₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » وقتی ماهی قصه ی عشقی تعریف می کنه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » وقتی ماهی قصه ی عشقی تعریف می کنه

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

وقتی ماهی قصه ی عشقی تعریف می کنه

972 بازدید، 59 پست، نویسنده: ماهی

• Yalda Anwari

درخت سرو نیست؟؟؟؟ 93

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    یه چیزی تو همین مایه ها

من نمی خوام گاو باشم 2
    گاوا رو هم دوست ندارم 2
    نقل قول: Yalda Anwari
    درخت سرو نیست؟؟؟؟

یلدا جون سرو سمبل استقامته 6
    البته توی راه عشق استقامت هم خیلی لازمه 2

• Holtek

نقل قول: ماهی
    من نمی خوام گاو باشم

در هر صورت یه طرف محکومه که باشه 3
    نمايش يا پنهان متنحالا اگه خواستی این امر خطیر رو من بعهده میگیرم 2

• ماهی

در هر صورت یه طرف محکومه که باشه

حالا نمی شد سمبل بهتری انتخاب می کردی؟ 2
    363 359 374
    حالا اگه خواستی این امر خطیر رو من بعهده میگیرم

من نمی خوام گاو باشم 242
    گاوا رو هم دوس ندارم 2
    خود دانی 2

• mati

آخی الهی تان گناه داشته به عشقش نرسیده 79
    جواب سوالتو نمیدونم اما واسم جالبه بدونم 5
    کنجکاو شدم 93

• چکاوک

فقط اینو میدونم عشق تاوان سنگینی داره و هر کسی عاشق شد باید پای این تاوان عشق بمونه
    مرسی گلی نازم فدای دل عاشقت شم خورشید بانوی مهربون
    8 6

نمايش يا پنهان متنعشق یعنی مستی و دیوانگی

عشق یعنی با جهان بیگانگی 90 عشق یعنی شب نخفتن تا سحر

عشق 90

یعنی سجده ها با چشم تر

عشق 90

یعنی سر به دار آویختن

عشق 90
    یعنی اشک حسرت ریختن

90 عشق

یعنی در جهان رسوا شدن

عشق 90

یعنی مست و بی پروا شدن

90 عشق

یعنی سوختن یا ساختن

عشق 90

یعنی زندگی را باختن

90 عشق

یعنی انتظار و انتظار

عشق 90

یعنی هرچه بینی عکس یار

90 عشق
    یعنی دیده بر در دوختن

عشق 90

عشق یعنی لحظه های التهاب

یعنی در فراقش سوختن

عشق 90

یعنی لحظه های ناب ناب

90 عشق

یعنی سوز نی ، آه شبان

عشق 90
    عشق 90

یعنی شاعری دل سوخته

90 عشق

یعنی آتشی افروخته

عشق 90

یعنی با گلی گفتن سخن

90 عشق

یعنی خون لاله بر چمن

عشق 90

یعنی شعله بر خرمن زدن

90 عشق
    یعنی رسم دل بر هم زدن

عشق 90

یعنی یک تیمّم، یک نماز

90 عشق

عشق یعنی با پرستو پر زدن

یعنی عالمی راز و نیاز

عشق 90

یعنی آب بر آذر زدن

عشق 90
    یعنی چو*احسان پا به راه

عشق 90

یعنی همچو یوسف قعر چاه

عشق 90
    یعنی بیستون کندن به دست

عشق 90

یعنی زاهد اما بُـت پرست

عشق 90

یعنی همچو من شیدا شدن

عشق 90

یعنی قطره و دریا شدن

عشق 90

یعنی یک شقایق غرق خون

90 عشق

یعنی درد و محنت در درون

عشق 90

یعنی یک تبلور یک سرود

90 عشق

یعنی یک سلام و یک درود

یعنی معنی رنگین کمان

تصویر در دسترس نیستاین قلب تقدیم به هر کسی که دلش عاشقه مهم نیست عاشق کی یا چی مهم همون ع ش ق یا علاقۀ شدید قلبی آخه کسی که قلبش عاشقه دلشم مهربون و پاکه قلب های عاشق شیشه ای هستن مثل قلب فرشته های آسمانی تصویر در دسترس نیست

• shaparak64

خوب من تازه خوندم 5
    :1254: ماهی گلی جونم 6 بالهای من ضد گلوله و نشکن و ضد حریقه 1244
    نگران نباش 1244
    و اما داستان
    راستش داستانش خیلی پرمعنا و بیانگر عشق نیست. ( البته نظر منه ) یعنی مثلا به شیدایی فرهاد و به مجنونی مجنون نیست. انگار اون حس نمیاد سراغ آدم 1
    در مورد نماد عشق ایرانیا گیلاس گفت دیگه 39
    البته من درخت رو نشنیده بودم اما فروهر رو چرا 5
    هرچند من فکر میکنم سپندارمزگان قابل تامل تر باشه 37 و در وراقع ربطش به زمین 37

نمايش يا پنهان متنسپندار مذ لقب ملي زمين است. يعني گستراننده، مقدس، فروتن. زمين نماد عشق است چون با فروتني، تواضع و گذشت به همه عشق مي‌ورزد.

زشت و زيبا را به يک چشم مي‌نگرد و همه را چون مادري در دامان پر مهر خود امان مي‌دهد. به همين دليل در فرهنگ باستان اسپندار مذگان را نماد عشق مي‌پنداشتند.

در هر ماه، يک بار، نام روز و ماه يکي مي‌شده است که در همان روز که نامش با نام ماه مقارن مي‌شد، جشني ترتيب مي‌دادند متناسب با نام آن روز و ماه. بنابراين روز پنجم هر ماه سپندار مذ يا اسفندار مذ نام داشت که در ماه دوازدهم سال که آن هم اسفندار مذ نام داشت، جشني با همين عنوان مي‌گرفتند.

جشن اسفندگان که در تاريخ از آن به عنوان جشن «اسفندار» يا «سپندار مزد» از آن ياد مي شود در ايران باستان و در روز اسفند از ماه اسفند که مصادف با 29 بهمن ماه امروز است برگزار مي شده و نام باستاني آن «سپنتا آرميئتي» بوده است آرميتا که معني آن آرامش افزاينده است نشان از دانش، دلدادگي و ايمان بوده و در اسطوره هاي مردمي به عنوان فرشته «امشاسپند» يعني نگهبان زن و زمين مطرح بوده بطوريکه در پند نامه هاي موبدان و در تواريخ مختلف ايرانيان باستان زن نيک را همانند زمين نيک مي پنداشتند که «سختي ها را مي گوارد و بر و ميوه شيرين مي دهد»

يعني همانطور که زمين شخم مي خورد، عذاب مي کشد و رنج و درد را تحمل مي کند تا در نهايت ثمر شيرين بدهدو اگر بلرزد حاصلش ويراني و خرابي است، زن نيک نيز در خانواده گاهواره زايش و آرامش و افزايش است و اگر آرامش نداشته باشد کانون خانواده از هم مي پاشد و نابود مي شود.

در نوشته هاي بدست آمده در ايران باستان آمده است که مردم در روز «سپنتا آرميئتي» به نيايش و شکرگزاري مي پرداختند و از خداوند براي آفرينش زن تشکر مي کردند، يعني به تعبيري تمدن کهن ما در بيش از 3000 سال پيش مقام و منزلت زن را پاس مي داشته است.

ابوريحان بيروني نيز در مورد روز اسفندگان مي نويسد «اين روز، روز مردگيران است و در اين روز مردان به زنان هديه مي دادند و دختران جوان در اين روز همسران دلخواه خود را انتخاب مي کردند در اين روز مردان تمامي کارهاي خانه را خود انجام مي دادند و زنان به استراحت مي پرداختند»

همچنين هايدماري کخ مورخ مشهور غرب با استناد به لوح هاي گلي از زبان داريوش چنين نگاشته است «شاه در اين روز به تمامي زنان دربار از هر قشر هديه اي اعطا مي کرده است و کليه زنان دربار اعم از ملکه، خدمه ، نديمان و حتي کارگران از دست شاه هديه خويش را مي گرفتندو اين هديه ها شامل زيور آلات، انجير ، فندق و انواع ميوه ها بوده است»

بهر صورت آنچه از کتب تاريخي و نوشته هاي کهن بدست مي آيد اين است که جشن اسفندگان، جشن عشق و ايمان و دانش بوده و مردمان پاک ايران باستان به يمن عشق پاک و دلدادگي و مقام والاي زن ايراني اين روز را پاس مي داشته اند .

• Yalda Anwari

فهمیدم فهمیدم ... درخت بید 93
    آرههههههههههه آرههههههههههههه
    گناه دارم .. درسته دیگه ... جایزه بدید ...من از اونا دوست دارم 408

• نانا موشي

جالب بود 287

آیا می دونید چه چیزی توی فرهنگ ما نماد عشق و محبته؟و چرا؟ 5

نه نميدونم 334

• Holtek

حالا نمی شد سمبل بهتری انتخاب می کردی؟

حالا چه فرقی داره ، حیون حیونه دیگه ، گاو نه گوسفند
    گاوا رو هم دوس ندارم

حالا شما چی دوست داری ما اون باشیم
    گربه خوبه ؟

• نخبه

حالا چه فرقی داره ، حیون حیونه دیگه ، گاو نه گوسفند

نه خیلی فرق داره .. سر خاله ماهی رو گول نمال 94

حالا شما چی دوست داری ما اون باشیم
    گربه خوبه ؟

جان؟ 452

• carlos

میشه شب بخونمش ؟؟ 9

• Holtek

نقل قول: نخبه
    نه خیلی فرق داره .. سر خاله ماهی رو گول نمال

منو گول ؟ 99
    جان؟

باور کن دوست داشتم گاو و گوشفند باشم ، حداقل اینا همه چیزیشون برا آدما مفیده 1
    نقل قول: carlos
    میشه شب بخونمش ؟؟

علی!!!! خبریه ؟ 4

• hadi04

آیا می دونید چه چیزی توی فرهنگ ما نماد عشق و محبته؟و چرا؟

خوب تا اونجایی که میدونم در ایران باستان تقریبا در هر جایی برای عشق نمادی بود ولی برای ابراز عشق از دوگل استفاده میشد گل سرخ نماد ابراز علاقه و یا همون خواستگاری و گل بنفشه هم نماد پیمان عشق بستن بین دو عاشق
    در میوه ها سیب نماد عشق و نماینده یعشق در سفره ی هفت سین
    در جشن سپندارندگان هم گل بیدمشک نماینده عشق هست.
    گل نیلوفر هم جاهایی نماد دوستی و مهر جاهایی نماد مهر و صلح و گاهی هم نماد عشق معرفی شده ولی در حکاکی های تخت جمشید در دستان داریوش بزرگ دیده میشه که به نظر من بیشتر نماد صلح و دوستی میتونه باشه تا عشق بین دو نفر
    در مورد نماد فروهر هم بگم که فروهر نماد انسان کامل هست و رابطه ی بین خداوند و بنده او رو بیشتر شامل میشه
    درخت سرو هم نماد پایداری و جاودانگی هست که از دیرباز هم بوده
    و البته این رو هم اضافه کنم که رنگ سبز در ایران باستان رنگ عشق بوده و دلیلش رو هم میشه در توضیحات گیلاسی خوند به درخت ارتباط داره
    ایزد مهر هم که همه میدونن دیگه میترا بوده
    هر چی بلد بودم گفتم دیگه 10
    البته یه سوال هم من دارم شما پرسیده بودید در فرهنگ ما چه چیزی نماد عشق و محبته ،ولی من همش در مورد فرهنگ ایرانیان گذشته گفتم در حال کنونی که فرهنگ ما اینیه که میبینیم راستش نمی دونم اصلا عشقی مونده که نمادی داشته باشه ؟ 3

• نخبه

نقل قول: hadi04
    در حال کنونی که فرهنگ ما اینیه که میبینیم راستش نمی دونم اصلا عشقی مونده که نمادی داشته باشه ؟

پرو برو پست منو بخون. من امروزی نوشتم 74

• Kishe Mehr

بذار برم بعد میام میخونم نظرم میدم. مغسی خانم دکتر 4

• hadi04

پرو برو پست منو بخون. من امروزی نوشتم

بسی مستفیوض گشتیم و فیوضمان پرید
    پس بگو !!!!!!!!!!!چند وقت پیش تو عاشق شده بودی؟ همون موقع که کنار یه درخت آویز بودی داشتی گریه میکردی تا من دیدمت تکیه کردی 23
    شاعر میگه اگر دیدی جوانی قد خمیده بدان که خر شده خاور خریده ،چه ربطی داشت نمیدونم 4

• نخبه

نقل قول: hadi04
    پس بگو !!!!!!!!!!!چند وقت پیش تو عاشق شده بودی؟ همون موقع که کنار یه درخت آویز بودی داشتی گریه میکردی تا من دیدمت تکیه کردی
    شاعر میگه اگر دیدی جوانی قد خمیده بدان که خر شده خاور خریده ،چه ربطی داشت نمیدونم

اوهوم

خاور خریدی؟ 4

• hadi04

خاور خریدی؟

جوون به این خوشتیپی و قد بلندی کجای قدم خمیده؟ نه میخوام جنسیس کوپه بخرم فقط یه مشکل کوچولو هست که مهم نیست زیاد اونم اینه که پولشو ندارم 4 23

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: