₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » اسم شوور یا زن نفر قبلیت چیه یا چی بهش میاد باشه!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » اسم شوور یا زن نفر قبلیت چیه یا چی بهش میاد باشه!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 ... 10 11

اسم شوور یا زن نفر قبلیت چیه یا چی بهش میاد باشه!!!

1718 بازدید، 215 پست، نویسنده: The one

• نخبه

نقل قول: The one
    از بچگی دوست داشتم شوهر خانوم هویشام رو ببینم ازش بپرسم چرا ولش کرده بود مخصوصا اینکه کیک عروسی رو چجوری دلش اومد نخوره

من فقط اسمش یادم مونده که اونم درست نمیدونم هویشانه یا هویشام :56: ارش میگه اسم فیلمش ارزوهای بزرگ بود ولی من فقط این اسم یادم مونده :4:

• قلندر

نقل قول: بچه مثبت
    نقل قول: نخبه
    خانوم هاویشان
    اسمش خیلی آشناست! :99:

اره داش اسم زن منه البته هویجیانه

• Kishe Mehr

اسم زن تو هم قز بسه :23:

247

اسامی دخترهای ترکها :
    فاطمه. حانیه. راضیه. مرضیه. قزبس. گل بس. خدا بس. تاری بس. آهای تاری بسسسسسسسسسس :23:

• The one

من فقط اسمش یادم مونده که اونم درست نمیدونم هویشانه یا هویشام ارش میگه اسم فیلمش ارزوهای بزرگ بود ولی من فقط این اسم یادم مونده

آره راست میگه همون ارزوهای بزرگ بود که اون پسر خوشگله توش قهرمان قصه بود اسم اون پیرزنه هم هویچم بود :23:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    قزبس. خدا بس. تاری بس. آهای تاری بسسسسسسسسسس

حالا این قز بس یعنی چی؟ شنگول اوغلی رو هم معنی کن برام اخه مادرشو که بخوری میشه پسر خوندت :23:

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    اسمش خیلی آشناست! :99:

خب زنته دیگه:23:

یه زن جدید برای بچه مثبت کشف کردم الان اومد تو سایت:23: msn bot خواهر گوگل بوت به خاطر امین هی میاد اینجا که عشقش رو ببینه:23:

• The one

نقل قول: قلندر

سلام قلندر جان خوش اومدید. :84: فقط عیال گرامی رو با فامیلی صدا می کنید؟ :4:

• The one

یه زن جدید برای بچه مثبت کشف کردم الان اومد تو سایت msn bot خواهر گوگل بوت به خاطر امین هی میاد اینجا که عشقش رو ببینه

:23: :23:

امین این فامیلاتون چرا اینقدر بتپرستن؟

• نخبه

نقل قول: قلندر

اسم زن تو بزار فکر کنمممممممم :99:

انشرلی با موهای هویجی :23:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    حالا این قز بس یعنی چی؟ شنگول اوغلی رو هم معنی کن برام اخه مادرشو که بخوری میشه پسر خوندت

ترکها چون خیلی ارزو :50: دارن (البته منظور این ارزو نیست بلکه اون ارزو هست :74: ) که دخترشون پسر بشه نه یعنی بچه شون پسر بشه و چون هی هویجوری که می زنن دختر از اب در میاد و بازم چون ماشالله دختر ارزشش خیلی بالاس :50: هی هویجوری میزنن تا پسر از اب در بیاد :4: بعد این اسمه هم یعنی دختر دیگه بسهههههههههه :23: اوغلی هم یه چیزی تو مایه های چیپسر خوف :4:

• نخبه

آره راست میگه همون ارزوهای بزرگ بود که اون پسر خوشگله توش قهرمان قصه بود اسم اون پیرزنه هم هویچم بود :23:

اره پسره میره شهر و اهنگر میشه :4:

• قلندر

نقل قول: The one
    سلام قلندر جان خوش اومدید. :84: فقط عیال گرامی رو با فامیلی صدا می کنید؟ :4:

سلام ممنون
    اره دیگه هویج هویجیانه

• هاچو هاچو

ای بابا تاپیک رو نبرین قهقرا :4: حالا نوبت منه :93:
    نخبه,
    نمایش یا پنهان متنخسرو خُل وضع :4:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    رکها چون خیلی ارزو دارن (البته منظور این ارزو نیست بلکه اون ارزو هست ) که دخترشون پسر بشه نه یعنی بچه شون پسر بشه و چون هی هویجوری که می زنن دختر از اب در میاد و بازم چون ماشالله دختر ارزشش خیلی بالاس هی هویجوری میزنن تا پسر از اب در بیاد بعد این اسمه هم یعنی دختر دیگه بسهههههههههه اوغلی هم یه چیزی تو مایه های چیپسر خوف

آهان مرسی شنگول دهخدا :4:
    فقط قز اونوقت یعنی چی؟
    بعد این چیپسر خوف اسم روسیه؟ مثل انتوان چخوف!! :23:

• نخبه

حالا این قز بس یعنی چی

ترکها عاشق پسرن و قدیما که خانومه هی دختر میزائیده و خبری از پسر نبوده اسم یکی از دخترا رو میزاره قز بس یعنی جون مادرت دیگه دختر بسه و کافیه خواهشا این یکی پسر باشه :4:

• قلندر

اسم زن تو بزار فکر کنمممممممم :99:

انشرلی با موهای هویجی :23:

اگه بدونی چه هویج پاره ای :83: یه

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    خسرو خُل وضع :4:

:23: ترکیدم از خنده

اسم زنه تو هم که هاچ زنبور عسل به دنبال شوهر این قسمتم فامیلی زنته:23:

• The one

اره پسره میره شهر و اهنگر میشه

:23:

• Kishe Mehr

بچه ها من اسم همسرمو بگم؟ :9:

نمایش یا پنهان متننه یعنی واقعا بگم؟ :4:

نمایش یا پنهان متنخیلی دوس دارین؟ :4:

نمایش یا پنهان متنحنا :8: دختری در مزرعه :11:

نمایش یا پنهان متنآه خدای من چه مدته از حنا عزیز دلم خبر ندارم :44:

• The one

اره پسره میره شهر و اهنگر میشه

:23:

ترکها عاشق پسرن و قدیما که خانومه هی دختر میزائیده و خبری از پسر نبوده اسم یکی از دخترا رو میزاره قز بس یعنی جون مادرت دیگه دختر بسه و کافیه خواهشا این یکی پسر باشه

:4: وای بیچاره مجی یعنی همجن.... :23: :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: