₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » سیـــــراف
1 2 3 4

بدون عکس

سیـــــراف

1375 بازدید، 66 پست، نویسنده: hadi04

• The one

نقل قول: gilas
    طبق خبرهای رسیده هشت پا مثل غورباقه می مونه و مزه مرغ میده :4:

من خوردم خوبه ولی زیاد خوشمزه نیست :4:

یه بار مهمونی یکی از همکاران دعوت بودیم تو یه رستوران . بعد این همه جور گوشتی گذاشته بود البته خوک بود بیشترش با یه سری خوراک قورباغه و صدف و این جک و جونورای دریایی . من موندم چی بخورم گشنمم بود نشستم هر چی آت آشغال دریایی بود ریختم تو ظرفم همه رم خوردم همکارم گفت مثل اینکه خیلی از این غذاها دوست داری من داشتم بالا میاوردم گفتم آره خیلی خوشمزن رفت دوباره برام آورد رفتم دستشویی تا موقع سرو قهوه اونجا موندم :23:

• نخبه

نقل قول: The one
    مثل اینکه خیلی از این غذاها دوست داری من داشتم بالا میاوردم گفتم آره خیلی خوشمزن رفت دوباره برام آورد رفتم دستشویی تا موقع سرو قهوه اونجا موندم :23:

نمایش یا پنهان متنخب من اگر چندشم بشه امکان نداره لب بزنم حتی اگر از گرسنگی بمیرم
    وای هفته پیش یه جا بودیم یکی تو غذاش یه موی کوچولو پیدا کرد منه بد بخت از شانس بدم همون لحظه چشمم خورد و دیدم غذامو با دقت جستجو میکردم چیزی توش نباشه ولی با یه حال بدی خوردم.. بعد از غذا گلاب به روتون ده دقیقه نبود میزو جمع کرده بودن حالم بد شد رفتم دستشویی هر چی خورده بودم بالا اوردم بعد هم کلا مریض شدم یادم می افتاد حالم بد میشد :30: الانم یادم افتاد واییییییییییی:30: تا شب دیگه هیچی نمیخورم

• The one

نقل قول: نخبه
    خب من اگر چندشم بشه امکان نداره لب بزنم حتی اگر از گرسنگی بمیرم
    وای هفته پیش یه جا بودیم یکی تو غذاش یه موی کوچولو پیدا کرد منه بد بخت از شانس بدم همون لحظه چشمم خورد و دیدم غذامو با دقت جستجو میکردم چیزی توش نباشه ولی با یه حال بدی خوردم.. بعد از غذا گلاب به روتون ده دقیقه نبود میزو جمع کرده بودن حالم بد شد رفتم دستشویی هر چی خورده بودم بالا اوردم بعد هم کلا مریض شدم یادم می افتاد حالم بد میشد :30: الانم یادم افتاد واییییییییییی:30: تا شب دیگه هیچی نمیخورم

اخی :11:

نه بابا اون غذاش چندش نبود که خیلی هم تمیز و باکلاس بود فقط بهش عادت نداشتم :4:

• gilas

نقل قول: نخبه
    چرا اسم مامی و اجی منو میگی

ببشخید 824

نقل قول: Kishe Mehr
    گیلاسی جان اون قورباغه است
    حیوان جدید کشف کردی؟ عین شیرین که زده بود تو کار کشف خرس و این چیزا

قورباغه ما خارجکی برا همین غورباقه مینویسن :4:

نقل قول: The one
    من خوردم خوبه ولی زیاد خوشمزه نیست

منم نخوردم طبق اخبار ارسالی بود اون طعم و مزه :23:

• maryamlondon1

نقل قول: hadi04
    هر چیزی که خوشمزست رو که نباید خورد اه بابا هشت پا چیه بیا اینجا واست میگو سوخاری ماهی حلوا سفید ماهی چنگو ماهی قباد ماهی شیر خرچنگ و شاه میگو واست بگیرم بخور اونوقت هشت پا یادت میره

برا من هم میگیری هادی جون :4: ماهی سنگ سر هور هامور چمن :20: یاد بندر عباس افتادم :2:

• hadi04

نقل قول: maryamlondon1
    برا من هم میگیری هادی جون :4:

چرا كه نه؟ شما جون بخوا مامان مريم :6:
    يعني ميشه يه روز بياي خونمون ببينمت؟ :65:
    نقل قول: maryamlondon1
    ماهی سنگ سر هور هامور چمن :20: یاد بندر عباس افتادم :2:

آخي بندر عباس !!!! يادش بخير خيلي خاطره اونجا دارم شهر خيلي جالبيه واسه من مدتي اونجا بودم قشم و سرخون چه دوراني بود واااااااااااااي يه بار اونجا شاه ميگو خوردم هنوز مزه اش زير دندونامه :85:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: