₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

دوست من تو واسه چی میای بوف بوفی ؟

1247 بازدید، 52 پست، نویسنده: mojde

• gilas

نقل قول: Mahboob
    وای چقدر خجالت کشیدم 9

و باز هم خجالت 9

ای جان لپاشو 111153

من همین جوری گفتم 3

• shaparak64

نقل قول: gilas
    دیگه به اینجام رسوندی

کجاااااات؟؟ 451
    دیدی دوستم نداری به خاطر من سایت نمیای
    دیروز تا حالا هم که همش دبا تو من

مگه نگفتم دوستام/؟؟ 23 پس تو وروجک چی هستی؟ 390 هااان؟ 390
    خوشمزه خانوم 390
    نمايش يا پنهان متن4 بازم دبا نمودمت 74

اصلا میدونی چیه من میرم بیا این 6تا بچه تو هم بگیر ببر

میری خونه ی بابات 368 تا بیام تکلیفتو روشن کنم 368
    نمايش يا پنهان متن45283

• نخبه

نمايش يا پنهان متنهان چی میگه 99 الان نوبت منه که برم بالای منبر 9
    من اون اولها واسه شیطنت و شوخی و خنده اینجا عضو شدم کارم هم همش مسخره بازی و خندیدن بود چه توی چت و چه توی تاپیکهام 74 به قول مازیار با تاپیکهام بچه ها رو مینداختم به جون هم 4 ولی به جون هم انداختنی که همش شوخی و خنده بود خودم همیشه حس میکنم که اون تاپیکها خیلی روی دوستیم روی دوست داشتنهام و احساس نزدیکیم با بچه ها تاثیر گذاشت..بچه هایی که تاپیکهای من شرکت میکردن خیلی با مزه جواب میدادن و کلی میخندیدیم 92 و من این شاد بودن رو دوست داشتم و فکر میکردم همه هم شادن .. آخه زیاد با ادمهایی که غم دارن و همیشه هم ناله هستن 87 میونه ای ندارم همیشه حس میکنم اگر دل ادم پر از غم و غصه باشه بالاخره یه راهی هست برای بهبود اگر هم نیست چرا اینهمه غصه و تلخ کردن زندگی به کام خود.. بهتره بخنده و از لحظات زندگیش لذت ببره حالا گور بابای اون غم که خدائی اگر بری تو عمقش میبینی اونقدرا هم غصه خوردن نداره..
    پس بودن من اینجا فقط به خاطر دوستایی هست که خیلی دوستشون دارم و دوست ندارم لحظه ای غم ببینن و دوست دارم همیشه لبشون خندون باشه. واسه همین شاید بیشتر پستهای من چرت و پرت و برای خنده باشه .. چون دوست دارم لحظاتی که توی سایت هستم و اگر کسی شاید غصه ای داره با گفتن یه حرف با مزه من و دوستام خنده روی لبهاش بیاد و غصه هاشو فراموش کنه. و البته به بودن کنار بچه ها هم عادت کردم
    به قول مرجان همین مطالب تو هزار تا سایت دیگه هست که روزی صد تا از این سایتها میبینیم و برامون ایمیل میاد اون چیزی که بچه های بوفی رو اینجور بهم وابسته کرده رفاقت و دوستی که همیشه و بوده و هست و هر کسی که میخواسته این دوستیها رو بهم بزنه خودشو فقط ضایع کرد .. هیچ ترفند و حقه و شگردی نمیتونه دوستیهای بچه های بوف بوفی رو بهم بزنه..

• محسن صائب

نظرات دوستان خیلی جالب بود
    چه دوستانی که کلی از نکات مثبت حضورشون در سایت نوشتند
    و همچنین از دوستانی که با چند کلمه کوتاه علت تشریف اوردنشون رو توصیف کردند
    و باید بدیده احترام به دوستی که انتقادی صحبت کرد، نگاه کرد 78
    فقط من یک جمله رو بگم
    معمولا در اینچنین محیط هایی که عده ای دور هم جمع میشوند
    پس از مدتی بخاطر اشنایی و دوستی بین افراد
    یکسری مزایای مثبت و منفی بوجود میاید
    همینجور که مزایای مثبت ان زیاد هست
    باید با چشم باز ،مراقب موارد منفی و استرس افرین آن که از نظر من کم هم نیستند،باشیم 3

• بهونه

من که یه نصف روز نیام انگار یه چیزی کم دارم 79 وقتی میام روحیه تازه میشه 82

• arash52

خاله جون این که تکراریه
    یه نمونه اش رو خودم گذاشته بودم 15
    ولی خوب از هرچه بگذریم سخن دوست خوشتر است 46
    پس بشنو

حکایت آمدن و ماندن من در بوفیلند

• نخبه

نقل قول: arash52
    یه نمونه اش رو خودم گذاشته بودم

وقتی تو تاپیکهای منو کش میری همین بلا باید سرت بیاد 83
    ای ارش تقلیدوووووووووووووووووو 94

• niutish

اخییییییییییییی من یاد اولین بار که عضو شدم افتادم 2 هیچ وقت یادم نمیره من خیلی بطور ناگهانی با سایت اشنا شدم 93 اون موقع ها رو خیلییییییی دوست ذاشتم 72 همه بچه هارو دوست داشتم 6 اون موقع با شیرینم تو چت سایت اشنا شدم چقدر با بچه ها کل کل میکردیم یادش بخیررر 56 ولی بعدش یه مدت نیومدم 17 وقتی دوباره برگشتم احساس کردم غریبه ام خیلیا منو نمیشناختن 66 اما چیزی که واسم خیلیییی جالب بود صفا صمیمیت اینجا بود 8 ادما اون ادمایی که من میشناختم نبودن اما صفا و صمیمت همه جای این سایت بود 82 6 درسته زیادنمیام اما نمیتونم راحت از کنار بوف بوفی بگذرم کلی خاطره های تلخ و شیرین دارم ازش 8 86 111

• gilas

نقل قول: arash52
    خاله جون این که تکراریه

نخیرم فقط خاله خودمه 390

تایپکای مردمو برمیداشتی خاله می خوای خاله منو کِش بری 368

804

• نخبه

نقل قول: niutish
    اون موقع با شیرینم تو چت سایت اشنا شدم چقدر با بچه ها کل کل میکردیم یادش بخیررر

اره چقدر خوش میگذشت .. یاد ستاره نخبه عزیزم هم بخیر گوله نمک بود.. هر جا هست براش ارزوی بهترنا رو دارم 8 فکر نمیکنم تا اخر عمرم فراموشش کنم 8

• علیرضا

من هم که به عشق همه شما میام و در حد توانم برای فراهم آوردن بهترین ها برای استفاده شما عزیزان. تا از انتخابتون و گذروندن لحظاتتون در این سایت راضی باشید. 8

• ساحل ناقلا

نمايش يا پنهان متناز روی بدبختی 4

نمیدونم یه جوری خاکش دامن گیره یه حسی هست اینجا که تو رو نگه میداره من به خاطر همه میام مامان شاپلی و بابا ژولی موج منفی همه و همه نمیتونم ازشون دل بکنم. مهم تراز همه اینجا جایی بود که فهمیدم منم بین بقیه جا دارم 9

• SaMaN TaJ

با تشکر از مژده عزیز که این سوال خوب رو مطرح کرد........

خب دوستام اینجان دیگه...یه جو صمیمی هست که آدمو میکشونه 93
    به بچه ها وابستگی پیدا کردیم دیگه 6

نمايش يا پنهان متن

میرن آدما از اونا فقط خاطره هاشون بجا میمونه

پرسید زیر لب یکی با حسرت

از ماها بعدها چی یادگاری میخواد بمونه

خدا میدونه

• Galexy

نمايش يا پنهان متن65 فقط برای غر زدن 10

شراکت همه چیز بین همه 1
    غم و غصه 44
    شادی و خوشحالی 80
    خبرای داغ 93
    و.....
    توی سایتای دیگه میای چندتا دوست رو انتخاب میکنی و یه حصار دور خودت میکشی،اما اینجا محیط کاملا بازه و احترام گذاشتن و ادب حرف اوله buff

• maryamlondon1

سلام علیکم 84

انشای مامان مریم ..البته بازبون شکسته ودرهم برهم با لهجه بغدادی 4

من هم حرفهای که میخواستم بزنم ودلیل ماندنم تو بوف بوفی هست مژده جون جامع وکامل حرفهای دلم زد 11

چند بار تصمیم به رفتن گرفتم ..ولی طاقت نیاوردم ودوباره برگشتم 2 نمی دونم یک روز تا اسم تک تک بچه ها را حاضر وغایب نکنم دلم ارام نمیگیره ..از غیبت کردن بچه ها دلم میگره 2 خوشحالی انها من خوشحال می کنه وغم انها را من افسرده وغمگین 2 البته با اینکه کمی حساس وزود رنجی هستم خیلی از بچه ها را از من نراحت شدن.واز همینجا از تمام بچه ها که ازمن دلگیر هستن پوزش میخواهم 58 و این سایت ازادی کامل به ما داده که تو خیلی از سایتهای دیگه من ندیدم ..تا پیک گذشتن خنده وشوخی تا حد مجاز وخیلی راحت جای که واقعا خستگی وغم غربت تو این سایت فراموش می کنم .سایت منظم ومرتبی هست ومهمتر از ان ارتباط مستقیم با مدیر سایت علیرضا جون هستش 8وخیلی خوشحالم با همچین مدیری مدبر ومتواضع وفهمیده ارتباط دوستانه داریم 6دوستان قریه بوفی لند دوستون دارم با تمام وجودم. به گفته مژده جونم زن ومرد نداره دختر وپسر نداره همتون دوست دارم به اندازه یک کره زمین 4 11 8 11 6

والسلام علیکم ورحمت الله وبرکاته 84

• m3hrdad

نقل قول: علیرضا
    من هم که به عشق همه شما میام و در حد توانم برای فراهم آوردن بهترین ها برای استفاده شما عزیزان. تا از انتخابتون و گذروندن لحظاتتون در این سایت راضی باشید.

جیگرتو کااااااااا 86 8

• Kishe Mehr

مرسی خاله مژی 6
    راستش اول از باعث و بانیش یعنی هیفا خانم تشکر میکنم 84 که منو با اینجا اشنا کرد. البته اشنا که چه عرض کنم یعنی مشوق من بود که بیام اینجا 8 ( عین این مصاحبه هایی که تو تلویزیون میکنن و میگن چه کسانی مشقوتون بودن که تو فلان مسابقه برنده شدی؟ حالا منم به احترام هیفا خانم جایزه رو تقدیم میکنم به ایشون.. هان؟ کدوم جایزه؟ حالا بی خیال 4 )
    راستش من از خیلی وقت قبلش اینجا می اومدم. یعنی فقط سرک می کشیدم و مطالبشو می خوندم ولی چه حیف که عضو نمی شدم. یعنی اینجا خیلی بهتر از جاهای دیگه ای بود که می رفتم و نمیدونستم و یه مدت ، یعنی یکی دو ماه قبلش دیگه خیلی علاقمند شدم که بیام عضو بشم. یعنی یه جورایی ذوق داشتم. هر روز چند ساعت بعنوان مهمان اینجا بودم. البته اینم بماند که به واسطه ی من حداقل یکی دو نفر قبل از هیفا اینجا عضو شده بودن که خودش یا خودشون میدونن 50 ... بگذریم 9

ولی من از صمیمیتی که اینجا بین بچه ها هست خیلی خوشم میاد. کمتر سایتی گیر میاد که جوش اینطوری باشه
    الان باور کنید پایان نامه ام مونده 62 و اگه تا زمان معینش تمومش نکنم به زور مدرکمو میگیرن کچلم میکنن می فرستن پیش جلال یا مورچه گلی 4 ولی ترجیح میدم که بیام اینجا.. همش تقصیر شماهاست دیگه 32 بخصوص این ... دیگه اسم نمیارم 11

اینجا به معلومات ادم خیلی اضاف میشه.. علمی فرهنگی هنری اعتماد بنفس خلاقیت نواوری و... مثلا همین تاپیک زدن رو شما در نظر بگیرید. خیلی خلاقیتها میشه توش انجام داد. من خودم که خیلی دارم روش کار میکنم.. تاپیکها و عنوانهای خلاقانه میذارم 4 البته اگه خدا قبول کنه 74 جدا از شوخی خیلی جدی میگم. به نظر من هر کسی اینجا متفاوت برخورد کنه نه تنها توی زندگی شخصیش موفق میشه بلکه توی کار و روابط اجتماعی هم خیلی موفقه. مثلا همین عنوان زدن رو شما در نظر بگیرید، هر کسی بتونه عنوانهای قشنگ و مخاطب-گیر بذاره میتونه در عنوان و تیتر زدن روزنامه و کلا نشریات ید طویلی داشته باشه. یا مثلا هر کسی که قشنگ عنوان بزنه در روابط احتماعی بسیار موفقه. ما توی مدیریت میگیم اول جذب کن بعد تاثیر بذار. حالا هر کسی که بتونه عنوان و تیتر مناسبی برای حرفاش در نظر بگیره وقتی بخواد حرف بزنه و این کارو بکنه نظر خیلی ها رو میتونه به خودش جلب بکنه

مثالها و دلایل زیادی برای این کار هست. مثال دیگه ای که میخوام واسه بچه ها بزنم و خواهش میکنم که در استفاده کردنش خیلی دقت کنن اینه که اگر از لحاظ جامعه شناختی و روان شناختی بخوایم نگاه کنیم از روی شکلکهایی که گذاشته میشه ، میشه خیلی تاثیر روی مخاطب گذاشت. مثلا اگه شکلکخندیدن گذاشته بشه ناخوداگاه فرد لباش باز میشه ، در مقابل اون اگر از شکلکهای غم انگیز استفاده بشه بقیه هم ناراحت میشن. یعنی مخاطب به نوعی همزادپنداری میکنه با اون شکلک. خب من نوعی که شمای نوعی رو نمی بینم که ایا خوشحالید یا غمگین فقط از روی شکلک یا نوشته میشه فهمید که من نوعی هم میخوام خودمو با شما مَچ کنم.
    خلاصه اینکه این سایت خیلی خوبه و با خوب و غیرخوب که البته غیرخوبش خیلی کم هست می سازیم ... توی شادی ها و غم همه با هم هستیم.. همه رو دوست داریم. که البته محیطی که علیرضا خان لطف کردن درست کردن کاملا مهم بوده. چون اینجا بچه ها روی ویژگیهای مثبت و یک جهتشون دور هم جمع شدن. و اونم چیزی نیست جز دوستی... امیدوارم این سایت و بروبکسش تا سالهای زیاد پابرجا باشه و دور هم باشیم و کیف کنیم 11

maryamlondon1,
    حاجیه مامان مریم خانومی از منبر اومدن پایین 23
    واقعا حس میکنم که مامان مریمو مامان دوم من هستن. خیلی دوسشون دارم. الان نزدیک دو سه ساله باهاشون آشنا هستم. جز خوبی چیزی ازشون ندیدم. البته اگه ایشون از من بدی ندیده باشن که همینجا میخوام که منو حلال بکنن 11 6

• Mahboob

راستی من یه چی یادم رفت بگما 1

من متولد کشور بوفی لند شهر قهقرا هستما ... 9 فامیلمونم بوفی پور هست 9

مدارکشم موجوده 9

دیگه باید میومدیم اینجا چون حق آب و خاک داریم 9

کلی فک و فامیل داریم . زندگیمون اینجا میگذره 9

• kamal313

سلامی دوباره
    اگه اجازه هستش می خوام یک سری مطالب به نوشته ام اصافه کنم
    همتون می گید این چه پسر بدی هستش همه خوب می گن ولی این یکی بد میگه نمیدونم شاید فکر کنید پسر بدی هستم ولی تو بعضی از کارا که بعضی ها در حقم کردن خیلی دلخورم ولی یه جمله بودش فکر کنم کیش مهر گفتش که ببخش تا ناراحت نشی تو همین سبکا بودش به خاطر ندارم
    ولی اشتباهی که کردم این بودش که از جنبه منفی به تاپیک نظر دادم ولی جنبه مثبتشو در نظر نگرفتم
    راستیتش من تو اینجا همه را دوست دارم حتی اونی که بد کردش رو دوست دارم دلیل من امدن به سایت این هستش که به بعضی از دوستام وابسته شدم و دوست ندارم ترک کنم هزار بار گفتم میرم ولی هرکاری کردم نتونستم برم چیکار کنیم دیگه معتادش شدیم چه جوروم هر کاری می کنیم که ترک نمیشه
    ولی از یکی باید یه تشکر فراوان کنم اون کسی نیست جز حاکم بزرگ و فرمانروای سایت اقای جناب علیرضا خان خان ها که تا اینجاش هم عالی امده و کلی به همه حال داده به نظر من هیچ چیزی ارزش این رو نداره که یک لبخند ایجاد کنه بر لب یک دوست لبخندی که ایجاد میشه حتی با چند میلیون پول هم نمیشه خرید شاید برای شما بی تفاوت باشه ولی برای ما که عمری هستش داریم برای دوستیمون مرام خرج می کنیم خیلی هستش چون ادم بی مرام نمی تونه دوست با مرام داشته باشه مثل اینکه لاتیشو پر کردم 4 خوب دیگه چه کنیم من اینطوری هستم نمیشه کاریشم کرد و بخاطر این اخلاقم هستش که دوستان خیلی خوب دارم بازم بگم بابعضی ها هستم نه همه
    دیگه خیلی صحبت کردم شرمنده از تمامی دست اندر کاران که این وقت را به بنده حقیر دادن ممنون هستم اقا فیلمو قطع کن سکانس تموم شدش
    راستی بگم که یه دوست هیچ گاه دوستش رو فراموش نمی کنه حتی اگه از هم دور باشن چون دوست واقعی دوستشو با جونو دل تو وجودش نگه میداره من همین کارو کردم ولی به قول گفتنی ادم هرچی می کشه از دوستش می کشه 83
    دوستارتان کمال فسقلی
    باید یه فکری هم برای این امضام کنم شاید باید مجبور بشم رفاقت رو بازش کنم بجای تعطیل نظرتون چیه البته میدونم کسی چیزی نمی گه ولی خوش حال میشم بدونم چی می خواین بگید
    به قول گفتنی خیلی اوج گرفتم 9

• maryamlondon1

نقل قول: Kishe Mehr
    راستش اول از باعث و بانیش یعنی هیفا خانم تشکر میکنم که منو با اینجا اشنا کرد

50
    البته اینم بماند که به واسطه ی من حداقل یکی دو نفر قبل از هیفا اینجا عضو شده بودن که خودش یا خودشون میدونن ... بگذریم

]چه شد ایت الله مجتبی 100 99
    maryamlondon1,
    حاجیه مامان مریم خانومی از منبر اومدن پایین
    واقعا حس میکنم که مامان مریمو مامان دوم من هستن. خیلی دوسشون دارم. الان نزدیک دو سه ساله باهاشون آشنا هستم. جز خوبی چیزی ازشون ندیدم. البته اگه ایشون از من بدی ندیده باشن که همینجا میخوام که منو حلال بکنن

متاسفانه از هیچ کس کینه به دل نمی گیرم واین نقطه ضعف من حساب میشه که همیشه مورد سو ء استفاده دوست ودشمن قرار میگیرم 2 شما هم به اندازه پسرم حسن برام عزیزی 6 گذشته ها گذشت ونباید فکرش بکنیم.سلطان کسی که به گناهش اعتراف کنه واز دیگران طلب بخشش کنه.تو عزیز منی هیچ وقت از ت نراحت نبودم 42 وهمیشه سنگ صبورم بودی گرچه 17 ولی باز انسان اشتباه میکنه وهیچکس معصوم نیست 6 انسان از اشتباهش درس میگیره وبزرگ میشه 8 دوست دارم وارزوی شادکامی وموفقت برات دارم وهر وقت برا بچه هام دعا می کنم .برای تمام جوانان هم دعا می کنم چون که مادرم ومادر هیچ وقت از بچه هاش کینه به دل نمیگیره 8 11 6

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: