ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
gilas
اگه کس دیگه بود درجا پاکش میکرد من حداقل 30 دقیقه صبر کردم
نخبه
نه بابا چادرم کجا بود ولی خدائی یه کتابی میخاستیم همش مجبور بودیم توی این غرفه ها بگردیم
فکر کنم 2 خرداد هست .. هدیه من یادتون نره
در خیلی از اختلافات حوادث بیرونی خیلی روی زندگی تاثیر میگذاره
فکر کنم این قسمت که قرمز نوشته بودم رو دقت نکردین اصلی ترین منظور من اون قسمتی بود که پر رنگ کردم و نوشتم زن و شوهر باید به خواسته های معقول هم احترام بزارن . خواسته های همو بهمدیگه بگن و از چیزایی که بدشون میاد همو مطلع کنن اونجوری فکر کنم مشکلات کمتری به وجود بیاد .. تازه اگر هر دو نفر راه درست گفتمان رو هم بلد باشن اگر هم به قول شما سو تفاهم کوچکی براشون پیش اومد خب دو تا ادم بالغن میتونن بشینن و با هم در مورد مشکلشون حرف بزنن ( نه داد و بیداد و گفتن دلم خواست و یا اینکه مگه تو حسودیت میشه.. موقع اینجور جر و بحثها باید هر دو طرف مواظب باشن که چه جور کلماتی رو به کار میبرن .. گاهی طرف بدون هیچ منظوری کلمه ای رو به کار میبره که طرف مقابل بد برداشت میکنه .. واسه همین میگم اینجور موقع ها باید دقت کرد به نوع بیان و کلماتی که گفته میشه
من بیتشر دوست داشتم بدونم الان اگه مثلا شما بخوای ازدواج کنی و دو کزینه رو داشته باشی که هر کدومش یکسری مزایا و معایب داره حالا لااقل اینایی که این دونفر گفتند کدومش رو انتخاب میکردی
من اولا خدا نکنه هیچ وقت تو موقعیت کسه دیگه ای قرار بگیرم من به جایگاه خودم تو این دنیا و زندگی راضی ام و شکر میکنم
دوما من همیشه دوست داشتم همسرم بین 5 تا 8 سال از خودم بزرگتر باشه از همسن و کوچیکتر هم اصلا خوشم نمی اومد .. دلایل خصوصی لطفا سوال نفرمایید
مثل اون دختر فکر نمیکنم که اگر یه مرد قبلا ازدواج کرده باشه میتونه همسر دوم رو بیشتردوست داشته باشه خب شاید بعضیاشون اینجوری باشن ولی خیلیاشونم جون به جونشون کنی ادم نمیشن بلا نسبت
اون یکی گزینه که اقاهه خودش ازدواج کرده بود و بعد دنبال یه خانم میگشت که ازدواج نکرده باشه نمیدونم اون بهونه ای که اورده واقعیه یا نه من فکر میکنم خیلی از اقایون حریصن و طمعکار .. اینم با خودش گفته من که حالا میخام زن بگیرم سنگ مفت گنجشک مفت برم ببینم میتونم با یه دختر ازدواج کنم به قول خودشون هم جوونتر و هم ........ امان از دست این مردا که اصلی ترین چیزی که توی ذهنشونه قایم میکنن بعد از این دلیلای روانشناسی می گن و رد گم میکنن
محسن صائب
سوم خرداد هست
اون یکی گزینه که اقاهه خودش ازدواج کرده بود و بعد دنبال یه خانم میگشت که ازدواج نکرده باشه نمیدونم اون بهونه ای که اورده واقعیه یا نه من فکر میکنم خیلی از اقایون حریصن و طمعکار .. اینم با خودش گفته من که حالا میخام زن بگیرم سنگ مفت گنجشک مفت برم ببینم میتونم با یه دختر ازدواج کنم به قول خودشون هم جوونتر و هم ........ امان از دست این مردا که اصلی ترین چیزی که توی ذهنشونه قایم میکنن بعد از این دلیلای روانشناسی می گن و رد گم میکنن
اتفاقا منهم مثل تو فکر میکردم
به خودم میگفتم حالا این بابا گفته میخوایم داماد بشیم ، خوب چرا درجه یک نباشه
خانمش رو هفته پیش اورد
باورم نمیشد ، 32ساله ولی باور کنید بیشتر به 40 ساله ها میخورده ، اون کیس بیوه واقعا از همه نظر سر بود
اینجا بود که فهمیدم این اقا بر اساس عقیده و تجربه اش دست به اینکار زده نه یک تصمیم احساسی و همراه با هوس
signal
shaparak64
من در این گونه مطالب قصدم اینکه خودمون رو جایی این موارد بگزاریم بتونیم از تجربیات دیگران و علت کار اونا مطلع بشویم
خوب حرف شما شاید در باره میوه صدق کنه اما در باره ازدواج نه
چون مستحضر هستید که ، با تمام این انتقال تجربیات که سالهای سال انجام شده، با مراکز مشاوره ی ازدواج، با صحبت های کارشناسا توی تلویزیون و ... میبینیم که همچنان مشکل وجود داره.
لازم به گفتن نیست که ربطی به این چیزا نداره، این مشکلات برمیگرده به همون نوع نگرش افراد و تفاوت آدمها با یکدیگه.
اگه مثالهایی که زدید قابل تعمیم بود، میشد راجع بهش بحثی کرد. اما اینا حتی قابل تعمیم به بخش کوچکی از مردم هم نیست. چون عقیده و طرز فکر 3 تا آدم معمولیه با 3 نوع زندگی و و و . پس جای بحث نداره
اینجا بود که فهمیدم این اقا بر اساس عقیده و تجربه اش دست به اینکار زده نه یک تصمیم احساسی و همراه با هوس
اصلا قابل قبول نیست حرفتون. چه ربطی داره!!!
اولا زن مردمو دید نزن آقا
بعدشم!! علف باید به دهن بزی شیرین بیاد. نیتش این بوده خودش افتتاحش کنه . به هرحال دید سلیقه اون با شما فرق داره. شاید شما یه جور میپسندی اون یه جور دیگه. دلیل نمیشه که چون زنه سن بالا میزده بگی براساس تجربه و عقیده ش بوده
mati
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→