نه 5شنبه که مامی و خاله و ددیم رو دیدم گفتن نه بس نبود و همگی متفق القول گفتن بازم میخاییم یالا ما طلا میخاییم یالا
الان دیگه وظیفه ی آرش خان هست
نقل قول: نخبه
ن پ بگم نخبه
اگه ریا نشه با اجازه ی بزرگترا بله
نه به اونت نه به اینت یعنی نه به خنگول گفتنت نه به نخبه گفتنت یاد اون تاپیکه افتادم که اهنگها رو اشتباه میخوندن و یکی به نقل از اهنگ بنیامین گفته بود اینم به اونت
تفاوتش این که ما بعد از زایمان سیسمونی را میبریم ..اگر دختر باشه تو گوش دختر گشواره واگر پسر بود همین اسم لوله اندازون شما .که ما اسم دیگه براش داریم .به نوزاد پسر .که البته بعضیها مدال به شکل کتاب خدا قران طلائی هم گردن نوزاد میندازن زائو تا غسل چله تو خانه باباش میمونه وبعد از غسل چله به خانه خودش بر میگرده
baron jon
مرسي عزيز
baron jon
مرسي عزيز
malakeh
sare69
sib
ماهی
مهم اینه که با همون حقوق کنار بیای جونم
ممنون بچه ها
هاچو هاچو
Kishe Mehr
اینو من میخواستم بپرسم
نخبه,
شیرین قصد نداری حالا ما هم نشد ، نشد حداقل اقاتون اقاجون اقانون اقا آب و... رو حلیم بدی؟
مرسی ماهی گلی گل گلو
نخبه
هر وقت تو اون طلا که ماهی خانوم گفتن(عکسشم موجوده) شیرازیا رسمشون برام خریدی باشه منم یه فکری به حال اقاتون میکنم
hadi04
ولی بی خیال به دردسرش نمی ارزه
Kishe Mehr
ماهی خانوم گفتن که شوهرت و خانواده و... میگیرن نه من
نخبه
خب خانواده من عجله ای ندارن تو عجله داری دائی مجی خنگول بشی پس تو باید اون گردنبند رو برام کادو بخری
Kishe Mehr
اون همه سرویس طلا واسه خودت و مامانت و خاله مژیت گرفتم بس نبود؟
نمایش یا پنهان متن
نگو خنگولنخبه
نه 5شنبه که مامی و خاله و ددیم رو دیدم گفتن نه بس نبود و همگی متفق القول گفتن بازم میخاییم یالا ما طلا میخاییم یالا
ن پ بگم نخبه
Kishe Mehr
الان دیگه وظیفه ی آرش خان هست
نه به اونت نه به اینت
یاد اون تاپیکه افتادم که اهنگها رو اشتباه میخوندن و یکی به نقل از اهنگ بنیامین گفته بود اینم به اونت
پرسپولیس
به به چه سنتی
ممنون ماهی جان
The one
ماهی
چرا خودم نوشته بودم.
ببخشید شما آقایون که فقط زحمت خوردنشو می کشید
یعنی اینشم سخته؟
به به چه سنتی
ممنون ماهی جان
راست می گیا....
فدای تو بشم.
دیااکو
این دسته گل تا دو سه ماه دسته گله و بعد از اون مدت پلاسیده میشه ولی یه عمر خارهاشو حفظ می کنه.
maryamlondon1
تفاوتش این که ما بعد از زایمان سیسمونی را میبریم ..اگر دختر باشه تو گوش دختر گشواره واگر پسر بود همین اسم لوله اندازون شما .که ما اسم دیگه براش داریم .به نوزاد پسر .که البته بعضیها مدال به شکل کتاب خدا قران طلائی هم گردن نوزاد میندازن زائو تا غسل چله تو خانه باباش میمونه وبعد از غسل چله به خانه خودش بر میگرده
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→