₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » *** این سه گزینه ***
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

*** این سه گزینه ***

696 بازدید، 46 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

. گزینه اول
    .
    این مرد 57ساله اصالتا عرب ومعلم اموزش و پرورش و تقریبا 20سالی بود که ساکن مشهد شده بود با همسرش اختلافات شدیدی داشت که 4سال قبل از هم جدا شدند
    بفکر ازدواج مجدد افتاد > تقریبا همه خواستگاری ها یش رو برایم تعریف میکرد
    از دختر 21 ساله تا دختری 40ساله رو خواستگاری کرده بود
    برایم جالب بود او فقط بفکر ازدواج با دختربود
    حتی یک مورد مناسب رو که تقریبا شرایط خیلی عالی از همه نظر داشت رو بصرف اینکه یک سال زندگی کرده بود قبول نکرد
    ایام عید من مسافرت بودم بهم زنگ زد و خیلی خوشحال که بسلامتی ازدواج کردم یک دختر 32ساله اصالتا تبریزی
    حالا علتی که او برای اینکه فقط میخواست با دخترازدواج کند ،این بود
    یک زن و یا یک مرد وقتی ازدواج میکند در طول زندگی در ضمیرشون یکسری حوادث ، اتفاقات ، حالاتهای عاطفی ، خشم های فرو خفته وو
    ثبت میشود که این موارد بعضا باعث شکل گیری نوعی جهان بینی میشود
    به زبان ساده تر
    مثلا یک زن وقتی از یک مرد جدا میشه به دلایل متهدد مثل اعتیاد، بد خلقی، بد شخصیتی، بد خرجی ووو خواه ناخواه این موارد رو تا مدتها در ضمیرش همراه دارد و مردها رو با این متر می سنجد
    .
    .
    گزینه دوم
    .
    یک دختر 21ساله لیسانس زبان ، نسبتا زیبا ، خانواده ای متوسط
    با وجود داشتن خواستگاران متعدد و مجرد ، فقط خواستار ازدواج با مردی هست که قبلا ازدواج کرده و بقول خودش تا 45سال هم باشد ایده ال هست
    اما او چرا این تصمیم رو گرفته
    پدرش بعد از مرگ مادرش ازدواج مجدد کرده واو میگفت وقتی نوع رفتار پدرم با مادرم و نامادریم رو میبینم و همچنین از دوستانم که در شرایط مشابه شرایط من بودند سوال کردم به این نتیجه رسیدم مردها در ازدواج دوباره و مجدد بسیار بهتر و خوبتر با همسرشون رفتار میکنند
    .
    گربنه اول ودوم
    .
    دختری در سن 19سالگی با پسری ازدواج کرد
    اختلافات شدیدی داشتند
    دختر باردار شد و قرار شد که حتی بچه اش رو هم نبیند زایمان کرد و بچه اش رو ندیده تحویل پدرش دادند وطلاق گرفت
    بعد از چند سال اینار با یک مرد 34ساله که همسرش رو طلاق داده بود ازدواج کرد ولی بعد از سه ماه باز طلاق گرفت
    میگفت از بس این مرد شکاک بود داشتم دیونه میشدم یکسره سین جیم میشدم که این مدتی که بیوه بودی چکار میکرد چندتا دوست پسر داشتی

.

• دلشاد

مرسی آقا محسن

• gilas

ببخشید ظاهرا من دچار افت IQ شدم الان من چی باید بگم نسبت به این تاپیک 7

• tabassom

65 66

قسمت بعدیشو کی می ذاری اون وقت 65

• soroosh

گزینه 1 جواب صحیحه؟ 100

• ژولي پولي

سلام محسن جون!!! به خدا من تازه اومدم! گناهي ندارما!!! کلاسه يا سريال؟ يه توضيحي بده داداش قربونت برم...

• محسن صائب

نقل قول: gilas
    ببخشید ظاهرا من دچار افت IQ شدم الان من چی باید بگم نسبت به این تاپیک

83
    مگه همیشه باید چیزی گفت
    من سعی کردم در این سه گزینه
    دو فکر رایج در جامعه امروزی که یکی طرفدار ،ازدواج با فردی است که تا حالا ازدواج نکرده و بقول معروف در امر تشکیل زندگی بی تجربه هست
    دیگری
    دلیل و نگاه افرادی که دنبال همسرانی با تجربه و تا حدودی سرد و گرم چیشیده رو تا حدودی ذکر کنم
    و سوم
    نفری که هر دو گزینه رو در زندگی تجربه کرده
    با یک پسر و یک فرد با تجربه ازدواج کرده
    ولی متاسفانه با هیچ کدومشون موفق نبوده
    . به نظر دوستان
    1- کدوم گزینه رو میشه بهتر دونست
    نقل قول: tabassom
    قسمت بعدیشو کی می ذاری اون وقت

83
    هفته دیگه
    نقل قول: soroosh
    گزینه 1 جواب صحیحه؟

ممنون که متوجه منظور من شدی 83
    نقل قول: ژولي پولي
    به خدا من تازه اومدم! گناهي ندارما!!! کلاسه يا سريال؟ يه توضيحي بده داداش قربونت برم...

حسین جان
    باور کن سه روز قبل توی حرم به یاد تو و همسر محترمت افتادم
    خیلی خوشحالم که دوباره تشریف اورید

• ماهی

ممنون آقا محسن .زندگی به نظر من نمی تونه الگوریتم داشته باشه و همه با هر شرایطی روندها رو استپ به استپ طی کنن.
    همه چیز بستگی به شرایط داره.با این سه مثال نمیشه الگو برداری کرد 72

• Holtek

همه موارد صحیح است 1

• محسن صائب

نقل قول: ماهی
    همه چیز بستگی به شرایط داره.با این سه مثال نمیشه الگو برداری کرد

دقیقا با فرمایشات شما موافق هستم
    در یک انتخاب عوامل متعددی رو باید در نظر داشت عواملی که باید ماه ها و ساعتها در موردش فکر کرد ، تحقیق کرد ، به مشورت نشست
    باور میکنید مثلا در مورد مسایل جنسی باید دو نفری که میخواهند ازدواج کنند نزد افراد خبره و کارشناس بروند که مشخص کند ایا این دونفر از نظر جنسی در یک پله هستند یا نه ، یکی اصلاحا گرم و یکی سرد نباشد
    منظور من از ذکر این سه مورد
    فقط
    ارائه دو تفکر در ضمیر جامعه هست ، دو تفکری که در جای خودش مهم و قابل فکر هست
    نقل قول: Dr.GSM
    همه موارد صحیح است

83 83
    یک زمانهای میگفتند
    نه شرقی
    نه غربی
    جمهوری اسلامی

• gilas

نقل قول: محسن صائب

1- کدوم گزینه رو میشه بهتر دونست

هیچکدام نداره ؟؟؟ 50

• mojde

به نظر من هر کسی اول باید خوب خودش و نیازاش و و نظراتش رو بشناسه بعد اقدام به ازدواج کنه .وقتی ما هنوز خودمون و نیازامون و حساسیتها مون رو خوب نشناختیم و اقدام به ازدواج میکنیم دچار مشکل میشیم
    مثلا خانومی ازدواج میکنه واز خونه پدری در صورتی که صاحب خونه هستن به خونه بخت میره دوماد مستاجره و نمیتونه خونه بخره دختر خانوم اصلا نمیدونه اسباب کشی سر سال و صاحب خونه و ... یعنی چی وقتی با اولین آلارم های صاحب خونه روبه رو میشه و دنبال خونه گشتن و .... خودشو میبازه و کم کم مرد زندگیشو ناتوان و دست و پا چلفتی میبینه
    چون:
    خودشو خوب نمیشناخته

و بر عکس آقایی به خواستگاری دختری اجتماعی میره دختری که شاغله و با آقایون زیادی همکاره و با اونها هم مثل همکارای خانومش میگه و میخنده و صحبت میکنه
    آقا اینا رو میدونه اما بعد ازدواج اینا همه براش تبدیل به یه معضل میشه چرا

چون خودش نمیشناسه. البته اتفاقا و مسائلی هستن که بعدا پیش میاد و پیش بینی نشدست مثل بیکاری های طولانی و ناباروری ،اعتیاد و... که در موردشون نمیشه یه نظریه خاص داد اما در کل آدما وقتی خودشونو بشناسن خیلی بهتر میتونن تصمیم بگیرن وقتی من میدونم نمیتونم مردی رو که تعصبات شدید داره و مانع روابط اجتماعی من میشه رو تحمل کنم چون من این روابط رو دوست دارم و برام مهمه ممکنه برای ازدواج با فرد مورد نظرم مدتی از خواسته هام چشم بپوشم اما بعد از مدتی حتما به اختلاف میخوریم

• چکاوک

مرسی برادر محسن 46

• مخلوط کن

محسن صائب,
    هر چی دوستان بگن 9

• Holtek

نقل قول: mojde
    دختری که شاغله و با آقایون زیادی همکاره و با اونها هم مثل همکارای خانومش میگه و میخنده و صحبت میکنه

یعنی دختره هم اگه آقاهه با همکارای خانموش بگه بخنده مشکلی نداره ؟ 7

• مستانه

محسن صائب,
    چرا انقدر به چیزای منفی فکر میکنین؟ 2
    زندگی خیلی خیلی قشنگه و محدود 1 زیبایی هاشو ببین و ازش لذت ببر 3

• mojde

نقل قول: Dr.GSM
    یعنی دختره هم اگه آقاهه با همکارای خانموش بگه بخنده مشکلی نداره ؟

اگه مشکل داره نباید با آقایی که اینجوریه ازدواج کنه یا مسئله رو با خودش حل کنه 3

• Holtek

نقل قول: mojde
    اگه مشکل داره نباید با آقایی که اینجوریه ازدواج کنه یا مسئله رو با خودش حل کنه

بشرطیکه قبلش بهم بگن 3

• soheyla

محسن صائب,

سلام و سپاس .
    نمیدونم چی بگم . من خودم در این باره خیلی مشکل دارم 99 . ولی به نظر من اگه انسانها بخوان خوشبخت باشن کافیه به این موضوع فکر کنن که باید نیمه ی گمشده ی همدیگه باشن تا بتونن جسم روح همدیگه رو به کمال برسونن 286 .
    ولی این روزها ما دوست داریم به تنهائی خوشبخت باشیم و خوشبختی طرف مقابلمون اصلاً اهمیتی نداره .
    واین موضوع هیچ وقت امکان پذیر نخواهد بود و با هرکس و هر شرایطی که ازدواج کنیم به مشکل برمیخوریم .

• مستانه

نقل قول: soheyla
    ولی این روزها ما دوست داریم به تنهائی خوشبخت باشیم و خوشبختی طرف مقابلمون اصلاً اهمیتی نداره .

واقعاً آفرین به شما سهیلا جان 105

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: