امسال حسن پسر بزرگم . دو درس دانشگاهش خوب نیااورد .فیزیک وریاضی .قراره امتحان بده واگر قبول نشه باید یک سال همجوری حرام کنه وفقط این دودرس بخوانه تا پاس کنه من خیلی نراحت بودم وهرچه بهش گفتم مامان یک معلم خصوصی بگیر گفت نمیخواد ..امتحانش مصادف بود باولادت امام حسن مجتبی .اون موقع من ایران بودم .تو راه برگشتمون به خانه البته بعد از خرید دیدم پلاگاردها تمام خیابان تزیین کرده وهمون موقع فهمیدم امروز ولادت امام حسن هستش ..نمی دونم چه شد که صورتم خیس اشک شد وبرا حسن وموفقیتش تو امتحان دعا میکردم روز بعد هم رفتم زینبیه واون واسطه قرار دادم که خدا دلم نشکنه وحسن امتحانش پاس کنه دیروز حسن وارد سایت دانشگاه شد .که برا ثبت نام سال جدید اقدام کنه تو فرم دانشگاه نوشته LEVEL6 حسن باور نکرده بود قبول شده .دوساعت تا دانشگاهش راه هست ورفتیم واز دفتر دانشگاه درخواست معرفی معرفی برا بانگ اون هم کپی کرد وهمون دیدیم که نوشته LEVEL6 داشتم از خوشحالی سکته میکردم فردا هم نمرهاش میگیره شماره دو هم قبول شده وامسال هم سال سوم هستش شماره سه هم جمعه با عمل کردن دوچشمش با لیزر از کوری درامد وخدا را شکر عملش خیلی خوبه خدایا هزار بار شکرت دوسسسسسسسسسست دارم امیدوارم بالهجه بغدادی ننوشتم
خدا جونم عاشقتم به خودت قسم به خاطر تمام نعمتهایی که به من دادی شکرت میکنم هر ثانیه[/ color] و بهترین اس ام اس زیباترین چشم انداز تندیس نگاه توست و قشنگترین لحظه لحظۀ روییدن تو ست ،دوستت دارم مرسی داداشی امین مهربون
مخلوط کن
The one
خدا نکنه داداش گلم باحالی از خودته عزیز
حالا چرا کتابی حرف میزنی؟ مکشیدی!!!
آره میخوام برم بهشت شنیدم دود و دمش حرف نداره غلمان و قلیانو با هم میدن
The one
فدات بشم من
The one
آخی نازی
اون سایه تو اول خووندم سایت و گفتم خدا هم عضو بوفی شده و نمیدونستیم
The one
نمایش یا پنهان متن
آخی منو یاد اون موقعا انداختی دلم واسه همه چی یه ذره شده حتی دعواها!!
خدا برای هم نگهتون داره گلم
ماهی
از دست تو یکتااااااااااااااااااا.ترکیدم از خنده.
باید می نوشتم سایه تو...اونوقت می شد سایه ی تو
gilas
خدا نکنه
نه بابا یه قرار VIP برات میگیرم
آره منم اول خودم سایت
Holtek
هیچ بارانی رد پای خوبان را از کوچه خاطراتم نخواهد شست.
ژنرال
بهش میگفتم: بیا گوشی هامونو عوض کنیم!
فعلا اینه: فدا مدا!
هاچو هاچو
آره میخوام برم بهشت شنیدم دود و دمش حرف نداره غلمان و قلیانو با هم میدن
اشتباه تایپی کردم خب
پس منم باهات میام منتها من میرم طبقه های بالاتر
gilas
بی حیاط آپارتمان نشین
The one
باید می نوشتم سایه تو...اونوقت می شد سایه ی تو
منشی خدا شدی ونمیدونستیم شیرینیش کو
خو حداقل لاش پنیر تبریزی چیزی بذار گناه داره....
یعنی چی ؟ تو که قبلا تو تلفظ ر مشکلی نداشتی میغزا!!
نه خیرم عزراییل مگه اختاپوسه؟ یا اصلا میدونی چیه اره بیا وسط راه هلت میدم بیفتی پایین تو قعر جهندم
نمایش یا پنهان متن
شوخی میکنما گلووا ی من برم خیر سرم گفتم امروزو نمیام سایت که به کارای عقب موندم برسم الان یه ساعته اینجا ولو شدم فعلا بای
maryamlondon1
امسال حسن پسر بزرگم . دو درس دانشگاهش خوب نیااورد .فیزیک وریاضی .قراره امتحان بده واگر قبول نشه باید یک سال همجوری حرام کنه وفقط این دودرس بخوانه تا پاس کنه
gilas
هااااااااااااااااااان
چی میگه این
The one
وای چه خوب عزیزم
چی میگه این با کی کار داره اصلا شماااااااااااااااااااااااا
شیلینزبون خودممممم
چکاوک
و بهترین اس ام اس زیباترین چشم انداز تندیس نگاه توست و قشنگترین لحظه لحظۀ روییدن تو ست ،دوستت دارم
مرسی داداشی امین مهربون
هاچو هاچو
اِهِکی بعد اون وقت غلمانی نیست که بری پیشش
نمایش یا پنهان متن
میدونم
هاچو هاچو
نگفته بودی تو هم آپارتمان نشینی
چیزی که عیان است...........
aac198000
2-گر سینه شود تنگ خدا باما هست
گر پای شود لنگ خدا با ماهست
دل را به حریم عشق بسپارو برو،
فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست.
نمایش یا پنهان متن
مرسیEVANESCENCE
اس مسای گوشیمم اکثرا حرفای خودمونیه که نگهشون داشتم وگرنه متنارو اکثرا پاک میکنم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→