ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
وقتی ماهی قصه ی عشقی تعریف می کنه
maryamlondon1
نه منظورم این بود بیچاره تائو داشت به خواهر وبرادرش فکر می کرد ودلش واسه اونا تنگ شده بود .پس چرا به سنگ تبدیل شده بود
ماهی
آره.ولی من به این نتیجه رسیدم که عشق واقعی یعنی ناکامی
چکاوک,
فدای توو پستای لطیفت بشم ترگل عزیزم
آره شاعر میگه :
نمی دانی چه می دانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است
چه زجری می کشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است
خدا نکنه عزیزم.دل من از عشق فرار می کنه...ولی زورم نمی رسه بهش
شعر خیلی خیلی قشنگی بود ترگل نازم.خیلی لذت بردم.مرسی ماه من
با تو موافقم.ولی به نظرم بدم نیست آدم گاهی سرک توی فرهنگهای دیگه بکشه.اتفاقا خودم هم وقتی قصه هایی به زبانهای دیگه می خونم می فهمم که مثل داستانهایی که ما عادت به شنیدنش داریم نمیشه.
لیلی و مجنون کجا و این کجا...
مرسی عزیزم
نظرت تلخه ولی دور از منطق نیست.بیشتر وقتا یکی حاکم و دیگری محکوم میشه
فعلا اینو داشته باش
وای....نه...
نمايش يا پنهان متن
نه که نمی شم اگر بشم کشته می شم مرده میشمراس میگه.شیرین جونم کمک .....
شب چه خبره؟ حالا که دیگه صبج شده....خوندی بالاخره ؟
وای...داداش آرسامی ..مرسی از توضیحات کاملت.دیروز خواستم پغام خصوصی بدم رسما ازت دعوت کنم نظر بدی و داوری کنی وقت نشد.الانم یه کاری پشت دستمه بر می گردم کامل می گم
آره...چیزی نمونده......شاپرک و شیرین خوشگل گفتن
بیا دیگه نظر بده....
ولی من مهندس می باشی ام نی دکتر
نمی دونم راستش مامان مریمی
بچه ها ازتون ممنون.می رم بر می گردم نظر خودمو هم در مورد سمبل عشق در ایران باستان می گم
Holtek
نمايش يا پنهان متن
منو ببخش ، وقتی کارم زیاده ، یکم عصبی میشمسفر خوش بگذره ، مراقب خودت باش
sanam
ماهی
وای این چه حرفیه؟
نمايش يا پنهان متن
جضور شما برا ما باعث افتخاره صنم جون.خواهش می کنم
hadi04
قربونت آبجي قابلي نداشت من در بست در خدمتتم
Yalda Anwari
ماهی
فدای شما بشم.
خوب حالا چیزی که مد نظر من بود هیچ کدوم اشاره نکردید.توضیحات بچه ها خیلی جالب بود خیلی هاشو نمی دونستم.چیزی که من پیدا کردم به عنوان نماد عشق و باروری در ایران باستان سنجد بود
▧ تصویر در دسترس نیست
درخت کوتاه و پرخار سنجد، داراي برگ هايي شبيه بيد و گل هاي خوشه اي سفيد يا زرد رنگ بسيار خوش بويي است که گفته مي شود عطر و بوي شکوفه هاي اين درخت باعث مي شود افراد عاشق شوند. اين ميوه منبع ويتامين C، ويتامين E و رنگدانه ي کاروتن است که همگي خاصيت آنتي اکسيداني قوي دارند. ترکيبات فلاونوئيدها و اسيدهاي چرب موجود در سنجد نظير اسيد لينولئيک، لينولنيک و اولئولينک و همچنين استروها نظير سيتروسترول، خاصيت ضد التهابي دارند. تحقيقات نشان داده، مصرف ميوه و پودر هسته ي سنجد در درمان التهاب هاي حاد و مزمن موثر است. اين ميوه با افزايش آستانه ي احساس درد، خاصيت ضد دردي خود را اعمال مي کند. ضمنا فلاونوئيدهاي موجود در آن به شل کردن عضلات کمک مي کنند. بنابراين مصرف سنجد براي افرادي که از دردهاي عضلاني و مفصلي رنج مي برند مي تواند مفيد باشد. سنجد خاصيت تب زدايي نيز دارد. از ديگر مصارف درماني سنجد مي توان به استفاده از آن در درمان اسهال خوني با منشا آميبي و دفع کرم اشاره نمود.
نمايش يا پنهان متن
منبع: ماهنامه ي دنياي سلامتحالا جوابای بچه ها :
نخبه,
درخت و قلب و پروانه
خیلی توضیحات کامل بود گیلاسی
این نماد گاو تو منو کشته به خدا
خیلی جالب بود.در مورد بید مشک نمی دونستم.
جواب دلخواه من سنجد بود...اما توضیحات بچه ها هم بیشترشون درست بودن.
آرسام جان! نظرت چیه؟ می تونیم برنده داشته باشیم؟
hadi04
خوب سنجد یکی از نمادهای عشق در باستان بوده و البته هنوز هم هست ولی خوب نمادهای دیگری هم هست که بعضی بچه ها بهش اشاره کردن پس میتونیم برنده داشته باشیم
ماهی
خب با توجه به جوابای بچه ها و جواب سوال که میوه درخت سنجد هست ، نخبه عزیز اولین اشاره به درخت رو داشت و گیلاسی هم توضیحات کاملی در مورد درخت داد.بنابراین این به هر دوی دوستان یک بوف برنز تقدیم می کنم.مبارکشون باشه
از آرسام عزیز به خاطر توضیحات خوبش ممنونم.و همه ی دوستای عزیزم که شرکت کردید
Holtek
از آرسام عزیز به خاطر توضیحات خوبش ممنونم.و همه ی دوستای عزیزم که شرکت کردید
یعنی اینجام من برنده نشدم ؟
جایزه مبارک گیلاس و نخبه باشه
نمايش يا پنهان متن
حالا جایزه رو ولش کن ، سوغاتی یا سوغاتی های من چی شدماهی
نوچ
دادم که بهت...دیگه چی می خوای؟
نخبه
ماهی
مبارکتون باشه خاله جون.ایشالله همیشه برنده باشید
Holtek
آها ، پس من بچه بودم و تو هم سرم گول مالیدی و سوغاتیام رفت پی کارش
نمايش يا پنهان متن
شوخی کردم بابا ، همونا از سرمونم زیادی بود ، سلامتی تو برام سوغاتی های کل دنیاستKishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
راستش ببخشید که دیر اومدم ماهی گلی اخه هم لینک رو نداشتم هم یک بار اومدم چون زیاد بود نشد بخونمولی همه ی حرفا رو بچه ها زدن
من برم خودمو بکشمو برگردم
ماهی
hadi04
آخه دستت بنده داری آشپزی میکنی دختر
ماهی
ا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→