₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی‌ koorosh kabir
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

صفحه شخصی‌ koorosh kabir

213 بازدید، 51 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

چند سال پیش در جریان بازی های پارالمپیک (المپیک معلولین) در شهر سیاتل آمریکا 9 نفر از شرکت کنندگان دو100متر پشت خط آغاز مسابقه قرار گرفتند. همه این 9 نفر افرادی بودند که ما آنها را عقب مانده ذهنی و جسمی می خوانیم.

آنها با شنیدن صدای تپانچه حرکت کردند. بدیهی است که آنها هرگز قادر به دویدن با سرعت نبودند و حتی نمی توانستند به سرعت قدم بردارند بلکه هر یک به ...نوبه خود با تلاش فراوان می کوشید تا مسیر مسابقه را طی کرده و برنده مدال پارالمپیک شود ناگهان در بین راه مچ پای یکی از شرکت کنندگان پیچ خورد . این دختر یکی دو تا غلت روی زمین خورد و به گریه افتاد.

هشت نفر دیگر صدای گریه او را شنیدند ، آنها ایستادند، سپس همه به عقب بازگشتند و به طرف او رفتند یکی از آنها که مبتلا به سندروم داون(عقب ماندگی شدید جسمی و روانی) بود، خم شد و دختر گریان را بوسید و گفت : این دردت رو تسکین میده .سپس هر 9 نفر بازو در بازوی هم انداختند و خود را قدم زنان به خط پایان رساندند. در واقع همه آنها اول شدند. تمام جمعیت ورزشگاه به پا خواستند و 10 دقیقه برای آنها کف زدند.

حالا هفتاد میلیون نفر ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ میلیارد رو ول کردن چسبیدن به دستای شیث که کجا بوده

1 سپاس: arash52

• Life Dream

نقل قول: koorosh kabir
    ناگهان در بین راه مچ پای یکی از شرکت کنندگان پیچ خورد . این دختر یکی دو تا غلت روی زمین خورد و به گریه افتاد.

هشت نفر دیگر صدای گریه او را شنیدند ، آنها ایستادند، سپس همه به عقب بازگشتند و به طرف او رفتند یکی از آنها که مبتلا به سندروم داون(عقب ماندگی شدید جسمی و روانی) بود، خم شد و دختر گریان را بوسید و گفت : این دردت رو تسکین میده .سپس هر 9 نفر بازو در بازوی هم انداختند و خود را قدم زنان به خط پایان رساندند. در واقع همه آنها اول شدند. تمام جمعیت ورزشگاه به پا خواستند و 10 دقیقه برای آنها کف زدند.

واقعاً تاثير گذار بود، خيلي زيبا بود بعضي وقتا آدم واقعاً از موجوديت خودشم بدش مياد!! :2:
    نقل قول: koorosh kabir
    حالا هفتاد میلیون نفر ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ میلیارد رو ول کردن چسبیدن به دستای شیث که کجا بوده

متاسفانه هيچ كدومم به جايي نميرسه! چون همه اين هفتاد (البته هفتادو پنج و مطمعناً در سرشماري جديد هشتاد) مليون نفر همگي از لحاظ فرهنگي مردن! از خودم شروع ميكنم تا برسه به آخرين نفر. :87:

• koorosh kabir

نمایش یا پنهان متنبه خبری که هم اکنون به دست من رسید و البته ممکن است خیلی زودتر به دست شما رسیده باشد توجه کنید. البته این خبری هنوز درست درست به دست بنده نرسیده است و من نمی دانم چطوری است. گویا اسراییل اعلام کرده برنامه حمله به ایران و تاسیسات اتمی ایران را در سر دارد که البته جای شکرش باقی است که این تاسیسات در بوشهر هستند و ما گرچه ساکن تهرانیم ولی بابا ننه و خانه و خاله و زندگی مان همان جا است. امریکا هم گویا پرونده حمله به ایران را همچنان روی میز دارد.

دوستان اسراییلی عزیز، ملت اسراییل،شما چرا این قدر جوشی هستید؟ یک نفس عمیقی یک گل گاو زبانی، آب قندی، چیزی! مشایی مگر نگفته ما با ملت اسراییل دوستیم، بابا خیر سرش رییس رییس جمهور است، رییس خودش نباشد رییس دفترش که هست. در ایران می گویند که رییس دفتر ............نژاد نیست و گویا عورتش است. عورت که می دانید برای یک مرد به هر حال از همه چیز مهم تر نباشد که هست جز واجبات است.هرچیزی باشد بالاخره نظر او نظر .................. نژاد است دیگر... نظر.............. نژاد هم به نظر کسانی که باید، نزدیک تر است. البته الان ممکن است کمی نظر ها از هم دور شده باشد اما آن زمان که اعلامیه نزدیکی نظرها اعلام شد این حرف دوستی و این ها زده شده بود. والله تهدید نمی کنم اما این ها سر رو کم کنی هم شده جنگ ایران و عراق را 6 سال بیشتر کش داده اند. آن زمان آن امام هم ایرادی به این کش دادن نگرفت و نگفت دیگر کشش ندهید اتفاقا وقتی می خواستند دیگر کشش ندهند هم امام زیاد راضی نبود. البته حتما مصلحت بوده وگرنه من که آن زمان اسپرم هم نبودم حتی،سلول هایم را ریشه یابی کنید حد اکثر در کون گوسفندی در انتظار کود شدن بودم تا بعد ها به پیازی چیزی راه پیدا کنم تا در قهوه خانه ای کنار املتی یا در کبابخانه ای کنار سیخ گوشتی ، کوبیده ای جوجه ای به پدر راه پیدا کنم.به خدا شما یک موشک به ایران بزنید این ها دیگر ول کن قضیه نیستند. زورشان به شما نمی رسد نرسد، این قدر می زنند تا یا شما تمام شوید یا ما. البته ما 70 میلیونیم شما سه چهار میلیون که چون امریکا به شما کمک می کند می شود به قراری ما را پشم حساب کنید، پس این ها این قدر می زنند تا ما تمام شویم.

من دوست ندارم تمام شوم. من از جنگ بی زارم. از مردن نفرت دارم چه برسد به کشته شدن. هر شب جمعه آن دعایی که شبکه دو یا سه -دقیقا نمی دانم- را نگاه می کنم و همراهش تکرار هم می کنم تا امام زمان ظهور کند. البته چند سالی است این خانوم شین باعث شده که نتوانم دعا را همراهی کنم.آخر در ایران اپراتوری وجود دارد به نام ایرانسل. این ایرانسل یک طرح قرمز نامی دارد که شب های جمعه از ساعت 11 تا 6 می توانی با تخفیف ویژه صحبت کنی که من و خانوم شین خوار و مادر این طرح را استفاده کردیم. بگذریم. من هر هفته با این نیت دعا می کردم که امام زمان بیاید و یک راست قیامت شود و به اعمالمان رسیدگی شود و مرگی در کار نباشد.

پدر من ده سال سابقه ی جبهه دارد. هشت سالش با عراق بود و دو سال دیگرش درگیری های مرزی دیگر ایران. با چتر می پریده، تکاور بوده، کماندو بوده خلاصه هر چی تخم قرار بوده به نسل های بعد از خودش برسد را یک جا استفاده کرده...هیچی به ما نرسید...برای همین اصلا ما را معاف کردند...هرچه تخم باقی ماند رسید به برادر بزرگترم که زود تر از من به دنیا آمد و قبل به دنیا آمدنش کفگیر ورداشت و هر چه ته دیگ جرات و دل و تخم و خایه بود را زد و ته دیگش هم حتی به ما نرسید.

به خدا من خیلی از مرگ می ترسم. من کارت معافی هم دارم اما از همان روزی که کارت معافی را دیدم که پشتش نوشته بود اعتبار این کارت فقط در زمان صلح است پشم هایم فر خورد، هنوز هم پشم هایم فر است که سوغاتی آن روز است. از همان روز هی می ترسم نکند جنگ شود و من را بردارند به زور ببرند جنگ و روی مین بفرستند و زیر تانک هلم دهند و بعد عکسم را در محلمان نصب کنند. بابا به خدا محل ما این قدر خایه مال دارد که خودشان با سر زیر تانک می روند، دیگر جایی برای من باقی نمی ماند. حداقل زمان بعد از انتخابات چوب برمی داشتند و می رفتند به خیابان تا کسی به آرمان های کشور توهین نکند، اگر جنگ شود باید دیوث باشندبخواهند کمتر از کلاش بردارند و به جنگ شما نیایند و دشمن های خارجی را لت و پار نکنند. من در مدرسه هم حتی همیشه زنگ های ورزش را می پیچاندم طوری که آبش در می آمد.آن روزها ورزش بزرگترین دشمن تپلی ام بود.البته الان شما بزرگترین دشمن بالقوه زندگی ام هستید و چاقی هم بزرگترین دشمن بالفعلش. خلاصه من گفته باشم دشمن حمله کند نه جرات دارم حمله کنم نه هیکلش را دارم ایستادگی کنم نه قابلیتش را که فرار کنم. هیکلم هم کوچک نیست که در سوراخی بخزم، هیچی دیگر، به گا می روم.

بچه بودم، همان زمان ها که تلویزیون شبکه یک بود و شبکه و دو و یکی می آمد اعلام برنامه می کرد و میگفت مثلا اخبار ساعت 9 است و سریال ساعت 8. یک خانومی توی تلویزیون گفت که ممکن است یک ستاره ای سیاره ای جرم آسمانی چیزی به زمین بخورد. من جوری خایه کرده بودم که شب ها باید پیش پدر و مادرم می خوابیدم و تا صبح گریه می کردم. آن زمان هنوز خیلی کوچک بودم که بخواهم حرص دنیا داشته باشم. الان ولی حرص دنیا هم دارم، حرص آخرت هم دارم، خلاصه کلی حرص دارم. من چک اول را نخورده مقر -مقر؟- می آیم و رب و روب همه را می ریزم روی دایره. بابا یک دکتری که محرم اسرار باشد بفرستید بیاید تخم های مرا چک کند، به جدم قسم اگر از نخود بزرگتر باشد. شاید باورتان نشود من از سوسک مارمولک سگ گربه عنکبوت و ... می ترسم... تنها موجوداتی که از آنها نمی ترسم مورچه و قاصدک است که خیلی ها خرده می گیرند که قاصدک که حیوان نیست و بی جان است و این حرفها که اگر به جمله ی من دقت کنند گفتم موجود و البته بچه که بودم از قاصدک هم می ترسیدم...این جور آدمی هستم

من از الان بگویم اگر بیایم جنگ همان اول اسلحه را می گذارم پایین و دست هایم را می برم بالا که تعادلم حفظ شود چون زورم نمی رسد همزمان که اسلحه در دست هایم است دست هایم را بالا هم ببرم و هم اینکه می ترسم شما منظورم را متوجه نشوید. من اصلا امامم از همان اول گاندی بود. خشونت را نمی پسندم. البته امیدوارم این حرف ها را قبل از این که احتمالا به ایران حمله کنید بخوانید چون درست که اسراییل پزشک های معروفی دارد اما شاید طوری شود که از دست آن ها هم کاری بر نیاید. کاش می توانستم این نامه را به زبان های عبری و انگلیسی ترجمه کنم اما خب بلد نبودم،راستی این قدر هول شده ام که همین فارسی هم زوری یادم می آید اما آدرس گوگل ترنزلیت را برایتان در انتها خواهم گذاشت.

www.google.com/translate

کافی است از فارسی به انگلیسی یا عبری امتحانش کنید.

راستی من خودم متولد بابل هستم. همین بنیامین نتان یاهو یا خیلی های دیگر که الان در رژیم اسراییل هستند در همین شهر متولد و اندکی بزرگ شدند، لا اقل حرمت همشهری گری را نگه دارید. کاش می شد این نامه را با امضای جمعی از وبلاگ نویسان قدیم بابل منتشر کنم که البته دقیق که نگاه می کنم فایده چندانی ندارد. مهیار که ایران نیست. همین آذین برزگر خودمان-که زمانی که همسن و سال هایم به شکار می رفتند و کوهنوردی و هزار کار پرهیجان دیگر می کردند ما پرهیجان ترین کار زندگی مان مزاحمی زنگ زدن بهش بود و البته بعدا حلالیت هم گرفتیم چون از عذاب آخرت می ترسیدیم- هم فکر کنم یا ایران نیست یا اینکه ایران هم باشد تقی به توقی یا تقی به نقی بخورد از ایران جیم می شود می رود. ماهان هم که اسراییلی ها هم بیایند کاری به کارش ندارند. وجودش برای ایران الان به اندازه کافی مضر هست که اسراییلی ها اجازه دهند زنده بماند. شیلنگ و اینا هم که دیگر نیستند. چند تای دیگری هم بودند مثل ندا و این ها هم که از ایران رفتند، خلاصه سنگر و کلاشنیکف افتاده دست من که من همه شان را به سان ترکمنچای بدون کوچیک ترین چشم داشتی تقدیم می کنم.

• ژنرال

koorosh kabir,
    :83:

کارت درسته :110:

• koorosh kabir

آقاجان انگلیسی بلد نیستید بیخودی حرفهای دیگران را خراب نکنید. من خودم متن اصلی پیام تشکر اضغر فرهادی را از روی کتاب خودآموز گام به گام زبان انگلیسی برایتان ترجمه کرده‌ام که یک نسخه آنرا به خبرگزاری فارس فرستادم و یک نسخه دیگرش را هم فرستادم به یکی از فامیل‌هایمان که در امریکا گرین کارت دارد و انگلیسی را مثل بلبل حرف میزند تا غلط‌هایش را درست کند و برایم بفرستد.
    آقای اصغر فرهادی در موقع دریافت جایزه اسکار چنین گفت:
    «سلام بر مردم انقلابی و متدین و پیرو ولایت و همیشه در صحنه ایران که این روزها در حسرت داشتن بمب هسته‌ای سختی‌ها و مشقات فراوانی را تحمل میکنند و حاضر نیستند یک قدم از آرمانهای انقلابی خودشان و مردم لبنان و غزه و بشار اسد کوتاه بیایند.
    من این جایزه را تقدیم میکنم به رهبر فرزانه به رپیس جمهور مدیر و مدبر و به دوستان خوبم فرج الله سلحشور و ده نمکی و شمقدری.
    من از اینجا به همه هموطنانم پیام میدهم که در انتخابات شرکت کنند و مشت محکمی به دهان امریکا بزنند. امریکا خیال کرده که با دادن این جایزه میتواند ما را از اهداف انقلاب و رهبری بازدارد. مرگ بر امریکا. مرگ بر انگلیس. مرگ بر فرانسه. مرگ بر بلژیک. مرگ بر آلبانی. مرگ بر لوکزامبورگ مرگ بر تایلند مرگ بر گرجستان. مرگ بر آذربایجان. مرگ بر آنگولا. مرگ بر اسکار. مرگ بر جنیفر لوپز که نوک ممه‌هایش بیرون آمده بود.
    والسلام علیکم و رحمت الله»

• farzane

265 271 265 271 265 271 265
    خونه ی نو مبارک باشه دوست عزیز
    243 261 241 243 261 241 243 261 241
    کوروش بزرگ خوش آمدی بازم خوش باشی همیشه
    282 296 826 1246 246 1189

• kamal313

سالی پر از برکت داشته باشی موفق باشی
    تصویر در دسترس نیست

• hadi04

درود بر فرزند پارس و میراث دار کوروس بزرگ
    آغاز سال ۷۰۳۴ آریایی
    سال ۳۷۵۰ زرتشتی
    و۲۵۷۱ هخامنشی
    و ۱۳۹۱خورشیدى
    پيشاپيش برشما و خانواده گراميتان شاد باش ميگويم

• farzane

دوست عزیزم عیدت مبارک باشه 1233 ساله خوبی رو برات آرزومندم همراه با شادی و سلامتی و بهترین آرزوها خواستارم کوروش جان 303

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

• بچه مثبت

:46: :46::46:
    جاودان بخت و نیکنامیتان
    سال نو، سال شادکامیتان
    زندگیتان قرین شهد و گلاب
    دلتان شاد و جسمتان شاداب
    یارتان ایزد تبارک باد
    عید نوروزتان مبارک باد
    :46: :46::46:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• KuRoSh

(◑‿◐)سیب شود رویتان ،سرخ وسپید وقشنگ.سبزشود جانتان،سبزوبلندو کمند. سیرشود کامتان،ازکرم کردگار.سکه شود کارتان، روزیتان برقرار ماهی عمرت بود،پرحرکت پرتلاش.غم بشود سنجدی، رخت ببندد یواش پرزحلاوت شود،چون سمنو زندگی.غرق سعادت شود،شیوه این بندگی. سال نو مبارك (✿◠‿◠)  .

• zrnznn

سلام سال نو مبارک ...سالی پر از موفقیت و سلامتی و شادکامی براتون آرزو دارم..282

• koorosh kabir

نمایش یا پنهان متن´´ ویرایش شد ´´
    کورش جان قوانین شامل پستها هم میشه. ممنون که رعایت می کنی. علیرضا

1 سپاس: علیرضا

• gilas

بهاران مبارک 826

تصویر در دسترس نیست

• koorosh kabir

یه وقتایی هست که باید لم بدی یه گوشه و جریان زندگیت رو فقط مرور کنی، بعدشم بگی به سلامتیه خودم که اینقد تحمل داشتم…

4 سپاس: ماهی، ژنرال، مخلوط کن، arash52

• مامي

سلااااااااااااااااااااااااااااام صابخونه
    پیشاپیش این روز فرخنده را به شما تبریک می گویم :46:
    روزت مبارک265

• zrnznn

همه آدم‌ها با هم برابرند ، اما پول‌دارها محترمترند . همه آدم‌ها با هم برابرند ، اما دخترها پرطرف‌دارترند . همه آدم‌ها با هم برابرند ، اما بچه‌ها واجب‌ترند . همه آدم‌ها با هم برابرند ، اما خانم‌ها مقدم‌ترند . همه آدم‌ها با هم برابرند ، اما سياه‌ها بدبخت‌ترند و سفيدها برترند... البته تبعيضي در كارنيست . در كل همه آدم‌ها با هم برابرند ، اما بعضي‌ها برابرترند

عیدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارککککککککککککککککک داداشییییییییییییییی 282 261 282

• بندری

:46: کاش می شد اشک را تهدید کرد مدت لبخند را تمدید کرد :46:
    :46: میلاد نور پیشاپیش مبارک :46:

• بندری

تصویر در دسترس نیست
    هرچه داریم از خداست و هرچه توان داریم برای خدا باید خرج کنیم.

با ادب خاص خود وارد این مهمانی بی مانند بشویم . . .

ماه رمضان بر شما مبارک

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: