اوا چه خبره اینجا ببخشید از صبح نبودم رفته بودم اقامون رو اغفال کنم جیبش رو یکم تمیز و مرتب کنم در این زمینه که ماهی جون فرمودن من همدستان عمو رو میشناسم بگم؟ بگم؟
عمو خودش بهم اس داد گفت شیرین تویو خدا لو ندی منو ،بعدا دو تا ایینه دیگه برات میخرم نیدونم چیکار کنم ؟بگمممممممم یا نگممممممممممممممم؟
من هم به انجمن حمابت از بانوان قریه بوفی لند پیوستم .اما دادش محمودم بیگناه اعلام میکنم من به نمایندگی بانوان قریه بوفی لند از دستگاه قضایی خواستارم موضوع را بررسی کنند و عاملین اغفال دادش محمود را به اشد مجازات برسانند بلخصوص اون که اسمشون ارزو و اذر خانم هستن ...
من شکنجه دوست ندارم حالا یه چیزی گفته خوب عمو دیگه
تا حالاش كه شكنجه اي ىر كار نبوده والله يه کاسه کشک و بادمجونم هزینه کردیم..حالا ببینیم چی میشه
نقل قول: نخبه
ببخشید از صبح نبودم رفته بودم اقامون رو اغفال کنم جیبش رو یکم تمیز و مرتب کنم
کجایی بابا شیرین.اون جیب مبارکو ولش کن.بیا شناسایی کن این گروه مفسد فی الارض رو
نقل قول: SaMaN TaJ
Vivva Amoo Mahmood
حالا که ماسک زدی مجبورم با یه روش دیگه وارد عمل بشم
نقل قول: maryamlondon1
من به نمایندگی بانوان قریه بوفی لند 679 از دستگاه قضایی خواستارم موضوع را بررسی کنند
درخواست شما مامی جونم سریع الاجرا است
نقل قول: maryamlondon1
بلخصوص اون که اسمشون ارزو و اذر خانم هستن ...
مازیار که نفر اول شناخته شد...امینم نفر دوم..من به این آرش خیلی بیشتر از همه مشکوکما سامان و بهروزو که دست و پاشونو بستیم چون نقش مشوق برای این تیم خطرناک داشتن.باید کنترل می شدن.
اصلا باید اعدامشون کنیم ..
آره ... آره.... اعدام خیلی خوبه یه نفر باید مسولیت تهیه بلیط رو برا تماشاچیای صحنه ی اعدام به عهده بگیره.آگهی بزنیم توی روزنامه برا قبول نمایندگی فروش بلیط و تنقلات
نقل قول: mz56mz
به سه هزار ميليارد تومن هم نميفروشم
فروختید .. فروختید... عمو جونی فروختید.. به آش کشک فروختید شیرین ! گیلاسی!.. بچه ها بیاید از روی لباسا شناسایی کنید
نقل قول: hosseinhn82
تیربار NEGEV
وای حسین آقا چه تفنگاییییی اینا خیلی خطرناکناگه همشونو ردیف کنیم چند ثانیه ای همشون ..... نه...
نقل قول: hosseinhn82
من این رو می پسندم
آخی..چه دادگاه عشقولانه ای دارم من ولی باید جدی بود احساسات نباید قاطی تصمیم گیری بشه بزارید کار شناسایی تموم شه تا بعدا یه فکری به حالشون بکنیم..شاید اگر مجرمین خوبی باشن و رسما عذرخواهی کنن بشه یه کارایی کرد ولی قول نمی دما.. .پر رو نشنا
ماهي جان همه اين اقايون مخصوصا يكي دو تاشون ويروس ضد خانوم حادي دارن كه در اولين برخورد به عمو منتقل شده و ديگه رهايي از اين ويروس و درمانش خيلي مشكله مگر با عمليات ويروس كشون كه مراحل و مراسم خاص خودش رو داره كه چون برخي عوامل ضعيفالقلب از اينجا رد ميشن اون مراسمو نام نميبرم خلاصه كه به نظر من تا اين بيماري تازست بايد ريشه ويروس رو خشكوند
خلاصه كه به نظر من تا اين بيماري تازست بايد ريشه ويروس رو خشكوند
خب باشه.فعلا قراره اون عوامل حامل ویروس شناسایی بشن.اونا دیگه آب از سرشون گذشته باید فرنطینه بشن تا تکلیف مجازاتشون مشخص شه. ولی عمو محمود تحویل شما عمو با آمپول مشکلی نداره. هر جور خودت صلاح می دونی ویروسو از تنش بیار بیرون در ضمن باهامون همکاری خوبی داشتن عمو..عکسای بی کله ی همدستا رو تحویل دادن قراره از روی لباسا و ابعادشون شناسایی بشن دادگاه طی مراسم ویژه ای از ایشون تجلیل خواهد کرد ویه کاسه کشک بادمجون هم به رسم یادبود از ما دریافت خواهند کرد
شیرین ! گیلاسی!.. بچه ها بیاید از روی لباسا شناسایی کنید
ههههههههههه بیا خودم شناسنامه همشونو برات آوردم
عکس دوم : نفر اول از سمت راست : علی معروف به علی کارلوس محل اختفا مشهد ( میتونید تو طلا فروشی پیداش کنید ) نفردوم از سمت راست : مهدی معروف به جوجو جنگولک محل اختفا مشهد ( میتونید تو تالار نمایش پیداش کنید ) نفر سوم از سمت راست : بهروز معروف به دکتر جکولم ( میدونم اغفالش کردن ) محل اختفا مشهد ( میتونید تو باشگاه بدنسازی پیداش کنید )
عکس اول رو هم میام لو میدم بزار یه چرخ تو انجمن بزنم ببینم کی چکار میکنه میام میگم
نفر اول از سمت راست : علی معروف به علی کارلوس محل اختفا مشهد
نقل قول: gilas
نفردوم از سمت راست : مهدی معروف به جوجو جنگولک محل اختفا مشهد
نفر سوم از سمت راست : بهروز معروف به دکتر جکولم
من طاقت صدور حکمو ندارم اگه قول بدن دست از شرارت بردارن ... ببخشیمشون
نقل قول: mz56mz
ایناهاش این علامت معذرت خواهیه عمو به جای اون افراد شرور متواری شده هم برامون گل آورده ولی عمو قبول نیست با شکلک و عکس و اینا... باید جمله بگید بگید که خانوما خون آشام نیستن گلن ماهن بعدشم برای منم از اون آینه خوشملا بفرستید نه اینکه فکر کنید دارم رشوه می گیرما برا اینکه احساساتم خشن نشه نرم سراغ اون تفنگای حسین آقا
نقل قول: نخبه این که عکس یه اقاهه هستش که بنا به دلایلی دامن پوشیده
راست میگه عمو ایشون یا از اون دلیلا دارن که دامن پوشیدن یا اسکتلندی هستن
راست میگه عمو ایشون یا از اون دلیلا دارن که دامن پوشیدن یا اسکتلندی هستن
اون دو تا پرو(امین و مازیار) جو گیر شدن از وقتی زن گرفتن .. اصلا باید اعدامشون کنیم .. میگم محل اعدام بوکان باشه این بار بریم مهمون خونه مازیار اینا
نقل قول: ماهی
نقل قول: ماهی
مازیار که نفر اول شناخته شد...امینم نفر دوم..من به این آرش خیلی بیشتر از همه مشکوکما سامان و بهروزو که دست و پاشونو بستیم چون نقش مشوق برای این تیم خطرناک داشتن.باید کنترل می شدن. نقل قول: نخبه
بچه هامیگم دادش محمود با تخفیف مجازات حکمش عذر خواهی از خانمهای موقر ویک ماه تحمل اعمال شاقه منرل .. اما مجرمان دیگه که صد البته همشون مجردن .به زندان ابد (یعنی زن گرفتن ) واعمال شاقه پدر شدن محکوم کنیم چطوره ؟؟؟؟؟؟ شير يه روز تصميم گرفت با دوست دخترش(ببخشيد نامزدش) ازدواج كنه در وسط جشن و در گردهمايي با شكوه شير ها به مناسبت اين واقعه مهم... موش كوچكي با احتياط زياد راهي براي خودش پيدا كرد و روبروي داماد وايساد و با صداي رسا و لرزان!! گفت " داداش عزيز ازدواج تو رو تبريك مي گم و براي داداش گنده اي مثل تو آرزوي خوشبختي دارم"..... يكي از شير هاي ميهمان غريد كه" موش فسقلي تو چطور به يه شير مي گي داداش؟موش با احتياط و به آرامي گفت " با اجازه تو داداش عزيز منم قبل از ازدواج شير بودم!!"
نتیجه اخلاقی بعد ازدواج بازوی اقایون میبینیم چطوری بادش خالی میشه
نخبه
در این زمینه که ماهی جون فرمودن من همدستان عمو رو میشناسم بگم؟ بگم؟
عمو خودش بهم اس داد گفت شیرین تویو خدا لو ندی منو ،بعدا دو تا ایینه دیگه برات میخرم
SaMaN TaJ
Vivva Amoo Mahmood
maryamlondon1
نخبه
اون دو تا پرو(امین و مازیار) جو گیر شدن از وقتی زن گرفتن .. اصلا باید اعدامشون کنیم .. میگم محل اعدام بوکان باشه این بار بریم مهمون خونه مازیار اینا
mz56mz
hosseinhn82
برم یه سر به انبار بزنم ببینم چیا جلو دست دارم
فعلا اینا رو ببین , اگه خوشت نیومد بازم هست
تیربار M 249 SAW
نمایش یا پنهان متن
تیربار MG 4
نمایش یا پنهان متن
تیربار NEGEV
نمایش یا پنهان متن
من این رو می پسندم
نمایش یا پنهان متن
بهونه
ماهی
سانازي مجبوريم براي بقاي نسل بانوان سايت مجبوريم
ما هم دنبال اغفالگران هستيم
تا حالاش كه شكنجه اي ىر كار نبوده والله يه کاسه کشک و بادمجونم هزینه کردیم..حالا ببینیم چی میشه
کجایی بابا شیرین.اون جیب مبارکو ولش کن.بیا شناسایی کن این گروه مفسد فی الارض رو
حالا که ماسک زدی مجبورم با یه روش دیگه وارد عمل بشم
مازیار که نفر اول شناخته شد...امینم نفر دوم..من به این آرش خیلی بیشتر از همه مشکوکما
سامان و بهروزو که دست و پاشونو بستیم چون نقش مشوق برای این تیم خطرناک داشتن.باید کنترل می شدن.
آره ...
یه نفر باید مسولیت تهیه بلیط رو برا تماشاچیای صحنه ی اعدام به عهده بگیره.آگهی بزنیم توی روزنامه برا قبول نمایندگی فروش بلیط و تنقلات
فروختید ..
شیرین !
وای حسین آقا چه تفنگاییییی
نه...
آخی..چه دادگاه عشقولانه ای دارم من
ولی باید جدی بود
بزارید کار شناسایی تموم شه تا بعدا یه فکری به حالشون بکنیم..شاید اگر مجرمین خوبی باشن و رسما عذرخواهی کنن بشه یه کارایی کرد
ولی قول نمی دما..
اعتراض شما بهونه جان وارد نیست
mojde
ماهی
خب باشه.فعلا قراره اون عوامل حامل ویروس شناسایی بشن.اونا دیگه آب از سرشون گذشته باید فرنطینه بشن تا تکلیف مجازاتشون مشخص شه.
ولی عمو محمود تحویل شما
عمو با آمپول مشکلی نداره.
هر جور خودت صلاح می دونی ویروسو از تنش بیار بیرون
در ضمن باهامون همکاری خوبی داشتن عمو..عکسای بی کله ی همدستا رو تحویل دادن
دادگاه طی مراسم ویژه ای از ایشون تجلیل خواهد کرد ویه کاسه کشک بادمجون هم به رسم یادبود از ما دریافت خواهند کرد
mojde
اون با من
gilas
ههههههههههه بیا خودم شناسنامه همشونو برات آوردم
عکس دوم :
نفر اول از سمت راست : علی معروف به علی کارلوس محل اختفا مشهد ( میتونید تو طلا فروشی پیداش کنید )
نفردوم از سمت راست : مهدی معروف به جوجو جنگولک محل اختفا مشهد ( میتونید تو تالار نمایش پیداش کنید )
نفر سوم از سمت راست : بهروز معروف به دکتر جکولم
عکس اول رو هم میام لو میدم
mz56mz
نخبه
carlos
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
راست میگه عمو
ایشون یا از اون دلیلا دارن که دامن پوشیدن
sib
ماهی
قربون دستت مژی جون
من طاقت صدور حکمو ندارم
اگه قول بدن دست از شرارت بردارن ...
ببخشیمشون
ایناهاش این علامت معذرت خواهیه
عمو به جای اون افراد شرور متواری شده هم برامون گل آورده
ولی عمو قبول نیست با شکلک و عکس و اینا...
باید جمله بگید
بگید که خانوما خون آشام نیستن
گلن
ماهن
بعدشم برای منم از اون آینه خوشملا بفرستید
نه اینکه فکر کنید دارم رشوه می گیرما
برا اینکه احساساتم خشن نشه نرم سراغ اون تفنگای حسین آقا
این که عکس یه اقاهه هستش که بنا به دلایلی دامن پوشیده
راست میگه عمو
راست میگه عمو
شما فعلا دستتو بده به من
maryamlondon1
سامان و بهروزو که دست و پاشونو بستیم چون نقش مشوق برای این تیم خطرناک داشتن.باید کنترل می شدن.
بچه هامیگم دادش محمود با تخفیف مجازات حکمش عذر خواهی از خانمهای موقر
شير يه روز تصميم گرفت با دوست دخترش(ببخشيد نامزدش) ازدواج كنه در وسط جشن و در گردهمايي با شكوه شير ها به مناسبت اين واقعه مهم...
موش كوچكي با احتياط زياد راهي براي خودش پيدا كرد و روبروي داماد وايساد و با صداي رسا و لرزان!! گفت " داداش عزيز ازدواج تو رو تبريك مي گم و براي داداش گنده اي مثل تو آرزوي خوشبختي دارم".....
يكي از شير هاي ميهمان غريد كه" موش فسقلي تو چطور به يه شير مي گي داداش؟موش با احتياط و به آرامي گفت " با اجازه تو داداش عزيز منم قبل از ازدواج شير بودم!!"
نتیجه اخلاقی
mz56mz
ابجى ,خودم دوباره بادشون ميكنم
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→