₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » بوف بوفي امروز عجب روزي داشتم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » بوف بوفي امروز عجب روزي داشتم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

بوف بوفي امروز عجب روزي داشتم

686 بازدید، 46 پست، نویسنده: Mahboob

• Life Dream

عالي تعريف كردي آبجي محبوبي 83 بچه ها چيزايي رو كه لازم بود برات گفتن، منم تجربه خودمو ميگم براي فراموش كردن درد! بهترين كار اينه كه خودتو به چيزي كه دوسش داري و گذشت زمان رو باهاش حس نميكني مشغول كني، اينطوري ذهنت از وجود درد دور ميشه و احساس كمتري از درد رو تجربه ميكني! يه جور تلقينه. من با موسيقي Relaxation اين كارو ميكنم، شما هم نقطه تمركز خودتو پيد كن 1

• gilas

نقل قول: Life Dream
    يهترين كار اينه كه خودشتو به چيزي كه دوسش داري و گذشت زمان رو باهاش حث نميكني مشغول كني،

منظور عمو یوفوی همون چشمای دکتره 56

• Life Dream

نقل قول: gilas
    نقل قول: Life Dream
    يهترين كار اينه كه خودشتو به چيزي كه دوسش داري و گذشت زمان رو باهاش حث نميكني مشغول كني،

منظور عمو یوفوی همون چشمای دکتره

خدا مرگم بده من چرا امشب دارم همه چيز رو اشتباه مينويسم!! خوب شد زود ديدمش سوتي نشد! 68

• gilas

خدا مرگم بده من چرا امشب دارم همه چيز رو اشتباه مينويسم!! خوب شد زود ديدمش سوتي نشد!

حالا من خانمی کردم چیزی نگفتم شما هم هیچی نگو دیگه 50

نمايش يا پنهان متن280

• Galexy

• Mahboob

بهترين كار اينه كه خودتو به چيزي كه دوسش داري و گذشت زمان رو باهاش حس نميكني مشغول كني،

داداش اون سایت بوف بوفی هست ... 1

نقل قول: gilas
    منظور عمو یوفوی همون چشمای دکتره

در ضمن ما اصولأ نگاه خواهرانه داریم 22

• SaMaN TaJ

Mahboob,
    خد وکیلی دندونام یه جوری شد اینو خوندم..... 2

نمايش يا پنهان متن
    خیلی جالب و خودمونی تعریف کرده بودی.......ایول 72 72

نقل قول: Dr.GSM
    تخم مرغ نمیرو کرد و سفیدشو گذاشت روش

99 نشنیده بودم دک.چه جالب 72

• Mahboob

نقل قول: SaMaN TaJ
    خیلی جالب و خودمونی تعریف کرده بودی

84

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    خب ببین دکتر داداش ماداش نداره

ایضا ببین خواهر دم سن به ازدواج نداره؟ 50 البته گفته باشم من فعلا نمیخوام ازدواج کنم. من فعلا میخوام درس بخونم 804

• sib

وای خدااااااا یه جوری تعریف کردی که همزاد پنداری کردم 83
    خیلی وحشتناکه.منم باید برم دندون عقلمو بکشم.مال من جراحی داره تازه.ولی هنوز جرات ندارم برم 68
    مگه بخیه نکرده که خونریزی میکنه؟ 37

• carlos

چرا همه دندوناتو نکشیدی خب؟ 4
    بعد یه دست دندون مصنوعی بذار .حالشو ببر . دیگه هیچوقت خراب نمیشه 82

• soheyla

Mahboob,

سلام و سپاس . 46
    واقعاً متأسفم که گیر همچین دندون پزشکی افتادید . اون بلا نسبت شما دام پزشک بوده نه دندونپزشک . 32 دندونی و که عفونت داره اصلاً نمیکشن . دلیل خونریزی دندونتون این هست که به علت عفونت مقداری از لثه شما همراه با دندون کنده شده . اگه خونریزی تا حدی هست که هر یک دقیقه مجبور به تمیز کردن خون دهنتون هستید باید برید دندانپزشکی تا لثه ای که خونریزی داره رو بخیه کنن . ولی اگه خون دندونتون کمه و هر بیست دقیقه یا نیم ساعت تمیزش میکنید باید یک روز تحمل کنید تا خونش بند بیاد . ضمناً یه استریل تمیز تمیز و قلمبه اش کنید و فشارش بدید روی لثه تون و یک ساعتی فشار بدید تا خونش بند بیاد و تا دردش شروع نشده دو تا قرص استامینوفن کدئین یا ایبوپروفن مصرف کنید و اگه درد داشتید 6 ساعت بعد مصرف قرصار و تکرار کنید و بعد از 6 ساعت دهتون و با آب نمک رقیق و ملایم بشورید . و بعد از شستن دهنتون چای سر و خیلی غلیظ بخورید تا کاملاً خونش بند بیاد .

• gilas

نقل قول: Mahboob
    در ضمن ما اصولأ نگاه خواهرانه داریم

من بِدانم 6

• ماهی

وقتشه برم دندونپزشکی...هی امروز و فردا میکنم 2

• Mahboob

نقل قول: Kishe Mehr
    البته گفته باشم من فعلا نمیخوام ازدواج کنم. من فعلا میخوام درس بخونم

مجتبی نمی دونم خواهر داره یا نه و لی دو تا دستیار داره ... حوری های بهشتی بایدجلو این دو تا لنگاشون رو پهن کنند 713

نقل قول: sib
    مگه بخیه نکرده که خونریزی میکنه؟

نه خدارو شکر کامل دراومده بود ولی کج ... فقط کشیده ش بیرون 17 ( یادم که میادا این شکلی میشم
    299 )

نقل قول: carlos
    بعد یه دست دندون مصنوعی بذار .حالشو ببر . دیگه هیچوقت خراب نمیشه

37 کاش زودتر گفته بودی

نقل قول: soheyla
    دندونی و که عفونت داره اصلاً نمیکشن . دلیل خونریزی دندونتون این هست که به علت عفونت مقداری از لثه شما همراه با دندون کنده شده

احتمالا همینه که میگی سهیلا جان اما خدا رو شکر خون ریزیش بند اومده ... 44

نقل قول: soheyla
    ولی اگه خون دندونتون کمه و هر بیست دقیقه یا نیم ساعت تمیزش میکنید باید یک روز تحمل کنید تا خونش بند بیاد . ضمناً یه استریل تمیز تمیز و قلمبه اش کنید و فشارش بدید روی لثه تون و یک ساعتی فشار بدید تا خونش بند بیاد و تا دردش شروع نشده دو تا قرص استامینوفن کدئین یا ایبوپروفن مصرف کنید و اگه درد داشتید 6 ساعت بعد مصرف قرصار و تکرار کنید و بعد از 6 ساعت دهتون و با آب نمک رقیق و ملایم بشورید . و بعد از شستن دهنتون چای سر و خیلی غلیظ بخورید تا کاملاً خونش بند بیاد .

یک دنیا ممنون سهیلا جان ... همش رو انجام دادم الآن بهترم 1

نقل قول: ماهی
    وقتشه برم دندونپزشکی...هی امروز و فردا میکنم

دکترت مثل من باشه همش میری دندونپزشکی 93

• Life Dream

سلام آبجي محبوبي، اگه تا الان زنده اي كه انشالله هستي 4 شب يادم رفت اينا رو بگم گفتم بزار يكم خونريزي كني دلم خنك شه اينقد شخصي شخصي نكني 74
    خوب الان مثل يه دختر خوب برو غذاهاي كافويين دار بخور، مثل شكلات، نوشابه چاي و قهوه اينا، براي خونريزي خوبه يه خورده همچين 10 بعد اگه يه داروخانه مشتي مثل ايران پيدا كردي كه بدون نسخه حتي وسايل جراحي هم بدن 83 برو يه آمپول ويتامين K بگير زودي مسير خونريزي رو با لخته شدن بند مياره 25
    حالا برام دعاي خير كن كه بلاخره بهت گفتم 93

• Kishe Mehr

مجتبی نمی دونم خواهر داره یا نه و لی دو تا دستیار داره ... حوری های بهشتی بایدجلو این دو تا لنگاشون رو پهن کنند 713

17
    نمايش يا پنهان متن93 82 چند سالشه؟ بگو مجتبی اصلا قصد ازدواج نداره..... ولی حالا چون خیلی اصرار میکنند باشه شماره ام رو بهش بده بگو ساعات اداری یه زنگی بزنه شاید تونستم براش کاری بکنم 804

• Mahboob

حالا برام دعاي خير كن كه بلاخره بهت گفتم

اینا رو ولش ... 22

نمايش يا پنهان متنماهواره شخصی 37

نقل قول: Kishe Mehr
    چند سالشه؟ بگو مجتبی اصلا قصد ازدواج نداره.....

پسر چرا این قدر دیر جواب میدی گفتم مجتبی میخواد به درسش ادامه بده ... 66

نمايش يا پنهان متن19 93

• Kishe Mehr

ماهواره شخصی

به این بنده خدا مازی گیر دادیا 23

پسر چرا این قدر دیر جواب میدی گفتم مجتبی میخواد به درسش ادامه بده

17
    نمايش يا پنهان متن2

نمايش يا پنهان متن20

خو حالا برو سراغ اون یکی 82 93 دیگه هر گلی کردی به سر خودت کردیا آبجی 4 6