₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » سیـــــراف
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

سیـــــراف

1375 بازدید، 66 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

نقل قول: نخبه
    مقسی هادی جان جای جالبیه

خواهش میشه مادام آره خیلی جالبه بیا اینجا مهمون من غذای دریایی بزنیم :4:

• نخبه

نقل قول: hadi04
    خواهش میشه مادام آره خیلی جالبه بیا اینجا مهمون من غذای دریایی بزنیم :4:

اگه مهمون تو باشم میام351.. غذای دریایی هم اونقده دوست دارم هشت پا بخورم :29: اونجا که هشت پا نمیپزن .. :20: خرچنگ و صدف هم که نمیپزن حتما باید ماهی و میگو بخورم :79:

• hadi04

اگه مهمون تو باشم میام.. غذای دریایی هم اونقده دوست دارم هشت پا بخورم اونجا که هشت پا نمیپزن .. خرچنگ و صدف هم که نمیپزن حتما باید ماهی و میگو بخورم

دارم میگم دیگه تو بیا مهمون من
    اینجا ماهی و میگو میپزن
    هشت پا نمی پزن ولی ماهی مرکب شبیه به هشت پا هست میپزن البته خودشون میگن حرومه و لی گوشتش خوشمزست
    تازه خرچنگ یا به گویش خودشون گپ کو هم میپزن من یه بار خوردم خیلی آتیشه تموم تنم دونه ریخت ولی خوشمزه بود مخصوصا اون قسمتش که زیر دندون تلق و تولوق میکنه پوست خرچنگه :4:
    بدون شوخی بیا مهمون من کوسه هم بخوای برات میخرم اصلا تو بیا وال میگیرم واست :83:

• نخبه

بدون شوخی بیا مهمون من کوسه هم بخوای برات میخرم اصلا تو بیا وال میگیرم واست :83:

دروغ نگیا.. شاید یه روزی اومدم با ارش :9:

هشت پا نمی پزن ولی ماهی مرکب شبیه به هشت پا هست میپزن البته خودشون میگن حرومه و لی گوشتش خوشمزست

نمیدونم من هشت پا میخام هم تو فیلم دیدم که میگن خوشمزس هم یکی که تو کشتی کار میکنه و خورده و ایرانی هم بوده میگه خوشمزس.. من هشت پا میخامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :20:

• hadi04

دروغ نگیا.. شاید یه روزی اومدم با ارش

قدمتون روی چشم زود بیاین تا زنده باشما :4: :83:
    نمیدونم من هشت پا میخام هم تو فیلم دیدم که میگن خوشمزس هم یکی که تو کشتی کار میکنه و خورده و ایرانی هم بوده میگه خوشمزس.. من هشت پا میخامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

هر چیزی که خوشمزست رو که نباید خورد اه بابا هشت پا چیه :30: بیا اینجا واست میگو سوخاری ماهی حلوا سفید ماهی چنگو ماهی قباد ماهی شیر خرچنگ و شاه میگو واست بگیرم بخور اونوقت هشت پا یادت میره :10:

• نخبه

بیا اینجا واست میگو سوخاری ماهی حلوا سفید ماهی چنگو ماهی قباد ماهی شیر خرچنگ و شاه میگو واست بگیرم بخور اونوقت هشت پا یادت میره :10:

خب اینا رو خوردم ولی هشت پا نخوردم قیافش زشته ولی نمیدونم چرا دوست دارم یه بار امتحان کنم .. میگن فیلم بد اموزی داره :56: منم اونقدر تو فیلم کره ایها دیدم دلم خواسته :85:

قدمتون روی چشم زود بیاین تا زنده باشما :4:

به خاطر منم که شده زنده باش.. من گرسنه نمونم:4:

• hadi04

خب اینا رو خوردم ولی هشت پا نخوردم قیافش زشته ولی نمیدونم چرا دوست دارم یه بار امتحان کنم .. میگن فیلم بد اموزی داره منم اونقدر تو فیلم کره ایها دیدم دلم خواسته

وای اسم اینا رو نیار تو توی فیلم دیدی ولی من از نزدیک دیدم چطوری گربه میخورن :30: تازه بهترین خوراکشون هم سگه خاک تو سرشون اه اه :30:
    اینایی که گفتم رو میدونم خوردی ولی جنوبی ها توی پختنش از همه استاد تر هستن تازه تیریپ هندی هم میپزن تنده تند به به :85:
    به خاطر منم که شده زنده باش.. من گرسنه نمونم

این طور که من تو رو شناختم زنده هم بمونم تو میای منو میخوری :23:

• نخبه

این طور که من تو رو شناختم زنده هم بمونم تو میای منو میخوری :23:

نه دیگه چهار تا تیکه استخون رو که نمیخورن :56:

اینایی که گفتم رو میدونم خوردی ولی جنوبی ها توی پختنش از همه استاد تر هستن تازه تیریپ هندی هم میپزن تنده تند به به :85:

نمیدونم تا حالا دست پخت جنوبیها رو نخوردم.. چند تا دوست دزفولی داشتم دست پخت یکشون رو خوردم مالی نبود البته غذای محلی درست نکرده بود :4:

وای اسم اینا رو نیار تو توی فیلم دیدی ولی من از نزدیک دیدم چطوری گربه میخورن :30: تازه بهترین خوراکشون هم سگه خاک تو سرشون اه اه

من هشت پا خاستم گربه و سگ که نخاستم :20:

• hadi04

نه دیگه چهار تا تیکه استخون رو که نمیخورن

پس چی باهاش سوپ درست میکنن؟ :4:
    نمیدونم تا حالا دست پخت جنوبیها رو نخوردم.. چند تا دوست دزفولی داشتم دست پخت یکشون رو خوردم مالی نبود البته غذای محلی درست نکرده بود

بوشهری ها که انصافا حرف نداره دست پختشون دست پخت برو بچ آبادان هم حرف نداره :85:
    من هشت پا خاستم گربه و سگ که نخاستم

خوووو هشت پا هم نوعی سگ و گربه دریاییه دیگه :23:

• نخبه

پس چی باهاش سوپ درست میکنن؟

نه دیگه میدن .. ....میخوره :9:

بوشهری ها که انصافا حرف نداره دست پختشون دست پخت برو بچ آبادان هم حرف نداره

نیدونم.. دوست ابادانی هم داشتم دست پختشون رو نمیدونم ولی همشون خوشگل بودن
    خوووو هشت پا هم نوعی سگ و گربه دریاییه دیگه

نخیرم گولم نزن من هشت پا میخام

• hadi04

نه دیگه میدن .. ....میخوره

بعد ... رو خودشون میخورن؟ :23: چه پروسه ی جالبیه :4:

نیدونم.. دوست ابادانی هم داشتم دست پختشون رو نمیدونم ولی همشون خوشگل بودن

آخه تو بحث خورد و خوراک یه دفعه در مورد خوشکلی و دلبری حرف میزنی نمیگی سوءهاضمه میگیریم؟ :23: آره جنوبی ها خیلی خوشکل هستن قضیه همون که میگه سفید سفید 100 تومن سرخ و سفید 300 تومن حالا وقتی رسید به سبزه آخ هر چی بگی می ارزه :4: :23:
    نخیرم گولم نزن من هشت پا میخام

ای بابا ول کن نیست باشه تو بیا من میدم تو رو هشت پا بخوره این بیچاره آرش از دستت راحت شه بعد عمری یه نفس راحت بکشه :4:

• نخبه

حالا وقتی رسید به سبزه آخ هر چی بگی می ارزه :4: :23:

والا من سه دو تا دوست ابادانی داشتم جفتشون سفید عین برف .. یه رفیقم هم بچه خرمشهر بود سفید بود ولی خوشگل نبود اصلا.. بچه مایه دار بود :4: ولی خیلی هم جوات بود:23:

ای بابا ول کن نیست باشه تو بیا من میدم تو رو هشت پا بخوره این بیچاره آرش از دستت راحت شه بعد عمری یه نفس راحت بکشه :4:

اونقدر پیشش گفتم من هشت پا میخام اونم بدش نمیاد امتحان کنه:23: اونو هم از راه به در کردم:4:

• hadi04

والا من سه دو تا دوست ابادانی داشت

سه دوتا میشه شش تا خووو حتما باقیشون سبزه بودن دیگه :4:
    خووو سفید هم دارن دیگه توی شعره که نوشتم اولش سفید 100 تومن بود تازه سرخ و سفید هم دارن 300 تومن البته این نرخ قبله الان که یارانه ها قطع شده احتمالا از تخم مرغ گرونتر شده :23:
    ولی خیلی هم جوات بود

خوووو اینمدلش به خاطر جواتی 50 تومن میخوره تو سر قیمت :4:
    اونقدر پیشش گفتم من هشت پا میخام اونم بدش نمیاد امتحان کنه اونو هم از راه به در کردم

آرش از معدود کساییه که من شدیدا دلم واسش کبابه بنده خدا :83:

• نخبه

سه دوتا میشه شش تا خووو حتما باقیشون سبزه بودن دیگه

میخاستم بنویسم سه تا بعد یادم افتاد دو تا بودن اون یکی بچه تهران بود دوست پسرش ابادانی بود:4:یادم باشه یه سوتی از این دوستم و لهجه دوست پسرش تعریف کنم

آرش از معدود کساییه که من شدیدا دلم واسش کبابه بنده خدا

اره منم دلم براش کباب میخاد:4:

• The one

تابيك پرباري بود إز همه نظر و إز همه پا :4:
    مرسي گلوو 282

• gilas

ببخشید تاپیک درباره طرز تهیه هشت پا بود :88:

من ماهی دوست ندارم البته یه کوچلو اگه تند و ترش باشه میخورم یه ذره :85:
    اما خرچنگ و صدف میخوام :20:
    شاه میگو هم که سرجای خودش :85:

• Kishe Mehr

نقل قول: gilas
    یاد سیراب شیردون افتادم ! :4:

848 اینو من میخواستم بگم :43:

اما خرچنگ و صدف میخوام :20:

451 نمیترسی روحیه ی گیلاسیت :5: بهم بریزه بشی کمپوت گیلاسی تیکه تیکه بشه دلت؟ :23:
    شاه میگو هم که سرجای خودش :85:

391 وای میگوووووو :20:

• hadi04

ببخشید تاپیک درباره طرز تهیه هشت پا بود من ماهی دوست ندارم البته یه کوچلو اگه تند و ترش باشه میخورم یه ذره اما خرچنگ و صدف میخوام شاه میگو هم که سرجای خودش

تو هم با شیرین و آرش بیا هشت پا رو میدیم اونا بخورن واسه تو شاه میگو میگیرم :4:
    نقل قول: Kishe Mehr
    وای میگوووووو

تو هم بیو خوووو میگو برات بیگیرم اندازه وال :83:

• gilas

یاد سیراب شیردون افتادم !
    اینو من میخواستم بگم

اولا که به چه جراتی دست رو من بلند میکنی :22:
    دوما که اینو میرزا گفت من که سیراب شیردون دوست ندارم :88:
    نقل قول کردنم بلد نیست :50:

نمیترسی روحیه ی گیلاسیت بهم بریزه بشی کمپوت گیلاسی تیکه تیکه بشه دلت؟

اولا نیست کسی که جرات کنه منو کمپوت و تیکه تیکه کنه :4:
    دوما اینا خوردینه تازه روح لطیف گیلاسیم خوشحالم میشه :10:

تو هم با شیرین و آرش بیا هشت پا رو میدیم اونا بخورن واسه تو شاه میگو میگیرم

در وا کن اومدم می خوام بیام زن بستونم :80::81:
    نه ببشخید آهنگ شاهین اس 2 با تاپیک پل خواجو قاطی شد :9:

در واکن اومدم شا میگو بخولم :85:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: