ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
arash52
(قال بابا اتی)
نخبه
شما مردیت رو به زنت ثابت کن ببین چه بلایی به سرت میاره .. بعد تو کل فامیل و دوست و اشنا هم بگو چقدر مردیو چیکارا بلدی
maryamlondon1
وای دلم از دست تو شیرین
aliiiiiii
ماهی
خوبه شهامت اعتراف دارید شما .بقیه که بد جوری سکوت کردند
می خوام یه داستان براتون بگم.این خانومو خودم می شناسم و خبر کاملا درسته
خانومی بود که با شوهرش زندگی خیلی خوبی داشتند.همه چیز اوکی بود.تنها یه مشکل وجود داشت اونم پیدا کردن مو در رنگها و جنسهای مختلف روی لباس مرد توسط خانوم و بوووووووووووووقِ استفاده شده توی داشبورد ماشین
خلاصه تصمیم گرفتند برن پیش روانکاو بلکه این مشکل حل شه.بعد از کلی وقت گذاشتن مرد به ابن نتیجه رسید که نمی تونه قول بی خودی بده و باز هم به ناتوان بودن خودش توی کنترل امور اینچنینی اعتراف کرد.زن هم که خیلی با خودش کلنجار رفته بود و دلش نمی خواست زندگیش از هم بپاشه آخرین حرفی که زد این بود
چیکار کنم دیگه.اصلا ولش کن .با یه سوزن در هزار تا گونی رو میشه دوخت
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→