ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
tabassom
زنبیل میذارما
واسه خوندن
اول من
محسن صائب
با فرمایشات شما تا حدود زیادی موافق هستم
فقط این شناخت رو باید خودمون از خودمون بدست بیاریم و یا نیاز هست خودمون رو در معرض دید یک کارشناس خبره قرار بدهیم تا او با عمل و تجربه بالایی که داره کمک کنه
منظورم اینکه ایا یک دختر وپسر کم تجربه یا حتی یک زن و مرد فهمیده و با تجربه میتوانند بر اساس داشته ها و تجربیات خودشون تصمیم بگیرند
آقا اینا رو میدونه اما بعد ازدواج اینا همه براش تبدیل به یه معضل میشه چرا
این قضیه ای که شما عنوان کردید
حتما خوب میدونید معضلی در خانوادها شده
موضوع پیچیده تر از این حرفهاست
چند روز قبل خانمی که اتفاقا چادری و متدین میگفت من همسر دارم و با یک اقا در قسمت بایگانی یک شرکت دولتی کار میکنیم هر دو راعایت خیلی موارد رو میکنیم ولی چند وقتی هست که یک احساس جدید و متفاوت نسبت به اون اقا در من شکل گرفته ، بشدت از این موضوع عذاب می کشم
از این دست نمونه ها بسیار و بسیار وجود دارد
قصد ندارم سنتی و قدیمی فکر و حرف بزنم
ولی انصافا این موضوعی که شما اشاره کردید ابعادی بسیار وسیع دارد
ممنون
با اجازه بزرگتر ها و پدر و مادر و............................
زندگی خیلی خیلی قشنگه و محدود زیبایی هاشو ببین و ازش لذت ببر
خدا خیرت بده
اخه اینایی که نوشتم کجاش منفی بود
بازم میگی منفی
ولی یک موضوع
خیلی مواقع یک تصمیم درست باعث میشه که ما یک عمر در ارامش زندگی کنیم و برعکس
اصلا هم موافق اینکه زندگی محدود هست نیستم
هر ثانیه و لحظه از زندگی خودش دنیایی حساب و کتاب داره
در مورد من
من واقعا از زندگیم لذت میبرم
مثلا امروز
ساعت 5بلند شدم نماز خوندم بعدش رفتم توی حیاط به باغچه سر زدم کلی کیف کردم وقتی شکوفه های خرما لو رو دیدم به گلدونهای ساناز اب دادم و بعدش امدم مهدیار رو بیدار کردم دوتایی رفتیم نون وشیر خریدیم
مجتبی رو بیدار وبا مادرش صبحانه حسابی و بعدش با اتوبوس حرم و ..............
بنظرم زندگی خیلی خیلی زیباست البته نوع نگاه هر کسی به زیبایی ها فرق میکنه[/b]
mojde
این همون صداقتست دیگه
به نظر من هر کسی باید خودش سعی کنه خودشو بشناسه چون انسان امروزی خیلی اهل شنیدن این حرفا از زبون دیگران نیست مگر اینکه واقعا به کسی اعتماد داشته باشه.
در مورد معضل روابط همکاری مرد و زن که فرمودین همیشه اینطور نیست من خودم سالهاست با آقایون همکارم میگیمو میخندم اما احساسی وجود نداره (قول میدم
Kishe Mehr
کسی که طلاق میگیره، بخصوص خانومها متاسفانه به دنبال کسی میگردن که در حداقل یک ویژگی برعکس همسر قبلیش باشه... که این کار ممکنه خیلی به ضررش باشه.. چون ممکنه کسی که بخواد با اون زن ازدواج کنه اونطوری وانمود بکنه که شوهر سابق زن نبوده. و بعدها اون مرد چهره ی واقعی خودشو نشون بده. این مورد برای افرادی که طلاق گرفتند خیلی مهمه..
تشکر حاج محسن
محسن صائب
سلام و سپاس .
نمیدونم چی بگم . من خودم در این باره خیلی مشکل دارم . ولی به نظر من اگه انسانها بخوان خوشبخت باشن کافیه به این موضوع فکر کنن که باید نیمه ی گمشده ی همدیگه باشن تا بتونن جسم روح همدیگه رو به کمال برسونن .
ولی این روزها ما دوست داریم به تنهائی خوشبخت باشیم و خوشبختی طرف مقابلمون اصلاً اهمیتی نداره .
واین موضوع هیچ وقت امکان پذیر نخواهد بود و با هرکس و هر شرایطی که ازدواج کنیم به مشکل برمیخوریم .
واسه خوندن
دستت درد نکنه
شرمنده کردی
چقدر خندیدم
مژده خانم ، من از کجا بفهمم که یک زمانی قولت رو زیر پا نگذاشتی
ولی خارج از شوخی
من کلی عرض کردم ، و فکر کنم شما هم تا حدودی موافق من باشید
carlos
در بین نظر دوستان( که هر کدوم در نوع خودش بسیار کامله) نظر دوست عزیزمون سهیلا رو من از همه بیشتر قبول دارم
مستانه
بازم میگی منفی
اوه مای گاد طلاق به نظر شما خیلی مثبته؟
من که چیز مثبتی توی گفته هات ندیدم
بااین موافقم و امیدوارم ........................
حضرت عزائیل با موافقتو مخالفت شما کار نداره کار خودشو میکنه
خداروشکر
محسن صائب
اولا ممنون که در این بحث شرکت کردید
ای کاش شما هم نظرتون رو مینوشتید
در مورد نظرات دوستان
راستش اکثر دوستان نظرات در خور توجه ای داشتند که نشان از فهم و درک بالای این دوستان داره ولی این نظرات سلیقه ای هست و هر کسی میتونه بر اساس سلیقه خودش انها رو بسنجد
نظرات سهیلا خانم
در اکثر مواقع عالی و درجه یک هست
اختلاف دیدگاه
من در این حکایات فقط به ازدواج هاش نگاه میکنم
هفته اینده کلی عروسی دعوت هستم
خیلی فکر کردم یعنی چی
منظور من
طول زندگی نبود
من بیشتر با عرض زندگی کار دارم ، بقول معروف کار مفید ، اندوخته مفید و............
نخبه
منظورتون متعدد هستش؟
محسن صائب
از تو واقعا باید ترسید
ممنون که سر زدی
ولی خیلی دوست دارم نظرت رو بدونم
gilas
نخبه
گزینه رو ولش اون سه تا کتاب رو که خریدی چرا ندادی بخونم
ممنون که سر زدی
ولی خیلی دوست دارم نظرت رو بدونم
خب این نشون میده با دقت خوندم
محسن صائب
خوب این گزینه رو تو در موردش توضیح بده
راستی چراامروز چیزی نگفتی
خوشبحال شما تهرانی ها
اخوی من حسن اقا الان نمایشگاه تهران هست توی غرفه استانقدس
نخبه
من خودم از زندگیهایی که دور برم بین دوستام دیدم یه سری چیزا برام شده تجربه که بعضیاش خوبه بعضیاش بد... سعی کردم اون بدها رو توی زندگی خودم به کار نبرم.. و وقت خوباشو زیاد کنم
بزارید من از خودم مثال بزنم همسر من ادم راحت و امروزی هستش اصلا روی این چیزا تعصب نداره ولی من هم حد خودم رو خوب میدونم و هر گز کاری نمیکنم که بخواد بدش بیاد فکر میکنم ادمها اگر به هم و به خاسته های هم احترام بزارن راحت تر زندگی کنن خود منم ادمی نیستم که روی این جور مسائل حساس باشم ولی اینو هم میگم که باید طرف مقابل ادم فهمیده ای باشه و نزاره که این حس توی ادم به وجود بیاد که نکنه خبری هست..
من به این گفته واقعا ایمان دارم که هر چیزی برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند ..
گزینه های دیگر هم که فرمودین دخمله دوست داره با ادم سن بالا ازدواج کنه و پسره دنبال یه دختر میگرده خب این بنده خداها چشمشون ترسیده که اینجوری دارن تصمیم میگرن و ازدواج میکنن خب شایدم خوشبخت بشن نمیشه گفت ... مگه اونا دل ندارن
این بود نظر من.. پول مشاوره رو بدین دارم میرم
gilas
سه تا نبود 4تا بود
من که گفتم ببرید بخونید
حالا متناشو تاپیک می کنم که همه بخونن
هیچکدام که توضیح نداره
یعنی خونه ددی بخور و بخواب
نبودم خوب تازه گفتنم هم نمیومد
نخبه
چرا الان میگین اتفاقا امسال همش دنبال غرفه های کتابهای مذهبی بودیم
من که گفتم ببرید بخونید
حالا متناشو تاپیک می کنم که همه بخونن
اون کتاب خوشگله دوستم رو توی ماشین خوندیم عکساش از متنش بهتر بود
منم شعرهای کتابم رو مینویسم تاپیک میکنم
Mahboob
گزینه ی دوم جالب تر
همش خیلی جالب بود
به خدا همشون رو خوندم . دو تا نگاه اول به ازدواج درصد زیادی از آدمای جامعه رو نشون میده که یا دیدگاه یک رو دارند یا دیدگاه 2
gilas
منم از اون خوشملا یه دونه خریدم
عکساشم بزار
shaparak64
دقیقا مثل این میمونه که یکی به موز علاقه داره یکی به سیب و یکی به خیار
اینا سه نفر با 3 فکر و 3 دید و مهمتر 3 تجربه متفاوت هستن
محسن صائب
اولا ممنون از اینکه اینطور کامل و جالب توضیح دادی
من بیتشر دوست داشتم بدونم الان اگه مثلا شما بخوای ازدواج کنی و دو کزینه رو داشته باشی که هر کدومش یکسری مزایا و معایب داره حالا لااقل اینایی که این دونفر گفتند کدومش رو انتخاب میکردی
انشاا.... بتونید همیشه این نوع نگرش و تفکر و حفظ کنید ، معمولا اختلافات این چنینی از یک سوءتفاهم خیلی کوچیک شروع میشه و ربطی هم به اینکه ادم راحت و امروزی باشه و یا نه در خیلی موارد نداره ،
در خیلی از اختلافات حوادث بیرونی خیلی روی زندگی تاثیر میگذاره
الان نقدا یک چیزی واریز کردم
قصد دارم بمناسبت تولد حضرت زهرا و روز زن به بعضی از خانم هدیه بدم اون موقع تلافی میکنم
ولی دیروز خوب گفتنت امد ولی نوشتی یک توپ دارم قل قلیه
یعنی اینجور چادر پوشیده بودی، شما با همسر محترمتون تشریف بیارید مشهد من شما رو میبرم معدن کتابهای استان قدس و کلی هم تخفیف براتون میگیرم ،
خدا خیرت بده که شما محبوبه خانم منظور منو متوجه شدی
و ممنون که اینطور کوتاه و کامل نظرت رو دادی
ولی خیلی وقتها برای اینکه ما بخواهیم میوه بخریم و یا بخوریم باید نزد طرفداران این میوه ها بریم مثلا از اونی که موز دوست داریم بپرسیم تو چرا موز دوست داری همینجور الکی ، یا برات فایده ای داشته ، و یا از اونی که خیار میخوره بپرسیم ، چرا موز نخوردی ، ایا بدت میاد، یا چون خیار در دسترست بوده اونو خوردی،
من در این گونه مطالب قصدم اینکه خودمون رو جایی این موارد بگزاریم بتونیم از تجربیات دیگران و علت کار اونا مطلع بشویم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→