به یاد داداشم اشکان که به تازگی تصادف کرد و توو ۲١ سالگی تن به خاک سپرد ...
▧ تصویر در دسترس نیست
باهم نفس کشیدیم... باهم بازی کردیم... با هم قد کشیدیم...باهم و نیمه ی هم بودیم همه جا سایه به سایه ی خاطرات قشنگ کودکی همه جا با من بوده و هست...
به یاد اون امروز می نویسم که دیگه کنارم نیست... نیست و دیگه نفس نمیکشه... رفت و گرمای تنشو به سرمای خاک بخشید... رفت و نیمی از وجود منو با خودش برد زیر خاک... برای همیشه رفت... و صورت آروم و مهربونشو توو خاک پنهان کرد...
من دیگه نشونیشو ندارم ...من دیگه هیچ وقت اونو نمی بینم...هیچ وقت صداشو نمی شنوم وقتی رسیدم همه بیمارستان بوی اشکانمو میداد ولی اشکانم نبود.. خداحافظی نکرد و رفت.. چطوری من با خاطره هات نفس بکشم ..
▧ تصویر در دسترس نیست
برای همیشه .. چطوری میتونم مثل قبل زندگی کنم..
چطوری.. چطوری شبها من به خواب ناز برم وقتی تن تو خاک سرد توو آغوش کشیده . به خدا میگم... و برات پیغام میگزارم چون فقط خدا نشونیتو داره.. به امید دیدار اشکان من...
ممنونم از همدردی صمیمانتون... تنها چیزی که میتونم از اعماق قلبم بگم اینه که الهی داغ عزیزانتونو هیـــــچ وقـت نبینید.. همیشه آرزوم و خواسته ام از خدا این بود که اولین کسی باشم که زودتر از عزیزانم بمیرم و مرگشونو نبینم... دلم...
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
خیلی متاسفم آرامش جان خدا انشالله رحمتشون کنه و به شما هم صبر بده ببخشید میدونم با این چند جمله به هیچ وجه نمیشه شما رو درک کرد ولی ما رو هم در غمتون شریک بدونین نمایش یا پنهان متنبعد نماز هام برای شادی روح برادرتون دعا میکنم این تنها کاری که از دستم بر میاد
سلام آبجی آرامش الان بهم بهونه خبر داد که برادر عزیزتون فوت کردن و من هم وظیفه خودم دیدم که بیام و ابراز همدردی کنم آبجی جان من رو هم در غم خودتون شریک بدانید خیلی متاسف هستم آبجی آرامش غم آخرتون باشه روحش برادر گرامیتان شاد ویادش گرامی باد این تنها کاری هست که از دست کوچک من بر میاد که برای برادرتون دعا کنم
خیلی سخته ادم غم عزیزشو ببینه نمی خوام بگم درکت میکنم ولی از صمیم قلب باهات همدردی میکنم و از خدای بزرگ طلب صبر برات دارم.
برادر جان نمیدونی چه دلتنگم.. برادر جان نمیدونی چه غمگینم.. نمیدونی نمیدونی...بردر جان گرفتار کدوم طلسمو نفرینم نمیدونی چه سخته در به در بودن مثه طوفان همیشه در سفر بودن برادر جان.. برادر جان نمیدونی چه تلخه وارث درد پدر بودن دلم تنگه....برادر جان.....برادر جان دلم تنگه... نمایش یا پنهان متن
Aramesh
به یاد داداشم اشکان که به تازگی تصادف کرد و توو ۲١ سالگی تن به خاک سپرد ...
باهم نفس کشیدیم... باهم بازی کردیم... با هم قد کشیدیم...باهم و نیمه ی هم بودیم همه جا سایه به سایه ی خاطرات قشنگ کودکی همه جا با من بوده و هست...
به یاد اون امروز می نویسم که دیگه کنارم نیست... نیست و دیگه نفس نمیکشه...
رفت و گرمای تنشو به سرمای خاک بخشید...
رفت و نیمی از وجود منو با خودش برد زیر خاک...
برای همیشه رفت... و صورت آروم و مهربونشو توو خاک پنهان کرد...
من دیگه نشونیشو ندارم ...من دیگه هیچ وقت اونو نمی بینم...هیچ وقت صداشو نمی شنوم
وقتی رسیدم همه بیمارستان بوی اشکانمو میداد ولی اشکانم نبود..
خداحافظی نکرد و رفت..
چطوری من با خاطره هات نفس بکشم ..
برای همیشه ..
چطوری میتونم مثل قبل زندگی کنم..
چطوری..
چطوری شبها من به خواب ناز برم وقتی تن تو خاک سرد توو آغوش کشیده .
به خدا میگم... و برات پیغام میگزارم چون فقط خدا نشونیتو داره..
به امید دیدار اشکان من...
نخبه
وای خدای من
تسلیت میگم
The one
gilas
واقعا متاسف شدم
Kishe Mehr
mz56mz
تسليت
Aramesh
تنها چیزی که میتونم از اعماق قلبم بگم اینه که الهی داغ عزیزانتونو هیـــــچ وقـت نبینید..
همیشه آرزوم و خواسته ام از خدا این بود که اولین کسی باشم که زودتر از عزیزانم بمیرم و مرگشونو نبینم...
دلم...
ماهی
از خدا برات یه دنیا صبر می خوام که بهت عطا کنه.منو در غم خودت شریک بدون عزیزم
بهونه
واقعا متاسف شدم آرامش جان دیدم چند وقت بود پیدا نبودی
بهت تسلیت میگم ایشالله بقای عمر شما بشه و روحش شاد
arash52
خداوند به شما صبر بدهد و روح آن عزیز سفر کرده را نیز قرین رحمت خود گرداند
بچه مثبت
روحش شاد و یادش گرامی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
بعد نماز هام برای شادی روح برادرتون دعا میکنمNIMO
hosseinhn82
روحش شاد
براى شما خواهر گرامی و خانواده محترمتان ارزوى صبر ميكنم
KuRoSh
الان بهم بهونه خبر داد که برادر عزیزتون فوت کردن و من هم وظیفه خودم دیدم که بیام و ابراز همدردی کنم آبجی جان من رو هم در غم خودتون شریک بدانید
خیلی متاسف هستم آبجی آرامش
قلندر
برادر جان نمیدونی چه دلتنگم..
برادر جان نمیدونی چه غمگینم..
نمیدونی نمیدونی...بردر جان گرفتار کدوم طلسمو نفرینم
نمیدونی چه سخته در به در بودن مثه طوفان همیشه در سفر بودن
برادر جان.. برادر جان نمیدونی چه تلخه وارث درد پدر بودن
دلم تنگه....برادر جان.....برادر جان دلم تنگه...
نمایش یا پنهان متن
حورا
منو تو غمتون شریک بدونین
Aramesh
فقط میتونم بگم ممنونم از همدردی پاک و صمیمانتون
الهی خدا اون روزو برای هیچکس نیاره..هیچکس..
nini_587
ايشالا غم آخرتون باشه
پری سا
روحش شاد و یادش گرامی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→