Life Dream, راستش کونگ فو خیلی دوست داشتم. مامانم هم تا 12 سال پیش کار میکردند ودر مرحله مشکی به قرمز بودند ولی به دلیل آسیبی که به کمرشون وارد شد دکتر دیگه نذاشت ادامه بدن. واسه همین مارو فرستادن کاراته
بچه مثبت, ادامه بده موفق میشی دوست جون تو میتووووووووونی
dadash man be hich kodom ray nadadam man khodam 7 sal koshti miraftam albate nojavoniyam vali in varzeshha gabele regabat nistand ye razmi kar nemitone ba ye koshti gir mobareze kone chon
koshti badan be badane va nazdik va varzeshe razmi ba fasele moyasare az nazare man har kodom ye bartari nesbat be ham daran
استش کونگ فو خیلی دوست داشتم. مامانم هم تا 12 سال پیش کار میکردند ودر مرحله مشکی به قرمز بودند ولی به دلیل آسیبی که به کمرشون وارد شد دکتر دیگه نذاشت ادامه بدن.
آسيبهاي ورزشي متاسفانه هميشه خيلي جدي هستن! منم به خاطر اسيبي كه به جناغ سينم وارد شده ميشه گفت از كار افتادم!!
نقل قول: آلاله
واسه همین مارو فرستادن کاراته
راستشو بخوايي اينو ديگه از ته دلم ميگم و هدفم تبليغ اينا نيست! الان ديگه دنياي هنرهاي رزمي به سر اومده، گذشت اون زمون كه طرف ميومد بهت گير ميداد ميبايست رزميكار ميبودي تا از خودت دفاع كني! الان ديگه همه چيز پول و قدرت نفوذي شده، اين دوتا رو داشته باشي همه چيز رو داري! ورزش رزمي هم در دوران الان ديگه زياد مهم نيست چي باشه!! فقط بتونه اوقات خوشي رو برات فراهم كنه و بدنتو سلامت و روو فرم و آماده نگه داره، همين! مهم اينه كه از ورزشي كه ميكني لذت ببري، حالا هر چيزي كه باشه، فوتبال، پاركور، پينگ پونگ و... هنر رزمي ديگه جنبه تهاجمي و تدافعي نداره به اون صورت! فقط يه هنره و بس.
نقل قول: aliiiiiii
dadash man be hich kodom ray nadadam man khodam 7 sal koshti miraftam albate nojavoniyam vali in varzeshha gabele regabat nistand ye razmi kar nemitone ba ye koshti gir mobareze kone chon
koshti badan be badane va nazdik va varzeshe razmi ba fasele moyasare
اي كاش رايتو ميدادي علي جان، ولي هنرهاي رزمي هم درگيري از فاصله نزديك رو دارن!! حتي در حالت خوابيده! يكيشون نينجوتسونينجا هست كه ميشه گفت بدن رو ميچلونه! يا جودو!
نقل قول: ساحل ناقلا
من خودم الان 30ساله تار مو کار میکنم ازشم راضیم شما چطور؟
دقیقااااااااااااا همینطوره. شاید وقتی میخواهی شروع کنی دنبال این باشی که مثلا یاد بگیری از خودت دفاع کنی و....اما با گذشت زمان ورسیدن به درجات بالا درحقیقت میتونم بگم انگار با روح وجسمت عجین میشه وبه نوعی عاشقش میشی .ووقتی ازش صحبت میکنی غرق شادی وشعف. باورکنید من به شاگردام همیشه میگم که ورزش رو بخاطر نفسش یادبگیرید نه حواشی اون. چون دراینصورت هیچوقت با یه شکست زده نمیشن وولش نمیکنن.
دقیقااااااااااااا همینطوره. شاید وقتی میخواهی شروع کنی دنبال این باشی که مثلا یاد بگیری از خودت دفاع کنی و....اما با گذشت زمان ورسیدن به درجات بالا درحقیقت میتونم گم انگار با روح وجسمت عجین میشه وبه نوعی عاشقش میشی
احسنت، شايد خنده دار باشه!! ولي از وقتي وارد كونگ فو شدم، به غير از مبارزات دوستانه باشگاهي در بيرون هيچ مبارزه اي نداشتم!! آخرين باري رو كه دعوا كردم رو يادم نمياد چون قبل از ورود به ورزش رزمي بود، هدف اول آموزش هنرهاي رزمي هماهنگي بين روح و جسم هست و اين هماهنگي هميشه ارامش خاصي رو به دنبال داره! اوايل فقط موزيكهاي جاز رو گوش ميدادم ولي الان ديگه فقط موسيقيهاي رلكسيشن رو گوش ميدم، اين آرامش رو فقط در تخليه كردن انرژي كه به صورت پتانسيل در بدن هست به وجود مياد، چه بهتر كه اين انرژي درست و اصولي تخليه بشه.
نقل قول: ساحل ناقلا
من و شما با هم با هم من میشم 30دیگه من فقط بامچی چونگ دوست دارم اینقده کیف داره
ما با هم ميشيم 42 سال! تاي چي چوان رو هم امتحان كن
هدف اول آموزش هنرهاي رزمي هماهنگي بين روح و جسم هست و اين هماهنگي هميشه ارامش خاصي رو به دنبال داره!
همیشه گفتن : سرو هرچی بلند تر ،افتاده تر
خب وقتی کسی با اصول یک ورزش آشنا بشه دیگه دنبال اون چیزایی که درظاهر دیگران میبینند نیست. چون آموزش میبینه که هدف چی هست وچرا این تکنیک ها روباید فرابگیره. اولین سبکی که من شروع کردم تو 6 سالگی وادوریو بود به معنی راه صلح. روش صلح. روش صلح جویانه.واین دقیقا منافات داره با اون چیزی که بعضا بخاطرش میان ورزش رزمی ووقتی به خواسته قلبیشون که آموزش خشونت هست نمیرسن نیمه کاره ول میکنن ومیرن.
من از قبل از دبستان باله میرفتم گفتن باعث کوتاهی قد میشه مامانم ترسیدن و چون اون موقع بهترین گزینه تکواندو بود تغییر رشته دادم یعنی دادن. تا 4 5 سال پیش پام شکست . فعلا فقط شنا
برای پی بردن به موثرترین سبکها در مبارزات رودر رو بهتره نگاهی به مسابقات سبک آزاد یا کی وان بیاندازیم. تو مسابقات سبک آزاد (k1) بیشتر کیک بوکس کارها موی تای کارها و فول کنتاکت کارها و بعد از اونها کیوکوشین کارها قهرمان میشن. میتونین در مورد قهرمانهای کی وان زیر تو اینترنت تحقیق کنین: ارنستو هوست هلندی مایک زامبیدیس یونانی مرحوم شیهان اندی هوگ سوئیسی
مازیار جون من به كونگ فو علاقه دارم . حسن ام مدت 3 سال میرفت ولی وقتی امدیم لندن دیگه گذشت کنار به خاطر درس . اما ورزش ثابتشون وزنه برداری ولیاقت بدنی یک اتاق فسقلی داریم پر از وسایل پدر من دراوردن
من از قبل از دبستان باله میرفتم گفتن باعث کوتاهی قد میشه مامانم ترسیدن و چون اون موقع بهترین گزینه تکواندو بود تغییر رشته دادم یعنی دادن. تا 4 5 سال پیش پام شکست . فعلا فقط شنا
بازم يه صدمه ورزشي ديگه! درسته كه هنرهاي رزمي صدمات ناخواسته هم داره، ولي اگه اتحاديه هنرهاي رزمي بودجه اي رو به باشگاههاي دولتي اختصاص بدن ميتونن امكانات بيشتري رو براي جلوگيري از اين گونه صدمات در اختيار هنرجو ها قرار بدن! يكي از بدترين صدمات ورزشي كه من تا الان ديدم، واي الانم يادم مياد تنم ميلرزه شب بود رفته بوديم توو پارك براي تمرين، هنرجوها داشتن با هم تمرين ميكردن كه ناگهان همه به طرف يكي از بچه ها دويدن! منم رفتم ببينم چي شده! ديدم يكي از هنرجوهاي احمق با ضربه هوتو (ضربه آرنج دست در امتداد مستقيم) به پيشاني يكي ديگه از هنر جوها زده بود و پيشانيشو به طور كامل سوراخ كرده بود!! جمجمش كاملاً خوورد شده بود و درست به اندازه آرنج دستش رفته بود توو، حدود چهار سانت عمق داشت خيلي وحشتناك بود عملش كلي خرج روو دستش گذاشت و ما هم از طرف خودمون كمك مالي كرديم، اين ديگه اخرين باري بود كه ديدمش
نقل قول: shaparak64
کیک بوکسینگ توآ
شاپلي وروجك از خودت سبك در وكني يا كيكي بوكسينگ يا كونگ فو توآ، يكيشون ميشه ديگه هر دو كه نميشه!
نقل قول: Dr.GSM
کونگ فو ، چون انعطافش بیشتره البته تای چی نبود داخلشون ، اونم که آخرشه
دكي جون، كونگ فو شاخه هاي فراواني داره مثل شاولين، وشو، تاي چي چوان، وينگ چون، و... خوب منم فقط از اسم اصليش استفاده كردم، درست مثل كاراته كه سبكهاي مختلفي داره مثل كيو كوشين و ... (بقيشو زياد آشنايي ندارم )
نقل قول: levrone
برای پی بردن به موثرترین سبکها در مبارزات رودر رو بهتره نگاهی به مسابقات سبک آزاد یا کی وان بیاندازیم. تو مسابقات سبک آزاد (k1) بیشتر کیک بوکس کارها موی تای کارها و فول کنتاکت کارها و بعد از اونها کیوکوشین کارها قهرمان میشن. میتونین در مورد قهرمانهای کی وان زیر تو اینترنت تحقیق کنین: ارنستو هوست هلندی مایک زامبیدیس یونانی مرحوم شیهان اندی هوگ سوئیسی
من خودم اگه كشتي كج اينجا تدريس ميشد اونو انتخاب ميكردم، چون درگيريش كامل هست و بدن رو هم به واسطه افتادنهاي فراوان و خوردن ضربات غير مستقيم مقاوم ميكنه، ظرباتي كه در مسابقات ميبينيم غير واقعي و نمايشي هستن1 ولي اگه واقعاً ضربه بزنن ديگه به صورت غير مستقيم و با پشت مشت ضربه نميزنن، بلكه ظربه رو فقط براي ناك اوت كردن حريف و شكستن بدن ميزنن، ورزش خيلي كامليه به نظر من، بعد اون نينجوتسو نينجا كه هنر نيروهاي دروني هست، البته الان ديگه اين سبك ميشه گفت به فراموشي سپرده شده و هيچ استادي نميتونه ادعا كنه اسرار اين هنر رزمي نيمه جادويي رو ميدونه!
نقل قول: gilas
همش مشغول تاب خوردن هستي، همينه ميگن دخملا هيچ وقت بزرگ نميشن
نقل قول: maryamlondon1
اما ورزش ثابتشون وزنه برداری ولیاقت بدنی یک اتاق فسقلی داریم پر از وسایل پدر من دراوردن
امان از دست شما مامان مريمي، همش اين شماره ها دارن اذيتت ميكنن، زودتر زنشون بده برن احسان رو هم زنش بده
Life Dream, اگه واقعا طالب مبارزات رینگی هستی بهت دیدن مسابقات ufc رو پیشنهاد میکنم. یو اف سی آزاد ترین سبک مبارزات رینگی هست. تو مسابقات کی وان وقتی حریف رو زمینه حق ضربه زدن رو نداری ولی تو یو اف سی تازه وقتی حریفت زمین میخوره کارت شروع میشه. تو سایتهای مختلف دیدن این مسابقات رو برای زیر یه سن خاصی ممنوع کردند.
اگه هدف كسب مدال و افتخار باشه، بله اين براي پيشرفت خوبه
جمله پر معنایی بود.دیدگاه من توی مسابقات شاید زیاد درست نباشه.به کمتر از اول شدن راضی نمی شم.البته شاید این یه کمی بده.خیلی سعی می کنم خودمو متعادل کنم.ولی مثل اینکه توی خمیرمه همیشه فکر می کنم چرا توی ایران پسرا می رن سمت فوتبال.وقتی در سطح جهانی مطرح نمیشن؟
آلاله
راستش کونگ فو خیلی دوست داشتم. مامانم هم تا 12 سال پیش کار میکردند ودر مرحله مشکی به قرمز بودند ولی به دلیل آسیبی که به کمرشون وارد شد دکتر دیگه نذاشت ادامه بدن. واسه همین مارو فرستادن کاراته
بچه مثبت,
ادامه بده موفق میشی دوست جون تو میتووووووووونی
aliiiiiii
man khodam 7 sal koshti miraftam albate nojavoniyam
vali in varzeshha gabele regabat nistand
ye razmi kar nemitone ba ye koshti gir mobareze kone chon
az nazare man har kodom ye bartari nesbat be ham daran
ساحل ناقلا
Life Dream
آسيبهاي ورزشي متاسفانه هميشه خيلي جدي هستن! منم به خاطر اسيبي كه به جناغ سينم وارد شده ميشه گفت از كار افتادم!!
راستشو بخوايي اينو ديگه از ته دلم ميگم و هدفم تبليغ اينا نيست! الان ديگه دنياي هنرهاي رزمي به سر اومده، گذشت اون زمون كه طرف ميومد بهت گير ميداد ميبايست رزميكار ميبودي تا از خودت دفاع كني! الان ديگه همه چيز پول و قدرت نفوذي شده، اين دوتا رو داشته باشي همه چيز رو داري! ورزش رزمي هم در دوران الان ديگه زياد مهم نيست چي باشه!! فقط بتونه اوقات خوشي رو برات فراهم كنه و بدنتو سلامت و روو فرم و آماده نگه داره، همين! مهم اينه كه از ورزشي كه ميكني لذت ببري، حالا هر چيزي كه باشه، فوتبال، پاركور، پينگ پونگ و... هنر رزمي ديگه جنبه تهاجمي و تدافعي نداره به اون صورت! فقط يه هنره و بس.
man khodam 7 sal koshti miraftam albate nojavoniyam
vali in varzeshha gabele regabat nistand
ye razmi kar nemitone ba ye koshti gir mobareze kone chon
اي كاش رايتو ميدادي علي جان، ولي هنرهاي رزمي هم درگيري از فاصله نزديك رو دارن!! حتي در حالت خوابيده! يكيشون نينجوتسونينجا هست كه ميشه گفت بدن رو ميچلونه! يا جودو!
شما مگه چند سالته آبجي كوچولو
آلاله
دقیقااااااااااااا همینطوره. شاید وقتی میخواهی شروع کنی دنبال این باشی که مثلا یاد بگیری از خودت دفاع کنی و....اما با گذشت زمان ورسیدن به درجات بالا درحقیقت میتونم بگم انگار با روح وجسمت عجین میشه وبه نوعی عاشقش میشی .ووقتی ازش صحبت میکنی غرق شادی وشعف. باورکنید من به شاگردام همیشه میگم که ورزش رو بخاطر نفسش یادبگیرید نه حواشی اون. چون دراینصورت هیچوقت با یه شکست زده نمیشن وولش نمیکنن.
ساحل ناقلا
من و شما با هم با هم من میشم 30دیگه
من فقط بامچی چونگ دوست دارم اینقده کیف داره
Life Dream
احسنت، شايد خنده دار باشه!! ولي از وقتي وارد كونگ فو شدم، به غير از مبارزات دوستانه باشگاهي در بيرون هيچ مبارزه اي نداشتم!! آخرين باري رو كه دعوا كردم رو يادم نمياد چون قبل از ورود به ورزش رزمي بود، هدف اول آموزش هنرهاي رزمي هماهنگي بين روح و جسم هست و اين هماهنگي هميشه ارامش خاصي رو به دنبال داره! اوايل فقط موزيكهاي جاز رو گوش ميدادم ولي الان ديگه فقط موسيقيهاي رلكسيشن رو گوش ميدم، اين آرامش رو فقط در تخليه كردن انرژي كه به صورت پتانسيل در بدن هست به وجود مياد، چه بهتر كه اين انرژي درست و اصولي تخليه بشه.
من فقط بامچی چونگ دوست دارم اینقده کیف داره
ما با هم ميشيم 42 سال!
تاي چي چوان رو هم امتحان كن
آلاله
همیشه گفتن : سرو هرچی بلند تر ،افتاده تر
خب وقتی کسی با اصول یک ورزش آشنا بشه دیگه دنبال اون چیزایی که درظاهر دیگران میبینند نیست. چون آموزش میبینه که هدف چی هست وچرا این تکنیک ها روباید فرابگیره. اولین سبکی که من شروع کردم تو 6 سالگی وادوریو بود به معنی راه صلح. روش صلح. روش صلح جویانه.واین دقیقا منافات داره با اون چیزی که بعضا بخاطرش میان ورزش رزمی ووقتی به خواسته قلبیشون که آموزش خشونت هست نمیرسن نیمه کاره ول میکنن ومیرن.
حورا
من از قبل از دبستان باله میرفتم گفتن باعث کوتاهی قد میشه مامانم ترسیدن و چون اون موقع بهترین گزینه تکواندو بود تغییر رشته دادم یعنی دادن.
تا 4 5 سال پیش پام شکست . فعلا فقط شنا
پری سا
با شما موافقم
shaparak64
مرسی داداشی
کیک بوکسینگ توآ
Holtek
البته تای چی نبود داخلشون ، اونم که آخرشه
levrone
تو مسابقات سبک آزاد (k1) بیشتر کیک بوکس کارها موی تای کارها و فول کنتاکت کارها و بعد از اونها کیوکوشین کارها قهرمان میشن. میتونین در مورد قهرمانهای کی وان زیر تو اینترنت تحقیق کنین:
ارنستو هوست هلندی
مایک زامبیدیس یونانی
مرحوم شیهان اندی هوگ سوئیسی
gilas
ولی من خودم فقط اینو ترجیح میدم
نمايش يا پنهان متن
نمايش يا پنهان متن
بماند که چه ورزشی میکنمmaryamlondon1
ماهی
ولی اگه پسر بودم شاید کشتی رو انتخاب می کردم .چون توی ایران جا برای پیشرفت در سطح جهانی داره
Life Dream
تا 4 5 سال پیش پام شکست . فعلا فقط شنا
بازم يه صدمه ورزشي ديگه!
يكي از بدترين صدمات ورزشي كه من تا الان ديدم، واي الانم يادم مياد تنم ميلرزه
شاپلي وروجك از خودت سبك در وكني
البته تای چی نبود داخلشون ، اونم که آخرشه
دكي جون، كونگ فو شاخه هاي فراواني داره مثل شاولين، وشو، تاي چي چوان، وينگ چون، و... خوب منم فقط از اسم اصليش استفاده كردم، درست مثل كاراته كه سبكهاي مختلفي داره مثل كيو كوشين و ... (بقيشو زياد آشنايي ندارم
تو مسابقات سبک آزاد (k1) بیشتر کیک بوکس کارها موی تای کارها و فول کنتاکت کارها و بعد از اونها کیوکوشین کارها قهرمان میشن. میتونین در مورد قهرمانهای کی وان زیر تو اینترنت تحقیق کنین:
ارنستو هوست هلندی
مایک زامبیدیس یونانی
مرحوم شیهان اندی هوگ سوئیسی
من خودم اگه كشتي كج اينجا تدريس ميشد اونو انتخاب ميكردم، چون درگيريش كامل هست و بدن رو هم به واسطه افتادنهاي فراوان و خوردن ضربات غير مستقيم مقاوم ميكنه، ظرباتي كه در مسابقات ميبينيم غير واقعي و نمايشي هستن1 ولي اگه واقعاً ضربه بزنن ديگه به صورت غير مستقيم و با پشت مشت ضربه نميزنن، بلكه ظربه رو فقط براي ناك اوت كردن حريف و شكستن بدن ميزنن، ورزش خيلي كامليه به نظر من، بعد اون نينجوتسو نينجا كه هنر نيروهاي دروني هست، البته الان ديگه اين سبك ميشه گفت به فراموشي سپرده شده و هيچ استادي نميتونه ادعا كنه اسرار اين هنر رزمي نيمه جادويي رو ميدونه!
همش مشغول تاب خوردن هستي، همينه ميگن دخملا هيچ وقت بزرگ نميشن
امان از دست شما مامان مريمي، همش اين شماره ها دارن اذيتت ميكنن، زودتر زنشون بده برن
levrone
اگه واقعا طالب مبارزات رینگی هستی بهت دیدن مسابقات ufc رو پیشنهاد میکنم. یو اف سی آزاد ترین سبک مبارزات رینگی هست. تو مسابقات کی وان وقتی حریف رو زمینه حق ضربه زدن رو نداری ولی تو یو اف سی تازه وقتی حریفت زمین میخوره کارت شروع میشه.
تو سایتهای مختلف دیدن این مسابقات رو برای زیر یه سن خاصی ممنوع کردند.
Life Dream
ولی اگه پسر بودم شاید کشتی رو انتخاب می کردم .چون توی ایران جا برای پیشرفت در سطح جهانی داره
اگه هدف كسب مدال و افتخار باشه، بله اين براي پيشرفت خوبه
در موردش نشنيدم، من برم تحقيق كنم با جواب بر ميگردم
ماهی
جمله پر معنایی بود.دیدگاه من توی مسابقات شاید زیاد درست نباشه.به کمتر از اول شدن راضی نمی شم.البته شاید این یه کمی بده.خیلی سعی می کنم خودمو متعادل کنم.ولی مثل اینکه توی خمیرمه
همیشه فکر می کنم چرا توی ایران پسرا می رن سمت فوتبال.وقتی در سطح جهانی مطرح نمیشن؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→