ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
وقتی ماهی قصه ی عشقی تعریف می کنه
Yalda Anwari
ماهی
من نمی خوام گاو باشم
گاوا رو هم دوست ندارم
یلدا جون سرو سمبل استقامته
البته توی راه عشق استقامت هم خیلی لازمه
Holtek
در هر صورت یه طرف محکومه که باشه
نمايش يا پنهان متن
حالا اگه خواستی این امر خطیر رو من بعهده میگیرمماهی
حالا نمی شد سمبل بهتری انتخاب می کردی؟
من نمی خوام گاو باشم
گاوا رو هم دوس ندارم
خود دانی
mati
جواب سوالتو نمیدونم اما واسم جالبه بدونم
کنجکاو شدم
چکاوک
مرسی گلی نازم فدای دل عاشقت شم خورشید بانوی مهربون
نمايش يا پنهان متن
عشق یعنی مستی و دیوانگیعشق یعنی با جهان بیگانگی
عشق
یعنی سجده ها با چشم تر
عشق
یعنی سر به دار آویختن
عشق
یعنی اشک حسرت ریختن
یعنی در جهان رسوا شدن
عشق
یعنی مست و بی پروا شدن
یعنی سوختن یا ساختن
عشق
یعنی زندگی را باختن
یعنی انتظار و انتظار
عشق
یعنی هرچه بینی عکس یار
یعنی دیده بر در دوختن
عشق
عشق یعنی لحظه های التهاب
یعنی در فراقش سوختن
عشق
یعنی لحظه های ناب ناب
یعنی سوز نی ، آه شبان
عشق
عشق
یعنی شاعری دل سوخته
یعنی آتشی افروخته
عشق
یعنی با گلی گفتن سخن
یعنی خون لاله بر چمن
عشق
یعنی شعله بر خرمن زدن
یعنی رسم دل بر هم زدن
عشق
یعنی یک تیمّم، یک نماز
عشق یعنی با پرستو پر زدن
یعنی عالمی راز و نیاز
عشق
یعنی آب بر آذر زدن
عشق
یعنی چو*احسان پا به راه
عشق
یعنی همچو یوسف قعر چاه
عشق
یعنی بیستون کندن به دست
عشق
یعنی زاهد اما بُـت پرست
عشق
یعنی همچو من شیدا شدن
عشق
یعنی قطره و دریا شدن
عشق
یعنی یک شقایق غرق خون
یعنی درد و محنت در درون
عشق
یعنی یک تبلور یک سرود
یعنی یک سلام و یک درود
یعنی معنی رنگین کمان
▧ تصویر در دسترس نیستاین قلب تقدیم به هر کسی که دلش عاشقه مهم نیست عاشق کی یا چی مهم همون ع ش ق یا علاقۀ شدید قلبی آخه کسی که قلبش عاشقه دلشم مهربون و پاکه قلب های عاشق شیشه ای هستن مثل قلب فرشته های آسمانی▧ تصویر در دسترس نیست
shaparak64
:1254: ماهی گلی جونم
نگران نباش
و اما داستان
راستش داستانش خیلی پرمعنا و بیانگر عشق نیست. ( البته نظر منه ) یعنی مثلا به شیدایی فرهاد و به مجنونی مجنون نیست. انگار اون حس نمیاد سراغ آدم
در مورد نماد عشق ایرانیا گیلاس گفت دیگه
البته من درخت رو نشنیده بودم اما فروهر رو چرا
هرچند من فکر میکنم سپندارمزگان قابل تامل تر باشه
نمايش يا پنهان متن
سپندار مذ لقب ملي زمين است. يعني گستراننده، مقدس، فروتن. زمين نماد عشق است چون با فروتني، تواضع و گذشت به همه عشق ميورزد.زشت و زيبا را به يک چشم مينگرد و همه را چون مادري در دامان پر مهر خود امان ميدهد. به همين دليل در فرهنگ باستان اسپندار مذگان را نماد عشق ميپنداشتند.
در هر ماه، يک بار، نام روز و ماه يکي ميشده است که در همان روز که نامش با نام ماه مقارن ميشد، جشني ترتيب ميدادند متناسب با نام آن روز و ماه. بنابراين روز پنجم هر ماه سپندار مذ يا اسفندار مذ نام داشت که در ماه دوازدهم سال که آن هم اسفندار مذ نام داشت، جشني با همين عنوان ميگرفتند.
جشن اسفندگان که در تاريخ از آن به عنوان جشن «اسفندار» يا «سپندار مزد» از آن ياد مي شود در ايران باستان و در روز اسفند از ماه اسفند که مصادف با 29 بهمن ماه امروز است برگزار مي شده و نام باستاني آن «سپنتا آرميئتي» بوده است آرميتا که معني آن آرامش افزاينده است نشان از دانش، دلدادگي و ايمان بوده و در اسطوره هاي مردمي به عنوان فرشته «امشاسپند» يعني نگهبان زن و زمين مطرح بوده بطوريکه در پند نامه هاي موبدان و در تواريخ مختلف ايرانيان باستان زن نيک را همانند زمين نيک مي پنداشتند که «سختي ها را مي گوارد و بر و ميوه شيرين مي دهد»
يعني همانطور که زمين شخم مي خورد، عذاب مي کشد و رنج و درد را تحمل مي کند تا در نهايت ثمر شيرين بدهدو اگر بلرزد حاصلش ويراني و خرابي است، زن نيک نيز در خانواده گاهواره زايش و آرامش و افزايش است و اگر آرامش نداشته باشد کانون خانواده از هم مي پاشد و نابود مي شود.
در نوشته هاي بدست آمده در ايران باستان آمده است که مردم در روز «سپنتا آرميئتي» به نيايش و شکرگزاري مي پرداختند و از خداوند براي آفرينش زن تشکر مي کردند، يعني به تعبيري تمدن کهن ما در بيش از 3000 سال پيش مقام و منزلت زن را پاس مي داشته است.
ابوريحان بيروني نيز در مورد روز اسفندگان مي نويسد «اين روز، روز مردگيران است و در اين روز مردان به زنان هديه مي دادند و دختران جوان در اين روز همسران دلخواه خود را انتخاب مي کردند در اين روز مردان تمامي کارهاي خانه را خود انجام مي دادند و زنان به استراحت مي پرداختند»
همچنين هايدماري کخ مورخ مشهور غرب با استناد به لوح هاي گلي از زبان داريوش چنين نگاشته است «شاه در اين روز به تمامي زنان دربار از هر قشر هديه اي اعطا مي کرده است و کليه زنان دربار اعم از ملکه، خدمه ، نديمان و حتي کارگران از دست شاه هديه خويش را مي گرفتندو اين هديه ها شامل زيور آلات، انجير ، فندق و انواع ميوه ها بوده است»
بهر صورت آنچه از کتب تاريخي و نوشته هاي کهن بدست مي آيد اين است که جشن اسفندگان، جشن عشق و ايمان و دانش بوده و مردمان پاک ايران باستان به يمن عشق پاک و دلدادگي و مقام والاي زن ايراني اين روز را پاس مي داشته اند .
Yalda Anwari
آرههههههههههه آرههههههههههههه
گناه دارم .. درسته دیگه ... جایزه بدید ...من از اونا دوست دارم
نانا موشي
نه نميدونم
Holtek
حالا چه فرقی داره ، حیون حیونه دیگه ، گاو نه گوسفند
حالا شما چی دوست داری ما اون باشیم
گربه خوبه ؟
نخبه
نه خیلی فرق داره .. سر خاله ماهی رو گول نمال
گربه خوبه ؟
جان؟
carlos
Holtek
منو گول ؟
باور کن دوست داشتم گاو و گوشفند باشم ، حداقل اینا همه چیزیشون برا آدما مفیده
علی!!!! خبریه ؟
hadi04
خوب تا اونجایی که میدونم در ایران باستان تقریبا در هر جایی برای عشق نمادی بود ولی برای ابراز عشق از دوگل استفاده میشد گل سرخ نماد ابراز علاقه و یا همون خواستگاری و گل بنفشه هم نماد پیمان عشق بستن بین دو عاشق
در میوه ها سیب نماد عشق و نماینده یعشق در سفره ی هفت سین
در جشن سپندارندگان هم گل بیدمشک نماینده عشق هست.
گل نیلوفر هم جاهایی نماد دوستی و مهر جاهایی نماد مهر و صلح و گاهی هم نماد عشق معرفی شده ولی در حکاکی های تخت جمشید در دستان داریوش بزرگ دیده میشه که به نظر من بیشتر نماد صلح و دوستی میتونه باشه تا عشق بین دو نفر
در مورد نماد فروهر هم بگم که فروهر نماد انسان کامل هست و رابطه ی بین خداوند و بنده او رو بیشتر شامل میشه
درخت سرو هم نماد پایداری و جاودانگی هست که از دیرباز هم بوده
و البته این رو هم اضافه کنم که رنگ سبز در ایران باستان رنگ عشق بوده و دلیلش رو هم میشه در توضیحات گیلاسی خوند به درخت ارتباط داره
ایزد مهر هم که همه میدونن دیگه میترا بوده
هر چی بلد بودم گفتم دیگه
البته یه سوال هم من دارم شما پرسیده بودید در فرهنگ ما چه چیزی نماد عشق و محبته ،ولی من همش در مورد فرهنگ ایرانیان گذشته گفتم در حال کنونی که فرهنگ ما اینیه که میبینیم راستش نمی دونم اصلا عشقی مونده که نمادی داشته باشه ؟
نخبه
پرو برو پست منو بخون. من امروزی نوشتم
Kishe Mehr
hadi04
بسی مستفیوض گشتیم و فیوضمان پرید
پس بگو !!!!!!!!!!!چند وقت پیش تو عاشق شده بودی؟ همون موقع که کنار یه درخت آویز بودی داشتی گریه میکردی تا من دیدمت تکیه کردی
شاعر میگه اگر دیدی جوانی قد خمیده بدان که خر شده خاور خریده ،چه ربطی داشت نمیدونم
حورا
نخبه
شاعر میگه اگر دیدی جوانی قد خمیده بدان که خر شده خاور خریده ،چه ربطی داشت نمیدونم
اوهوم
خاور خریدی؟
hadi04
جوون به این خوشتیپی و قد بلندی کجای قدم خمیده؟ نه میخوام جنسیس کوپه بخرم فقط یه مشکل کوچولو هست که مهم نیست زیاد اونم اینه که پولشو ندارم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→