عموووووووووووووووووووو چه گلهای قشنگی رایحشو احساس می کنم عمو جونم می دونستم که خیلی مهربونید ... امیدوارم دوستان نابابتون از این حرکت قشنگ شما درس بگیرند.با اینکه اون سه تا جمله رو نگفتید ولی... ازتون ممنونیم و این گلا مبارک خانومای ناز بوف بوفی باشه به زودی مازیار و بهروز رو آزاد می کنیم
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ این حرفا چیه؟؟؟؟؟؟ کاکو محموددددددددد من پست اولمو بعد از خوندن صفحه ی اول گذاشتم
ای وای منننننننننننن
من بطور کلی از همین تریبون اعلام می کنم که با وجود مشغله ی بسیار زیادی که دارم یک ذره از مواضع و آرمان های ... کوتاه نمیام و من بیدی نیستم که با این وعده های سر خرمن کوتاه بیام
داداش مجی همه چی به خیر و خوشی تموم شد.دفعه ی بعدی ساعتتو کوک کن درضمن شانس آوردی دیر اومدی وگرنه با این پست :
نقل قول: Kishe Mehr
من بطور کلی از همین تریبون اعلام می کنم که با وجود مشغله ی بسیار زیادی که دارم یک ذره از مواضع و آرمان های ... کوتاه نمیام و من بیدی نیستم که با این وعده های سر خرمن کوتاه بیام 315
درود بر غیور مرد ایران کاکو محمود کاکو خیالت تخت و راحت باشه به کارت ادامه بده ما فدائیانت آماده جان نثار کردن هستیم و در مقابل این نسوان خواهیم ایستاد
mz56mz
نمایش یا پنهان متن
ماهی
چه گلهای قشنگی
رایحشو احساس می کنم
عمو جونم می دونستم که خیلی مهربونید ...
ولی...
ازتون ممنونیم و این گلا مبارک خانومای ناز بوف بوفی باشه
به زودی مازیار و بهروز رو آزاد می کنیم
Kishe Mehr
نخبه
بچه بیا برو پی بازیت همه چی تموم شد
gilas
ساعت خواب
Kishe Mehr
من پست اولمو بعد از خوندن صفحه ی اول گذاشتم
ای وای منننننننننننن
من بطور کلی از همین تریبون اعلام می کنم که با وجود مشغله ی بسیار زیادی که دارم یک ذره از مواضع و آرمان های ...
Kishe Mehr
ماهی
داداش مجی همه چی به خیر و خوشی تموم شد.دفعه ی بعدی ساعتتو کوک کن
درضمن شانس آوردی دیر اومدی وگرنه با این پست :
تو هم به بند کشیده میشدی
Kishe Mehr
ابجی ماهی گلو با همه اره با ما هم اره؟ نه اصلا اره؟
KuRoSh
کاکو خیالت تخت و راحت باشه به کارت ادامه بده
ما فدائیانت آماده جان نثار کردن هستیم و در مقابل این نسوان خواهیم ایستاد
mz56mz
ماهی
شرمنده کاکوی گولوم...!.مسئله ی بانوان و حقوق بشر و ایناس ..پارتی بازی بر نمی داره...
کورش!
عمو! اینا رفیقای نابابند....گولشونو نخورید....الان که پاکِ پاکید، حیف نیست بازم خونتونو آلوده کنید؟
KuRoSh
ماهی گلی پلاستیکی
اینا هم خانومای نابابند کاکو محمود
پ ن پ گول شما رو بخوره
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→