₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » بوف بوفي امروز عجب روزي داشتم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » بوف بوفي امروز عجب روزي داشتم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

بوف بوفي امروز عجب روزي داشتم

686 بازدید، 46 پست، نویسنده: Mahboob

• هاچو هاچو

خدایی باید نویسنده بشی،خیلی باحال بود 92
    من پیشنهادی ندارم جز این که به من فکر کن همه چی حل میشه 264

• Mahboob

نقل قول: Kishe Mehr
    خو حالا برو سراغ اون یکی دیگه هر گلی کردی به سر خودت کردیا آبجی

ای بابا ...باشه ببینم چی‌ کار می‌تونم بکنم 5

نقل قول: Life Dream
    آبجيمه ديگه، چيكار كنم

کاکه مازیار دیگه 6
    نمايش يا پنهان متن37
    351

نقل قول: هاچو هاچو
    من پیشنهادی ندارم جز این که به من فکر کن همه چی حل میشه

اهوم
    451

• maryamlondon1

نقل قول: Mahboob
    دوستان الآن هنوز دندونام خون ريزي داره . اگر كسي تجربه داره راهنماييم كنيد چي كار كنم ... گمونم مي تونيد حدس بزنيد با چه حالي مي نويسم

الهی بمیرم محبوبه جان 79 انشالله هر چه زودتر حالت خوب بشه 48 چرا دکتر قبل از کشیدن دندونت اموکس سلین بهت نداده 2

تصور كنید همین الان دندان عقل تان را کشیده اید و دهانتان پر از خونابه است و درد هم امان شما را بریده است. بعضی‌ها اولین كاری كه بعد از کشیدن دندان عقل می‌كنند این است كه فورا شروع به تف كردن محتویات دهان خود می‌كنند و یا تلاش می‌كنند با كشیدن سیگار دردشان را التیام بخشند، ولی این کار مثل سم است.

اگر دوست دارید بدانید بعد از خروج از مطب دندانپزشكی باید چه نكاتی را رعایت كنید، این مطلب را بخوانید.

دندانپزشك از شما می‌خواهد، پس از كشیدن یا جراحی دندان عقل‌، یك عدد گاز مرطوب را حدود نیم ساعت در این محل نگه دارید، به این ترتیب شما به خودتان كمك خواهید كرد كه خونریزی از محل جراحی زودتر قطع شود و با تشكیل لخته در محل جراحی، خون‌ریزی متوقف شود. حداقل 3 تا 4 ساعت نباید صحبت كنید.

توجه كنید شما ممكن است تا فردای روز جراحی، مقداری خون در دهانتان ترشح شود كه كاملا طبیعی است. در این موارد یك تكه گاز استریل كوچك را در محل جراحی قرار دهید.

توصیه‌های غذایی

بلافاصله پس از جراحی باید از خوردن غذای گرم خودداری كنید. بهترین پیشنهاد این است كه یك سوپ پركالری و پرحجم تهیه كنید و بگذارید خنك شود. سپس آن را به عنوان ناهار یا شام پس از جراحی، نوش جان كنید.

در روز اول پس از جراحی، از نوشیدن آب ، مایعات، آب‌میوه و شیر غافل نشوید، زیرا به جبران حجم خون از دست رفته ی شما در حین جراحی كمك خواهد كرد.

یك ساعت پس از پایان جراحی، خودتان را به خوردن یك عدد بستنی مهمان كنید، چون باعث می‌شود شما احساس راحتی بیشتری در ناحیه جراحی شده داشته باشید.

تلاش كنید هرچه زودتر به رژیم غذایی روزانه‌تان بازگردید. شاید لازم باشد فقط از طرف مقابل فك برای جویدن غذاها استفاده كنید.

بهداشت دهان؛ حرف اول و آخر

تمیز نگه داشتن دندان‌ها و دهان منجر به التیام زخم جراحی می‌شود. بنابراین فردای روز جراحی دست به‌كار شوید. نصف قاشق چای‌خوری نمك را در یك لیوان آب ولرم بریزید و روزی سه مرتبه دهانتان را با آن شستشو دهید. شما می‌توانید در روز سوم یا چهارم پس از جراحی، مسواك زدن و نخ کشیدن دندان‌هایتان را از سر بگیرید. دقت كنید هنگام مسواك زدن دندان‌های مجاور ناحیه جراحی، موجب كنده شدن لخته تشكیل شده نشوید، زیرا در این صورت دوباره درد و خون‌ریزی شروع خواهد شد.

با دردش چه کار کنیم؟

درد پس از جراحی دندان عقل، شاید بدترین تجربه ی شما از دندان پزشكی باشد. تا هنگامی كه اثرات داروی بی‌حسی وجود دارد، شما این درد را احساس نمی‌كنید، بنابراین ممكن است از خوردن مسكن غافل شوید.

بهتر است پیش از اینکه مطب دندان پزشكی را ترك كنید، یك عدد قرص ضد درد مصرف كنید تا وقتی اثرات داروی بی‌حسی از بین رفت، دچار درد شدید نشوید.

فراموش نكنید حداكثر درد پس از جراحی را در 12 ساعت اول پس از جراحی است كه با مصرف قرص ضددرد می‌توانید با آن كنار بیایید، ولی معمولاً پس از گذشت دو روز از شر درد جراحی دندان رها می‌شوید

• Mahboob

نقل قول: maryamlondon1
    الهی بمیرم محبوبه جان انشالله هر چه زودتر حالت خوب بشه چرا دکتر قبل از کشیدن دندونت اموکس سلین بهت نداده

وای ممنون مامان مریمی ... خدارو شکر ماله من جرّاحی نداشت و فقط کشیدش ... قبلش آنتی بیتک بهم داده بود مامان مریمی اما وقتی‌ خوردم تموم شد ۱۰ روز تا وقته دندون پزشکیم مونده بود دوباره عفونت کرد و هیچ کاری نتونستم بکنم ... خیلی‌ وضعیت بعدی داشت ... اما حالا که کشیدم با اینکه بالاخره درد دارم اما راحت شدم ... باز هم ممنون از اینهمه لطف 46

• maryamlondon1

نقل قول: Mahboob
    قبلش آنتی بیتک بهم داده بود مامان مریمی اما وقتی‌ خوردم تموم شد ۱۰ روز تا وقته دندون پزشکیم مونده بود دوباره عفونت کرد و هیچ کاری نتونستم بکنم

محبوبه جان من هم تو دندان درد احسان ماجرا دارم ..دیروز که داشتم تو این تاپیکت پست مینوشتم ..زود رفتم احسان از مدرسه گرفتم .بیچاره بچه ام صبح به خاطر اینکه جشن مراسم عروسی نوه ملکه بود ..تو مدرسه جشن داشتن .من هم کیفش پر کردم تا گشنه اش نشه .بیچاره تاامده سا ندویچ گاز بگیره یهو دندون اخریش که فقط دو نوک کوچک ازش باقی مانده بود ..یک نوکش شکسته وداشت لق مخورد .وبیچاره اینقدر تشنه اش بود نمی تونست اب بخوره میترسید دندانشو قورت بده ..وقتی به من گفت زود با دکتر دندانپزشک مون تماس گرفتم .اون به من گفت زود بیارش ببینم .من هم تا اجوررود با سرعت زیاد رفتم وخوشحال شدم که براش بکشه وراحت بشیم .ولی اون ترسید وبهانه اورد که دندون دوهفته قبل که کشیده هنوز خوب نشده 2 حالم گرفته شد وبا کشیدن همون تکه که لق داشت به خانه برگشتم..یک ماه پیش تو بیمارستان به ما گفتن که باید 14 تا دندون یک بار ازش بکشن .یعنی بچه را بی هوش می کنن وهمان روز 14 تا دندون میکشن که من ترسیدم وباپرداخت هزینه پرایود به دکتر قبول کرد چهار دندون خیلی خراب اون بکشه که البته ماهی یکبار حالا تا شنبه اینده قراره دومی را بکشه 2 خاک تو سرشون میترسن دندون بچه را بکشن 14

• Mahboob

نقل قول: maryamlondon1
    یعنی بچه را بی هوش می کنن وهمان روز 14 تا دندون میکشن که من ترسیدم وباپرداخت هزینه پرایود به دکتر قبول کرد چهار دندون خیلی خراب اون بکشه که البته ماهی یکبار حالا تا شنبه اینده قراره دومی را بکشه خاک تو سرشون میترسن دندون بچه را بکشن

آی گفتی مامان مریمی گاهی دیگه واقعا از این سیستمشون روانی میشم ... مثلا همین دکتر من وقتی یک هفته آنتی بیوتیکم تموم شد و یه کم بهتر شد و عفونتش کم شده بود می تونست دندونم رد بکشه گفت برو وقت بعدی بیا وقت ندارم امروز فقط چک میشی ... خب تا وقت بعدی دوباره عفونت کرد 44

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: