فکر میکنم خدا برای هر کدوم از ما شماره رو در نظر گرفته فقط باید پیداش کنیم راستش من شماره اش رو یک جورایی احساس میکنم دارم همیشه وقت خوشحالی و ناراحتی و یا وقتی از دست کسی دلتنگ و یا از دست خودم عصبانی باشم تقریبا میشه گفت اکثر مواقع کامل باهاش فارسی صحبت میکنم. یکجواری مثل اینکه جلوم نشسته و داره دقیق به حرفهام گوش میکنه من احساس میکنم شماره ای که خدا برای من در نظر گرفته دعای دست نماز هام هست و اما قشنگ ترین پیام هر روز تعداد زیادی پیام برام میاد بعضی ها طنز، تعدادی ادبی، چند تایی هم درد دل، کلی هم تبلیغات این اخرین پیامم سلام خبر ندادین ؟
1. اگه شماره موبايل خدارو داشتي چي اس ام اس ميفرستادي؟
خيلي دوستت دارم خدا
نقل قول: بچه مثبت
2. قشنگترين اس ام اس گوشيتو اينجا بنويس!
من اس ام اس زياد دارم اما قشنگ ترينش :
من خدا را دارم .... كوله بارم بر دوش ، سفري مي بايد ،سفري بي همراه ، گم شدن تا ته تنهايي محض ، سازكم با من گفت :هر كجا لرزيدي ،از سفر ترسيدي ، تو بگو از ته دل من خدا را دارم... ! من و سازم چندي ست كه فقط با اوييم .....
اصولاً من عادت به استفاده از شورت مسیج سرویس)SMS( ندارم و باید فِیس تو فِیس حرفامو بگم. پس مورد اول رد میشه مورد بعدی هم اصولاً موارد خانوادگیه. .. مثلاً آخریش این بود از طرف بابای بچه ها: شد یه بار جواب تلفن بدی؟! شماره پوشک دنیز چنده؟ من 5min بیشتر فروشگاه نیستما
سوال اول: مي نوشتم: خدایا من به عنوان بنده حاجتم را گفتم امیدوارم اگر قرار به برآورده نشدنش هست از حکمت تو باشد تا بی لیاقتی من . . . سوال دوم: يكي كه خيلي دوستش دارم و مدتي ازم دوره بهم اين پيامو داده: خدايا كسي كه اين مكتوب را مي خواند،بر بال آرزوهايش پرواز كند،بارالها او را درياب در تمامي لحظات،مبادا خسته شود، بيمار شود،و يا غم ببيند،دلش را سرشار از شادي كن و آنچه را به بهترين بندگانت ميدهي به او عطا كن
: شد یه بار جواب تلفن بدی؟! شماره پوشک دنیز چنده؟ من 5min بیشتر فروشگاه نیستما
وای از دست مردم از خنده .تو هم مثل من همیشه در دسترس نیستی . یاموبایل شارژ نداره یا تو ماشین جا گذشتم یا تو خانه جامانده حالا بعد از 5 منت جوابش دادی یا بیچاره اون کاشتی
carlos
خدایا یک شارژ ایرانسل نامحدود بهم بده میخام بدمش به کسی
قشنگترين SMS هم این بود مال امروزه :
امروز حالم خوب نیست نمیتونم بیام . . .
ژنرال
مگه چیه؟
خواهرم فرستاده بود
gilas
بدجنس
هیچی
بندری
به مرغه میگن چرا تخم دو زرده نمی زاری میگه این بی ناموسی ها مال تلاونگه
البته جای کلمه بی ناموسی یه کلمه دیگه بود گفتم زشته نمیشه بزارم سانسورش کردم
sib
سهیل22
matin.57
محسن صائب
راستش من شماره اش رو یک جورایی احساس میکنم دارم
کامل باهاش فارسی صحبت میکنم.
یکجواری مثل اینکه جلوم نشسته و داره دقیق به حرفهام گوش میکنه
من احساس میکنم شماره ای که خدا برای من در نظر گرفته دعای دست نماز هام هست
و اما قشنگ ترین پیام
هر روز تعداد زیادی پیام برام میاد بعضی ها طنز، تعدادی ادبی، چند تایی هم درد دل، کلی هم تبلیغات
این اخرین پیامم
سلام خبر ندادین ؟
baron jon
خيلي دوستت دارم خدا
من اس ام اس زياد دارم اما قشنگ ترينش :
من خدا را دارم ....
كوله بارم بر دوش ، سفري مي بايد ،سفري بي همراه ،
گم شدن تا ته تنهايي محض ،
سازكم با من گفت :هر كجا لرزيدي ،از سفر ترسيدي ، تو بگو از ته دل من خدا را دارم... !
من و سازم چندي ست كه فقط با اوييم .....
niutish
اس ام اس میدادم خدایا خودت خوب میدونی چقدر دوستت دارممم همیشه میدونم و بهم ثابت شده تو همه کارات یه حکمتی هست ولی ایندفعه دیگه چرا؟؟؟!!!!!!
قشنگترینش فرهاد سیگنال اس ام اس داد یه دختر تپل سفید ساکت ناااااااااااااااااااااااااز این قشنگترین اس ام اس و خبری بود که امسال خوندممم
Kishe Mehr
خدایا خیلی دوستت دارم........
نمایش یا پنهان متن
وقتی که بارون می بارید میخواستم به خدا اس بدم و بنویسم :خداجون گریه نکن همه چیز درست میشه :1
سوال دومم خیلی اس قشنگ دارم ولی نمیدونم کدومشو بذارم
ولی مرسی تاپیک خلاقانه ای بید
هاچو هاچو
خداجون گریه نکن همه چیز درست میشه :1
یرررررررره
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
جان؟نمایش یا پنهان متن
اهانSaMaN TaJ
از دیروز تا حالا هر چی زنگ میزنم یکی دیگه گوشیو برمیداره میگه واگذار شده
***بعضیا یه نفرن،اما وقتی نیستن
.
.
.
همه تنهان***
مخلوط کن
مورد بعدی هم اصولاً موارد خانوادگیه.
Kishe Mehr
منم به تومبون مسیح سرویس علاقه دارم
نمایش یا پنهان متن
همون MMS منظورمهمخلوط کن
نمیدونستمTMS هم ایجاد شده!!!!خوب سرویس میده؟!
Kishe Mehr
اره خوب میده
توی این سرویس جدید هر شیء و چیزی رو که میخوای می بره و میاره delivery داره
hadi04
مي نوشتم:
خدایا من به عنوان بنده حاجتم را گفتم امیدوارم اگر قرار به برآورده نشدنش هست از حکمت تو باشد تا بی لیاقتی من . . .
سوال دوم:
يكي كه خيلي دوستش دارم و مدتي ازم دوره بهم اين پيامو داده:
خدايا كسي كه اين مكتوب را مي خواند،بر بال آرزوهايش پرواز كند،بارالها او را درياب در تمامي لحظات،مبادا خسته شود، بيمار شود،و يا غم ببيند،دلش را سرشار از شادي كن و آنچه را به بهترين بندگانت ميدهي به او عطا كن
maryamlondon1
وای از دست مردم از خنده .تو هم مثل من همیشه در دسترس نیستی . یاموبایل شارژ نداره یا تو ماشین جا گذشتم یا تو خانه جامانده
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→