₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » بوف بوفي امروز عجب روزي داشتم
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » بوف بوفي امروز عجب روزي داشتم
1 2 3

بدون عکس

بوف بوفي امروز عجب روزي داشتم

686 بازدید، 46 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

دوستان عزيزم يك اتفاق جالب براي من افتاده كه شما رو در خنديدن سهيم مي كنم ... 1

اول از امروز براتون بگم ... 44 صبح وقت دندون پزشكي داشتم 17
    بايد دندون هاي عقلم رو مي كشيدم البته يكيش ... اگه يادتون باشه قبلا توي يه تاپيك گفتم خيلي وقته دندون پزشكي نرفتم چون خيلي مي ترسم 68
    اما امروز صبح مثل شير بيدار شدم كه برم دندون پزشكي 16
    2 هفته هم اجازه گرفتم امتحانم رو عقب انداختم چون دندونام بدجوري عفونت داشت 2

پيام بازرگاني : الآن بچه داداشم كه عاشق اسپايدر منه هي گير داده بهم ميگه : اووسپايدر من بيذار ( فكر كن ميگه اووسپايدر من 83 به پست من پت هم مي گه اووست من پت (همون پت پستچي خودمون) منم هي ميگم نيگا الآن مياد .... خوووو چي كار كنم 66

صبح تا بيدار شدم نشستم پاي سايت كه يه هو ديدم خاك تو سرم دير شد ... كامپيوتر رو گذاشتم كنار اومدم بدوام پام پيچ خورد با صورت كوبيده شدم رو زمين .... 299
    بدو بدو با آخ و اوخ گفتن رفتم طبقه بالا با سرعت نور لباس پوشيدم خودم رو خوشكل كردم 1026 چون خدمتتون عرض كردم دكترم فوق العاده انسان شريف و جنتلمنگيه به چشم خواهري ( و اينكه اونجاي آدم دروغگو 978 )
    از خونه زدم بيرون و پياده رفتم ( چون برنامه دارم يه چند كيلويي بتكونم هيكل بشه آ.آ 75 بعدم خب مسيرش تقريبا نزديكه )
    خلاصه تا رفتم هنوز ننشستم منو صدا زد ... و من اين شكلي شدم به خدا 866
    آخه تصميم داشتم يه كم به خودم دلداري بدم محبوبه تو مي توني ... ترس نداره دختر ... هيچي نيست تا بگي آخ دندونت رو كشيده 857
    آخه نصف خانواده مسافرت هستند و تنها داداشم موجود بود كه قول داده بود حتما بهش خبر بدم باهام بياد منم كه با خودم گفتم اوهو چيزي كه نيست بعد خودم ميرم خونش كه خب در بقيه داستان فهميدم چه گ.ه.ي خوردم 702
    خلاصه با اين قيافه 866 كه اصلا نفهميدم دنيا دست كيه يه هو ديدم نشستم روي صندلي هي اين صندلي داره ميره

عقب ...... 41

عقب........... 41

عقب........ 41

.... يا ابوالفضل 835
    ...
    آقاي دكتر با يه سوزن تو دستش گفت اول بايد عفونتش رو بكشه بيرون بعدم امروز دو تا دندون عقلم رو ميكشه نه يه دونه 503 ....

.
    .
    يا قمر بني هاشم ... گفت دهنت رو باز كن و من هم دهنم رو باز كردم 17 و سوزن عفونت كش و سوزن جسم و روح و جون كش بي حسي رو فرو كرد تو حلقم frustrated
    644

بعله ... بعد فقط شنيدم داره ميگه برو ده دقيقه بشين .... و من اين جوري رفتم نشستم 299
    ديگه قيافه ي جناب دكتر و چك و پوز خودم مهم نبود فقط با دستاي لرزون تكست زدم به داداشم كه خودتو برسون 451
    .
    .
    .
    ديگه نفهميدم چه جوري باز همون دستيار هولوش اومد منو برد توي اتاق وحشت و دوباره ديدم صندلي داره ميره

عقب... 41

عقب ..... 41

عقب........ 41
    .
    يا حضرت فيل ... چه لامصب چشاش خوشكله 85 .... بله ديگه بي حسي اثر كرده بود و من دقيقا همين شكلي 85 مشغول تماشاي دو تا چشمي بودم كه زير ماسك خيره به فك منه ..... گفت اول راست رو بكشم يا چپ منم اين طوري 85 گفتم : r.. r... right
    .
    .
    ولي واي 25
    واييييييييييييييييي 41
    واييييييييييييييييييييييييييييييييي..... 503

همين كه شروع كرد ( دندون راستم خيلي عفونت داشت) فهميدم اصلا بي حشي اثر نكرده و دوستان مردم ... چنان فرياد جانگدازي كشيدم كه دستش رو از تو حلقم درآورد گفت چيه و هي سوال مي كرد منم با زاري و خاك تو سرم تو اون درد با اشوه اين شكلي 25 گفتم خيلي درد ميگيره ... گفت چون عفونتش زياده بي حسي آن چنان اثري نداره و نمي تونم كاري بكنم و ......
    بچه ها دندونم رو كشيد 79 و من همه ي دردش رو كشيدم 79 انگار اصلا بي حسي نداشت 79
    ولي دندون بعدي خوب بود و خداييش خيلي خوب كشيد آقاي دكتر 65
    65
    65
    اه ه ه .... ببخشيد 4 يه هو رفتم تو حس 9
    دوستان الآن هنوز دندونام خون ريزي داره . اگر كسي تجربه داره راهنماييم كنيد چي كار كنم ... گمونم مي تونيد حدس بزنيد با چه حالي مي نويسم 79

• gilas

نقل قول: Mahboob
    چه لامصب چشاش خوشكله

ای از دست تو 23 23 23

ولي دندون بعدي خوب ود و خداييش خيلي خوب كشيد آقاي دكتر 65

منم الان یهو احساس کردم دندونم درد میکنه 5

ایشالا دندونت زود زود خوب بشه 1024

• arash52

بستنی بخور هی 4

• نخبه

دوستان الآن هنوز دندونام خون ريزي داره . اگر كسي تجربه داره راهنماييم كنيد چي كار كنم ... گمونم مي تونيد حدس بزنيد با چه حالي مي نويسم

اول بگم اخی483 الهی بمیرم برات که الان دندون درد داری 79 ایشالله که زودتر خوب بشی

به نظرم بهتره برگردی مطب و شماره دکتر رو بگیری و هی باهاش اس ام اس بازی کنی کلا دردت یادت میره 4
    979 980 367

بعد هی یاد چشمای خوشگلش بیفتی خود به خود دندون دردت خوب میشه 1187 1187 1187

نقل قول: arash52
    بستنی بخور هی

مگه لوزه عمل کرده که بستنی بخوره 41

• gilas

دوستان الآن هنوز دندونام خون ريزي داره . اگر كسي تجربه داره راهنماييم كنيد چي كار كنم .

کیسه یخ بزار رو صورتت 3

• Mahboob

نقل قول: gilas
    ایشالا دندونت زود زود خوب بشه 1024

مرسي مدير گيلاسي جونم

نقل قول: arash52
    بستنی بخور هی

مرسي بابت پيشنهادت ... عالي بود .... يه پاتيل بستني خوردم حالا بهتر شده ... قبلا يه جايي خونده بودم بهتره بعد از كشيدن دندون بستني بخوري اما مگه فكر اين آقاي دكتر ميذاره

نقل قول: نخبه
    به نظرم بهتره برگردی مطب و شماره دکتر رو بگیری و هی باهاش اس ام اس بازی کنی کلا دردت یادت میره

شيرين آخه تو اوج درد اصلا حواسم به اين چيزا نبود بعدم من نظر خواهري دارم دكترم عيال واره 4

• نخبه

شيرين آخه تو اوج درد اصلا حواسم به اين چيزا نبود بعدم من نظر خواهري دارم دكترم عيال واره

خب ببین دکتر داداش ماداش نداره 360

• Mahboob

نخبه,

اهههه راست ميگيا 351

• gilas

من نظر خواهري دارم دكترم عيال واره

شما خواستی بری دریا یه سطل آب با خودت ببر 4

• Mahboob

نقل قول: gilas
    شما خواستی بری دریا یه سطل آب با خودت ببر

ضربونگا زدونگا 9

• ژنرال

خیلی درد بدیه...
    من هر دوتا دندون عقلامو بدون بی حسی کشید دکتر... 40
    اصلا بی حس نمیشد 66

برای جلوگیری از خونریزی آب نمک تو دهنت قرقره کن خوبه 24

• Holtek

بوف بوفي امروز عجب روزي داشتم

پس راس راستکی دهنت سرویس شده 4
    حالا باز مال تو خوبه من بخوام تعیرف کنم دو سه تا تاپیک باید بزنم
    دوستان الآن هنوز دندونام خون ريزي داره . اگر كسي تجربه داره راهنماييم كنيد چي كار كنم .

پنبه بذار روش و محکم با دندونات فشارش بده
    فعلا هیچی نخور ، مخصوصا چیزای گرم و داغ مثل چایی
    عجب دکتر خری بوده ، دندون عفونی رو که نمی کشن ، قبلش باید آنتی بیوتیک می داد بهت ، تقصیر خوته که بیش از حد به خودت رسیدی..
    یبار که دنونمو کشیدم ، درد وحشت ناکی داشت ، مادرم یه تخم مرغ نمیرو کرد و سفیدشو گذاشت روش ، خیلی دردشو کم کرد .
    یه دونه هم ژلوفن بخور اونم دردشو کنم میکنه
    انشالله که زود خوب میشه ، مال من که یه ماه درد داشت ...

• دلشاد

عجب روزی داشتی 40

• mz56mz

آخى عمو جان الهى هر چه زودتر خوب بشى بستنى خيلى خوبه آب نمك هم عالى عمو جون 8
    عمو چشماتو گذاشتى تو چشماى دكتر 314 242 اهان قصد ازدواج دارى خب از همون اول بگو 271 ولى آفرين خوب چيزى پيدا كردى دكتره به سلامتى 266 271 265 287

• بهونه

منم از دندون پزشکی میترسم 40

• baron jon

آخي 8 ايشالا زود تر خوب ميشي
    10 منم همون بستني پيشنهاد مي كنم
    90

• matin.57

چایی ولرم برای جوش خوردن زخم خوبه

بعد بشین و به یه جا خیره بشه و یاد چشماش بیوفت و آهنگ مهرنوش رو هم گوش کن مسکن خوبیه برات
    65 4

• محسن صائب

میدونی از چی این نوشته ات خوشم امد
    .
    تو خیلی خوب و عالی یک روز و یک جریان جاری از زندگی و که شاید معمولی هم بنظر برسه تعریف کردی
    نوشتی که موقع رفتن عجله کردی
    توی مطب چه چیزی نظرت رو جلب کرد 4
    و بعدش که چه بلایی سرت امد
    .

• Mahboob

میرزا,

ممنون انجام دادم موثر بود

نقل قول: Dr.GSM
    عجب دکتر خری بوده ، دندون عفونی رو که نمی کشن ، قبلش باید آنتی بیوتیک می داد بهت

آنتي بيوتيكم بدبخت داده بود اول آنتي بتوتيم خوردم بعد رفتم ... 2 خوب نميشد لامصب ... خيلي بدجور شده بود ... راه ديگه اي نداشتم 20

نقل قول: Dr.GSM
    یه دونه هم ژلوفن بخور اونم دردشو کنم میکنه

آي گفتي خدا خيرت بده ... مامانم برام آورده 29

نقل قول: mz56mz
    عمو چشماتو گذاشتى تو چشماى دكتر اهان قصد ازدواج دارى خب از همون اول بگو ولى آفرين خوب چيزى پيدا كردى دكتره به سلامتى

اي بابا عمو به چشم خواهري و طنز گفتم وگرنه عيالواره دكترم 9

نقل قول: matin.57
    چایی ولرم برای جوش خوردن زخم خوبه

بعد بشین و به یه جا خیره بشه و یاد چشماش بیوفت و آهنگ مهرنوش رو هم گوش کن مسکن خوبیه برات

تو هم ضربونگا زدونگا 1

نقل قول: محسن صائب
    تو خیلی خوب و عالی یک روز و یک جریان جاری از زندگی و که شاید معمولی هم بنظر برسه تعریف کردی

شما لطف داريد 58

• ژنرال

ممنون انجام دادم موثر بود

خوب الحمدلله 1

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: