ین دسته گل تا دو سه ماه دسته گله و بعد از اون مدت پلاسیده میشه ولی یه عمر خارهاشو حفظ می کنه.
حالا باز خوبه خانوما سه ماه از عمرشونو دسته ی گلن .بیچاره آقایون که همه ی عمرشون ....ببخشید...دسته ی بیلن چی؟ نمایش یا پنهان متن
نقل قول: maryamlondon1
تفاوتش این که ما بعد از زایمان سیسمونی را میبریم ..اگر دختر باشه تو گوش دختر گشواره واگر پسر بود همین اسم لوله اندازون شما .که ما اسم دیگه براش داریم .به نوزاد پسر .که البته بعضیها مدال به شکل کتاب خدا قران طلائی هم گردن نوزاد میندازن زائو تا غسل چله تو خانه باباش میمونه وبعد از غسل چله به خانه خودش بر میگرده
آخی.چه با نمک...خیلی جالبه مامان مریم.شما که عروستون می آن اونجا فکر کنم باید نقش مادرو براش ایفا کنید.تا چله خونه ی شما باشن
از شیرین بپرس یه کارایی میشه کرد که احتمال دخمل شدنش بیشتر شه
تازگیا توی سایتها یه چیزایی کشف میکنم خودم کف میکنم خیلی چیزا رو تا حالا نمیدونستم و حالا دارم کشف میکنم نمایش یا پنهان متنفقط یکی رو لازم داریم که این کشفیات منو امتحان کنه و نتیجه رو بگه بعد بقیه دست به کار بشن
ماهی
حالا باز خوبه خانوما سه ماه از عمرشونو دسته ی گلن
نمایش یا پنهان متن
آخی.چه با نمک...خیلی جالبه مامان مریم.شما که عروستون می آن اونجا فکر کنم باید نقش مادرو براش ایفا کنید.تا چله خونه ی شما باشن
دیااکو
خوب خدا این دسته بیلا رو تو وجود آقایون به ودیعه گذاشته که به وسیله اون کمال ببخشند به خانوما!!! تا 60 و گاهی اوقات تا 90 سالگیم پلاسیده نمی شه!!!
Holtek
من مطمئنم که اگه توی مسابقه ، بفرمائید شان ، شرکت کنی ، اول اول میشی
چه جالب ، دلم یه نی نی دخمل کوچیک خواست
ماهی
به شرط اینکه داورشم شما باشی
ایشالله خدا بهت یه زمانی یه نی نی خوشمل دخمل ناس ناسی عطا کنه
نه شما پیری نه خدا بخیل
نمایش یا پنهان متن
کجایی بابا.پیدات نیست.حوصلم سر رفتHoltek
بقول تبسم : آره!!!!!!؟؟؟؟؟؟
نه شما پیری نه خدا بخیل
حالا زد اینم پسر شد ، چه خاکی سرم کنم