ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
gilas
ایضا
Mahboob
بعدم من نظرم اینه که اگر با کسی ازدواج کردی باید اون قدر شعور داشته باشه که اگر به فکر خیانت افتاد به این فکر کنه که خانومشم می تونه مثل خودش باشه ... و به خیانت حتی فکرم نکنه ... اما اگر دست به خیانت زد خب با نظر سهیلا جون موافقم که ارزش نداره باهاش بمونی اما میشه اساسی حالشو بگیری نه اینکه بری خیانت کنی نه ... مردا هم نقطه ضعف هایی دارند که میشه اساسی دست بذاری روشون و جزشون بدی ... به نظر من باید هم ادم خیانت کا رو ترک کرد هم حالشو گرفت ....
بعدم همیشه خانومایی که پاک هستند و خیانت می بینند خدا دوسشون داره و یه مرد بهتر میاد تو زندگیشون ... اوهوم ...
آقایون باید بدونند هر عملی رو عکس العملیه ... نه اینکه زن خیانت کنه ها نه اصلا یعنی اینکه عواقب خیانت بدجوری یقشون رو می گیره و زن زندگیشون رو هم از دست میدن ...
The one
مرسی مریم جونم بامزه بود
SaMaN TaJ
بالاخره هیچ کس دوست نداره با کسی که دلش پیشش نیست ارتباط داشته باشه...والا طلاق بهترین راهه،فکرت آزاد...زندگیت راحت
سوختن و ساختن معنی نداره الان
soheyla,
محسن صائب
اگه بحث طبیعت باشه که خانما خود طبیعت هستن
مثلاً اسد پاشی که متخلفین و قصاصشون نمیکنن .
اما آیا چون قصاصی درکار نیست و نیروهای قضائی زیاد به این مسئله اهمیت نمیدن باید همه گیر بشه ؟ باید همه انجام بدن ؟
سلام عصر بخیر
همیشه بزرگان نصیحتم کردند که
یکی گوشه سفره نشینم
دیگری هم خودم رو درگیر بحث با چند تا خانم نکنم .چون کلاهم پس معرکه هست
اولا در مورد خودم بگم
دوستان زیادی منو میشناسند ، یعنی باهام از طرق مختلف رابطه دارند میدونند نظرم در مورد تنوع ظلبی چی هست
اتفاقا این دوروز من در دو تاپیک مختلف دو بحث در باره همین موضوع کردم که بهتره نگاهی هم به اون تاپیک بکنیم
.http://www.iranian.fi/forum/topic_20013
معمولا در صحبت هام چه در اینجا و چه در محیط واقعی به مردها عرض میکنم که تنوع طلبی با این که در مراحله اولیه لذت بخش هست ولی به مرور تبدیل به مهمترین دغدغه و بدترین مشکل یک مرد میشه
فرقی بین مجرد و متاهل هم نیست
حرفم به پسرهای مجرد اینکه ، قبل از ازدواج اگر میخواستید رابطه با غیر هم جنس داشته باشید سعی کنید این رابطه استوار و با یک نفر باشه ، رابطه لجام گسته و با کیس ها مختلف شما رو معتاد جنسی میکنه که در نوع خودش اعتیاد بسیار خطرناکی هست
در مورد متاهل ها ، مشکلات بسیار بسیار خادتر هست
ولی تمامی دوستان در جامعه ایران زندگی میکنند
اینو از برادرتون داشته باشید
اوضاع فعلی مردهای ایرانی اصلا قابل مقایسه با پدران ما نیست
تنوع طلبی لجام گسسته ای این روزها در بین مردهای ایرانی حاکم شده ، نگاهی به امار بالای سفر های جنسی به تایلند و ترکیه نشون میده اوضاع در چه مسیری قرار داره
البته اکثر دوستان این موضوع رو قبول دارندفقط در راه کار اختلاف عقیده هست
من بعنوان یک مرد که سرو کارم با گروه عظیمی مرد چه تحصیلکرده و کاسب، کارمند، فنی حتی یک کارگر ساده هست عرض میکنم
امروزه اولین و مهمترین احساس نیازی که در درون مردهای ایرانی وجود داره همین حس تنوع طلبی هست
وجود تعداد زیادی خانم ازاد (دختر و بیوه) و از بین رفتن قبح خیلی از مسایل توسط خانمها؛کمک زیادی به این قضیه کرده
تقریبا میشه گفت همه چیز به هم ریخته
این حرف من یعنی چی
یعنی تمامی خانمها باید بدانندکه همسر انها در چه شرایط محیطی هستند و با چه فشار عظیمی از طرف محیط روبرو هست، امکان نداره در مجلسی مردانه باشید و، از پسری 15 ساله تا پیر مردی 60 ساله اولین بحثشون این موضوع نباشد
چندی قبل سررفتگر محله میگفت اقا محسن شما کسی رو سراغ ندارید که من صیغه اش کنم
علت برام جالب و واضع بود
اقا محسن از بس هر کجا مینشینم یکی میگه جاتون خالی دیروز یک نفر توی خیابون سوار کردیم و...................
فکر میکنم یک کمبودی دارم میخوام ببنیم این خیانت چه مزه ای داره
اکثر دوستان در اینجا تحصیلکرده هستند
چه مجرد و چه متاهل فهمیده هم هستند
بخوبی میدونند شرایط محیطی چه کارهایی میتونه با یک نفر بکنه
نتیجه
خیلی خوبه هر کدوم از خانم ها یکسری به دادگاه های خانواده بزنند تا بهتر عرایض من روشن بشه
هر خانمی که با یک مرد در ارتباط باشد حالا چه رسمی و شرعی به اسم شوهر و چه غیر رسمی و غیرشرعی به اسم دوست ، باید مطمئن باشه که احتمال خیانت همسرش وجود داره و درصدش هم بسیار بالاست
حالا راه حل رو سهیلا خانم و نخبه خانم و خیلی از خانمهای دیگه در ترک همسر دونستند
خوب من حرفی نداره انشاا.... موفق باشند
ولی راه چاره من چی هست
عرض میکنم
اگر خانمی این عمل کثیف انجام میده به نظرم تقصیر شوهره هستش .چرا یا شوهره معتاده یا نیازهای جنسیش جای دیگه اشباع میکنه وبی خیال که که خانمش هم غریزه داره ووظیفه او که اشباعش کنه . یا اقا بیکار وبی عار وخانم بیچاره حتی کار کلفتی گیرش نیاامده مجبورمیشه تن فروشی کنه تا شکم چند بچه را سیر کنه .وگه نه مطمئنم هیچی زنی روی زمین دوست نداره به جز شوهرش کسی دیگه بدن او ببینه .که البته بعضیها از حجب وحیا که دارن حتی از همسراشان خجالت میکشن بنابرین مرد هوسباز وخوی حیوانی داره.. ولی زن مجبور میشه این کار زشت انجام بده این مطمئن باش
مریم جان
مثل روسای کشور ایران حرف میزنی
هر اتفاقی که توی این کشور بیفته زودی میگن دست استکبار جهانی در کار هست
حالا هم شما اینجوری که عنوان میکنی هر خانمی که به همسرش خیانت بکنه (اتفاقا این روزها زیاد هم شده اند) تقصیر همسرش هست
اینجوری خیلی جالبه
ما مردها متهم تمام کارهاهستیم
اصلا شاید استکبار جهانی ما مردها باشیم
اولا از کجا میدونی من خانم خوبی دارم
درثانی
حافظ منو خوب نصیحت کرده
دی عزیزی گفت حافظ میخورد پنهان شراب *** ای عزیز من، عیب آن به که پنهانی بود
.
یاد صندلی داغ افتادم
بعضی ها ازم خواستند که کاندید بشم
ولی خارج از شوخی
با این که کیس های مختلفی در این زمینه سر راهم قرار گرفته و گاهی هم بشدت تکون خوردم و دوست داشتم یک ناخنک هم بزنم
.
نمایش یا پنهان متن
اقا ما که گفتیم اشتباه کردیم چیز دیگه ای هم اگه میخواید بگم ، دست از سرمون بردارید این بحث به نفع شما تموم ، ما تسلیم کی حریف خانمها شده که من بتونم حریف اینهمه خانمی که اینجا هستند بشمmaryamlondon1
افرین کارلوس جان
[quote=ماهی]منم همین خواهشو دارم [/quote]
[quote=gilas]ایضا [/quote]
[ :2quote=SaMaN TaJ]آقا جون یا ازدواج نکنین یا اگه کردین دیگه پایبند باشین(چه زن،چه مرد)
بالاخره هیچ کس دوست نداره با کسی که دلش پیشش نیست ارتباط داشته باشه...والا طلاق بهترین راهه،فکرت آزاد...زندگیت راحت
سوختن و ساختن معنی نداره الان
[/quote]
جای به مرحله حساس وسرنوشت ساز اقا صائب رسیده که اون هم متاسفانه غیبش زده
malakeh
sib
maryamlondon1
جدی جدی ناخنک نزدی
باشه محسن جان شما تسلیم شدی یعنی بازنده وما برنده هورررررررررررا
پرهام
نخبه
به نظر شما فحش و فحشکاری بشه خوبه؟
به نظر شما اگر دست روی هم بلند کنن خوبه؟
به نظر شما جلوی فک و فامیل ابروی هم رو ببرن خوبه؟
من عرض کردم اگر مردی تازه میخاد بیفته تو دام زنهای اینجوری، میشه بهش یه فرجه داد که برگرده به زندگی و با حرف و منطق راهنمائیش کرد و بهش فهموند هیچ کسی لایق محبت مرد و زن غیر از همسرشون نیست
ولی اگر مردی کلا بیمار روحی روانیه و کارش اینه به نظر من از یه حیوون کمتره پس باید عین یه حیوون ولش کنی و بری....... لازم نیست یه حیوون رو بزنی و تلافی کنی اخه حیوون که چیزی نمیفهمه.. حتی اگه بدترین بلاها سرش بیاد نمیفهمه ......مرد یا زن خیانت کار دقیقا یه حیوونه که حرف سرش نمیشه پس بیخیالش شو بزار بره تو جنگل به بدبختی خودش بسوزه که خوشبختانه کسی با این کارا عاقبت بخیر نشده و هیچ مرد و زن خائنی موفق نمیشه
راستی اون داستان بالا که تعریف کردم برای من اتفاق نیافتاده گفتم یه خانمی تعریف میکرد و گفتم اگر من جاش بودم میزدم جای حساس مرده رو ناکار میکردمش
مخلوط کن
ولی خیلی کار ضایعی هست
gilas
یکی گوشه سفره نشینم
دیگری هم خودم رو درگیر بحث با چند تا خانم نکنم .چون کلاهم پس معرکه هست
به توصیه اول بزرگان گوش کردین تا حالا
.راستی شما که خانم خوبی داری چند بار به همسرت خیانت کردی وچند تا زن صیغه ای داشتی خواهش می کنم صریح جواب بده
نقل قول: ماهی
منم همین خواهشو دارم
اولا از کجا میدونی من خانم خوبی دارم
سوال منو نقل قول نکردین
نمایش یا پنهان متن
maryamlondon1
وای خدای من مردم از خنده افرین شیرین بهترین کار همینه ..میدونی من چند وقت پیش در صفحه حوادث خواندم پیرزنی که از خیانت شوهرش مطلع شده بود ..میدونی چکار کرد ؟؟؟
گیلاسی صندلی داغش کردی یا مسابقه بعد از صندلی داغه
gilas
نه بابا اینجا اجازه روشن کردن آتیش برای داغ کردن ندارم
صندلی داغ هم ایشالا تشریف میارن
ماهی
آقا زنش براش عزیزه، قابل احترامه ، مادر بچه هاشه ، و.... این چرت و پرتایی که همشون ردیف می کنن
ولی خب آقا دلش یه گوشش خالیه..
آخی همچین یه جاهایی احساس خلاء می کنه...
اگه بپرسی دوستش داری میگه: نمی شه گفت دوستش دارم .مادر بچه هامه.نمی تونم دورش بندازم که...
یعنی به دو تا زن همزمان نهایت توهین رو می کنه.چه همسر چه معشوقه..هر دو رو به شکلی احمق فرض می کنه
اگر کمی صداقت وجود داشت و می اومد می گفت : بابا من دیگه با تو احساس رضایت از زندگیم نمی کنم و می رفت پی کارش خیلی تحملش راحت تر بود
محسن صائب
اگر کمی صداقت وجود داشت و می اومد می گفت : بابا من دیگه با تو احساس رضایت از زندگیم نمی کنم و می رفت پی کارش خیلی تحملش راحت تر بود
حرفهات رو قبول دارم
این شرایطی که شما گفتید
یعنی
مثلا صبح که بلند شدم و دلم به غلغلک افتاد ، برم یک بوس از لپ خانم بکنم و بگم
عزیزم خوبی
من از امروز دیگه احساس رضایت نمیکنم ، شما محبت کنید جل و پلاستون رو جمع کنید و تشریف ببرید خونه مامانتون
خوب فرمایشی نیست
تا جایی که من فهمیدم نوعی از زندگی مشترک در بعضی از کشورها بر این اساس و پایه استوار هست
ولی مرد ایرانی حتی اگر هم بخواهد نمتونه اینمدلی فکر کنه
جامعه ایرانی این نوع رفتار رو قبول نمیکنه
اعتقاد ات اجازه چنین کاری رو بهش نمیده
عواطف مرد ایرانی بسیار رقیق تر از این حرفهاست(هر چند میدونم شما ته دلتون این حرف منو قبول نمیکنید)
باور کنید مرد ایرانی بازی نمیکنه ، دقیقا اینطوری هست یعنی همسرش رو دوست داره ولی شرایط محیطی داره بیچاره اش میکنه
بابا جان چرا نمیخواید قبول کنید
نذارید دعا کنم
هوو سرتون بیاد
از طرف دیگه
دعا کنید که مرد ایرانی همنجوری بماند
خیانت بکند
ولی ته دلش بلرزد ، دلش برای همسرش و بچه هاش تنک بشه و بسوزه
.
یادیک جوک افتادم
میگن مردها دوست دارند ، اونقدی که خانمشون شک داره دوست دختر داشته باشند(ببخشید صیغه ای
حالا حکایت ما شده
کی به ما نگاه میکنه
.
نمایش یا پنهان متن
چند روزی از دست من راحت هستیدماهی
مرد ایرانی همین جور می ماند.وقتشه زن ایرانی تغییراتی در خودش بده.که نسل جدید الحمدلله داره می ده
نخبه
عزیزم خوبی
من از امروز دیگه احساس رضایت نمیکنم ، شما محبت کنید جل و پلاستون رو جمع کنید و تشریف ببرید خونه مامانتون
خوب فرمایشی نیست
خب خیلی از مردای ایرانی همچین غیرتی توی وجودشون نیست .. از ترس اینکه ابروشون بره همچین کاری نمیکنن که یه وقت دوست و اشنا نفهمن اقا چه غلطایی میکنه (مردی که همه جا خودش رو یه ادم حسابی نشون داده در حالیکه مغزش و تمام زندگیش رو پایین تنش کنترل میکنه
جامعه ایرانی این نوع رفتار رو قبول نمیکنه
اعتقاد ات اجازه چنین کاری رو بهش نمیده
از این حرف خنده دار تر به عمرم نشنیده بودم .. کدوم اعتقاد؟جامعه ایرانی هر چی که به نفعش هست رو قبول میکنه و هر چی که به نفع مردها نیست نفی میکنه با هزار جور بهانه به اسم دین
باور کنید مرد ایرانی بازی نمیکنه ، دقیقا اینطوری هست یعنی همسرش رو دوست داره ولی شرایط محیطی داره بیچاره اش میکنه
بابا جان چرا نمیخواید قبول کنید
نذارید دعا کنم
هوو سرتون بیاد
دعا کنید که مرد ایرانی همنجوری بماند
خیانت بکند
ولی ته دلش بلرزد ، دلش برای همسرش و بچه هاش تنک بشه و بسوزه
دعا میکنیم نسل مردهای حیوان صفت از بین بره..دعا میکنیم ذهنهای بیمار از بین بره .. دعا میکنیم خداوند همه رو به راه راست هدایت کنه .. دعا میکنیم کسی شریک زندگیشو ازار نده.. دعا میکنیم هر کسی از شریک زندگیش راضی باشه .. ببخشید اقای صائب دعای من با دعا کردن شما خیلی فرق داره..
اینه عاقبت مردهای قدر نشناس. یه مثلی هست که میگن یارو تو .... خودش گیر کرده ، مثل مردهای خائنه که یه روز باید همچین بلایی سر خانوادشون اعم از خاهر مادر و همسر و دخترشون بیاد اون وقت نوش جونشون کلاه غیرت رو بندازن بالاتر بعد یادشون بیفته چه غلطایی کرده و اینم اخر و عاقبتش....
maryamlondon1
ای گیلاسی جونم من صندلی داغ برا بیچاره محسن روشن کردم اون دیگه نمیخواد جواب مارا بده ای داد بی داد
اما به گفته های یک جامعه شناس در باره خیانت بخوانید
سلام محبت، خداحافظ خيانت
اين جامعهشناس البته در كنار تمام اين عوامل به نقش محبت در زندگي زناشويي تاكيد ويژهاي دارد و ميگويد: بعضي از افراد از سردي روابط با همسرشان ناراحتند به همين سبب احساس تعهد نسبت به او نميكنند. بويژه در مردان اگر چه آنها افرادي تنوعطلب هستند، اما هرگز نميخواهند زندگيشان صدمه ببيند. پس اگر زن بتواند حس تعلق و تعهد به خانواده و اينكه مرد، زن و بچههايش را دوست داشته باشد را تقويت كند به واسطه تقويت روابط عاطفي احتمال بروز خيانت كم ميشود.ميگويد: ارزشي كه ميتواند مانع خيانت شود، وفاداري است. يعني افراد بايد باور داشته باشند پيماني بستهاند و نبايد از آن تخطي كنند. اما اين ارزش در جامعه ما كمتر مورد توجه قرار گرفته است و كسي روي آن تاكيد ندارد، درواقع در جامعه ما به خاطر تفكيك نشدن فرهنگ و شرع، اين ذهنيت در مردان ايجاد شده كه ازدواج موقت يا مجدد يك امكان شرعي است، يعني آنها فكر ميكنند شرع فرصتي را براي خيانت مهيا كرده و آن را تاييد ميكند. اين درست مثل اين است كه قانون به ما اجازه بدهد تا انتهاي يك جاده برويم، ولي آيا واقعا لزومي دارد كه همه افراد تا آخر جاده بروند؟
او با بيان اين مقدمه عوامل دخيل در بروز خيانت را برميشمرد و ميگويد: تداخل مرزهاي فرهنگ و شرع از علل اصلي خيانت مردان است، ولي تلافي كردن يا وجود توهم خيانت از مهمترين دلايل خيانت زنان محسوب ميشود. اين در حالي است كه خيانت زن ميتواند از انجام ندادن وظيفه مردان ناشي شود. مثلا مردي كه به خاطر فشار اقتصادي بيشتر به كسب درآمد توجه دارد و محبت كردن به همسر و تامين نيازهاي عاطفي او را از ياد ميبرد، باعث ايجاد خلا در خانواده ميشود كه ميتواند زمينه بروز خيانت را فراهم كند.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→