آخه همش شطرنجي ميكنيد!! اعصاب ادمو خورد ميكنيد، له ميكنيد، كته ميكنيد، و... خوب فكر نميكردم تصويرشو گذاشته بايد، يكيشون همش شطرنجي بود گفتم شايد اون باشه! شيرين جان فراموش نكن كه من تا حالا هيچ كدوم رو از نزديك نديدم!!
خب چند نفری که دوست ندارند عکسشون تو نت باشه(حالا به هر دلیلی برای ما محترمه) میگن عکسشون شطرنجی باشه.. خب دخملا که کلا باید شطلنجی باشه چشم نخولن (امین) که کلا شطرنجیه تا دو روز پیش سالم بود .. امین خودش رفته اون شکلی کرده فکر کنم چون بازدید کننده مهمان هم داریم نخاستن عکسشون دیده بشه خب مگه ما دیده بودیم ما هم از روی عکسها روز قرار شناسایی میکردیم . اونایی رو که ندیده بودیم هم حدس میزدیم
خب چند نفری که دوست ندارند عکسشون تو نت باشه(حالا به هر دلیلی برای ما محترمه) میگن عکسشون شطرنجی باشه.. خب دخملا که کلا باید شطلنجی باشه چشم نخولن (امین) که کلا شطرنجیه تا دو روز پیش سالم بود
دخملا كه همينجورشم شطرنجي هستن!! مستر امين هم كه تا الان كل دنيا از تاپيكاي گذشته عكسشو ديدن
نقل قول: نخبه
نخیلم بهونه نیار خبریه
اگه خدا بخواد ميشه
نقل قول: gilas
اینجوری نمیشه ها یا حواستو جمه کن یا یه خبری ایجاد کن
اين روزها همه دنبال خبر هستند، شما چطور؟! خوب مثل يه آبجي خوب برام خبر ايجاد كن
مستر امين هم كه تا الان كل دنيا از تاپيكاي گذشته عكسشو ديدن
کو؟ کجاست؟ بگو تا شطرنجیش کنم به سه دلیل عکسامو ترجیح دادم شطرنجی کنم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به به کاکو محمود گلو هی ایور اوور میره و هی بچه ها رو میبینه و هی دل منو آب میکنی هی و هی هی هی هی هی
خوشحالم کاکو گلووووووو که بچه ها رو زیارت کردی و بچه ها هم شما رو زیارت کردن ایشالله سری بعدی هم بچه های مشدی ر و ببینیم هم کاکو محمود رو خودوم ببینم البته دفعه ی بعدی کاکو محمود رو خودم بصورت ویژه باید ببینم و نمیذارم کسی ببینتش
ببخشید بچه ها من بدجور درس دارم وقت نکردم خدمت برسم تو این تاپیک عذر تقصیر دارم
اون روز زنگ زدم با کاکو محمود بحرفم گفت الان داشتیم غیبتت میکردیم گفتم با کی؟ گفت با مشهدی ها دیگه با این یره ها هم سعادت داشتم حرفیدیم بچه های با معرفتی هستن یره بهروز رو که قبلا تو تاپیکشون دیده بودم علی کارلوس هم تو تصورات ذهنیم اینجوریت صور نکرده بودم تصور میکردم که لاغر باشن و تیپ اسپورت بزنن یره مهدی رو اون موقع که زنگ زدم نبودن متاسفانه و سعادت نشد بحرفیم ولی این یره رو هم دوسمش میدالم ایشالله سری بعد زیارتم کنن یعنی زیارتشون کنم
هاچو هاچو, راستی یره تو اون تاپیک گفتی میخای مونو بزنی که امام رضا شفام بده؟ دیگه چه خبر؟ یه توک پا بیا دم در کارت دارم نمایش یا پنهان متن
نخبه
خوب فكر نميكردم تصويرشو گذاشته بايد، يكيشون همش شطرنجي بود گفتم شايد اون باشه! شيرين جان فراموش نكن كه من تا حالا هيچ كدوم رو از نزديك نديدم!!
خب چند نفری که دوست ندارند عکسشون تو نت باشه(حالا به هر دلیلی برای ما محترمه) میگن عکسشون شطرنجی باشه.. خب دخملا که کلا باید شطلنجی باشه چشم نخولن
خب مگه ما دیده بودیم ما هم از روی عکسها روز قرار شناسایی میکردیم . اونایی رو که ندیده بودیم هم حدس میزدیم
نخیلم بهونه نیار خبریه
gilas
اجالت کشیدم
آره عمو جونم خود معتادشه
خوب بگو دیگه اگه راست میگی
حالا رو ابرا چکار میکنی تو بیا پایین می افتی کار دستمون میدی
اینجوری نمیشه ها یا حواستو جمه کن یا یه خبری ایجاد کن
خوب پس زنده می مونی
نمایش یا پنهان متن
Life Dream
دخملا كه همينجورشم شطرنجي هستن!!
اگه خدا بخواد ميشه
اين روزها همه دنبال خبر هستند، شما چطور؟! خوب مثل يه آبجي خوب برام خبر ايجاد كن
gilas
راست میگی
برم آستینامو بالا بزنم
Life Dream
برم آستینامو بالا بزنم
آره ولي زياد بالا نزني كه به جرم قربت الی الله بازداشتت ميكنن
عكسشو برام بزاري ولي خوشگل باشه ها
نخبه
تاپیکهای قبلی رو فقط اعضای سایت میتونستن ببینن مهمونا نمیتونستن تو اون بخشها بیان
از قدیم گفتن از تو حرکت از خدا خبریه
مثلا چه جوریا باشه
Life Dream
مطمعني اينو گفتن!!
اينجوريا
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستنخبه
بله بله مطمئنم.. مگه شما شک داری
چقده خوشمل به پای هم قیر بشید
بچه مثبت
به سه دلیل عکسامو ترجیح دادم شطرنجی کنم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Life Dream
ديگه دير شده، كار از كار گذشته!
خوب اون سه دليل رو هم بگو، ما رو ميندازي توو خماري و همينجوري ميري!!
gilas
آخه عمو یوفوی چرا منو تو این موقعیت قرار میدی
حالا من از این حوری پری جیگر از کجا برات پیدا کنم
اینا کمیابن بابا
نخبه
مهمترین دلیلش رو فهمیدیم کافی بود .. دلیلهای دیگه تقریبا قابل حدسه
هاچو هاچو
تو بیا بالا واسه ما اُفت داره از عرش بیایم فرش
gilas
خودت بیای بهتره تا بندازنت
هاچو هاچو
باشه پس اینجوری کن
gilas
میترسم دل درد بگیری آخه خیلی بهت بد میگذره اونوقت
Life Dream
حالا من از این حوری پری جیگر از کجا برات پیدا کنم
اینا کمیابن بابا
مميخوام، من همينو ميخوام، برام پيداش كن خوب
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
آره حق با توئهKishe Mehr
خوشحالم کاکو گلووووووو که بچه ها رو زیارت کردی و بچه ها هم شما رو زیارت کردن ایشالله سری بعدی هم بچه های مشدی ر و ببینیم هم کاکو محمود رو خودوم ببینم البته دفعه ی بعدی کاکو محمود رو خودم بصورت ویژه باید ببینم و نمیذارم کسی ببینتش
ببخشید بچه ها من بدجور درس دارم وقت نکردم خدمت برسم تو این تاپیک عذر تقصیر دارم
اون روز زنگ زدم با کاکو محمود بحرفم گفت الان داشتیم غیبتت میکردیم
هاچو هاچو,
نمایش یا پنهان متن
gilas
باشه
فقط باید صبر کنی شوهرش مرحوم بشه
همین دیگه جنبه نداری دل درد میگیر
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→