سلام دوستان خوبم به استحضارتون می رسونم طی هفته های گذشته طبق شواهد و مدارک موجود که به پیوست ارائه می گردد تغییرات خاصی در عمو محمود سایت بوجود آمده است.برای روشن شدن مطلب به نمونه های زیر مراجعه کرده و پستهای عمو رو مطالعه و مشاهده بفرمایید خانومهای جذاب وخوشگلی که تبدیل به خون آشام نمایش یا پنهان متنممنون ابجى سهيلا بله ابجى به اصل خودشون رسيدن تازه اونهايى هم كه خشگل نيستند هم باز خون آشامند ده برتری جالب زنان بر مردان- تقديم به خانوماي گل سايت و موارد مشابه دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
با توجه به محبوبیت زیاد عمو محمود پیش همه ، و الگو پذیری ایشون پیش آقایون ، فکر می کنم باید هر چه سریعتر این مسئله ریشه یابی شده و دنبال راهکار بگردیم. یه روش دیگه هم اینه که قضیه ریشه یابی نشه و حکم انقلابی و سریع الاثر اجرا بشه... لطفا نظر بدید تاببینیم چطور می تونیم عمو محمودمونو به راه راست هدایت کنیم؟ من به نوبه ی خودم از عمو محمود می خوام تا در جایگاه متهم به جرم پستگذاری خشن علیه جامعه ی بانوان و زخمی کردن دل نازک خانومهای نازنین و افزایش خاصیت خود بزرگ بینی و توهم گرایی آقایون سایت قرار گرفته و با سوالات زیر پاسخ دهند: 1- هر چه سریعتر آقایونی رو که باهاشون توی این مدت معاشرت کردید خصوصا بعد از سفر ایرانتون ، معرفی کنید.قطعا اونها در گمراهی شما نقش عمده ای داشتند 2- خودتون چه روش مجازاتی رو انتخاب می کنید؟ الف ) 200 ضربه شلاق نه از نوع معمولی که از نوع شاپرکی ب) زندان و حبس ابد طوریکه روزی هزار بار آرزو کنید کاش عمه زری رو برای یه لحظه ی دیگه می تونستید ببینید نمایش یا پنهان متنوای طاقت ندارم عمو ج) زبونم لال روش زنده به گوری؟ د)تیرباران با این اسلحه گنده ها ه) راه دیگه اینه که شخص یا اشخاصی رو که اغفالتون کرده رو معرفی کنید تا اونها به جای شما مجازات شن. 3- سوال دیگه ای ندارم خانومهای سایت می توانید در جایگاه خواهان قرار گرفته و سوال و جواب کنید عمو رووووووووو در ضمن یک نفر از بوف بوفیان غیور خودشو به عنوان جلاد جهت اجرای حکم الهی و نزدیک شدن به دروازه های بهشت معرفی کند نمایش یا پنهان متنبنده توانش رو ندارم
در دادگاه خانوما شما فرصت دفاع از خودتونو ندارید حکم شما صادر شده .طناب به گردن شما انداخته شده.به محض اینکه جلاد از راه برسه و شما انتخابتون رو بکنید حکم اجرا خواهد شد. فقط می تونید مقصرهای اصلی رو لو داده و از مهلکه جان سالم به در ببرید
من هم میخوام عمو جونم مجازات بشه آخه دل نازک گیلاسی منو هو شکونده میگه خانما زشت و خون آشام هستن آخه عمو جونم من گیلاسی به این خوشملی و نازی کجام زشت و خون آشامی هستش
اما این مجازاتا خیلی دردآوره عمو جونم گناهی هستش عمو بیا اغفال کننده هاتو معرفی کن بهتره معرفی نکنی میام همه شوتولاتات رو میگیرم خودم میخولم
با همه ی احترامی که برای شما قائلم دکتر جان ..ولی...برا جلوگیری از مدافعات کاذب یکطرفانه ی متعصبانه از پذیرش وکیل از جنس نرینه معذوریم شما می تونید در نقش جلاد ایفای نقش بفرمایید نمایش یا پنهان متن
نقل قول: gilas
خانم قاضی من به عنوان شاکی ایشون رو به عنوان وکیل متهم قبول ندارم
چي داري ميگي آبجي قرمزي، ببخشيد ماهي قرمزي عمو محمود تازه به راه راست هدايت شده، بعد از اين كه به ايران برگشت و ديد آقايون طفل معصوم از دست اين خانمهاي فمنيست چي دارن ميكشن، فهميد دنيا دست كيه، عمو محمود از هيچ چي نترس ما همه پشت سرت هستيم
متهم بعدی همین مازیار یوفی شناس میباشد من بشدت شکایت دارم ازش یکی از افرادی عمو جونم رو اغفال کرد همین یوفو شناسه تااااااااااااااااازه با بیگانگان هم در ارتباطه
محمود جان فکر کنم باید حکم ماهی خانم رو قبول کنی به این دلیل مومنی را ندا آمد آرزویی کن ؟گفت اقیانوس آرام را آسفالت میخواهم . ندا آمدسخت است آرزوی دیگر کن گفت. قدرتی میخواهم زنان را بشناسم ندا آمد اقیانوس آرام را دو باند میخواهی یا چهار بانده................؟ . خانمها حس ششم خیلی قوی دارند اونا پیچش مو رو میبینند خلاصه من اگه جای شما بودم بدون وکیل و دردسر حکم رو قبول میکردم
ماهی
به استحضارتون می رسونم طی هفته های گذشته طبق شواهد و مدارک موجود که به پیوست ارائه می گردد تغییرات خاصی در عمو محمود سایت بوجود آمده است.برای روشن شدن مطلب به نمونه های زیر مراجعه کرده و پستهای عمو رو مطالعه و مشاهده بفرمایید
خانومهای جذاب وخوشگلی که تبدیل به خون آشام
نمایش یا پنهان متن
ممنون ابجى سهيلابله ابجى به اصل خودشون رسيدن
ده برتری جالب زنان بر مردان- تقديم به خانوماي گل سايت
و موارد مشابه دیگه
با توجه به محبوبیت زیاد عمو محمود پیش همه ، و الگو پذیری ایشون پیش آقایون ، فکر می کنم باید هر چه سریعتر این مسئله ریشه یابی شده و دنبال راهکار بگردیم.
یه روش دیگه هم اینه که قضیه ریشه یابی نشه و حکم انقلابی و سریع الاثر اجرا بشه...
لطفا نظر بدید تاببینیم چطور می تونیم عمو محمودمونو به راه راست هدایت کنیم؟
من به نوبه ی خودم از عمو محمود می خوام تا در جایگاه متهم به جرم پستگذاری خشن علیه جامعه ی بانوان
قرار گرفته و با سوالات زیر پاسخ دهند:
1- هر چه سریعتر آقایونی رو که باهاشون توی این مدت معاشرت کردید خصوصا بعد از سفر ایرانتون ، معرفی کنید.قطعا اونها در گمراهی شما نقش عمده ای داشتند
2- خودتون چه روش مجازاتی رو انتخاب می کنید؟
الف ) 200 ضربه شلاق نه از نوع معمولی که از نوع شاپرکی
ب) زندان و حبس ابد
نمایش یا پنهان متن
وای طاقت ندارم عموج) زبونم لال روش زنده به گوری؟
د)تیرباران با این اسلحه گنده ها
ه) راه دیگه اینه که شخص یا اشخاصی رو که اغفالتون کرده رو معرفی کنید تا اونها به جای شما مجازات شن.
3- سوال دیگه ای ندارم
خانومهای سایت می توانید در جایگاه خواهان قرار گرفته و سوال و جواب کنید عمو رووووووووو
در ضمن یک نفر از بوف بوفیان غیور خودشو به عنوان جلاد جهت اجرای حکم الهی و نزدیک شدن به دروازه های بهشت معرفی کند
نمایش یا پنهان متن
بنده توانش رو ندارمmz56mz
دلشاد
ماهی
در دادگاه خانوما شما فرصت دفاع از خودتونو ندارید
حکم شما صادر شده .طناب به گردن شما انداخته شده.به محض اینکه جلاد از راه برسه
فقط می تونید مقصرهای اصلی رو لو داده و از مهلکه جان سالم به در ببرید
نوبت گل چیندن شما هم میرسه بهروز خان
دلشاد
gilas
آخه دل نازک گیلاسی منو هو شکونده
آخه عمو جونم من گیلاسی
اما این مجازاتا خیلی دردآوره عمو جونم گناهی هستش
عمو بیا اغفال کننده هاتو معرفی کن بهتره
Holtek
عمو جان محمود ، آیا من وکیلم .........؟
نمایش یا پنهان متن
gilas
خانم قاضی من به عنوان شاکی ایشون رو به عنوان وکیل متهم قبول ندارم
نمایش یا پنهان متن
ماهی
با همه ی احترامی که برای شما قائلم دکتر جان ..ولی...برا جلوگیری از مدافعات کاذب یکطرفانه ی متعصبانه از پذیرش وکیل از جنس نرینه معذوریم
شما می تونید در نقش جلاد ایفای نقش بفرمایید
نمایش یا پنهان متن
اعتراض شما وارده گیل گیلی جونم
rose12
Holtek
شرمنده آبجی ، ما این کاره نیستیم
gilas
سپاسگذارم خانم قاضی
Life Dream
gilas
خانم قاضی خانم قاضی
متهم بعدی همین مازیار یوفی شناس میباشد من بشدت شکایت دارم ازش یکی از افرادی عمو جونم رو اغفال کرد همین یوفو شناسه
تااااااااااااااااازه با بیگانگان هم در ارتباطه
دلشاد
خدایا خدایا عمو مجمود را نگاه دار
محسن صائب
فکر کنم باید حکم ماهی خانم رو قبول کنی
به این دلیل
مومنی را ندا آمد آرزویی کن ؟گفت اقیانوس آرام را آسفالت میخواهم .
ندا آمدسخت است
آرزوی دیگر کن
گفت. قدرتی میخواهم زنان را بشناسم
ندا آمد اقیانوس آرام را دو باند میخواهی یا چهار بانده................؟
.
خانمها حس ششم خیلی قوی دارند اونا پیچش مو رو میبینند
خلاصه من اگه جای شما بودم بدون وکیل و دردسر حکم رو قبول میکردم
mz56mz
اگر به طناب دار , شكنجه , وغيره ......................متوسل بشيد هرگز نام همدستانم را نخواهم گفت
gilas
عمو جونم
ما خانما به این مهربونی و خانمی و گلی
ما از شما خواهش میکنیم
SaMaN TaJ
نمایش یا پنهان متن
دور از جونت عمونترسین نترسین....ما همه با هم هستیم
mz56mz
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→