₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » با عشق قدیمیمون چیکار کنیم
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » با عشق قدیمیمون چیکار کنیم
1 2 3 4

بدون عکس

با عشق قدیمیمون چیکار کنیم

1128 بازدید، 62 پست، نویسنده: mojde

• mojde

بیایین این بار در مورد عشق های گذشته بحث کنیم... .

عشق هایی که به نتیجه نرسیده و دو طرف (عاشق و معشوق حالا زندگی دیگه ای با فردی دیگه آغاز کردند)
    یا هنوز ازدواج نکردن اما دیگه با هم نیستن

اما مشکل اینه که یاد و خاطره یکدیگه رو هنوز فراموش نکردند.

بیایین بگین: آیا این خاطرات و موندن این عشق ضرر داره؟!! چه قدر؟؟

اگر ضرر داره راه حل فراموش کردن و کشتن عشق کهنه چیه؟

اصلاً آیا میشه فراموش کرد؟

آیا همه میتونن فراموش کنن

اگه شما جای یکی مثل این افراد بودین میتونستید فراموش کنید؟

چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه میکنه مژده با تاپیکش و چه میکنید شما با یه عالمه مثبتو تشکر و این حرفا 4به جان خودم اگه محرم نامحرمی دربیارینو بگین اینجا نمیگمو اونجا میگم با یک مدیر تاپیک بند ویرایش کن ِاخطار بدۀ راه به راه به مدیر بزرگ گزارش بده مواجه میشین 791

• حورا

83

مگه سکه ست که جدید وقدیم باشه ...

• gilas

نقل قول: mojde
    با عشق قدیمیمون چیکار کنیم

این کار 1046

• ماهی

اما مشکل اینه که یاد و خاطره یکدیگه رو هنوز فراموش نکردند

مژده جان.به نظر من وقتی جدایی اتفاق می افته که آدما به نفرت رسیده باشن.پس دیگه یاد و خاطره ای باقی نمی مونه.اگر بعد از جدایی تا این به هم فکر کنن که آزار دهنده باشه به نظرم زود از هم جدا شدن68
    شایدم حالتای دیگه ای وجود داشته باشه نمی دونم 66
    ولی زمان و گذشت زمان چیز خیلی خوبیه. 72

• بهونه

من فقط اینو بگم که کسانی که جدا میشن از هم یا عشق زودگذر داشتن یا اینکه علت خاصی بوده پس مورور زمان منجر به فراموشی میشود که اینم مورد خاص دارد که فراموش نمیشود 66

• بچه مثبت

هر چه بیشتر تلاش کنی که فراموشش کنی کمتر موفق میشی! 100
    فراموش نکن ولی ببخش چون بزرگی میگه: همیشه اشتباهات مردم را ببخش نه به خاطر اینکه آنها سزاوار بخشش اند بلکه تو سزاوار آرامش هستی

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• IQ

نقل قول: بچه مثبت
    فراموش نکن ولی ببخش

خوب شايد جدايي بين دو عاشق بخاطر عامل ديگه اي باشه خارج از رابطه ي خودشون دوتا...اونوقت چي؟
    كي و چي رو بايد بخشيد؟ 44 37

• Mahboob

mojde,

به نظره من زمان این مشکل رو حل میکنه ... این خاطرات فراموش نمیشند اما قابله قبول میشند و باهاشون کنار میایم ... گذشت زمان گردی از کهنگی به روشون میکشه که باعث میشه بهتر تحمل کنیم ... مثله مابقی خاطرات و اتفاقات زندگی‌ ... مثله زمانی که عزیزی رو از دست میدیم با گذشت زمان دیگه با یاد آوری خاطراتش مثله روزه اول نیستیم ، ناراحت میشیم اما برامون قابل قبول تر شده ... کلا میشه باهاش کنار اومد اما زمان میبره

• ماهی

نقل قول: IQ
    خوب شايد جدايي بين دو عاشق بخاطر عامل ديگه اي باشه خارج از رابطه ي خودشون دوتا...اونوقت چي؟
    كي و چي رو بايد بخشيد؟

درست میگی آی کیو جونم.خیلی توی ذهنم سرچ کردم ببینم توی چه حالتی میشه جدا شد و باز هم به هم فکر کرد.حق با توئه. 72

• نخبه

به جان خودم اگه محرم نامحرمی دربیارینو بگین اینجا نمیگمو اونجا میگم با یک مدیر تاپیک بند ویرایش کن ِاخطار بدۀ راه به راه به مدیر بزرگ گزارش بده مواجه میشین

خاله به اعصاب خودت مثلث باش 56
    خب الان اینجا نامحرم هست من نمیتونم حرف بزنم .. خب ببین این امین موج منفی با زیر شلواری نشسته 83 68

بیایین این بار در مورد عشق های گذشته بحث کنیم... .

عشق هایی که به نتیجه نرسیده و دو طرف (عاشق و معشوق حالا زندگی دیگه ای با فردی دیگه آغاز کردند)
    یا هنوز ازدواج نکردن اما دیگه با هم نیستن

چه عرض کنم خب این جور به قول شما عشقها همش عشق دوران جووانی و بچگیه.. یه بادی میخوره به کله ادم فکر میکنیم عاشق شدیم با یکی مدتی دوستیم همه هم میدونن توی دوران دوستی معمولا همه چی خوب و ارومه ودوست داشتنی بدون هیچ مشکل پس همون بهتر دو تا جوجه با کلی توهم عاشقانه بهم نرسن.. تاپیک گیلاسی هم گفتم اینجور عاشق شدنها زیاد دوام نمیاره ..

اما مشکل اینه که یاد و خاطره یکدیگه رو هنوز فراموش نکردند.

بیایین بگین: آیا این خاطرات و موندن این عشق ضرر داره؟!! چه قدر؟؟

اگر ضرر داره راه حل فراموش کردن و کشتن عشق کهنه چیه؟

چرا نمیشه فراموش کرد مخصوصا اگر طرف بهت بدی کرده باشه.. یا با خاطره بد از هم جدا بشن .. حالا یه عده هم هستن خب خودشون نمیخان از هم جدا بشن و خانواده ها و موارد دیگری باعث میشه از هم جدا بشن خب اینجور ادمها اگر تو زندگیشون موفق باشن خیلی راحت اون عشق قدیمی رو فراموش میکنن و باید هم فراموش کنن ولی معمولا ادمهای ضعیف و اونایی که بیشتر زندگیشون با غم و غصه هستش فراموش نمیکنن واسه اینکه تا کوچکترین سختی سراغشون میاد فکر میکنن منجیشون عشق قدیمی میتونه باشه
    در حالیکه اگر با اون طرف ازدواج میکردن هم شاید زندگیشون بدتر از این حرفا میشد.. گاهی نباید افسوس گذشته رو خورد و باید به یه اینده روشن فکر کرد.. چرا باید به چیزی که از دست دادی اونقدر فکر کنی که تمام زندگیت پر از احساس پوچی بشه.. اگر از کسی جدا شدیم حتما خیرو صلاحمون بوده به قول مامی مستونم عشق اگر مال تو باشه بر میگرده ولی اگر قسمت تو نباشه هیچ وقت قسمتت نمیشه پس غصه الکی خوردن فایده نداره و به مرور زمان باید فراموش کرد و زندگی رو به همراه زندگیت و خودت تلخ نکنی.. اخه یه دوستی دارم همینجوریه با یه پسری دوست بود که قربونش برم همه ما هم میدونستیم ادم حسابی نیست فقط خوش قیافه بودچند سالی اینا با هم دوست بودن و بهم عادت کردن خب بازم همه میدونن دوستی که مدتش طولانی بشه خب خیلی موارد عشق و عاشقی هم پیش میاد که طرف بیشتر وابسته میشه.. خلاصه این دوست خنگول ما به خیالش عاشق این بود تازه خیلی هم به پسره سر بود ولی خب به قول خیلیا عشق چشماشو کور کرده بود البته بازم میگم اسم این عشق نیست یه فکر و هوس که خیلیا تو دوران جوونی باهاش مواجه میشن .. این دوست ما کلی به پای پسره نشست که باهم ازدواج کنن ولی خب تو فکر پسره چیزای دیگه ای بود هر چی ما گفتیم مشنگ به خاطر اون نمون اینهمه خاستگار داری علوسی بشو گوش نمیداد.. خلاصه اونقدر رو مخش راه رفتم و نصیحتش کردم که کلا قید پسره رو زد و با دوست داداشش علوسی شد .. پسره عاشقشه.. ولی گاهی دوستم میگه هنوز امیرو فراموش نکردم اون موقعس که نخبه با کلی نصیحت دیگه وارد میشود .. خدائی اون امیر منگل اصلا به این فکرم نمیکنه این مشنگ خودش رو الکی می کشه و زندگی رو به کام خودش تلخ..خلاصه که الان بعد از گذشت یکسال امیر منگل رو فراموش کرده و چسبیده به زندگیش.. از من هم به شدت حرف شنوی داره 4 با اینکه فقط یکماه ازش بزرگترم 25
    این خاطره رو گفتم برای اینکه میدونم اون چیزی که ما اسمش رو میزاریم عشق قدیمی اون قدری ارزش نداره که دیگه به هیچ کسی فکر نکنیم .. اگر واقعا دو نفر همو بخان همه تلاششون رو میکنن که بهم برسن وقتی بهم نرسیدن یعنی یکی یکم سسته همون بهتر که علوسی نشن چون پا و همراه خوبی نمیشن برای هم

وای خستم شد بقیشو بعدا میگم 5

• دیااکو

آی عشق قدیم اینقذه خوبه، به جون مژی من چند وقتیه دارم می گردم عشقای قدیمم رو پیدا می کنم یه هفت هشت ده تاییم پیدا کردم، یه حس نوستالوژیک آغشته به رومانتیک داره. خیلی با حاله، البته این شاید برای من صادق باشه چون معمولأ با نفرت از کسی جدا نشدم و شرایط باعث جدایی شده (که اکثر این جبریات ازدواج طرف بوده).

• دلشاد

مگه میشه فراموش کرد 44 65

• Yalda Anwari

عشقی که آخرش به نفرت تموم بشه از همون اول هم عشق نبوده .. هیچوقت عشق قدیم رو نمیشه فراموش کرد خاطرات همیشه میمونه .. ولی بهترین راهش اینه که قبول کنی روزی با هم بودید و الان به دلایل های خاصی با هم نیستید دیگه و زندگی رو ادامه بدید .. هرچقدر هم که سخت باشه. جز صبر و تحمل کردن چاره ای نیست.

ولی بعضی وقت ها با به یاد آوردن خاطرات آدم واقعا داغون میشه 44

• نخبه

اینو یادم رفت بگم که خاطرات قدیمی دوستای قدیمی عشق و عشقهای قدیمی توی یاد ادم می مونن . یه سری خاطرات هم از بین نمیرن و فراموش نمیشن ولی نباید هی کاری کنیم که یادمون بیفته و با یاد اوریش اذیت بشیم و ناراحت..هر وقت یاد خاطره ای افتادیم بگیم یادش بخیر و تموم ..بازم میگم اونی خودش رو با خاطرات اذیت میکنه که چیزی برای سر گرم شدن و دوست داشتن نداره و حس میکنه زندگیش تمومه و بلد نیست چه جوری راهش رو پیدا کنه..و تنها کسی که اذیت میشه خودشه..

بعد از ازدواج هم اگر یکی فیلش یاد هندستون کرد تو نامردی لنگه نداره.. این ادم اصلا قابل اعتماد نیست برای یک زندگی.. خیلیا شاید این کارو بکنن و به هر دلیل بخوان توجیه کنن این رفتار رو ولی از نظر من هیچ توضیح عاقلانه ای براش نیست که یکی ازدواج کنه بعد سرو گوشش همچنان بجنبه زن و مرد هم نداره. در هر صورت طرف اخر نامرده که یکی دیگه رو مچل کنه بعد خودش بره پی عشق و حال.. عرضه میخاد قبول تعهد و پایبند بودن بهش که خیلیا ندارن 25 دکتر نخبه

• arash52

سعدی نشسته بردل مهری به روزگاران
    بیرون نمی توان کرد الا به روزگاران 46

• ماهی

نقل قول: Yalda Anwari
    عشقی که آخرش به نفرت تموم بشه از همون اول هم عشق نبوده

یلدا جونم منظور مژی فکر نکنم عشق لیلی و مجنونی باشه.منظورش همین اتفاقی که بین آدما می افته و منجر به ازدواج میشه هست. 1

• hadi04

ببچخید اگر عشق قدیمیه همون اولی و آخری باشه و بعدش شکست نخورده باشیم و اینا باید باهاش چکار کنیم؟ 37

با عرض پوزش و با توجه به توضیحات روشنگرانه نخبه عزیز
    با شناختی که از خودم دارم خیلی برام سخته که بتونم فراموشش کنم و هیچگاه عشق دیگری رو جایگزینش نمیکنم خوب حقیقتش من اصلا نمی تونم تصور کنم چطوریه به خاطر همین به نظر پرت و پلا مینویسم البته به خاطر اون ضربه هم هستا(توی استخر رو میگم 4 )

• mati

دله دروازه که نیست راحت هرکی بیاد و راحت بره ؟
    مامان بزرگ من همیشه میگه عشق راحت میاد با خودشم خیلی چیزا میاره اما سخت میره و همه چیزتو با خودش میبره!

• دیااکو

نقل قول: نخبه
    اگر واقعا دو نفر همو بخان همه تلاششون رو میکنن که بهم برسن

من اینو اصلأ قبول ندارم، اصلأ اسم به هم رسیدن که مترادف ازدواجه میاد کهیر می زنم. چرا باید یه علاقه که خودش می تونه بهترین تضمین کننده رابطه باشه با قید و بند ازدواج خرابش کرد. ازدواج یه سری شرایط و قید و بنده که مثلأ برای تضمین یه رابطه گذاشتند، من رابطه ای که احتیاج به شرایط و قید و بند برای حفظش باشه رو نمی تونم تحمل کنم. من رابطه ای رو دوست دارم که علاقه باعث پایداری اون رابطه بشه، و وقتی حس کردی که علاقه نیست یه چمدون جمع کنی و گورتو گم کنی (خودمو می گم) من دوست ندارم یه رابطه عادت بشه، من دوست ندارم یه رابطه رو تحمل کنم، من دوست ندارم یه رابطه ترحم بشه. اینم بگم که من اصلأ دوست ندارم که نسلم ادامه پیدا کنه پس مشکل بچه هم این وسط حله.

• mojde

عزیزا من جوابمو گرفتم 109 دستتون درد نکنه واقعا. البته من اینو واسه خودم نپرسیدم به خدا فقط نظر سنجی بود به جان خودم 40 وگرنه عشق من همیشه تازست 90
    نمايش يا پنهان متن
    خوب چیه دخملمه 11

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: