رو تختم دراز کشيده بودم خوابم نبرد، گوشيمو برداشتم، sms نوشتم: خوابم نمي بره...!!.... اما هيشکي نبود که براش اينو بفرستم...پاک کردم متن رو...چيزي که هزاران بار تجربه کردم !!! خيلي حس بديه! خيلي بد! بي نهايت بد! اي کاش خدا موبايل داشت تا ميشد اينجور موقع ها بهش اس ام اس کرد! خدايا شماره موبايلت رو برام ميفرستی...
به اين دو سوال پاسخ دهيد 1. اگه شماره موبايل خدارو داشتي چي اس ام اس ميفرستادي؟ 2. قشنگترين اس ام اس گوشيتو اينجا بنويس!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
. اما هيشکي نبود که براش اينو بفرستم...پاک کردم متن رو...چيزي که هزاران بار تجربه کردم !!! خيلي حس بديه! خيلي بد
اخی برا ی منم پیش اومده البته اینم بگم تو همون لحظه که بغضو غده های اشکی دارن خودشونو برای حمله آماده می کنن یه اس از مامانم میرسه که حالت خوبه؟ صد دفعه بهت گفتم تو اون خونه ی درندشت تنها نمون چرا اینقدر منو اذیت می کنی قربونش برم مامانم همیشه نگران منه منم همیشه نگران پسرمم.. منظورم اینه که بچه دارشو حداقل دیگه نگران خودت نمیشی
1 . در هر حالت که باشم چه شاد چه غم چه پکر و چه چون الان دلپذیر می گفتم خدایا شکرت 2 . خدا پرسید می خورید یا می برید و من پاسخ دادن می خورم چه می دانستم : لذت ها را می برند و حسرت ها را می خورند
1- می گفتم آخدا اون موقعی که هوس گل بازی کردی و آدم ساختی باید حساب رتق و فتق امورشون هم بودی، حالا که ساختی ول نکن به امید شیطان. 2- اس ام اس های قشنگ من همه یه جورایی بی تربیتیه و من چون آدم با تربیتیم نمی نویسم.
ه اين دو سوال پاسخ دهيد 1. اگه شماره موبايل خدارو داشتي چي اس ام اس ميفرستادي؟ 2. قشنگترين اس ام اس گوشيتو اينجا بنويس!
ج_1 _ خدا از همه چیز متشکرم خیلی خیلی دوست دارم
ج_2_ من اصلا اسم ام اس دریافت نمیکنم از کسی به حاطر اینکه شماره موبایلم به هیچ کس نمیدم ...به جز اهل البیت خودم اس ام اسهاشون هم معمولا روز مادر مبارک مادر بیا مترو استیشن فلان جا ویا شوهرم خانمی کجای نمیشه یک روز زنگ بزنیم وشما در دسترس باشی ؟؟؟
اگه شماره موبايل خدارو داشتي چي اس ام اس ميفرستادي؟
بهش میگم که یا منو بفرست پیش خودت یا خودت بیا اینجا پیشم
نمایش یا پنهان متنراستش ماه رمضون هر غروب میرفتم زیر آسمون گریه می کردم که خدایا دیگه نمیکشم منو ببر
نقل قول: بچه مثبت
قشنگترين اس ام اس گوشيتو اينجا بنويس!
اینم باز نسبیه آخه اگه اس از کسی باشه که دوستش دارم حتی اگه فقط یه سلام ساده توش باشه یا یه شعر بیمزه برام قشنگترینه ولی اس های خیلی قشنگی از دوستای معمولیم دارم که فقط یه بار می خونموشون و بعد فراموششون می کنم...
نمایش یا پنهان متنیکیشون اینه STOP! Vil bare lige gi' dig et knus og sige, at du er et af de mennesker, som jeg ikke vil undvære..... SÅDAN! Så kan du fortsætte med det, du var igang med.... Kram وایسا! میخوام فقط بغلت کنم و بهت بگم که تو یکی از اشخاصی هستی که نمیتونم ندید بگیرمشون! حالا شد! حالا برو به راهت ادامه بده! بغلللل
يكي از دوستام چند وقت پيش رفته بود خانه خدا! بهش گفتم به خدا بگو: خدايا تا كي؟ البته اين يك رازه بين من و خدا! تلاش نكنيد كشف رمز كنيد كه موفق نخواهيد شد
منم زياد اهل اس ام اس دادن نيستم. مگر در مواقع خاص! بيشتر اوقات، شرمنده دوستاني ميشم كه بهم لطف دارن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام و سپاس . 1 - به خدا اس ام اس میزدم که ای خدا چرا همسرم اینقدر من و اذیت میکنه ؟؟؟؟ 2 - قشنگترین اسم ام اسی که تو همراهم هست پیامیه که همسرم بعد از یه دعوای حسابی برام فرستاد . چت شده ؟ این حرفها چیه داری میزنی ؟ عشق من ، بخدا قسم شاید نتونم بروز بدم ولی خیلی دوست دارم . گاهی باخودم فکر میکنم اگه تمام دنیارو میگشتم نمیتونستم همسری به مهربونی و دلرحمی تو تو پیدا کنم . تو معنی زندگی من هستی . ضمناً کور خوندی اگه بخوای با این حرفها من و دک کنی باید همه ی سکه هامو بدی ( منظور از سکه ها مهریه من هست . وقتی به همسرم میگم پاشو برو خونه ی بابات ، بهم میگه سکه هامو بده تا برم. وقتی میگم اون سکه هارو تو باید بهم بدی با پرروئی تمام میگه :هرکی هرکی و بخواد طلاق بده باید سکه هاشو بده ... پس اول فکر کن ببین میتونی از پس هزینه های من بربیای بعد من و بفرست خونه ی بابام )
به من یاد دادند خدا تنهاست ، ولی خدای خوبم غصه نخوریا من با تو ام... چون سایتو همیشه روی سرم احساس می کنم خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم هر چه هستی گذرا نیست هوایت...بویت
بچه مثبت
به اين دو سوال پاسخ دهيد
1. اگه شماره موبايل خدارو داشتي چي اس ام اس ميفرستادي؟
2. قشنگترين اس ام اس گوشيتو اينجا بنويس!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
The one
اخی
بندری
2 . خدا پرسید می خورید یا می برید و من پاسخ دادن می خورم
چه می دانستم : لذت ها را می برند و حسرت ها را می خورند
The one
دیااکو
2- اس ام اس های قشنگ من همه یه جورایی بی تربیتیه و من چون آدم با تربیتیم نمی نویسم.
mz56mz
maryamlondon1
1. اگه شماره موبايل خدارو داشتي چي اس ام اس ميفرستادي؟
2. قشنگترين اس ام اس گوشيتو اينجا بنويس!
ج_1 _ خدا از همه چیز متشکرم خیلی خیلی دوست دارم
ج_2_ من اصلا اسم ام اس دریافت نمیکنم از کسی به حاطر اینکه شماره موبایلم به هیچ کس نمیدم ...به جز اهل البیت خودم
The one
بهش میگم که یا منو بفرست پیش خودت یا خودت بیا اینجا پیشم
نمایش یا پنهان متن
راستش ماه رمضون هر غروب میرفتم زیر آسمون گریه می کردم که خدایا دیگه نمیکشم منو ببراینم باز نسبیه
آخه اگه اس از کسی باشه که دوستش دارم حتی اگه فقط یه سلام ساده توش باشه یا یه شعر بیمزه برام قشنگترینه ولی اس های خیلی قشنگی از دوستای معمولیم دارم که فقط یه بار می خونموشون و بعد فراموششون می کنم...
نمایش یا پنهان متن
یکیشون اینهSTOP! Vil bare lige gi' dig et knus og sige, at du er et af de mennesker, som jeg ikke vil undvære.....
SÅDAN! Så kan du fortsætte med det, du var igang med.... Kram
وایسا! میخوام فقط بغلت کنم و بهت بگم که تو یکی از اشخاصی هستی که نمیتونم ندید بگیرمشون!
حالا شد! حالا برو به راهت ادامه بده! بغلللل
دلشاد
دلم برات پر حرف داره با sms نمیشه
نمایش یا پنهان متن
شارژ ندارمخیلی دوست دارم اشغال برو گم شو
maryamlondon1
The one
مبارکه خانم گل اگه دوست داری بگو ما هم خوشحال شیم
بچه مثبت
البته اين يك رازه بين من و خدا! تلاش نكنيد كشف رمز كنيد كه موفق نخواهيد شد
منم زياد اهل اس ام اس دادن نيستم. مگر در مواقع خاص! بيشتر اوقات، شرمنده دوستاني ميشم كه بهم لطف دارن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
The one
بندری
چون الان دلپذیر
قربون اون خنده هات که خیلی باحال می خندی آبجی
soheyla
سلام و سپاس
1 - به خدا اس ام اس میزدم که ای خدا چرا همسرم اینقدر من و اذیت میکنه ؟؟؟؟
2 - قشنگترین اسم ام اسی که تو همراهم هست پیامیه که همسرم بعد از یه دعوای حسابی
چت شده ؟ این حرفها چیه داری میزنی ؟ عشق من ، بخدا قسم شاید نتونم بروز بدم ولی خیلی دوست دارم . گاهی باخودم فکر میکنم اگه تمام دنیارو میگشتم نمیتونستم همسری به مهربونی و دلرحمی تو تو پیدا کنم . تو معنی زندگی من هستی .
ضمناً کور خوندی اگه بخوای با این حرفها من و دک کنی باید همه ی سکه هامو بدی
( منظور از سکه ها مهریه من هست . وقتی به همسرم میگم پاشو برو خونه ی بابات ، بهم میگه سکه هامو بده تا برم. وقتی میگم اون سکه هارو تو باید بهم بدی با پرروئی تمام میگه :هرکی هرکی و بخواد طلاق بده باید سکه هاشو بده ... پس اول فکر کن ببین میتونی از پس هزینه های من بربیای بعد من و بفرست خونه ی بابام
هاچو هاچو
لطفا با من تماس بگیرید
من زیاد اس تو گوشیم ندارم قشنگاشم توش حرفای خاکبرسری داره
gilas
اااااا به روابط عشقولانه مردم چکار داری پولو
این بهترین اس ام اس امروزم بود
همین الان هم بدستم رسید
سلام، گیلاسی یاهو درست شده
هاچو هاچو
مگه چی مکشیدی؟
ماهی
خاطرم نیست تو از بارانی