₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » :: نظرسنجي - انتخاب بهترين و كارامدترين هنر رزمي! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » :: نظرسنجي - انتخاب بهترين و كارامدترين هنر رزمي! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

:: نظرسنجي - انتخاب بهترين و كارامدترين هنر رزمي! ::

1023 بازدید، 63 پست، نویسنده: Life Dream

• gilas

نقل قول: Life Dream
    همش مشغول تاب خوردن هستي، همينه ميگن دخملا هيچ وقت بزرگ نميشن

خوب تاپ دوست میدارم 100
    تازه من بزرگ شدم شــــش سالمه دیگه می خوام بلم مدلسه 10

من خودم اگه كشتي كج اينجا تدريس ميشد اونو انتخاب ميكردم، چون درگيريش كامل هست و بدن رو هم به واسطه افتادنهاي فراوان و خوردن ضربات غير مستقيم مقاوم ميكنه، ظرباتي كه در مسابقات ميبينيم غير واقعي و نمايشي هستن1 ولي اگه واقعاً ضربه بزنن ديگه به صورت غير مستقيم و با پشت مشت ضربه نميزنن، بلكه ظربه رو فقط براي ناك اوت كردن حريف و شكستن بدن ميزنن، ورزش خيلي كامليه به نظر من، بعد اون نينجوتسو نينجا كه هنر نيروهاي دروني هست، البته الان ديگه اين سبك ميشه گفت به فراموشي سپرده شده و هيچ استادي نميتونه ادعا كنه اسرار اين هنر رزمي نيمه جادويي رو ميدونه!

نقل قول: levrone
    اگه واقعا طالب مبارزات رینگی هستی بهت دیدن مسابقات ufc رو پیشنهاد میکنم. یو اف سی آزاد ترین سبک مبارزات رینگی هست. تو مسابقات کی وان وقتی حریف رو زمینه حق ضربه زدن رو نداری ولی تو یو اف سی تازه وقتی حریفت زمین میخوره کارت شروع میشه.
    تو سایتهای مختلف دیدن این مسابقات رو برای زیر یه سن خاصی ممنوع کردند.

من نمیفهمم این خشن بازیا چیه اینقدر بهش علاقه دارین 804

• Holtek

دكي جون، كونگ فو شاخه هاي فراواني داره مثل شاولين، وشو، تاي چي چوان، وينگ چون، و... خوب منم فقط از اسم اصليش استفاده كردم، درست مثل كاراته كه سبكهاي مختلفي داره مثل كيو كوشين و ... (بقيشو زياد آشنايي ندارم 4 )

نه دیگه ، اونا شاخه نیستن ، برا خودشون رشته ان ، ولی بعضا اسامی ای مثل کونگ فو چینی و ... استفاده میشه براشون ، ولی کلا فرق می کنن .
    مثلا تای چی ، چیزی تو مایهای ووشو هست .

• levrone

نقل قول: gilas
    من نمیفهمم این خشن بازیا چیه اینقدر بهش علاقه دارین

واسه مراسم بلقیس زنون 2 از فنونش میشه استفاده کرد! 10

• gilas

واسه مراسم بلقیس زنون 2 از فنونش میشه استفاده کرد!

بلقیس زنون که اینقدر خشونت نمی خواد 824

.......................................
    levrone:
    انگشت خیسمو بهت میزنم میگم: الهی غرق شی!
    این اگه خشونت نیست پس چیه؟ ها؟ ها؟ ها؟

........................
    gilas :
    من شنام خوبه غرق نمیشم 10
    تازه من غرق شم که تو بی بلقیس میشی 2

• maryamlondon1

امان از دست شما مامان مريمي، همش اين شماره ها دارن اذيتت ميكنن، زودتر زنشون بده برن احسان رو هم زنش بده

حسن به من میگه هی امدی وجوجه کشی کردی حالا هم جورش بکش390 ببین این بچه ها چطور جواب میدن 79 ولی خدایش حرفش طلا 5 احسان هنوز کشولوه 436

• Life Dream

من نمیفهمم این خشن بازیا چیه اینقدر بهش علاقه دارین

خشن بازي نيست كه! همش تقصير اين دكتر جكولته داره رشته هاي خطرناك معرفي ميكنه 1017
    اينم نمونش بيا:
    همون UFC كه عرفي كرد من تحقيق كردم نتيجش شد اين!! 68

قوانین مسابقات یو اف سی ایران iranian UFC Rules

UFC iran قوانین و شرایط شرکت در مسابقه یو اف سی ایران َ

قوانین مسابقات

: UFC یو اف سی

۱ـ پنج راند پنج دقیقه ای بر سر عنوان کمربند ــ یک دقیقه استراحت بین راند
    ۲ـ سه راند پنج دقیقه ای بدونه کمربند ــ یک دقیقه استراحت بین راند
    ۳ـ دستکش نیم پنجه بدونه کفه
    ۴ ـ داشتن ۱۸ سال سن به بالا الزامیست
    ۵ ـ مسابقات داخل قفس و طبق قوانین حاکم بر مسابقات UFC __ MMA برگذار میشود
    6_ مشت و ضربه آرنج تویه صورت آزاد

خطاها

۱ـ ضربه به بیضه
    ۲ـ ضربه به پشت سر
    ۳ ـ ضربه به ستون مهرها
    ۴ـ ضربه به گلو
    ۵ ـ ضربه به سر زانو
    ۶ـ بیرون انداختن حریف از قفس
    ۷ـ انداختن آب دهان بر رویه حریف
    ۸ـ چشم در آوردن
    ۹ـ گاز گرفتن
    ۱۰ ـ حرف زدن
    ۱۱ـ از دیواره قفس گرفتن
    ۱۲ـ عدم توجه به دستورات داور
    ۱۳ ـ حمله به حریف بعد از اتمام زمان مسابقه و یا حریف تحت مداوا
    ۱۴ ـ چرب کردن بدن به جز صورت

تازه اون جور كه فهميدم اين اصلاً سبك ورزشي نيست! بلكه يه مسابقه هست كه هر كس از هر نوع هنر رزمي كه بلد باشه ميتونه بره توو قفس و مبارزه آزاد انجام بده! 25

نقل قول: Dr.GSM
    نه دیگه ، اونا شاخه نیستن ، برا خودشون رشته ان ، ولی بعضا اسامی ای مثل کونگ فو چینی و ... استفاده میشه براشون ، ولی کلا فرق می کنن .
    مثلا تای چی ، چیزی تو مایهای ووشو هست .

دكي جون همشون كونگ فو هستن! 16 ساله درگيرم، توو باشگاهمون شاولين، وينگ چون، توا تدريس ميشه، از همشون به عنوان كونگ فو ياد ميشه! البته اينجا تاي چي نداريم!!
    واسه مراسم بلقیس زنون 2 از فنونش میشه استفاده کرد!

ولي اين كه اخرين بلقيس زنون ميشهخ كه! ديگه بلقيسي وجود نخواهد داشت 68

نقل قول: maryamlondon1
    حسن به من میگه هی امدی وجوجه کشی کردی حالا هم جورش بکش ببین این بچه ها چطور جواب میدن ولی خدایش حرفش طلا احسان هنوز کشولوه

23 23 خوب مامان مريم هستي ديگه! ولي زود زنشون بده خلاص ميشي 4

• gilas

نقل قول: Life Dream
    خشن بازي نيست كه! همش تقصير اين دكتر جكولته داره رشته هاي خطرناك معرفي ميكنه

نخیرم اصنش همش خشنه 804

نقل قول: Life Dream
    ولي اين كه اخرين بلقيس زنون ميشهخ كه

باز که غلط املایی داری 4

میشهخ نه میشه 74
    10 بار از روش بنویس یادت نره 10

ولي اين كه اخرين بلقيس زنون ميشهخ كه! ديگه بلقيسي وجود نخواهد داشت

دلش نمیاد بزنه 5 دلش اندازه گنگشکه
    مگه نه دکتر جکولم 100

• levrone

مگه نه دکتر جکولم

والله از وقتی یادمونه همش دکتر جکول زیر دست پای بلقیس له شده! 10

تازه اون جور كه فهميدم اين اصلاً سبك ورزشي نيست! بلكه يه مسابقه هست كه هر كس از هر نوع هنر رزمي كه بلد باشه ميتونه بره توو قفس و مبارزه آزاد انجام بده!

من چند تا ویدئو از مسابقات یو اف سی دارم. قبلا ویدئوهاش تو یوتیوب بود ولی چون دیدنش برای افراد زیر یه سن خاصی ممنوع شده الان به ندرت ویدئویی ازش پیدا میکنی.
    خشونت تو این مسابقات به قدری زیاده که دو مبارز غالبا با صورت پاره و خونین مسابقه رو به پایان میبرن چون در حد مرگ همدیگه رو میزنن.

• gilas

والله از وقتی یادمونه همش دکتر جکول زیر دست پای بلقیس له شده!

ای جان نگو اینجوری 1153 824

خشونت تو این مسابقات به قدری زیاده که دو مبارز غالبا با صورت پاره و خونین مسابقه رو به پایان میبرن چون در حد مرگ همدیگه رو میزنن.

تورو خدا اینقدر خشن نباش 68 17 2

..........................................
    levrone:
    4

• نخبه

56 هنر رزمی نمیخاد یه چشم غره برو به طرف حساب کار میاد دستش 4
    نمايش يا پنهان متنورزش رزمی رو خیلی قبلترها دوست داشتم ولی الان شنا و ایروبیک خودمون رو بیشتر میپسندم هی بری قر بدی 23  همه جور رقصم توش هست همچین شاد و لطیف میشی 83 ولی از خانمهایی که تو فیلم و تلویزیون میبینم و ورزش رزمی زیاد انجام میدن خیلی خوشم نمیاد چهره هاشون عین مردا میشه ضمخت و معمولا زشتن ولی برای مردا ورزش رزمی خوبه .. این شکلی میشن 75

• arash52

من هم یک مدت کوتاهی تکواندو سه چهار پنج شیش ...
    ببخشید تکواندو کار کردم ولی متاسفانه دکتر باشگاه اجازه نداد گفت برای حریفات ضرر داره . چون میزدم لت و پارشون می کردم . دکتر می گفت ممکنه به اتهام نسل کشی محاکمه ات کنن و به همین خاطر من آنرا رها کردم و چسبیدم به کشتی با مانع 4
    البته درکل نیم کنتاکت و کشتی راست رو ترجیح می دم 74

• mojde

نقل قول: arash52
    ببخشید تکواندو کار کردم ولی متاسفانه دکتر باشگاه اجازه نداد گفت برای حریفات ضرر داره . چون میزدم لت و پارشون می کردم . دکتر می گفت ممکنه به اتهام نسل کشی محاکمه ات کنن و به همین خاطر من آنرا رها کردم و چسبیدم به کشتی با مانع 4
    البته درکل نیم کنتاکت و کشتی راست رو ترجیح می دم

شنونده عاقل باشه ما با هم همکلاس بودیم یه بار با هم مسابقه دادیم چنان زدم که له شد این آرشه که الان می بینین صداش همونه اما تصویرش عوض شده 4

• aliiiiiii

اي كاش رايتو ميدادي علي جان، ولي هنرهاي رزمي هم درگيري از فاصله نزديك رو دارن!! حتي در حالت خوابيده! يكيشون نينجوتسونينجا هست كه ميشه گفت بدن رو ميچلونه! يا جودو!

are dadash chon jodo ham ye jor az koshtiye
    vali jodo kar ham mese koshti gir nemitone az rahe dor mobareze kone
    vali az nazdik hamishe barandas

• arash52

نقل قول: mojde
    یه بار با هم مسابقه دادیم چنان زدم که له شد

یادش به خیر 8
    اتوی لباسمم خراب کردی ؛ بسکه خشنی 4

• نخبه

نقل قول: mojde
    شنونده عاقل باشه ما با هم همکلاس بودیم یه بار با هم مسابقه دادیم چنان زدم که له شد این آرشه که الان می بینین صداش همونه اما تصویرش عوض شده

منم شاهدم 23 اخه باشگاه مختلط بود 23

• hadi04

ولي هادي جان فكر كنم منظورت سان شو بود ها!! مبارازات آزاد درون رينگي وشو كه خودش سبكي از كونگ فو هست!

آره خودشه باز من اشتباه تایپ کردم سان شو یکی از شاخه های کونگ فو هست 72

• Life Dream

خشونت تو این مسابقات به قدری زیاده که دو مبارز غالبا با صورت پاره و خونین مسابقه رو به پایان میبرن چون در حد مرگ همدیگه رو میزنن

خوب اين كه ورزش نميشه! 87
    نقل قول: نخبه
    خانمهایی که تو فیلم و تلویزیون میبینم و ورزش رزمی زیاد انجام میدن خیلی خوشم نمیاد چهره هاشون عین مردا میشه

زيادم موافق نيستم با اين نظر! بعضي از ورزشهاي رزمي انگار فقط براي خانمها ابداع شده!!!! مثلاً يكيش وشوو!

اين كجاش عين مردا شده! 5

تصویر در دسترس نیست

نقل قول: arash52
    ببخشید تکواندو کار کردم ولی متاسفانه دکتر باشگاه اجازه نداد گفت برای حریفات ضرر داره . چون میزدم لت و پارشون می کردم . دکتر می گفت ممکنه به اتهام نسل کشی محاکمه ات کنن و به همین خاطر من آنرا رها کردم و چسبیدم به کشتی با مانع
    البته درکل نیم کنتاکت و کشتی راست رو ترجیح می دم

آرش قدرت بيانت منو كشته، خيلي بامزه نويسندگي ميكني 11

اين عكس رو هم به زور پيدا كردم، از همون فيلم مستند فستيوال شائولين كه گفتم فيلمشو گير بياريد نگاه كنيد گرفته شده! قسمت بدن فولادي كه يكي از تمرينات كونگ فو شائولين هست!

تصویر در دسترس نیست

در ادامه فيلم همين نيزه ها رو در قسمت گردن و پهلو ها ميشكستن!!

سبك غير كنترلي ميمون مست در كونگ فو شائولين، يكي از زيباترين سبكهاست:

تصویر در دسترس نیست

• shaparak64

شاپلي وروجك از خودت سبك در وكني 23 يا كيكي بوكسينگ يا كونگ فو توآ، يكيشون ميشه ديگه هر دو كه نميشه!

با من بحث نکن 390 داداشیییییییی 368
    همینی که من میگم 391 باششششششه؟ 391
    کیک بوکسینگ توآ 4
    تازه شم 5 کمربند نخودی تپلیمو که تو کیک بوکسینگ توآ گرفتم 75 میخوام برم
    آی جیت کن فول كج وان 75
    247

• Life Dream

نقل قول: shaparak64
    تازه شم کمربند نخودی تپلیمو که تو کیک بوکسینگ توآ گرفتم میخوام برم
    آی جیت کن فول كج وان

اي جانم 23 رفتي كمربند رو بگيري حتماً منم خبر كن، بايد خيلي بامزه باشه 23 23

تصویر در دسترس نیست

نمايش يا پنهان متن4
    تصویر در دسترس نیست
    4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: