₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » *** این سه گزینه ***
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

*** این سه گزینه ***

696 بازدید، 46 پست، نویسنده: محسن صائب

• tabassom

نقل قول: محسن صائب
    هفته دیگه

زنبیل میذارما
    واسه خوندن

اول من 1 10

• محسن صائب

[b]gilas,
    نقل قول: mojde
    به نظر من هر کسی اول باید خوب خودش و نیازاش و و نظراتش رو بشناسه بعد اقدام به ازدواج کنه .وقتی ما هنوز خودمون و نیازامون و حساسیتها مون رو خوب نشناختیم و اقدام به ازدواج میکنیم دچار مشکل میشیم

با فرمایشات شما تا حدود زیادی موافق هستم
    فقط این شناخت رو باید خودمون از خودمون بدست بیاریم و یا نیاز هست خودمون رو در معرض دید یک کارشناس خبره قرار بدهیم تا او با عمل و تجربه بالایی که داره کمک کنه
    منظورم اینکه ایا یک دختر وپسر کم تجربه یا حتی یک زن و مرد فهمیده و با تجربه میتوانند بر اساس داشته ها و تجربیات خودشون تصمیم بگیرند
    و بر عکس آقایی به خواستگاری دختری اجتماعی میره دختری که شاغله و با آقایون زیادی همکاره و با اونها هم مثل همکارای خانومش میگه و میخنده و صحبت میکنه
    آقا اینا رو میدونه اما بعد ازدواج اینا همه براش تبدیل به یه معضل میشه چرا

این قضیه ای که شما عنوان کردید
    حتما خوب میدونید معضلی در خانوادها شده
    موضوع پیچیده تر از این حرفهاست
    چند روز قبل خانمی که اتفاقا چادری و متدین میگفت من همسر دارم و با یک اقا در قسمت بایگانی یک شرکت دولتی کار میکنیم هر دو راعایت خیلی موارد رو میکنیم ولی چند وقتی هست که یک احساس جدید و متفاوت نسبت به اون اقا در من شکل گرفته ، بشدت از این موضوع عذاب می کشم
    از این دست نمونه ها بسیار و بسیار وجود دارد
    قصد ندارم سنتی و قدیمی فکر و حرف بزنم
    ولی انصافا این موضوعی که شما اشاره کردید ابعادی بسیار وسیع دارد
    نقل قول: چکاوک
    مرسی برادر محسن

ممنون 46 فرشته خانم
    نقل قول: Gormesabzi
    هر چی دوستان بگن

83
    با اجازه بزرگتر ها و پدر و مادر و............................ 83
    نقل قول: Dr.GSM
    یعنی دختره هم اگه آقاهه با همکارای خانموش بگه بخنده مشکلی نداره ؟

46
    نقل قول: مستانه
    چرا انقدر به چیزای منفی فکر میکنین؟
    زندگی خیلی خیلی قشنگه و محدود زیبایی هاشو ببین و ازش لذت ببر

83
    خدا خیرت بده
    اخه اینایی که نوشتم کجاش منفی بود 3 یک عروسی داشت 4 یک عروس اماده داشت 4
    بازم میگی منفی
    ولی یک موضوع
    خیلی مواقع یک تصمیم درست باعث میشه که ما یک عمر در ارامش زندگی کنیم و برعکس
    اصلا هم موافق اینکه زندگی محدود هست نیستم 4
    هر ثانیه و لحظه از زندگی خودش دنیایی حساب و کتاب داره 3
    در مورد من
    من واقعا از زندگیم لذت میبرم
    مثلا امروز 3
    ساعت 5بلند شدم نماز خوندم بعدش رفتم توی حیاط به باغچه سر زدم کلی کیف کردم وقتی شکوفه های خرما لو رو دیدم به گلدونهای ساناز اب دادم و بعدش امدم مهدیار رو بیدار کردم دوتایی رفتیم نون وشیر خریدیم
    مجتبی رو بیدار وبا مادرش صبحانه حسابی و بعدش با اتوبوس حرم و ..............
    بنظرم زندگی خیلی خیلی زیباست البته نوع نگاه هر کسی به زیبایی ها فرق میکنه[/b]

• mojde

نقل قول: Dr.GSM
    بشرطیکه قبلش بهم بگن

این همون صداقتست دیگه 3

فقط این شناخت رو باید خودمون از خودمون بدست بیاریم و یا نیاز هست خودمون رو در معرض دید یک کارشناس خبره قرار بدهیم تا او با عمل و تجربه بالایی که داره کمک کنه

به نظر من هر کسی باید خودش سعی کنه خودشو بشناسه چون انسان امروزی خیلی اهل شنیدن این حرفا از زبون دیگران نیست مگر اینکه واقعا به کسی اعتماد داشته باشه.

در مورد معضل روابط همکاری مرد و زن که فرمودین همیشه اینطور نیست من خودم سالهاست با آقایون همکارم میگیمو میخندم اما احساسی وجود نداره (قول میدم 4 )

• Kishe Mehr

نقل قول: ماهی
    همه چیز بستگی به شرایط داره.با این سه مثال نمیشه الگو برداری کرد

72 دیشب میخواستم همینو بگم دیگه وقت نشد امروز دیدم شما اینو گفتید. کاملا درسته این حرف...

کسی که طلاق میگیره، بخصوص خانومها متاسفانه به دنبال کسی میگردن که در حداقل یک ویژگی برعکس همسر قبلیش باشه... که این کار ممکنه خیلی به ضررش باشه.. چون ممکنه کسی که بخواد با اون زن ازدواج کنه اونطوری وانمود بکنه که شوهر سابق زن نبوده. و بعدها اون مرد چهره ی واقعی خودشو نشون بده. این مورد برای افرادی که طلاق گرفتند خیلی مهمه..

تشکر حاج محسن 311

• محسن صائب

نقل قول: soheyla

سلام و سپاس .
    نمیدونم چی بگم . من خودم در این باره خیلی مشکل دارم . ولی به نظر من اگه انسانها بخوان خوشبخت باشن کافیه به این موضوع فکر کنن که باید نیمه ی گمشده ی همدیگه باشن تا بتونن جسم روح همدیگه رو به کمال برسونن .
    ولی این روزها ما دوست داریم به تنهائی خوشبخت باشیم و خوشبختی طرف مقابلمون اصلاً اهمیتی نداره .
    واین موضوع هیچ وقت امکان پذیر نخواهد بود و با هرکس و هر شرایطی که ازدواج کنیم به مشکل برمیخوریم .

78 78
    نقل قول: tabassom
    زنبیل میذارما
    واسه خوندن

دستت درد نکنه
    شرمنده کردی 1
    مورد معضل روابط همکاری مرد و زن که فرمودین همیشه اینطور نیست من خودم سالهاست با آقایون همکارم میگیمو میخندم اما احساسی وجود نداره (قول میدم )

83 83 23
    چقدر خندیدم
    مژده خانم ، من از کجا بفهمم که یک زمانی قولت رو زیر پا نگذاشتی 83
    ولی خارج از شوخی
    من کلی عرض کردم ، و فکر کنم شما هم تا حدودی موافق من باشید 1

• carlos

نقل قول: soheyla
    واین موضوع هیچ وقت امکان پذیر نخواهد بود و با هرکس و هر شرایطی که ازدواج کنیم به مشکل برمیخوریم .

در بین نظر دوستان( که هر کدوم در نوع خودش بسیار کامله) نظر دوست عزیزمون سهیلا رو من از همه بیشتر قبول دارم 39

• مستانه

اخه اینایی که نوشتم کجاش منفی بود 3 یک عروسی داشت 4 یک عروس اماده داشت 4
    بازم میگی منفی

اوه مای گاد طلاق به نظر شما خیلی مثبته؟ 1
    من که چیز مثبتی توی گفته هات ندیدم 1
    خیلی مواقع یک تصمیم درست باعث میشه که ما یک عمر در ارامش زندگی کنیم و برعکس

بااین موافقم و امیدوارم ........................ 3
    اصلا هم موافق اینکه زندگی محدود هست نیستم 4

حضرت عزائیل با موافقتو مخالفت شما کار نداره کار خودشو میکنه 4
    من واقعا از زندگیم لذت میبرم

خداروشکر 48

• محسن صائب

نقل قول: carlos
    در بین نظر دوستان( که هر کدوم در نوع خودش بسیار کامله) نظر دوست عزیزمون سهیلا رو من از همه بیشتر قبول دارم

اولا ممنون که در این بحث شرکت کردید
    ای کاش شما هم نظرتون رو مینوشتید 1
    در مورد نظرات دوستان
    راستش اکثر دوستان نظرات در خور توجه ای داشتند که نشان از فهم و درک بالای این دوستان داره ولی این نظرات سلیقه ای هست و هر کسی میتونه بر اساس سلیقه خودش انها رو بسنجد
    نظرات سهیلا خانم
    در اکثر مواقع عالی و درجه یک هست 3
    اوه مای گاد طلاق به نظر شما خیلی مثبته؟

اختلاف دیدگاه 3
    من در این حکایات فقط به ازدواج هاش نگاه میکنم 83 قسمتی که طلاق داره رو چشم بسته نوشتم 4
    هفته اینده کلی عروسی دعوت هستم
    بااین موافقم و امیدوارم ........................

خیلی فکر کردم یعنی چی 1
    حضرت عزائیل با موافقتو مخالفت شما کار نداره کار خودشو میکنه

منظور من
    طول زندگی نبود
    من بیشتر با عرض زندگی کار دارم ، بقول معروف کار مفید ، اندوخته مفید و............

• نخبه

به دلایل متهدد

منظورتون متعدد هستش؟ 4

• محسن صائب

نقل قول: نخبه
    منظورتون متعدد هستش؟

از تو واقعا باید ترسید 83
    ممنون که سر زدی
    ولی خیلی دوست دارم نظرت رو بدونم

• gilas

اومدم ببینم گزینه هیچکدام رو اضافه کردین یا نه 4

• نخبه

نقل قول: gilas
    اومدم ببینم گزینه هیچکدام رو اضافه کردین یا نه

گزینه رو ولش اون سه تا کتاب رو که خریدی چرا ندادی بخونم 83

از تو واقعا باید ترسید
    ممنون که سر زدی
    ولی خیلی دوست دارم نظرت رو بدونم

خب این نشون میده با دقت خوندم 74

• محسن صائب

اومدم ببینم گزینه هیچکدام رو اضافه کردین یا نه

خوب این گزینه رو تو در موردش توضیح بده 1
    راستی چراامروز چیزی نگفتی 3
    گزینه رو ولش اون سه تا کتاب رو که خریدی چرا ندادی بخونم

خوشبحال شما تهرانی ها
    اخوی من حسن اقا الان نمایشگاه تهران هست توی غرفه استانقدس 1

• نخبه

در مورد نظرم هم باید بگم خب من که جای این ادمها نیستم مثل اونا با فرهنگ اون سه مورد باشم و با فک و فامیل و دوستای اونا هم زندگی نکردم که زندگی دیگرون برام بشه الگو
    من خودم از زندگیهایی که دور برم بین دوستام دیدم یه سری چیزا برام شده تجربه که بعضیاش خوبه بعضیاش بد... سعی کردم اون بدها رو توی زندگی خودم به کار نبرم.. و وقت خوباشو زیاد کنم 4 و تا جائیکه بتونم سعی میکنم خوب زندگی کنم .. در مورد گزینه های همکارو این چیزا حرف مژده جون رو قبول دارم و میگم باید طرف خودشو بشناسه وقتی شناخت اون شناختهاشو از همسرش قبل ازدواج قایم نکنه
    بزارید من از خودم مثال بزنم همسر من ادم راحت و امروزی هستش اصلا روی این چیزا تعصب نداره ولی من هم حد خودم رو خوب میدونم و هر گز کاری نمیکنم که بخواد بدش بیاد فکر میکنم ادمها اگر به هم و به خاسته های هم احترام بزارن راحت تر زندگی کنن خود منم ادمی نیستم که روی این جور مسائل حساس باشم ولی اینو هم میگم که باید طرف مقابل ادم فهمیده ای باشه و نزاره که این حس توی ادم به وجود بیاد که نکنه خبری هست..
    من به این گفته واقعا ایمان دارم که هر چیزی برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند ..
    گزینه های دیگر هم که فرمودین دخمله دوست داره با ادم سن بالا ازدواج کنه و پسره دنبال یه دختر میگرده خب این بنده خداها چشمشون ترسیده که اینجوری دارن تصمیم میگرن و ازدواج میکنن خب شایدم خوشبخت بشن نمیشه گفت ... مگه اونا دل ندارن 4

این بود نظر من.. پول مشاوره رو بدین دارم میرم 86

• gilas

گزینه رو ولش اون سه تا کتاب رو که خریدی چرا ندادی بخونم

سه تا نبود 4تا بود 4

من که گفتم ببرید بخونید 2

حالا متناشو تاپیک می کنم که همه بخونن 82

خوب این گزینه رو تو در موردش توضیح بده

هیچکدام که توضیح نداره 4
    یعنی خونه ددی بخور و بخواب 1170

راستی چراامروز چیزی نگفتی

نبودم خوب تازه گفتنم هم نمیومد 4

• نخبه

اخوی من حسن اقا الان نمایشگاه تهران هست توی غرفه استانقدس

چرا الان میگین اتفاقا امسال همش دنبال غرفه های کتابهای مذهبی بودیم 360 خب میگفتین تخفیف میگرفتیم 86 تازه جواب گزینه ها رو هم از اخوی یواشکی میپرسیدیم 4

سه تا نبود 4تا بود

من که گفتم ببرید بخونید

حالا متناشو تاپیک می کنم که همه بخونن

اون کتاب خوشگله دوستم رو توی ماشین خوندیم عکساش از متنش بهتر بود 4

منم شعرهای کتابم رو مینویسم تاپیک میکنم 23

• Mahboob

واسه من خیلی تاپیکتون جالب بود ... 1

گزینه ی دوم جالب تر 1

همش خیلی جالب بود 1

به خدا همشون رو خوندم . دو تا نگاه اول به ازدواج درصد زیادی از آدمای جامعه رو نشون میده که یا دیدگاه یک رو دارند یا دیدگاه 2 1

• gilas

اون کتاب خوشگله دوستم رو توی ماشین خوندیم عکساش از متنش بهتر بود

منم از اون خوشملا یه دونه خریدم 65 می خوام بدم شب مامانم قبل خواب برام بخونه 10

منم شعرهای کتابم رو مینویسم تاپیک میکنم

عکساشم بزار 93

• shaparak64

مثل همیشه نمیشه قضاوتی کرد 37
    دقیقا مثل این میمونه که یکی به موز علاقه داره یکی به سیب و یکی به خیار 3
    اینا سه نفر با 3 فکر و 3 دید و مهمتر 3 تجربه متفاوت هستن 1 همین

• محسن صائب

ر مورد نظرم هم باید بگم خب من که جای این ادمها نیستم مثل اونا با فرهنگ اون سه مورد باشم و با فک و فامیل و دوستای اونا هم زندگی نکردم که زندگی

اولا ممنون از اینکه اینطور کامل و جالب توضیح دادی
    من بیتشر دوست داشتم بدونم الان اگه مثلا شما بخوای ازدواج کنی و دو کزینه رو داشته باشی که هر کدومش یکسری مزایا و معایب داره حالا لااقل اینایی که این دونفر گفتند کدومش رو انتخاب میکردی
    همسر من ادم راحت و امروزی هستش اصلا روی این چیزا تعصب نداره ولی من هم حد خودم رو خوب میدونم و هر گز کاری نمیکنم که بخواد بدش بیاد فکر میکنم ادمها اگر به هم و به خاسته های هم احترام بزارن راحت تر زندگی کنن خود منم ادمی نیستم که روی این جور مسائل حساس باشم ولی اینو هم میگم که باید طرف مقابل ادم فهمیده ای باشه و نزاره که این حس توی ادم به وجود بیاد که نکنه خبری هست..

انشاا.... بتونید همیشه این نوع نگرش و تفکر و حفظ کنید ، معمولا اختلافات این چنینی از یک سوءتفاهم خیلی کوچیک شروع میشه و ربطی هم به اینکه ادم راحت و امروزی باشه و یا نه در خیلی موارد نداره ،
    در خیلی از اختلافات حوادث بیرونی خیلی روی زندگی تاثیر میگذاره
    ین بود نظر من.. پول مشاوره رو بدین دارم میرم

الان نقدا یک چیزی واریز کردم
    قصد دارم بمناسبت تولد حضرت زهرا و روز زن به بعضی از خانم هدیه بدم اون موقع تلافی میکنم 4 3
    نبودم خوب تازه گفتنم هم نمیومد

ولی دیروز خوب گفتنت امد ولی نوشتی یک توپ دارم قل قلیه 3 یادت هست
    چرا الان میگین اتفاقا امسال همش دنبال غرفه های کتابهای مذهبی بودیم خب میگفتین تخفیف میگرفتیم تازه جواب گزینه ها رو هم از اخوی یواشکی میپرسیدیم

یعنی اینجور چادر پوشیده بودی، شما با همسر محترمتون تشریف بیارید مشهد من شما رو میبرم معدن کتابهای استان قدس و کلی هم تخفیف براتون میگیرم ،
    نقل قول: Mahboob
    به خدا همشون رو خوندم . دو تا نگاه اول به ازدواج درصد زیادی از آدمای جامعه رو نشون میده که یا دیدگاه یک رو دارند یا دیدگاه 2

خدا خیرت بده که شما محبوبه خانم منظور منو متوجه شدی
    و ممنون که اینطور کوتاه و کامل نظرت رو دادی
    نقل قول: shaparak64
    دقیقا مثل این میمونه که یکی به موز علاقه داره یکی به سیب و یکی به خیار

ولی خیلی وقتها برای اینکه ما بخواهیم میوه بخریم و یا بخوریم باید نزد طرفداران این میوه ها بریم مثلا از اونی که موز دوست داریم بپرسیم تو چرا موز دوست داری همینجور الکی ، یا برات فایده ای داشته ، و یا از اونی که خیار میخوره بپرسیم ، چرا موز نخوردی ، ایا بدت میاد، یا چون خیار در دسترست بوده اونو خوردی،
    من در این گونه مطالب قصدم اینکه خودمون رو جایی این موارد بگزاریم بتونیم از تجربیات دیگران و علت کار اونا مطلع بشویم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: