صفحه شخصی nini_587 ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ kamal313, دلشاد, مرسی دوستای عزیزم |
ღ☆ღاگه گفتین نه ماه و نه روز و نه ساعت دیگه چه خبره؟ღ☆ღ ۲۱ آذر ۱۳۹۰ شيرين جوووووووونم خيلي تبريك ميگم ببخشيد دير تبريك گفتم عزيزم به نت دسترسي نداشتم |
صفحه شخصی mishaka ۱۳ آذر ۱۳۹۰ چى ميبينم؟!؟! باورم نميشه مبارك باشه شبنم جوووووووووونم |
صفحه شخصی nini_587 ۲۳ آبان ۱۳۹۰ نقل قول: arash52 چطوری همسایه ؟ اومدم خداحافظی داریم میریم کربلا خوبی بدی دیدی حلال کن ببخشید من الان پیامتونو دیدم که دیگه فکر کنم برگشتید |
صفحه شخصی nini_587 ۲۳ آبان ۱۳۹۰ mishaka, من چی دارم میبینم اره شبی تو چی میگی اینجا؟؟؟؟ فدات شم من دلم واست تنگیده |
به یاد برادرم اشکان ۷ مهر ۱۳۹۰ تسليت ميگم دوست عزيزم ايشالا غم آخرتون باشه |
صفحه شخصی هاچو هاچو ۲۷ شهریور ۱۳۹۰ خونه نو مبارك ايشالا هميشه در همه مراحل زندگيت موفق باشي نقل قول: هاچو هاچو کار بعدی هم انشاالله تو محرم که واسه همشهریام بلیتاشو میفرستم واسه منم بفرستيا |
/*/ سورپرایز مشهد.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در مشهد ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ نقل قول: نخبه ااااااا پس شما هم زنگ زدین افرین عمو خودشون لطف كردنو شماره منو از كسري گرفتن و با من تماس گرفتن آخه من خيلي خجالتيم واقعا خوشحال شدم نقل قول: نخبه پس چرا به ما زنگ نزدین من كه… |
/*/ سورپرایز مشهد.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در مشهد ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ اگه قرار بذاريد بياين مشهد خيلي خووووووب ميشه همه خانوما تشريف بياريد خونه ما واقعا خوشحال ميشم |
/*/ سورپرایز مشهد.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در مشهد ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ mz56mz, خيلي ناراحتم كه نتونستم بيام ببينمتون ايشالا دفعه بعد بتونم جبران كنم ولي همين كه صداتونو شنيدم و باهاتون صحبت كردم خيلي خوشحالم |
صفحه شخصی nini_587 ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ نقل قول: میرزا چه رشته ای و در کدوم دانشگاه قبول شدی؟ فعلا جواباي آزاد اومده مهندسي IT مشهد قبول شدم... ولي جواباي سراسري 20 شهريور مياد... |
صفحه شخصی nini_587 ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ بهونه, مرسي دوست عزيزمهمين كه به صفحه شخصيم سر زدي خيلي خوشحال شدم Life Dream, نميدونم به خدااااااااااا اصلا يادم نمياد مرسياگه قبول بشم كه خيلي خوب ميشه |
صفحه شخصی nini_587 ۲ شهریور ۱۳۹۰ malakeh, مرسی دوست عزیزم |
نحوه خر شدن ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ مرسی پرستو جووووون |
صفحه شخصی nini_587 ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ نقل قول: SaMaN TaJ همیشه به موقع میومدی........ آره همیشه واسه تولد بچه ها سعی میکردم هرجور شده بیام سایت نقل قول: SaMaN TaJ راستی از کدوم بانک وام گرفتی واسه خونت؟ من خودم پولدارم وام میخوا… |
صفحه شخصی nini_587 ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ بچه مثبت, هاچو هاچو, مرسی دوستای عزیزم |
صفحه شخصی nini_587 ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ ماهی, مرسی دوست عزیزم gilas, مرسی گیلاسی منم همینطور |
صفحه شخصی nini_587 ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ arash52, مرسی ایشالا که قبول مرم نقل قول: arash52 راستی معنی اسمت رو هم بنویس نمایش یا پنهان متن هانئ یعنی خدمتکار هانئة یا هانیه مؤنث آن است. حانیه زنی است که پس از مرگ شوهرش ازدواج نکند و … |
صفحه شخصی nini_587 ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ EVANESCENCE, مرسی پرستو جوووووووووووووووووووووووونم ایشالا |
صفحه شخصی nini_587 ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ دلشاد, میرزا, مرسی نقل قول: میرزا مبارکه حانیه / هانیه (؟) حانیه هستم معنی های این ۲ تا اسم با هم فرق میکنه |
|