₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » نتيجه خيانت مردان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » نتيجه خيانت مردان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

نتيجه خيانت مردان

1502 بازدید، 65 پست، نویسنده: maryamlondon1

• arash52

مردی که خیانت نکنه مرد نیست ؛ اون دوست عزیزمون که اونجا نشسته !
    (قال بابا اتی)

• نخبه

نقل قول: arash52
    مردی که خیانت نکنه مرد نیست ؛ اون دوست عزیزمون که اونجا نشسته !

شما مردیت رو به زنت ثابت کن ببین چه بلایی به سرت میاره .. بعد تو کل فامیل و دوست و اشنا هم بگو چقدر مردیو چیکارا بلدی :23: اون وقته که گوجه گندیده و تخم مرغه که حواله صورت مبارک بابا اتی میشه :23:

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه
    شما مردیت رو به زنت ثابت کن ببین چه بلایی به سرت میاره .. بعد تو کل فامیل و دوست و اشنا هم بگو چقدر مردیو چیکارا بلدی اون وقته که گوجه گندیده و تخم مرغه که حواله صورت مبارک بابا اتی میشه

وای دلم از دست تو شیرین 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247

• aliiiiiii

man be 1000 nafar ta hala khiyanat kardam vali hich kodome in bala ha saram nayomade
    :23:

• ماهی

نقل قول: arash52
    مردی که خیانت نکنه مرد نیست

خوبه شهامت اعتراف دارید شما .بقیه که بد جوری سکوت کردند :4:
    می خوام یه داستان براتون بگم.این خانومو خودم می شناسم و خبر کاملا درسته :10:
    خانومی بود که با شوهرش زندگی خیلی خوبی داشتند.همه چیز اوکی بود.تنها یه مشکل وجود داشت اونم پیدا کردن مو در رنگها و جنسهای مختلف روی لباس مرد توسط خانوم و بوووووووووووووقِ استفاده شده توی داشبورد ماشین :34: و علائمی که به شدت زن رو آزار می داد و اختلا ایجاد کرده بود.بعد از کشمکش های طولانی، مرد اعتراف کرد که بابا دست خودم نیست.نمیییییییییییییییتووووووووووووونم 852 ولی تو رو هم خیلی دوست دارم :66:
    خلاصه تصمیم گرفتند برن پیش روانکاو بلکه این مشکل حل شه.بعد از کلی وقت گذاشتن مرد به ابن نتیجه رسید که نمی تونه قول بی خودی بده و باز هم به ناتوان بودن خودش توی کنترل امور اینچنینی اعتراف کرد.زن هم که خیلی با خودش کلنجار رفته بود و دلش نمی خواست زندگیش از هم بپاشه آخرین حرفی که زد این بود
    چیکار کنم دیگه.اصلا ولش کن .با یه سوزن در هزار تا گونی رو میشه دوخت 270

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: