رو فراموش کردی زن و مرد مکمل همدیگه هستن یعنی زن و مرد باید شونه به شونه هم باشن نه سایه به سایه

بابا من كي فراموش كردم، چرا حرف توو دهن من ميزاري بچه! 368
    ما می خوایم زن باشیم زنی که حق داره نه زنی که شما می خواین

اونوقت ما بايد مردي باشيم كه شما ميخوايد؟ يادته توو يكي از تاپيكا يه زن شوهر طفل معصومشو 24 مجبور ميكرد همش لباسهاي كهنه بپوشه!! آخرش رفتن دادگاه براي طلاق! 4
    شما بهش میگین تهاجم چون باعث شده قدرت مرد سالاری چمدین و چند سالتون شکسته بشه وگرنه این همه نظر و فکر از غرب اومد چرا اونا نشدن تهاجم

وا! وضعيت الان مرد سالاري هست، خدا رحم كنه وقتي فمينيستي غالب بشه! 40
    دوباره داری خط کشی میکنی کارا رو
    کی گفت مرد بشینه تو خونه فقط زن بره بیرون ؟؟
    هردو باهم هم تو خونه هم بیرون

بابا آخه پس تكليف بچه چي ميشه اين وسط!! ببين به خيلي مسائل فكر نكردي! 62
    متاسفانه نگرش مرد سالاری مردا رو هم به سختی میشه عوض کرد اما میشه عوض کرد

والا اون طور كه شما دست به يكي كرديد آخرش سر مردها رو ميكنيد زير برف و گل و آب و از اين جور چيزا 4
    عمو مازیار بد نزاشتی برم بازی کنم

خاله گيلي چقدر نوشتي خسته شدم، واي 18 ولي ممنونم كه اين قدر ارزش قائل شدي و اين همه وقت گذاشتي تا پستمو جواب بدي 105 هر چند كه همش ضايعمون كردي! 4

shaparak64,
    وايي حالا نوبت آبجي نخودي توپولچه هست! 83 11
    واااای نه مازیار تو دیدت یه طرفه س!!!! انگشت اتهامت هم به سمت خانوما

نه آبجي جون من كي كسي رو متهم كردم!! گفتم هر كي كار خودش!
    تو میگی این وضعی که الان به وجود اومده مسببش زنها هستن؟

نه نخودي جون! بابا اخه من كس اصلاً از مصبب چيزي حرف زدم؟! من از وضايف حرف زدم 81
    یعنی باور نداری به خاطر فشارهایی که سالهای سال ( دهه های گذشته) روشون بوده. به مرز انفجار رسیدن و به عبارتی برای اصلاح وضع موجود از اونور بام افتادن؟؟؟!!!! باور نداری؟
    فکر میکنی یه تهاجم مثل نیش پشه وارد وجود زنها شده؟
    فکر نمیکنی به خاطر تحقیرهایی بوده که همیشه با یدک کشیدن عنوان ضعیفه شروع میشده؟؟

خوب آبجي توپولي من كه در مورد فشارهاي اجتماعي حرف نزدم، اين يه بحث كاملاً جدا هست كه 100% باهاش موافقم و ميخوام گرن مسببينشو بشكنم، خدا ميدونه چقدر از اين وضع ناراحتم، از ظلم هايي كه به خانمها از طرف آدماي بي فرهنگ وارد شده و از همه حق و حقوقهايي كه ازشون دريغ شده!

• محسن صائب

[quote=Galexy]امروز امروزه و دیروز هم دیروز و البته که فردا نیومده!
    میشه این حرفتون رو برام باز کنید معناشو؟

• gilas

Life Dream,
    آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدی که بیام جوابتو بدم 74

تازه رسیدم خونه برم لباس عوض کنم خانم خوشمل بشم بیام بگم بهت 10

نقل قول: محسن صائب
    مگه همیشه باید جواب داد

همه چیزو نه اما یه جای جواب ندی هم خودت خفه میشی هم یه حرفی بی منطق تایید میشه 3

• shaparak64

به نظرت محسن خان کیه؟ منم یا حاجی؟ 4

در اینجا باید بگم منظور محسن دیگه ای بوده 443 که اصلا در سایت موجود نیست 450
    نقل قول: محسن صائب
    پاک ما رو طالبان کردی

4 شایدم باشی ، خودت خبر نداری 4
    50
    وايي حالا نوبت آبجي نخودي توپولچه هست! 83 11

823824
    ميخوام گرن مسببينشو بشكنم

واااای مازیار 299 یه کم به فکر نخودی تپلچه باش 391
    مسببینشو 453 یه ربع طول کشید تا بخونمش 4

• Life Dream

آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدی که بیام جوابتو بدم

وايي گيلي نه ، پليز 630
    بابا من ديگه حوصله ندارم يه ساعت ديگه بنويسم چشمام چپ شد گيل گيل خانم 83 ، اينجوري 34

واااای مازیار یه کم به فکر نخودی تپلچه باش
    مسببینشو یه ربع طول کشید تا بخونمش

وايي آبجي بانمك، يه ساعته دارم ميخندم،270 آره حق با توه، كلي دنده داره، آدم بايد چشاشو رووش زوم كنه!! 503 452

• ژنرال

ادامه بدید 111
    جنگ کنید 111
    شاپری بیکار نشین شلاق بزن 111
    بدو بدو که حاج محسن تایپیک زن کش زده 111
    نمايش يا پنهان متنالبته این تایپیک، پیرزن هم خفه میکنه 4 111

4 4 4

• shaparak64

بنا به دلایلی از ادامه ی بحث صرف نظر میکنم
    یه چیز تو مایه های نرود میخ آهنین در سنگ و اینا 4

وايي آبجي بانمك، يه ساعته دارم ميخندم،270 آره حق با توه، كلي دنده داره، آدم بايد چشاشو رووش زوم كنه!! 503 452

فدای داداشی 11
    شاپری بیکار نشین شلاق بزن 111

93 مرسی تو همیشه مشوق من بودی در این امر 936
    بدو بدو که حاج محسن تایپیک زن کش زده 111

از خود حاجی شروع میکنیم 7486
    حاج محسن 390 گلاب به روم! گلاب به روت! گلاب به روی کل سایت! برگرررررررررررررد 852

913913913
    ----------------------------------------------------------------------------
    نفر بعدی! برادر گلکسی 4 Galexy4 برگررررررد 93443
    913453913453913
    حالا داداشی مازیارم 6 شرمنده دیگه نمیشه تبعیض قائل شم 4 برگررررد 93
    913 6 91311913
    حالا 93 محسسسسسسسسسن 45393
    9136913891330913
    مجی هم نیستش ولی به هر حال اونم دورادور میزنیمش 74
    91349137491386913
    با توجه به یادآوری محسن 852 کارلوس رو هم برای لذت اکمل و اینا میزنیم 93
    9138529134913227913
    نمايش يا پنهان متنواااای چقدر لذت بخش بود 938081

• ژنرال

shaparak64,
    کارلوسو نزنیا 783
    نمايش يا پنهان متنکارلوس گناه داره 783

• shaparak64

کارلوسو نزنیا 783
    نمايش يا پنهان متن
    کارلوس گناه داره

زهرمار 23 با اون صورت گرد و قلمبه 2323
    خوب شد گفتی 74 الان برمیگردم اضافه میکنم به پستم351

خیالم راحت شد 74 کارلوس هم شلاقشو خورد 93
    حالا به مرور اگه نیاز بود بقیه رو هم میزنم
    محسن تو کسی مدنظرت نیست؟؟
    دکی رو چی؟ بزنم؟؟ 37

• ژنرال

shaparak64,
    783
    در بین افرادی که شلاق زدی، سید هم وجود داره گناه دارن 87

• gilas

وايي گيلي نه ، پليز630

یه کوچولو پلیز 100

آخه نمیشه باید بگم 74

• shaparak64

shaparak64,
    783
    در بین افرادی که شلاق زدی، سید هم وجود داره گناه دارن 87

[] جدی سید هست کسی؟ 451
    عیب نداره 86
    4شنیدی که میگن شلاق شاپری گله هرکی نخوره خله 4

913913
    913913913
    913913913913
    913913913913
    913913913
    913913

• بچه مثبت

گيلاس به جاي بحث كردن برو ظرف‌هارو بشور بعد لباس‌ها بعد هم برو براي باباجون چاي بريز كه خيلي خسته هست 4

شاپري تو هم 913 رو غلاف كن 351
    ميرزا خيلي با مرامه، هر كي اشك ميرزا رو در بياره با من طرفه 3154

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: ژنرال
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: