₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » اسم شوور یا زن نفر قبلیت چیه یا چی بهش میاد باشه!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » اسم شوور یا زن نفر قبلیت چیه یا چی بهش میاد باشه!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11

اسم شوور یا زن نفر قبلیت چیه یا چی بهش میاد باشه!!!

1718 بازدید، 215 پست، نویسنده: The one

• Kishe Mehr

[/b]
    نقل قول: هاچو هاچو
    :83: میگم اگر زنم زنبور باشه که نمیشه بوووووووووووووق کرد :50: آخه همش نیش میزنه به بووووووووووووق :4:

:23: یاد اون شبی افتادم که کنار خونه ی مرجان اینا بوق بوق عروسی بود و تو چت باکس داشت ماجراهای شب حجله رو مو به مو تعریف و تحریف میکرد :23:

• The one

بهمن بوزینه

:23:

به شوهر من میگی بوزینه ؟ اوکی زنتو هم شارلوت سه پست... سه بوققق چند اوققق :23:

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    بهمن بوزینه

حالا چرا بهمن بوزینه؟

• بچه مثبت

نقل قول: نخبه
    امین مگه تو کارتونش رو ندیدی؟بچه که بودیم نشون میداد
    یادم نیست. اصلاً من که کارتون نمیدیدم. من همش کار علمی انجام میدادم :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    وای داداششششششششششش بیا بغلممممممممممممم

گارداشی :6: ممنون بخاطر توضیحات مفصلت :10: ولی من همون هاچو هاچو هستم هیچ شعبه دیگری هم نداریم :4:
    بشه هاچ زنبور عسل که به هاچو هاچو هم بیاد.. اسم بچشونم بزارن هاچیپو

حالا کی خواست بچه دار بشه :9: باشه حالا که اصرار میکنی برم بوووووووووووق 351
    :23: یاد اون شبی افتادم که کنار خونه ی مرجان اینا بوق بوق عروسی بود و تو چت باکس داشت ماجراهای شب حجله رو مو به مو تعریف و تحریف میکرد

به منم بگو مجی جون بخندم :4:

• The one

نقل قول: بچه مثبت
    یادم نیست. اصلاً من که کارتون نمیدیدم. من همش کار علمی انجام میدادم

این فقط پروفسور بالتازارو میدید :23:

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    یادم نیست. اصلاً من که کارتون نمیدیدم. من همش کار علمی انجام نمیدادم

من حتی چهره خانوم هویشام هم تو ذهنمه :23:
    از همون بچگی از خانوم هویشام بدم می اومد

نقل قول: بچه مثبت
    من همش کار علمی انجام نمیدادم

حتما تو کوچه مشغول تیله بازی بودی:23:

• Kishe Mehr

The one,
    اسم شوور بیردانا رو می ذارم مگ مگ :74: تو کارتون مگ مگ و دوستان زبل :23: اخه خود هیفا گفت یکی منو اردک صدا میکنه و مگ مگ و اردک هم وزن هستن و روی همدیگه هم قرار بگیرن دچار مشکلی نمیشن :23:

• The one

این یره مهدی هم اشتباهی نوشته هاچو هاچو ، همین الان فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر (فافهکم ) در بیانیه ای اعلام کرد هاچو هاچو اشتباهه و درستش حاچو حاچو هست که چون عربها گچ پژ ندارن میشه اون رو حاجو حاجو هم تلفظ کرد

البته چون هیفا قبلا DNA منو یره مهدی رو بررسی کرده دریافته که ما دو تا داداشیم ، این واو که در پایان کلمه ی هاچو هست برگرفته از ریشه ی لهجه ی شیرازی هست که یره هاچو هاچو به ارث بردههههههه

وای داداششششششششششش بیا بغلممممممممممممم

اوه چقدر توضیح میدی مجی آفرین خوشم اومد به تو میگن یک کاربر با اخلاص عزیزم :23:

• نخبه

:
    نقل قول: The one
    اوکی زنتو هم شارلوت سه پست... سه بوققق چند اوققق

چقدر بوققققق.. اینقدر بوق نزنید بدون بوق کار کنید

زشته خانواده رد میشه میبینه اینجا هی بوق میزنن :83:

• The one

حالا مگه اسم این داداشت به هاچ ربط داره ؟

• The one

والا کوزتم به تو نمیدن چه برسه به حنا دختر ول در مزرعه

:23: :23:

• نخبه

این فقط پروفسور بالتازارو میدید

:23: بچه که بودم عاشق این کارتون بودم دوست داشتم داداشم بزرگ شد پروفسور بالتازار بشه :23: بعدها یه کارتونی میداد اسمش دکستر بود اونم یه چی شبیه دکتر بالتزار بود من اسم داداشم رو دکستر صدا میزدم:23: یادش بخیر

اسم زن مجی رو میزاریم میش که به کیش هم بیاد :83:

• Kishe Mehr

به منم بگو مجی جون بخندم

:9: نوشه یره :4: خونواده رد میشه از اینجا... شب اول عروسیه دیگه تقریبا همه واردن :50:

یه بار تو دانشگاه سر کلاس معارف و این چیزا یکی از بچه ها راجع به شب اول قبر کنفرانس داد بعد اخرش گفت که دیگه سرتونو درد نیارم شب اول قبر خیلی سخته. یکی از بچه ها هم گفت شب اول همه چیز سخته :23: ما پسرا و دخترا ترکیدیم از خنده :23:

اوه چقدر توضیح میدی مجی آفرین خوشم اومد به تو میگن یک کاربر با اخلاص عزیزم

منم کلا بنده ی مخلص خداوند هستم :9:

• The one

اسم شوور بیردانا رو می ذارم مگ مگ تو کارتون مگ مگ و دوستان زبل اخه خود هیفا گفت یکی منو اردک صدا میکنه و مگ مگ و اردک هم وزن هستن و روی همدیگه هم قرار بگیرن دچار مشکلی نمیشن

:23: ای بی حیات و زندگی واسه همین میخواستی آقا گرگه بشی که مگ مگو از سر راه ورداری :23:
    بعدشم مگه قد وقواره ی تو به حنا میخوره که نگران ابعاد اردک هستی؟ به قول گیلی پلو چلو مرغ :23:

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    یه بار تو دانشگاه سر کلاس معارف و این چیزا یکی از بچه ها راجع به شب اول قبر کنفرانس داد بعد اخرش گفت که دیگه سرتونو درد نیارم شب اول قبر خیلی سخته. یکی از بچه ها هم گفت شب اول همه چیز سخته :23: ما پسرا و دخترا ترکیدیم از خنده :23:

بس که همتون بی حیاتین :94:

• The one

دوستان زبل

من دوست داشتم شوهرم زبل خان باشه خیلی باحال بود لباس خوابشم خیلی جذاب بود همون راه راهه :23:

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    به شوهر من میگی بوزینه ؟ اوکی زنتو هم شارلوت سه پست... سه بوققق چند اوققق

شارلوت که بیچاره اصلا تو سایت نمیاد که بخواد پست بذاره،اونم 3 تا پست :50:
    حالا چرا بهمن بوزینه؟

:66: برای این که به بوزینه بخوره :4:
    خب میخوای باشه داوود دودوبووووووووووووووووووووووووووق :4: ای بابا خود سایت سانسور میکنه :4:

• The one

بچه که بودم عاشق این کارتون بودم دوست داشتم داداشم بزرگ شد پروفسور بالتازار بشه بعدها یه کارتونی میداد اسمش دکستر بود اونم یه چی شبیه دکتر بالتزار بود من اسم داداشم رو دکستر صدا میزدم یادش بخیر

اسم زن مجی رو میزاریم میش که به کیش هم بیاد

آره یادش به خیر اینجا یه همکلاسی داشتیم بهش می گفتیم بالتازار از بس خر خون بود :23:

آره میش به حنا هم میاد همه چی در حد همون مزرعه هست :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: