به نظر شما كدام يك از اين هنرهاي رزمي كارامدتر و پرقدرت تر ميباشد؟
▧ تصویر در دسترس نیست
سلام، اين فقط يه نظر سنجي هست، البته به شكل محدود و در سايت خودمون و اين نظرسنجي نميتونه بيانگر تصديق نهايي برتري هنر رزمي انتخاب شده به نمايندگي از طرف همه مردم جهان باشه!!!
لطفاً براي هيچ يك از هنرهاي ذكر شده تبليغ نكنيد و فقط مورد يا مواردي رو كه قبول داريد، تيك بزنيد.
من نظرم کیوکوشین کاراتست ادعا نمیکنم کاملترین سبکه ولی از کونگ فو خیلی خیلی کاملتره
باز اومدي و نساختي ها، كونگ فو خوشملتره
نقل قول: SaMaN TaJ
فوتبال
با آچار يا بدون آچار
نقل قول: hadi04
ورزش مورد علاقه من نبود سوان شوو
اينو نشنيده بودم! به هر حال سبكهايي رو كه بيشتر در بين عموم شناخته شده هست رو گذاشتم! ولي هادي جان فكر كنم منظورت سان شو بود ها!! مبارازات آزاد درون رينگي وشو كه خودش سبكي از كونگ فو هست!
يه نظر شخصيه: به نظرم وشو به خاطر ظرافت در حركات و استيل نرم براي خانمها خيلي خيلي مناسبه، توو شهر ما كه خوب ازش استقبال شده وشو هم كه همه ميدونيم، فقط يكي از سبكهاي كونگ فو هست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
سلام، اين فقط يه نظر سنجي هست، البته به شكل محدود و در سايت خودمون و اين نظرسنجي نميتونه بيانگر تصديق نهايي برتري هنر رزمي انتخاب شده به نمايندگي از طرف همه مردم جهان باشه!!!
لطفاً براي هيچ يك از هنرهاي ذكر شده تبليغ نكنيد و فقط مورد يا مواردي رو كه قبول داريد، تيك بزنيد.
اين ليست به ترتيب حروف الفبا مرتب سازي شده است!
پری سا
فوق العاده است
دلشاد
Mahboob
چکاوک
Life Dream
فوق العاده است
منم عاشق يه ورزش زرمي هستم، ولي از ترس داداش بهروز نميتونم بگم كه!
يه چيزايي تو مايه هاي آيروبيك
mati
آلاله
12 ساله دارم کار میکنم ولذت میبرم
Life Dream
آلاله,
اي بابا پس منم بيخيال بهروز خان
منم فقط ميگم كونگ فو، 16 سال دارم كار ميكنم و روو هوام
mz56mz
من تكواندو رو دوست دارم
levrone
من زمین خورده پهلوون مازیار هم هستم
...................................
من نظرم کیوکوشین کاراتست ادعا نمیکنم کاملترین سبکه ولی از کونگ فو خیلی خیلی کاملتره
SaMaN TaJ
hadi04
Life Dream
سروري داداش بهروز گل
باز اومدي و نساختي ها، كونگ فو خوشملتره
با آچار يا بدون آچار
اينو نشنيده بودم!
ولي هادي جان فكر كنم منظورت سان شو بود ها!! مبارازات آزاد درون رينگي وشو كه خودش سبكي از كونگ فو هست!
حورا
Life Dream
چرا همه خانما دارن به تكواندو راي ميدن!!
آلاله
ااااااااااا همه نیستن
بستگی داره از چه نظر بررسی کنید. کیوکوشین سبکی هست که غیر کنترلی وبین خانمها
کمتر استقبال شده بخاطر صدماتی که در ضربه ها وارد میشه.
خانمها معمولا شوتوکان روبیشتر میپسندند.
Life Dream
يه نظر شخصيه: به نظرم وشو به خاطر ظرافت در حركات و استيل نرم براي خانمها خيلي خيلي مناسبه، توو شهر ما كه خوب ازش استقبال شده
وشو هم كه همه ميدونيم، فقط يكي از سبكهاي كونگ فو هست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
با مانع يا بي مانع؟!
جناب امين خان حتي يه راي هم ميتونه نتيجه رو عوض كنه! چرا راي ندادي پس!!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→