ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
خوب بپرن.
آخه بدرد بخوراش همه زن دارند
نمایش یا پنهان متن
شووووووووووخی کردما...ژنرال
ماهی جان شما همیشه انقدر مطلبو دیر میگیری یا مارو گذاشتی سر کار؟
من منکر نقش آقایون نیستم؛ صدالبته که آقایون هم نباید با اون زن بپرن!
من حرفم اینه که خیلی زن دیدم که از خیانت مرد بدش میاد بعد خودش میره با مرد متاهل رفیق میشه!
وگرنه در زشتی کار اون مرد هیچ شکی نیس باور کن شما هم نمیخواد مواظبش باشی
soheyla
سلام و سپاس
خواهش میکنم . شما نسبت به من لطف دارید
داداشی ، من قبول دارم که آقایون تنوع طلب هستن و این موضوع تو خونشونه . به این موضوع اعتقاد کامل دارم
و یه سوال ،
اگه یه آقائی روزی بفهمه که همسرش بهش خیانت میکرده میتونه این ذهنیت و از وجودش پاک کنه که روزی عشق همسرم ، روح و تنش در اختیار مرد دیگری بوده ؟
میتونه به لبهای خانمی که مرد دیگه ای بوسیدتش بوسه بزنه و به تن همسری که میدونسته روزی دراختیار مرد دیگری بوده دست بزنه و ازش لذت ببره ؟
مطمئناً نه .
وقتی یه زن احساس کنه که همسرش روزی زن دیگری و در آغوش گرفته دیگه احساسش درگیر میشه و نمیتونه این اشتباه همسرش و تحمل کنه .
پس ترک کردن این رابطه بهترین روش هست . مخصوصاً برای خانمهائی مثل من که به هیچ وجه نمیتونن از اشتباهات دیگران بگذرن .
مخصوصاً تو کشور ما آقایون آزاد هستن که قبل از ازدواج ماجراجوئیهاشون و انجام بدن . نه هیچ کس سرزنششون میکنه نه روزی همسرش متوجه میشه که شوهرش با کسی ارتباط داشته . پس چرا بعد از ازدواج دوباره این کارو انجام بدن . واگه واقعاً دوست دارن بازن دیگه ای باشن باید با همسرشون رو راست باشن و فکر عواقب کار و بکنن . مثل بیشتر کشورهای خارجی . این کار مردای غربی نه تنها بد نیست بلکه نشانگر احترامشون به احساسات و وجود همسرشون هست . رو راست بودن هیچ وقت بد نیست . آقایون قدرت انتخاب دارن یا مجردی و آزادی یا ازدواج و پایبندی . اگه مورد اول و انتخاب کنن میتونن روزی و روزگاری مورد دوم هم انتخاب کنن و هردو مورد و به موقعش تجربه کنن ولی اگه مورد دوم و انتخاب کنن دیگه نباید به مورد اول فکر هم بکنن .
فکر میکنید یه زن اینقدر احمق هست که دوسال منتظر بمونه تا همسر خیانتکارش به اشتباه خودش پی ببره و برگرده
در این مورد بخششی در کار نیست . مخصوصاً برای خانمهای امروزی که تحصیلکرده هستن و دستشون تو جیب خودشون هست و از لحاظ مالی احتیاجی به همسرشون ندارن .
دیگه گذشت اون زمون که خانومها بیچاره بودن و نمیتونستن درمقابل خیانت همسرانشون عکس و العملی جزء گریه نشون بدن .
خانمهای امروزی اقتدار کافی برای مواجه شدن با این مشکلات و دارن . لاف نمیزنم . واقعاً این قدرت دارن .
بازهم حرفم و تکرار میکنم اگه روزی همسرم بهم خیانت کنه هرگز نمیبخشم و بدون کلامی از زندگیش برای همیشه میرم بیرون . همسرم با شناختی که ازم داره مطمئنه که این کارو میکنم
ماهی
میرزااااااااااااااااااااااااااااااااا
من مسئول عمل خودم هستم یعنی نباید به همسرخودم خیانت کنم چه زن چه مرد.ولی من مسئول این نیستم که تو یا اون به زنتون خیانت نکنیییییییییییییییییییییییییییییییید
محسن صائب
اما جدیدا مردا یاد گرفتن از این کلمه به نفع خودشون بهره بردای کنن و کثافت کاریشونو با اسم اینکه مردا تنوع طلبی تو خونشونو توجیح میکنن
نوع تنوع طلبی و میزانش در زن و مرد خیلی فرق میکنه
.
گیلاسی و مریم خانم
من از سهیلا خانم سوال پرسیدم
ایشون گفتند با این که میدونم مردها تنوع طلب هستند(یعنی قبول کردند)
این قبول کردن
یعنی اینکه مردها نا خواسته مشکل دارند، و کسی که ناخواسته مشکل داشته باشه در بهترین حالت مریض هست
حالا تصمیمی که شما میگیرید ایا تناقص نیست
بزاید یک مثال بزنم
دیروز مطلبی رو دیدم که خیلی از خانمها به شرایط خودشون اعتراض داشتند
یعنی اینکه ما زنها با اینکه با مردها فرق داریم
مخصوصا از نظر بچه داری و بارداری
و این موارد رو کارفرما و مسئولین هم کاملا قبول دارند
چرا با اینکه قبول دارند
کاری نمیکنند
اینجا هم همین موضوع هست
خانمی قبول داره مردها تنوع طلب هستند
ولی در عمل حاضر نیست کاری بکند
ژنرال
اصلا بیخیال شو ماهی جان
gilas
خیلی معذرت می خوام اینو میگم :
حیوون که نیستی که کنترلش نکنی و هی میگید بیماریه
اگرم بیماری باشه درد بی درمون که نیست
مطمئن باشید خانما هم این تنوع طلبی رو دارن
حالا تصمیمی که شما میگیرید ایا تناقص نیست
نه هر کس دیدگاه خودشو داره
اگه یکی با این مسئله کنار اومده من که نباید کنار بیام
هیچم ناخواسته نیست این مشکل
خیلی مردا دوست دارن این مشکل رو داشته باشن و با یه کلمه طبیعت مردا اینه خودشونو خلاص میکنن
باشه قبول طبیعت مردا تنوع طلبی بیشتری نسبت به زنا داره اما این بنا نمیشه که ازش استفاده کنن
می خوای استفاده کنی برو قبل ازدواج استفاده کن
موقع ازدواج هم بگو به همسر آیندت
اگرم همسرت از تنوع طلبی قبل ازدواج بهره بده دلخور نشو
بعد ازدواج با عرض معذرت حیوون صفت نباش بشین سر خونه و زندگیت
نمیتونی شما رو به خیر و ما رو به سلامت طلاق
محسن صائب
حیوون که نیستی که کنترلش نکنی و هی میگید بیماریه
اگرم بیماری باشه درد بی درمون که نیست
مطمئن باشید خانما هم این تنوع طلبی رو دارن
چی بگم
فکر میکنم متوجه منظورم نشدی
من نگفتم کاری خوبیه
اصلاولش کن
حوصله کتک خوردن ندارم
اقا هر چی شما بگید
gilas
ولش کردیم که اینجوری شده دیگه همه دچار توهم و بیماری شدن
اما من حوصله کتک زدن دارما
خوب و بدش بماند حرف من اینه که نمیتونی جلو نفستو بگیری نزار گردن طبیعت بد بخت
اگه بحث طبیعت باشه که خانما خود طبیعت هستن
نخبه
خب مثلا چیکار.. بهترین راه گفتگو و گفتمان دوستانس .. خب اون طرفی که خیانت میکنه چه زن و چه مرد رم کرده حرف زدن و گفتگو نمی فهمه اصلا کشش این چیزا رو نداره همچین تو تخیل و توهم شهوت و سکس یا خر شدن و مورد توجه قرار گرفتن الکی از طرف مقابل قرار گرفته که حرف تو گوشش نمیره.. یعنی اگه شعورش میرسید که خب از این غلطا بعد از ازدواج نمیکرد.. خب با یه ادم بیشعور باید یا مثل خودش رفتار کنی یا اینکه ولش کنی بره بچره شاید یه روزی سیر بشه.. شاید هم سیر نشه.. بستگی داره تا چه حد به خوی حیوانی نزدیک شده باشه
اگر هم میفرمائید از راه قانونی وارد عمل بشن و اعتراض معتراض کنن و حقشون رو بگیرن که خب اونم نمیشه ادم سالم بره اداره پلیس هزار جور بلا ملا سرش میارن چه برسه به اینکه بری به پلیس و بالا نشینا بگی من شوهرم بهم خیانت کرده میخام حقم رو بگیرم اولین کاری که میکنن ادرس یه خونه خالی بهت میدن تا اونجا اول یه حقی بزارن کف دست طرف بعد.. این جامعه ماست.. جامعه ای که هر روز تعداد حیووناش بیشتر از ادمهاش میشه.. قانونی غیر از قانون جنگل نمیشه براش پیاده کرد..
ادمهای کمی هستن که بعد از اولین خیانت سر به راه میشن و بر میگردن سر خونه و زندگیشون و زندگیشون رو میکنن ولی خیلیا همچنان گول میمالن سر یه زن که با کسی نیستن ولی همچنان رابطه دارن .. بهترین کار همونیه که سهیلا خانوم گفتن بی هیچ حرفی بزاری بری.. چون حرف زدن فایده نداره و بیشتر موندن یعنی قبول کردن اینکه تو یه احمقی.... پس بی خیال شو و ولش کن بزار بره بچره
soheyla
خانمی قبول داره مردها تنوع طلب هستند
ولی در عمل حاضر نیست کاری بکند
داداشی ، خیلی از معزلات جامعه هست که درمان ناپذیره و باهاشون برخوردی نمیشه .
مثلاً اسد پاشی که متخلفین و قصاصشون نمیکنن .
اما آیا چون قصاصی درکار نیست و نیروهای قضائی زیاد به این مسئله اهمیت نمیدن باید همه گیر بشه ؟ باید همه انجام بدن ؟
سقط جنین گناهه کبیره است . دولت زیاد سخت نمیگیره و این مسئله هم یه خاصیت زنانگی هست که شاید یه خانم اصلاً دوست نداره بچه داشته باشه یا دختر بچه نمیخواد یا پسر بچه نمیخواد . آیا صحیحه که چون کسی نمیتونه باهاشون مقابله کنه این کارو انجام بدن ؟
خدا شاهد هست که بارها از مردی خوشم اومده . ولی نگاهه اول و که اتفاقی بود بهش انداختمو نگاهه دوم و ازش گرفتم . چون نمیخواستم به صورت شخصی جزء همسرم نگاه کنم .
وقتی از چهره ی مردی خوشم میاد به یاد چهره ی همسرم میفتم و قلباً به این نتیجه میرسم که همسر من زیباترین و بهترینه وباقی آقایون نمیتونن خاک پای همسرم هم باشن .
فکر میکنید اگه من خودم و آزاد بزارم و بی خیال گناه و خیانت و این حرفها بشم چقدر طول میکشه به یه زن هرزه تبدیل بشم و ...
باور بفرمائید چند ماه بیشتر طول نمیکشه .
پس انسان بودن خیلی مهمتر از این هست که مرد فکر و ذکرش به هوسبازیش بسپاره و همش به مردانگیاش برسه ...
و البته این حرفیه که شما خودتون بارها و بارها تکرارش کردید و بهش اعتقاد کامل دارید .
چند سال پیش تو قطار بودم . اون موقع مجرد بودم و تیپ خوب و مو درست کردن و آرایش ملیح و از همه مهمتر مشکلات زندگی زناشوئی و نداشتم . یه دختر ترگل ورگل . بغل دست من و خواهرم یه زن و شوهر سوار شده بودن . حدوداً 40 یا 45 ساله . خدا شاهد هست که دوست نداشتم این آقا به من نگاه کنه . قسم میخورم . ولی یواش یواش یه حس درونی من و مجبور کرد که تکونی به خودم بدم تا چهره ی خانم این آقارو ببینم . چون از بس این آقا حواسش به خانومش بود و قربون صدقه اش میرفت و بهش سرویس میداد من و جری کرد تا ببینم چه شکلیه که همسرش حتی یه نگاه هم به قطار و دختر ترگل ورگلی که بغل دستش نشسته بود نمیکرد
به نظرتون همسرش یه مرد نبود ؟ حس مردانگی نداشت ؟ نمیتونست تو قطار از صورت دیگران لذتی ببره . 5 ساعت باهاشون همسفر بودم و اون آقا حتی احساس نکرد من بغل دستیش وجود خارجی دارم .و از همه مهمتر خانومش 3 ساعت از مسیر و خواب بود . وقتی پیاده میشدیم تو دلم به این آقا گفتم یه مرد واقعی به تو میگن . فقط به تو ....
نخبه
چه جالب چند روز پیش بیمارستان بودم با یه دختر خانمی دوست شدم که خواهرش تو اتاق عمل بود.. تعریف میکرد که چند روز پیش که اینجا بوده اقایی خانومش رو برای عمل اورده بوده میگفت خانومش از درد به خودش میپیچید وقتی بردنش داخل بعد از چند دقیقه دیدم اون اقا هی به من اشاره میکنه که بیا بهت شماره بدم .. دختره تعریف میکرد که دلم میخاست اون لحظه برم بزنم تو سر اون مرد که اخه حیوون زنه بد بختت به خاطر تو الان تو اتاق عمله اون وقت تو دنبال هوس بازی خودتی
اگه من جای دختره بودم همچین میزدمش که مستقیم ببرنش اتاق عمل و ان شاالله دیگه بیرون نیاد
ماهی
البته محسن جان یه وقت برداشت اشتباه نشه.من خودم به خاطر خودم اگر هم مرد زن داری توی مسیر زندگیم قرار بگیره که ازش خوشم بیاد خط قرمزهامو مشخص می کنم و همیشه مواظبم که این آقا زن داره.
ولی نه به خاطر اون یا زنش .به خاطر خودم.قرار گرفتن کناز یک مرد زن دار بیشتر یه توهینه به خود آدم.چرا که اون مرد خونوادشو داره و فقط دنبال لذت جویی هست.
همون چیزی که شیرن گفت.آدم دلش می خواد بزنه تو سر همچین مردایی که از جاشون بلند نشن.اما بعضی وقتا به این صراحت پیش نمی آن.و نمیشه محکم بزنی تو سرشون
ولی در کل با این مسئله که سعی میشه تقصیر خیانت آقایون رو گردن زنی بندازند که وارد زندگی دو نفر شده مخالفم.
ای بابا..چقدر زندگی بعضی وقتا تلخ میشه
ژنرال
والا منم مخالفم!
چکاوک
gilas
سقط جنین گناهه کبیره است . دولت زیاد سخت نمیگیره و این مسئله هم یه خاصیت زنانگی هست که شاید یه خانم اصلاً دوست نداره بچه داشته باشه یا دختر بچه نمیخواد یا پسر بچه نمیخواد . آیا صحیحه که چون کسی نمیتونه باهاشون مقابله کنه این کارو انجام بدن ؟
ای خدا خیرت بده
باور بفرمائید چند ماه بیشتر طول نمیکشه .
پس انسان بودن خیلی مهمتر از این هست که مرد فکر و ذکرش به هوسبازیش بسپاره و همش به مردانگیاش برسه ...
ﺑﺎﻭﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ
او ﻫﻢ ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍهد ،
ﻣﯽ ﺗﻮﺍند ﺧﯿﺎﻧﺖ کند،
ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻭﺑﯽ ﺍﺣﺴﺎﺱ باشد،
ﺑﯽ ﺍﺩﺏ ﻭ ﺷﻨﯿﻊ باشد،
ﺑﯽ ﻣﺒﺎﻻﺕ ﻭ ﮐﺜﯿﻒ ﺑﺎشد ....
ﺍﮔﺮ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﻭ ﻧﯿﺴت ،
ﻧﺨﻮﺍﺳﺘﻪ ﻭ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍهد
اما این آقایون همیشه می خوان
بالاخره یه مرد پیدا شد
هاچو هاچو
maryamlondon1
من نمونه های عینیش رو دیدم.
وگرنه در زشتی کار اون مرد هیچ شکی نیس باور کن شما هم نمیخواد مواظبش باشی
اگر خانمی این عمل کثیف انجام میده به نظرم تقصیر شوهره هستش .چرا یا شوهره معتاده یا نیازهای جنسیش جای دیگه اشباع میکنه وبی خیال که که خانمش هم غریزه داره
ایشون گفتند با این که میدونم مردها تنوع طلب هستند(یعنی قبول کردند)
این قبول کردن
ما هم قبول میکنیم که مرد حیوان صفته وخوی تنوع طلبی تو خونش جاری
carlos
مرد اگه مرد باشه خیانت نمیکنه
ماهی
منم همین خواهشو دارم
خیلی احساساتی شدم
آفرین کارلوس
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→