₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » حلیم بادمجون ماهی خانوم و قصه ی لوله اندازون
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » حلیم بادمجون ماهی خانوم و قصه ی لوله اندازون
1 2 3

بدون عکس

حلیم بادمجون ماهی خانوم و قصه ی لوله اندازون

1730 بازدید، 53 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

سلام دوستان 266
    امروزمی خوام براتون درموردیکی ازمراسم سنتی شیرازی بگم به اسم لوله اندازون. :3:
    اشتباه نکنید .منظورازلوله،لوله آب یافاضلاب نیست. :29:
    لوله یک گردنبندطلاهست که واقعابه شکل لوله است.وقتی دخترخانواده به سلامتی ازدواج می کنه234 وباردارمیشه،1117پدرومادرعروس خانوم براش سیسمونی تهیه می کنندویه مهمونی ترتیب میدن وفامیل واهل خانواده رودعوت می کنند.توی این مراسم سیسمونی به فامیل نشون داده میشه .ازسرویس خواب بچه ولباس نوزادی گرفته تایه دست پارچه ی کت وشلواری تالباسهای زمستونه وتابستونه درسایزهای مختلف.
    487
    وبعد یه گردنبند طلا که شکل جاقرانی یاشکل لوله هست روبه عروس خانوم هدیه می کنند.توی این لوله یک برگ ازقران ( سایزخیلی کوچک)گذاشته میشه تاحافظ عروس خانوم ونی نیش باشه.گاهی اوقات مادربزرگ عروس خانوم هم یه لوله یا جا قرانی به عروس خانوم هدیه می کنه :65:

[center] تصویر در دسترس نیست

این مراسم درماه هفتم بارداری برگزارمیشه.
    بعدازرقص وپایکوبی وشادی کردن وصرف شیرینی نوبت به شام میرسه.957 1045
    شام این مراسم معمولایاکوفته سبزیه که قبلاتاپیک طرزتهیه شو گذاشتم.یاحلیم بادمجون وکتلت هست که طرزتهیه ی حلیم بادمجون رو امروز می گذارم.286
    البته این روزهادیگه این مراسم داره به دست فراموشی گذاشته میشه.به دلیل اینکه تهیه این سیسمونی به این شکل هزینه ی زیادی داره .که البته من خودم باحذفش تاحدودی موافقم.286
    ماشالله شاه دوماد دخترمیبره،مثل دسته ی گل266،بایه عالمه جهیزیه 1204.دیگه اینطوری خیلی خوش به حالش میشه968

طرز تهیه حلیم بادمجان برای چهار نفر یا برای چهر وعده ی یک نفر :4:
    مواد لازم :
    نخود خیس کرده ( از شب قبل) یک استکان

گوشت 200 تا 250 گرم ( حتی بدون گوشت هم خوشمزه میشه)

بادمجان دو عدد متوسط

نعناع خشک و گردو هر کدام یک استکان ( بستگی به ذائقتون داره)

پیاز متوسط رو به بزرگ 2 عدد

برنج نصف پیمانه

کشک دو لیوان

ابتدا گوشت و نخود رو حسابی می پزیم.بعد گوشت رو ریش ریش می کنیم و نخود رو با گوشت کوب کمی می کوبیم.من خودم ترجیح می دم زیاد له نشه و این مواد رو زیر دندونام احساس کنم.بعضی ها این مواد رو میکس می کنند که من دوست ندارم. :3:

بعد در ظرفی برنج رو با دو لیوان آب می گذاریم بپزه .این مواد رو هم اضافه می کنیم.کمی نمک هم به آب برنج اضافه کرده
    و اجازه می دیم تا برنج کاملا وا بره.یه ربع قبل از اینکه برنج کاملا وا بره بادمجونهای یرخ شده رو اضافه می کنیم.تا اونها هم پخته و نرم شن.

حالا بادمجونها رو جدا کرده باز با گوشت کوب له م یکنیم.بهتره بادمجون کاملا له شه.چون اگر به صورت رشته ای در بیاد توی گلو گیر می کنه378

حالا نوبت می رسه به تهیه پیاز داغ.اگر دوست دارید پیاز داغتون مثل پفک ترد و خشک و خوشمزه شن به روش زیر عمل کنید.پیاز های خلال شده رو در آب نمک به مدت 8 دقیقه بجوشونید.و از صافی رد کنید.

بعد اونها رو سرخ کنید.

در پایان وقتی آب برنج تموم شد کشک رو اضافه می کنیم.مغزگردو رو هم خرد کرده و اضافه می کنیم.و اجازه می دیم حدود نیم ساعت دیگه حسابی جا بیفته تا طعم خامی کشک از بین بره.نعناع داغ رو هم که جدا گانه درست می کنیم .
    غذا آماده ی سرو شدنه :3:

می تونید این غذا رو به همراه کاهو و ترشی و نون سنگک تازه میل کنید.

نوش جان و گوارای وجود :11:
    [/center]

• نخبه

نقل قول: ماهی
    امروزمی خوام براتون درموردیکی ازمراسم سنتی شیرازی بگم به اسم لوله اندازون.

چه مراسم جالبی و چه خوراکیهای خوشمزه ای.. حالا کی نی نی دار شده شما این غذا رو درست کردین :7: خبریه؟ :4:

• gilas

دلم خواست :85:

فکر نمیکردم نخود داشته باشه چه باحال :4:

• ماهی

نقل قول: نخبه
    حالا کی نی نی دار شده

:83: امان از دست تو شیرین جون.چند وقته نبودی دلم برات تنگ شده بود :11:
    درسته که این غذا رو توی مراسم لوله اندازون می پزند ولی دلیل نداره که وقتای دیگه نپزن :83:
    این غذا موقع افطار هم خیلی می چسبه.توی ماه رمضون درست کردم :11:
    نقل قول: gilas
    دلم خواست

به خاطر همین ماه رمضونی تاپیکش نکردم 824

• Life Dream

مرسي آبجي خانم، البته فراموش كرديد كه بگيد ماشالله عروش خانم هم از قبل سرتاپاشو توسط داماد بدبخت طلاويز كرده!! مهريه هم كه ديگه نگو ماشالله اندازه تولدش آآآآآه :4:

• gilas

خبریه؟

آخ جون نی نی ماهی :93:

نمایش یا پنهان متن:4:

به خاطر همین ماه رمضونی تاپیکش نکردم

خدا از ماهی بودن کَمت نکنه که به فکر شکم مردمی :11:

• ژنرال

ماهی جان دعوت کن بیام شیراز از اینا بپز :85: :9: :85:

نمایش یا پنهان متنلول اندازونم عجب چیزیه ها :9:

• دلشاد

مرسی ماهی عزیز

• ماهی

نقل قول: Life Dream
    مهريه هم كه ديگه نگو ماشالله اندازه تولدش آآآآآه

حالا که الحمدلله تمام کارشناسان اجتماعی و روانشناسان جمع شدند و چپ وراست سمینار تلوزیونی تشکیل می دن تا این تنها حقی رو که از دست اسلام دررفته به زن رسیده ازش بگیرن.شما خودتو ناراحت نکن داداش من :4:
    شانس آوردم دختر ندارم به خدا وگرنه من می دونستم و این دومادم 315
    نقل قول: gilas
    آخ جون نی نی ماهی

آخ جون..آخ جون :93:
    جااان؟ :7:
    نقل قول: میرزا
    لول اندازونم عجب چیزیه ها

آره.خیلی چیزه :9:

• نخبه

امان از دست تو شیرین جون.چند وقته نبودی دلم برات تنگ شده بود :11:

ای به قربونت منم دلم تنگیده بود .. :8:

درسته که این غذا رو توی مراسم لوله اندازون می پزند ولی دلیل نداره که وقتای دیگه نپزن

شایدم میپزید که بالاخره یکی این وسط توی رو دروایسی بمونه بره نی نی دار بشه حرف کسی این وسط شهید نشه:23:

وای چقدر باحاله گیر بدی به بقیه بگی خبریه :83:

این غذا موقع افطار هم خیلی می چسبه.توی ماه رمضون درست کردم

نوش جونتون سعی میکنم یه روز درست کنم ببینم چه مزه ایه تا حالا نخوردم :20:

• maryamlondon1

وای یکی از همکلاسیم که اون هم شیرازی بود تو جشن پایان سال حلیم بادمجان اورده بود محشر بود :85: جشن بالا ما هم انجام میدیم البته باکمی تفاوت :1:

• نخبه

البته فراموش كرديد كه بگيد ماشالله عروش خانم

مازیار جان معتاد شدی؟ اون عروسه نه عروش :23:

از کروم درست استفاده کن لهجت هم درست میشه :23:

• ماهی

نقل قول: دلشاد
    مرسی ماهی عزیز

خواهش می کنم بهروز جان :84:
    وای چقدر باحاله گیر بدی به بقیه بگی خبریه

ولی این گیره خیلی ترسناکه.تن آدم می لرزه :74:
    نوش جونتون سعی میکنم یه روز درست کنم ببینم چه مزه ایه تا حالا نخوردم

خیلی خوشمزه ست.غیر شیرازی ها هر کی خورده خیلی دوست داشته :3:

• Life Dream

شانس آوردم دختر ندارم به خدا وگرنه من می دونستم و این دومادم

با اين حساب دوماد طفلي جرعت نزديك شدن رو هم نداشت كه! :40:
    مازیار جان معتاد شدی؟ اون عروسه نه عروش

از وقتي هادي لهجه منو (ش) كرده معتاد شدم :4: البته مهم نفس كار هست حالا زياد فرق نميكنه :35:

• ماهی

با اين حساب دوماد طفلي جرعت نزديك شدن رو هم نداشت كه!

اگه دختر داشتم مطمئنم یا روی دستم می موند یا از دستم فرار می کرد.چون نمی ذاشتم شوهر کنه :83:
    نقل قول: maryamlondon1
    جشن بالا ما هم انجام میدیم البته باکمی تفاوت

خیلی جالبه.خب بگو مامان مریم.تفاوتاشو بگو :6:
    مازیار جان معتاد شدی؟ اون عروسه نه عروش

آره.همش تقصیر علیرضاست.تو تاپیکای مدیران بچمون اعتراف کرده بود معتاد میشه :83:

• نخبه

با اين حساب دوماد طفلي جرعت نزديك شدن رو هم نداشت كه!

مازیار جان دلبندم اون جرات نه جرعت :23:
    فکر کنم از کروم درست استفاده نمیکنی :23:

• Life Dream

مازیار جان دلبندم اون جرات نه جرعت

آره؟!! حالا كه اينطور شد اون جرأت هست نه جرات!!! از گوگل درست استفاده نميكني!! :23:

• نخبه

ره؟!! حالا كه اينطور شد اون جرأت هست نه جرات!!

خب من حس و حال ندارم همزه ممزه بزارم ولی تو کلا دیکته یه کلمه رو غلط مینویسی تنبل کلاس صفرو :83:

• Life Dream

خب من حس و حال ندارم همزه ممزه بزارم ولی تو کلا دیکته یه کلمه رو غلط مینویسی تنبل کلاس صفرو

من حوصله ندارم يه ساعت بشينم با دقت تايپ كنم، زود مينوسيم، اصل جمله برسه كافيه! ديگه برام مهم نيست يه كلمه پس و پيش بشه و يا يه حرف اشتباه تايپ بشه و... البته فقط براي اين سايت اين قدر راحت تايپ ميكنم وگرنه توو سايتاي ديگه كه عضو هستم خيلي رسمي مينويسم، چون اينجا جنبه دارن ولي اونجا نه!! بسته به محيط فرق ميكنه :25:
    حالا خودمونيم شما زياد به سايت گوگل اكتفا نكن باشه، آخه اونجا هم بعضي كلمات رو اشتباه مينويسه! :4:

• man_sahraa

تاپیکهاتون جالبه :1:

نمایش یا پنهان متنماهی جان از مورد شماره 40 صندلی داغ! با حقوق بالاتر موجود دارین ؟ :93: نمونه تو انبار کپک بزنه

شوخی بود :9: :100:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: