₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز مشهد.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در مشهد
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز مشهد.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در مشهد
1 2 3 4 ... 6 7

بدون عکس

/*/ سورپرایز مشهد.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در مشهد

430 بازدید، 127 پست، نویسنده: mz56mz

• mz56mz

سلام
    بعد از ديدن روى ماه عزيزان786 در تهران شب پنج شنبه بعد از خدا حافظى دوستان, با اقا مهدى راهى فرودگاه مهراباد شديم ساعت پرواز 22:45 بود بعد از وارد شدن و تحويل بار با اقا مهدى هم خدا حافظى كردم , متاسفانه اعلام كردند كه پرواز مشهد با تاخير انجام ميشه بيكار روى صندليها نشتسه بودم تصميم گرفتم از تمام دوستانى كه در روز قرار حضور داشتند اس ام اس بدم و از همشون تشكر كنم 369
    محسن عزيز كه زحمت تهيه بليط رو كشيده بود و محمد (g) عزيز هم اس ام اس ميدادن كه چى شد عمو پرواز كردى ؟از مشهد هم على تماس ميگرفت كه عمو چى شد كى مپبرى؟ خلاصه ساعت 24 بود كه اعلام كردند بفرماييد براى سوار شدن ,جاى همه خالى سوار شديم و ساعت 1:20 بامداد رسيديم به فرودگاه مشهد السلام و عليك يا ضامن اهو امام رضا (ع) , على عزيز در تماس بود كه بياد فرودگاه كه از ايشان خواهش كردم نياد و محسن عزيز هم همينطور در ارتباط بود كه كاكو رسيدى؟ بله كاكو رسيدم
    ساعت 2 بامداد خيابان امام رضا (ع) بودم ماشاءالله شلوغ و مردم پياده به سوى حرم مطهر ميرفتن چون كه خسته بودم زيارت نرفتم فرداى اون روز رفتم حرم مطهر جاى همه شما عزيزان خالى عرض ادب و زيارت كردم برگشتم خونه با فاميل به شانديز رفتيم , ساعت 19 با على جان قرار داشتم زود برگشتم و اماده قرار شدم واووووووووو مشهد چه خبر بود از ترافيك و شلوغى مسافر ,على بخاطر ترافيك نميتونست به خيابان امام رضا بياد و بنده خدا همينجور توى ترافيك مونده بود البته با هم در تماس بوديم بهروز عزيز مهدى جان هم همينطور كامل در تماس بوديم تا اينكه با على عزيز تصميم گرفتيم 2 فلكه اونورتر يعنى فلكه برق قرار بذاريم خلاصه ساعت 20:30 على كارلوس عزيز رو زيارت كردم ماشاءالله قد و هيكل :4: بعد با اقا بهروز تماس گرفتيم به دنبال ايشان رفتيم اوههههههههههههههههه ماشاءالله قد و هيكل ورزشكارى :75: (كار كار سفيدى تخم مرغها بوده :3: ) و سپس به سراغ مهدى رفتيم كه با هم تقريبا هم قد و قيافه بوديم :10: يادى از اقا محسن صائب و هانيه عزيز كه متاسفانه سعادت نشد اين عزيزان رو ببينيم كرديم ساعت تقريبا 22 بود كه كاكو گولو مجتبى تماس گرفت و با همه صحبت كرد. بقيش خسته شدم دوستان مشهدى بيان تعريف كنند . مو مودونوم والى نميگووم :8:

ببخشيد كيفيت عكسها خوب نيست با موبايل گرفته شده :9:

عزيزان : على - مهدى - بهروز
    تصویر در دسترس نیست

شام دعوت داداش بهروز عزيز بوديم ( خدا وكيلى ببينيد پيتزاى من سالمه ولى اونها تمام كردند خوردنش !!! :83: )
    تصویر در دسترس نیست

اين هم پيتزاى مشهد قبل از خوردن
    تصویر در دسترس نیست

واين هم بعد از خوردن كه على خيلى اسرار داشت عكس بگيرم :56:
    ما شيرازيها لپ مطلب رو ميخوريم حاشيه هاشو بيخيال :15: :83:
    تصویر در دسترس نیست

بعد از شام جاى همه خالى رفتيم طرقبه دعوت على جان
    تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

در پايان از تمام دوستان عزيزم تهران كرج شيراز بندر انزلى يزد اصفهان كرامنشاه مشهد (نبود يه نفر ديكه :56: ) صميمانه بابت پذيراي و مهمان نوازيشان تشكر و قدر دانى ميكنم 786 :buff: 786

• دلشاد

وااااای عمو محمود جان از الان دلم برات تنگ شده
    خوشحالم بهت خوش گذشت

• ماهی

چه جالب.آقا کارلوس دقیقا همن شکلیه که توی ذهنم بود :78:
    مهدی و بهروز؟؟؟
    یکی بایدآقای هاچو هاچو باشه :37: ...آهان :104: بهروز ، دکترجکولِ گیلاسیه.... 852
    خدا رو شکر که بهتون خوش گذشته :93:
    ولی علی کارلوس بهش نمی آد مهمون کنه ها :56:

• MAJID ART

mz56mz,
    ㋡ خوش به حالتون .... :65:

• بهونه

وای عمو ماهم بودیم بهت خوش میگذشتا:4:
    عمو کی میای دوباره تنگید دلمون:2:

• maryamlondon1

خیلی خوشحالم این سفر بهتون خوش گذشت دادش محمود :1: بهروز چه لاغر شدی اون عکسهای کوه نوردی وقبلی اینگار با این عکسها خیلی متفاوته :99: علی کارلوس عزیزتورا با این جثه مجسم نکرده بودم :10: فکر کردم خیلی کوچکتر از این باشی :4: هاچو هاچو ماشالله :5:

• mati

:20: من جا موندم

• maryamlondon1

نقل قول: mz56mz
    شام دعوت داداش بهروز عزيز بوديم

خدا را شکر برا تخم مرغ دعوتت نکرده :23:

• پرهام

:2: اومدی مشهد ویادی ازمن نکردی عمو جون ؟افتخار میدادی در رکابت شمشیر میزدیم 1210 1210 1210
    امیدوارم باخاطره خوش از مشهد رفته باشی دوست عزیز 307 307

• هاچو هاچو

مرسی عمو جون :6: ، امیدوارم دوباره ببینمت منتها ایندفعه ما بیایم جای شما :4:
    نقل قول: maryamlondon1
    هاچو هاچو ماشالله :5:

شما هم چشم نخورین ایشاالله :56: امیدوارم به زودی شما هم بیاین پیش ما :9: مامان مریم :1:

• پرهام

:37: آقا مهدی خیلی بنظرم اشنا میاد :37: :62: کجا دیدمش نمیدونم :62:

• هاچو هاچو

نقل قول: sepehrirani
    :37: آقا مهدی خیلی بنظرم اشنا میاد :37:

نقل قول: sepehrirani
    :62: کجا دیدمش نمیدونم :62:

خیله خب حالا چرا عصبانی میشی :83: ،میگم من یک داداش دوقلو هم دارم شاید با اون اشتباه گرفتی؟ :37:

• پرهام

نقل قول: هاچو هاچو
    میگم من یک داداش دوقلو هم دارم شاید با اون اشتباه گرفتی؟

واقعااااااااا :4:
    ولی جدی خیلی بنظرم اشنا میاد :37:

• The one

اول این اهنگ خوشمل خوش امدگویی رو تقدیم کاکو محمود گل می کنم ساری دیر شده ولی خب میچسبه آی ثینک :4:

هلا واالله
    تصویر در دسترس نیست

• نخبه

ببخشيد كيفيت عكسها خوب نيست با موبايل گرفتم

اااااااااااااااااا میگم عمو دوربین همراهش نبود.. اون علی خسیس چرا دوربین نیاورده بود :4:

بعد از شام جاى همه خالى رفتيم طرقبه دعوت على جان

خوشحالم بهتون خوش گذشته همیشه خوش باشید. :46:
    . این مشهدیا کجان تعریف کنن چه خبر بوده :94:

• The one

بعد به به بالاخره چشممون به جمال نازنین برومندان مشهدی منور شد :4:

نازی خیلی خوشحال شدم که بهتون خوش گذشته :78:

• The one

خدا را شکر برا تخم مرغ دعوتت نکرده

:23:

ماشالا همه ی دوستان بوف بوفی دلپذیرند خدا چشم بد رو از این جمع زیبا و دوست داشتنی دور کنه :8:

• نخبه

خدا را شکر برا تخم مرغ دعوتت نکرده

:23: فکر کن چهار تا دیس سفیده تخم مرغ سه سوته همه رو خودش قورت میداد.. :23:

• بچه مثبت

محمود جان خوشحالم که بهتون خوش گذشت. ایشالا زود به زود بیای ایران که به هممون بازم خوش بگذره :4: جای عمه زری هم خالی بود!

علی کارلوس رو که قبلا سعادت داشتم از نزدیک ببینم و ارادت خاصی بهش پیدا کردم. مهدی رو ندیده بودم که عکسشو الان دیدم! پهلوون بهروزم که قبلا عکسش رو دیده بودم اما تو این عکسها به نظر میرسه چند وقته سفیده نزده تو رگ :4:
    خیلی دوست دارم بیام مشهد :65: امیدوارم بچه های مشهدی یک سورپرایز راه بندازن که همه بتونیم بیایم :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

عزيزان : على - مهدى - بهروز

علی رو که پارسال تهران دیدمشون.. بهروزم که عکسهای کوهنوردیش رو دیده بود البته با کلاه بود خیلی چهرشون پیدا نبود و اما اقا مهدی چه بامزس فکر میکردم کوچولو تر باشی :24:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: