سلام به صفحه شخصی من خوش آمدید همینطور که این آبمیوه بدون الکل و این کیک رو میخورید و به این آهنگ زیبای Enrique گوش میدین صفحه شخصی منم بخونین البته یکم حجم تاپیک زیاد شد شاید یه دو روزی معطل بشین لطفا شکیبا باشید آخه خیلی زحمت کشیدم
راستش به عقیده من صفحه شخصی همونطور که از اسمش پیداست یه جورابایی باید معرف شخصیت آدم باشه واسه همین تو این صفحه یکم خودشناسی کردم که همانا خودشناسی نتیجه اش جز خداشناسی نیست ((جناب هاچو هاچو بزرگ )) حالا معرفی : به نام خدا هستم آقا مهدی 23 سالمه ( جهت اطلاع به اونایی که میخوان کا 2 بخرن تولدم آخرین روز ساله که همه به افتخارش جشن میگیرن و دولت هم این روز رو عید اعلام کرد ) دانشجوی سال چهارم شیمی کاربردی از دانشگاه PNUM برای روز مبادا یک زاپاس از خودم دارم،داداش دوقلوم محمد رو میگم به جز رشته تحصیلمون (محمد مدیریت صنعتی میخونه ) همه چیمون شبیه همدیگست ،مخصوصا تفکراتمون شاید باور نکنین ولی در روز خیلی اتفاق می افته که من به یه چیزی فکر کنم اون چند دقیقه قبل یا بعدش به هون موضوع فکر نکنه واسه همین بعضی اوقات دیگه بدون اینکه با هم صحبت کنیم منظورمون رو به هم میفهمونیم .در طی روز هم انقدر با هم مسخره بازی در میاریم و میخندیم که نگو ،البته بعضی اوقات مشکلاتی هم هست که نمیذاره آدم بخنده ولی من از زندگیم راضیم و به خاطرش شاکر خدا .به جز محمد یه برادر دارم که 2 سال از خودم بزرگتره و داره داماد میشه و دوتا خواهر بزگتر که یکیشون 8 و اون یکی 7 سال از من بزرگترن . خیلی دوست دارم تو زندگیم فعال باشم واسه همین موسیقی ورزش و به طور جدیتر تئاتر رو انتخاب کردم. ورزش که ازینا میزنم که مدتیه تمرین نمیکنم موسیقی رو هم به صورت خدادادی در نواختن سازهای کو به ای تبهر دارم که اونم مدتیه دیگه نمینوازم فعلا بیشتر تئاتر رو دنبال میکنم،خیلی بازیگر حرفه ای نیستم ولی تو گروهمون بازیگرای واقعا حرفه ای بازی میکنند . بیشتر کارهای مذهبی انجام میدیم ( ای تف تو ریا ) اولین کارم هم نیمه شعبان دو سال پیش بود با کاری به اسم ((طالب)) که با این حال که فکر نمیکردم بتونم اصلا تئاتر بازی کنم ولی با لطف صاحب کار به خوبی از پسش بر اومدیم . اینم چند تا عکس از اون تئاتر :
دومین کارم کار عابرو (تنها آبرویی که با عین نوشته میشود) بود که به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) اجرا شد که خیلی ازش استقبال شد (حدود 7500) نفر،البته تو این کار منو محمد نقش مکمل داشتیم. کار فراموش نشدنی بود نمیدونین چه حسی داره وقتی اشک این همه آدمو در میارین و بعدش اونا دعا تون میکنن (این دیگه واقعا تف داشت ) . اینم چندتا عکس ازین کار :
با این مشعل ها محمد ساعدش سوخت ،نمیدونین چه اوضاعی بود صحنه داشت شروع میشد مسئول مشعل ها هول هولکی الکل ریخت رو مشعل نگو یکم هم ریخته بود رو دست محمد هم کبریت زد من از دور دیدم بوی محمد سوخته میاد وای یادم نیارین
آخرین کارم هم که بخاطرش یه مدت سایت نمیومدم سینمایش (تلفیقی از سینما و نمایش) ((راز بقا)) بود که تو نیمه شعبان اجرا شد،ژانرش هم طنز-اجتماعی-مذهبی بود که طی 10 روز حدود 9000 نفر تماشاگر اون بودن . تعریف نباشه گروه واقعا حرفه ای هستش ولی خب تو این کار بعضی اوقات سوتی هم میدادیم خب ، مثلا یه شب بین صحنه ها وقتی صفحه نمایش (نه پرده نمایش چون روش مثل سینما فیلم پخش میشد بین صحنه ها ) کنار رفت و نور اومد 4 تا از عوامل پشت صحنه که صحنه رو عوض میکردن هنوز تو صحنه بودن وای ما چقدر پشت صحنه میخندیدم البته مردم هم جلوی صحنه .من نقش یک سرباز رو ایفا میکردم اینم چندتا عکس ازین سینمایش :
وای چقدر ضِر زدم . در آخر 3 تا نصیحت دارم واستون 1. بازی آنلاین بیلیارد به این آدرس که میتونیم دو نفره با هم بیل بزنیم نحوه عضویت و بازی هم خیلی سادست . 2. سریال دیدنی Heroes که دیشب تمومش کردم و پیشنهاد میکنم حتما ببینین که خیلی باحاله اینم لینک دانلود مدیا فایر زیرنوسیم اگه خواستین براتون میذارم 3. یک مثبت ناز به بنده که اگر ندین یک ضرب المثل هست که میگه : ((مفاکات خونه همین دنیاست )) یعنی از مثبت من هم خبری نیست . حالا جدا از شوخی بابت مثبت ها یه عذر خواهی به همتون بدهکارم چون تازه از قسمت مثبت ها و پیغام هایی که داخل اون واسم گذاشتین مطلع شدم ،شرمنده اگر جواب مثبت هاتون رو ندادم و همچنین به صفحه شخصی خیلی هاتون سر نزدم . در آخر یه در خواست دارم لطفا به جای تبریک خونه نو واسم تو پستتون دعا کنین،حتی نخواستین پست هم نذارین ولی دعا رو بکنین . خیلی ممنون به خاطر این که حوصله کردین و به حریم خصوصی من متجاوز شدین .از صمیم قبل همتون رو دوست دارم و آرزوی دیدارتون رو دارم . راستی اگه بشه که اون لیوان های شربت هم دو در نکنین بذارین سر جاش بعد تشریف ببرین بیرون ممنون میشم .
وای چه خونه ای مبارکا باشه. ایشالله توش زن بگیری و یه عالمه دوقلو توش بدنیا بیاد دارم تا دانلود شدن کامل عکسا شکیبایی می کنم نمایش یا پنهان متنآفرین داداش هنرمند و پر انرژی.همینطوری ادامه بده
میگم این داداشت خیلی شبیه خودته ها نکنه دوقلو هستین اما یه تفاوت دارین شما لطف کردی حق داداشتو خوردی ماشالا حجمت بیشتر از قلوته
خوب میبینم که به جزء جنگولک بازی رو صحنه هم میری ببینم چقدر خاک صحنه خوردی راستی اون تاکسی رو آخر چند باهاش حساب کردی این طوری دارین چونه میزنین اون یکی هم دبا شده منم بیام دبا
اون باغا کجاست چه خوشمل شتوفه داره دیگه همین دیگه فعلا تا دوباره بیام
راستی عکس کوشمولویشو ای جانم گوشاشو نگاه
همین دیگه بسه
بزار برات دعا هم بکنم و برم
پیر بشی مااادر خیر از جوونیت ببینی
نمایش یا پنهان متنایشالا همیشه موفق باشی و آرزوهای خوبت برسی
باور کن حجمشونو نصف کردم همشون حدود 500 کیلو بایته زیاده ؟
ماماااااااااااااااااان نه پسرم حالا سایت اجازه میده تا 500 کیلو بایت رو آپلود کنی اما تو نباید دقیق همین حجم و بزاری من عکسا مو با اون سایز کیفیت همرو زیر 300تا میارم برو حجماشو بیار زیر 300تا تا کمتر به روحت گوجه پرت کنن
نقل قول: هاچو هاچو
شرمنده به خاطر کمبود وقت از دستکاری شکلکها معذورم
همه همینو میگن در حال حاضر 5.5 کیلو بیشترم
مظلوم گیر آوردی زود میری این 5.5 رو هم باهاش تقسیم میکنی که مساوی بشین دِهَ حجم بالای حق داداش دوقلو خور
ما بهش میگیم فاک صحنه
نوش جان
1000 تمون بعدش دعوا شد اتفاقا
فکر نمیکنی یه کم گرون باهات حساب کرده
روستای کاهو
حالا خوبه کلم نیست
ممنون که حوصله کردی و عکسارو دیدی ،تو هم به آرزوهات برسی
خواهش دارم
اینطور که معلومه به جز گیلی کسی عکسارو ندیده
منم صبح باز کردن ظهر اومدم دیدم
نه من عکسارو جدا جدا تو صفحه دیگه باز کردم که زودتر لود بشه برا همین تونستم همورو ببینم کلک زدم بهشون
هاچو هاچو
راستش به عقیده من صفحه شخصی همونطور که از اسمش پیداست یه جورابایی باید معرف شخصیت آدم باشه واسه همین تو این صفحه یکم خودشناسی کردم که همانا خودشناسی نتیجه اش جز خداشناسی نیست ((جناب هاچو هاچو بزرگ
حالا معرفی : به نام خدا هستم
ورزش که ازینا میزنم
اینم یک عکس پانوراما از سالن نمایش :
دومین کارم کار عابرو (تنها آبرویی که با عین نوشته میشود) بود که به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) اجرا شد که خیلی ازش استقبال شد (حدود 7500) نفر،البته تو این کار منو محمد نقش مکمل داشتیم. کار فراموش نشدنی بود نمیدونین چه حسی داره وقتی اشک این همه آدمو در میارین
با این مشعل ها محمد ساعدش سوخت
آخرین کارم هم که بخاطرش یه مدت سایت نمیومدم
محمد
این عکس انصافا دیگه با تف حل نمیشه باید .....
کار بعدی هم انشاالله تو محرم که واسه همشهریام بلیتاشو میفرستم
اینم چند تا عکس دیگه از خودم و محمد و غیره
محمد
اینم جایی که شب های جمعه میرم (بی معنی
این هم یک عکس پانوراما از حسینیمون
وای اینم عکس کوچیکی هامون الهی قربون خودمون برم
اینم خنگهای خواهرزادم که تقریبا هر روز با اینا باهاش بازی میکنیم و کلی میخندیم با هم
عکس آخر هم برای قدر دانی از سیستمی که حدود 6 ساعت تحمل کرد تا من این تاپیک رو بسازم میذارم
وای چقدر ضِر زدم
در آخر 3 تا نصیحت دارم واستون
1. بازی آنلاین بیلیارد به این آدرس که میتونیم دو نفره با هم بیل بزنیم
2. سریال دیدنی Heroes که دیشب تمومش کردم و پیشنهاد میکنم حتما ببینین که خیلی باحاله
3. یک مثبت ناز به بنده
خیلی ممنون به خاطر این که حوصله کردین و به حریم خصوصی من متجاوز شدین
چکاوک
کلبۀ مهدی آقا مبارک باشه تازه اولین نفرم بودم که امدم خونت راستی چه عکسای قشنگی گذاشتی
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
کلبۀ مهدی آقا مبارک باشه تازه اولین نفرم بودم که امدم خونت راستی چه عکسای قشنگی گذاشتی
ممنونم ترگل خانوم
ماهی
مبارکا باشه.
ایشالله توش زن بگیری و یه عالمه دوقلو توش بدنیا بیاد
دارم تا دانلود شدن کامل عکسا شکیبایی می کنم
نمایش یا پنهان متن
آفرین داداش هنرمند و پر انرژی.همینطوری ادامه بدهgilas
بی انصاف یه ذره حجم عکساتو میاوردی پایین به کیفیت خودتو کپی برابر اصلت لطمه نمی خورد به خدا
ژنرال
راست میگه دیگه
باریکلا هاچو جان یه پا هنرمندی ها
ورزشی که انجام میدی عالیه ادامش بده
ایشالا روز به روز بیشتر پیشرفت کنی و موفقیتهای بیشتری کسب کنی
همینارو عیناً واسه داداش دوقلوت کپی کن!
gilas
میگم این داداشت خیلی شبیه خودته ها نکنه دوقلو هستین
شما لطف کردی حق داداشتو خوردی
خوب میبینم که به جزء جنگولک بازی رو صحنه هم میری
راستی اون تاکسی رو آخر چند باهاش حساب کردی این طوری دارین چونه میزنین
اون یکی هم دبا شده منم بیام دبا
اون باغا کجاست چه خوشمل شتوفه داره
دیگه همین دیگه فعلا تا دوباره بیام
راستی عکس کوشمولویشو
همین دیگه بسه
بزار برات دعا هم بکنم و برم
پیر بشی مااادر خیر از جوونیت ببینی
نمایش یا پنهان متن
ایشالا همیشه موفق باشی و آرزوهای خوبت برسیدلشاد
راستی به داداش دوقلوت سلام برسون
هاچو هاچو
مرسی گلی خانوم
نه اعتقاد ندارم
باور کن حجمشونو نصف کردم همشون حدود 500 کیلو بایته زیاده ؟
باریکلا هاچو جان یه پا هنرمندی ها
ورزشی که انجام میدی عالیه ادامش بده
ایشالا روز به روز بیشتر پیشرفت کنی و موفقیتهای بیشتری کسب کنی
مرسی محسن جان
احتمال داره
شرمنده به خاطر کمبود وقت از دستکاری شکلکها معذورم
همه همینو میگن
ما بهش میگیم فاک صحنه
1000 تمون بعدش دعوا شد اتفاقا
روستای کاهو
ممنون که حوصله کردی و عکسارو دیدی
هاچو هاچو
راستی به داداش دوقلوت سلام برسون
قربونت بهروز جان
اینطور که معلومه به جز گیلی کسی عکسارو ندیده
nini_587
ايشالا هميشه در همه مراحل زندگيت موفق باشي
واسه منم بفرستيا
gilas
ایشالا که به زودی اعتقاد پیدا کنی
ماماااااااااااااااااان
نه پسرم حالا سایت اجازه میده تا 500 کیلو بایت رو آپلود کنی اما تو نباید دقیق همین حجم و بزاری
من عکسا مو با اون سایز کیفیت همرو زیر 300تا میارم
برو حجماشو بیار زیر 300تا تا کمتر به روحت گوجه پرت کنن
مظلوم گیر آوردی
دِهَ حجم بالای حق داداش دوقلو خور
نوش جان
فکر نمیکنی یه کم گرون باهات حساب کرده
حالا خوبه کلم نیست
خواهش دارم
منم صبح باز کردن ظهر اومدم دیدم
نه من عکسارو جدا جدا تو صفحه دیگه باز کردم که زودتر لود بشه برا همین تونستم همورو ببینم
کلک زدم بهشون
baron jon
منم عكسا روخيلي سخت باز كردم
خونه قشنگيه زحمت كشيدين
ايشالا همشه توش شادي باشه
موفق باشيد
چه دعایی کنمت بهتر از این که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...
هاچو هاچو
baron jon,
مرسی بارون خانوم
gilas
الهی
هاچو هاچو
چشم همشهری
هاچو هاچو
یعنی راستش کم نیاوردم ولی چون عسکامو باز نکرد حالم گرفته شد
وگرنه من هیچ وقت تو جواب کم نمیارم
gilas
درست شد حالا بفرمایید ببینم کم آوردی یا نه
mati
نخبه
راستی گیلاسی راست میگه چرا حق داداشت رو خوردی؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→