صبح روز جمعه 16 اردیبهشت قرار بود منو اقامون اقاتون و اقاشون با هم بریم کاشان برای گلاب گیری.. شب قبلش ساعت 11 شب این داماد اویزونمون زنگ زد که ما هم با شما میاییم بعد ده دقیقه داداش اویزانترمان هم زنگ زدن که ما هم همراهتون میاییم گروهی از اویزانها جمع شده و قرار شد فردا صبح ساعت 7 به مقصد کاشان راه بیفتیم صبح زود بیدار شدم وسایل رو جمع کردیم و راه افتادیم وارد اتوبان قم که شدیم جاده خیلی خیلی شلوغ بود مثل ترافیک داخل شهر اتوبان هم شلوغ بود و ماشینها خیلی اهسته حرکت میکردن .. خلاصه پیچیدیم جاده قدیم که یکم خلوت تر بود و راهی رو که قرار بود 2:30 طول بکشه 4 ساعت طول کشید داخل شهر کاشان هم خیلی شلوغ بود و الا 13 بدر اینقدر شلوغ نمیشد که اون روز شلوغ بود خلاصه که کلی هم توی ترافیک گیر کردیم تا برسیم باغ فین کاشان دیگه جونی نمونده بود برامون توی اون گرما.. جای پارک پیدا کردیم و بعد رفتیم داخل حالا اینم عکساش
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستوسط باغ فین دو تا از این استخرا بود که وسطش گودال بود میگفتن هر کی هر ارزویی داره اگر یه سکه بندازه و داخل گودال بیفته ارزوش بر اورده میشه کف استخر پر از سکه بود .. جمعیتی وایساده بودن و هر کدوم امتحان میکردن .. خیلی باحال بود .. حالا این وسط قحطی سکه اومده بود.. برای ما که شده بود عین یه سرگرمی با هم شرط میبستیم که کی میتونه سکه رو بندازه داخل گودال منم که دو تا سکه داشتم این اقامون دو در کرد خودش نشونه گرفت که نشد بیفته توی گودال منم بهش خندیدم
▧ تصویر در دسترس نیست
این هم اون جمعیتی که دور استخر جمع شده بودن و هی کم و زیاد میشدن ▧ تصویر در دسترس نیست
حمام فین کاشان هم داخل باغ بود اصلا هم جالب نبود واسه همین عکسم نگرفتم چهار تا راه باریکه بود عین دخمه از این ور میرفتی از اون ور در می اومدی هچی هم داخل نبود غیر از چهار تا عروسک که مثلا امیر کبیرو اینجا کشتن
بعد از باغ فین دیگه ظهر شده بود و رفتیم یکی از رستورانهای اطراف باغ فین و نهار که قربونش برم اونم نیم ساعت طول کشید که نوبت ما بشه .. تو این مدت که منتظر بودیم غذا اماده بشه من زنگ زدم به مهناز جون یکی از کاربران قدیمی سایتمون (مارمولک)چون اونا و بچه های سایتشون (حرف دونی) همگی با تور اومده بودن کاشان و زنگ زدم که همو ببینیم که متاسفانه اونا جای دیگری بودن و نشد که اونا رو ببینم و فقط با هم صحبت کردیم
بعد از اون رفیتم داخل شهر کاشان برای دیدن خانه های تاریخی اولین خانه ٰخانه تاریخی بروجردیها بود ▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیستخانه تاریخی طباطبائی ها
▧ 7 تصویر این بخش در دسترس نیستاینجا هم استانه شاهزاده ابراهیم بود
▧ تصویر در دسترس نیست
خانه تاریخی عباسیان
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستخانه تاریخی عامری ها
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمسجد و مدرسه اقا بزرگ (تنها جائی بود که خلوت بود)
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستتپه های سیلک
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست ابشار نیاسر
▧ 7 تصویر این بخش در دسترس نیستاین هم از مراسم گلاب گیری کاشان
▧ تصویر در دسترس نیست
این پروانه رو هم توی پارک ملا فتح الله کشف کردم ازش عکس گرفتم
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم گوسفند کوچولوئی که جلال برام خریده بود با خودم بردمش سفر داره بای بای میکنه
شب قبلش ساعت 11 شب این داماد اویزونمون زنگ زد که ما هم با شما میاییم بعد ده دقیقه داداش اویزانترمان هم زنگ زدن که ما هم همراهتون میایی
يادم به ماه عسل يه بنده خدايي افتاد كه ميخواستن برن مشهد وقتي ميرن ميبينن همه اقوام دم در حرم وايسادن منتظر عروس و داماد ايشالا كه بهت خوش گذشته ولي حيف كه فرهاد اينا رو پيدا نكردي
قمصر نرفتيد؟؟؟ ابولؤلؤ رو زيارت نكرديد؟ مشهد اردهال؟؟؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آبشار و عکسها خیلی زیبا بودن امیدوارم همیشه شاد و در سفر باشید
اره ابشار خیلی زیبا بود ولی اونقدر شلوغ بود که باید کلی منتظر می موندی که یکم خلوت بشه بتونی یه عکی بگیری خانه های تاریخی هم خیلی باحال بودن مخصوصا خونه طباطبائی و عامری.. کلی عکس گرفتم ولی خب عکس خودم و اقامونه نمیشه بزارم و الا کلی جای باحال توی این خونه ها بود عکسهای ما هم طبق معمول سوژه
نقل قول: چکاوک
شیرین جونم اگه میدونستم میخواین برین کاشون یکی رو بهتون معرفی میکردم ریس باغ فین که ازتون پذیرایی کنه اون دوستمونه
ممنون ترگل جون اونقدر باغ فین شلوغ بود که نگووووووووووووووووو مگه میشد کسی رو اونجا پیدا کنی
نقل قول: gilas
خونه ما هم که رفتی دیدی چه خونه خوشملی داریم
اره اون خونه مال شما بود خیلی خوشمل بود و خیلی هم بزرگ خوش به حالتون
نقل قول: hadi04
يادم به ماه عسل يه بنده خدايي افتاد كه ميخواستن برن مشهد وقتي ميرن ميبينن همه اقوام دم در حرم وايسادن منتظر عروس و داماد
همینو بگو والا میبینی تو رو خدا چه جوری اویزون شدن تازه تا میخاستیم عکس بگیریم این داداش پرو هی میپرید وسط میگفت عکس تکیه منم باید باشم
نقل قول: hadi04
ايشالا كه بهت خوش گذشته ولي حيف كه فرهاد اينا رو پيدا نكردي
اره خیلی حیف شد اونا ساعت 5 صبح راه افتاده بودن و قرار بود شب 9 تهران باشن ولی ما شب هم موندیم اونجا.. حیف شد ندیدمشون ولی مطمئنم به اونا هم خیلی خوش گذشته
اینو روزی صد بار تکرار کن نخبه چقدر قشنگه ایشالله مبارکش باد
راستی میخای روحت شاد بشه برو تو ایینه یه نگاه بنداز
نقل قول: بچه مثبت
قمصر نرفتيد؟
همین جاهائی که رفتیم هم کلی طول کشید قمصر هم خبری نبود جای دیدنی نداشت که بریم فقط گلاب گیری بود که خب تو خود کاشان صد جا دیدیم
نقل قول: بچه مثبت
مشهد اردهال؟؟؟
مشهد اردهال با نیاسر 10 کیلومتر فاصله داشت ولی توی اون ترافیک تا بریم بالا برای دیدن ابشار و نهار بخوریم و برگردیم کلی طول کشید ساعت 7 هم از نیاسر به سمت تهران حرکت کردیم که به علت ترافیک وحشتناک ساعت 11:30 شب رسیدیم خونه
راستی یکی از بچه ها پرسیده پس خودم و اقامون کوشیم توی این عکسها.. خب من توی عکسها نیستم ولی اقامون توی این عکسها هستش اگه تونستین پیداش کنین یه مثبت جایزه میگیرید
به به خوشحالم كه بهتون خوش گذشته عمو جان ولى بيشتر خوش ميگذشت اگر اون آويزونها نبودند عكسها خيلى زيبا بود خونه هاى قديمى ايرانى رو خيلى دوست دارم پس كو سوغاتى عمو؟
فكر ميكنم آقاتون آقاشون آقاجون هر روز با ديدنت از خنده روده بر ميشه! خدا بهش صبر بده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
داخل شهر کاشان هم خیلی شلوغ بود و الا 13 بدر اینقدر شلوغ نمیشد که اون روز شلوغ بود
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستوسط باغ فین دو تا از این استخرا بود که وسطش گودال بود میگفتن هر کی هر ارزویی داره اگر یه سکه بندازه و داخل گودال بیفته ارزوش بر اورده میشه کف استخر پر از سکه بود .. جمعیتی وایساده بودن و هر کدوم امتحان میکردن .. خیلی باحال بود .. حالا این وسط قحطی سکه اومده بود.. برای ما که شده بود عین یه سرگرمی با هم شرط میبستیم که کی میتونه سکه رو بندازه داخل گودال
▧ تصویر در دسترس نیست
این هم اون جمعیتی که دور استخر جمع شده بودن و هی کم و زیاد میشدن
▧ تصویر در دسترس نیست
حمام فین کاشان هم داخل باغ بود اصلا هم جالب نبود واسه همین عکسم نگرفتم چهار تا راه باریکه بود عین دخمه از این ور میرفتی از اون ور در می اومدی
بعد از باغ فین دیگه ظهر شده بود و رفتیم یکی از رستورانهای اطراف باغ فین و نهار که قربونش برم اونم نیم ساعت طول کشید که نوبت ما بشه .. تو این مدت که منتظر بودیم غذا اماده بشه من زنگ زدم به مهناز جون یکی از کاربران قدیمی سایتمون (مارمولک)چون اونا و بچه های سایتشون (حرف دونی) همگی با تور اومده بودن کاشان و زنگ زدم که همو ببینیم که متاسفانه اونا جای دیگری بودن و نشد که اونا رو ببینم و فقط با هم صحبت کردیم
بعد از اون رفیتم داخل شهر کاشان برای دیدن خانه های تاریخی
اولین خانه ٰخانه تاریخی بروجردیها بود
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیستخانه تاریخی طباطبائی ها
▧ 7 تصویر این بخش در دسترس نیستاینجا هم استانه شاهزاده ابراهیم بود
▧ تصویر در دسترس نیست
خانه تاریخی عباسیان
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستخانه تاریخی عامری ها
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمسجد و مدرسه اقا بزرگ (تنها جائی بود که خلوت بود)
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستتپه های سیلک
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست ابشار نیاسر
▧ 7 تصویر این بخش در دسترس نیستاین هم از مراسم گلاب گیری کاشان
▧ تصویر در دسترس نیست
این پروانه رو هم توی پارک ملا فتح الله کشف کردم ازش عکس گرفتم
▧ تصویر در دسترس نیست
اینم گوسفند کوچولوئی که جلال برام خریده بود با خودم بردمش سفر
▧ تصویر در دسترس نیست
َََََ
حورا
آبشار و عکسها خیلی زیبا بودن امیدوارم همیشه شاد و در سفر باشید
چکاوک
امیدوارم همیشه خوش باشین
gilas
خوشحالم بهت خوش گذشته شیرین عسلم
خونه ما هم که رفتی
hadi04
يادم به ماه عسل يه بنده خدايي افتاد كه ميخواستن برن مشهد وقتي ميرن ميبينن همه اقوام دم در حرم وايسادن منتظر عروس و داماد
ايشالا كه بهت خوش گذشته ولي حيف كه فرهاد اينا رو پيدا نكردي
ماهی
ایشالله همیشه خوش بگذره
بچه مثبت
قمصر نرفتيد؟؟؟
ابولؤلؤ رو زيارت نكرديد؟
مشهد اردهال؟؟؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
اره ابشار خیلی زیبا بود ولی اونقدر شلوغ بود که باید کلی منتظر می موندی که یکم خلوت بشه بتونی یه عکی بگیری
خانه های تاریخی هم خیلی باحال بودن مخصوصا خونه طباطبائی و عامری.. کلی عکس گرفتم ولی خب عکس خودم و اقامونه نمیشه بزارم
ممنون ترگل جون اونقدر باغ فین شلوغ بود که نگووووووووووووووووو مگه میشد کسی رو اونجا پیدا کنی
اره اون خونه مال شما بود
همینو بگو والا میبینی تو رو خدا چه جوری اویزون شدن
اره خیلی حیف شد اونا ساعت 5 صبح راه افتاده بودن و قرار بود شب 9 تهران باشن ولی ما شب هم موندیم اونجا.. حیف شد ندیدمشون ولی مطمئنم به اونا هم خیلی خوش گذشته
sanam
Holtek
hadi04
آره به اونا هم خيلي خوش گذشته بود ايشالا هميشه در حال گردش باشي
نمايش يا پنهان متن
دور شوهرتدلشاد
خیلی زیبا بود
منم قرار هفته دیگه بریم کاشان
نخبه
راستی میخای روحت شاد بشه برو تو ایینه یه نگاه بنداز
همین جاهائی که رفتیم هم کلی طول کشید قمصر هم خبری نبود جای دیدنی نداشت که بریم فقط گلاب گیری بود که خب تو خود کاشان صد جا دیدیم
مشهد اردهال با نیاسر 10 کیلومتر فاصله داشت ولی توی اون ترافیک تا بریم بالا برای دیدن ابشار و نهار بخوریم و برگردیم کلی طول کشید ساعت 7 هم از نیاسر به سمت تهران حرکت کردیم که به علت ترافیک وحشتناک ساعت 11:30 شب رسیدیم خونه
m3hrdad
نخبه
gilas
قابل شما رو نداره
بگو برا ماه عسل کلیدشو بدم بهتون برین صفا سیتی
این بچه اون وسط چکار میکنه
من خودم خونه طباطبائی ها رو خیلی دوست دارم مخصوصا اون اتاقه که سقفش مثل آسمونه شبه ▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
عكسها خيلى زيبا بود خونه هاى قديمى ايرانى رو خيلى دوست دارم
نخبه
خب بسه دیگه عکسمو ویرایش کردم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
حسودیت میشه اقامون یه شیرین عسل مثل من داره که به قول تو با دیدن من خنده به روی لباش میاد
بیچاره همسر اینده تو که اگه تو رو ببینه یاده بدهکاری بد بختی می افته اونوقت خندش نمیگیریه همش باید گریه کنه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→