طبق خبرهای رسیده هشت پا مثل غورباقه می مونه و مزه مرغ میده
من خوردم خوبه ولی زیاد خوشمزه نیست
یه بار مهمونی یکی از همکاران دعوت بودیم تو یه رستوران . بعد این همه جور گوشتی گذاشته بود البته خوک بود بیشترش با یه سری خوراک قورباغه و صدف و این جک و جونورای دریایی . من موندم چی بخورم گشنمم بود نشستم هر چی آت آشغال دریایی بود ریختم تو ظرفم همه رم خوردم همکارم گفت مثل اینکه خیلی از این غذاها دوست داری من داشتم بالا میاوردم گفتم آره خیلی خوشمزن رفت دوباره برام آورد رفتم دستشویی تا موقع سرو قهوه اونجا موندم
مثل اینکه خیلی از این غذاها دوست داری من داشتم بالا میاوردم گفتم آره خیلی خوشمزن رفت دوباره برام آورد رفتم دستشویی تا موقع سرو قهوه اونجا موندم
نمایش یا پنهان متنخب من اگر چندشم بشه امکان نداره لب بزنم حتی اگر از گرسنگی بمیرم وای هفته پیش یه جا بودیم یکی تو غذاش یه موی کوچولو پیدا کرد منه بد بخت از شانس بدم همون لحظه چشمم خورد و دیدم غذامو با دقت جستجو میکردم چیزی توش نباشه ولی با یه حال بدی خوردم.. بعد از غذا گلاب به روتون ده دقیقه نبود میزو جمع کرده بودن حالم بد شد رفتم دستشویی هر چی خورده بودم بالا اوردم بعد هم کلا مریض شدم یادم می افتاد حالم بد میشد الانم یادم افتاد واییییییییییی تا شب دیگه هیچی نمیخورم
خب من اگر چندشم بشه امکان نداره لب بزنم حتی اگر از گرسنگی بمیرم وای هفته پیش یه جا بودیم یکی تو غذاش یه موی کوچولو پیدا کرد منه بد بخت از شانس بدم همون لحظه چشمم خورد و دیدم غذامو با دقت جستجو میکردم چیزی توش نباشه ولی با یه حال بدی خوردم.. بعد از غذا گلاب به روتون ده دقیقه نبود میزو جمع کرده بودن حالم بد شد رفتم دستشویی هر چی خورده بودم بالا اوردم بعد هم کلا مریض شدم یادم می افتاد حالم بد میشد الانم یادم افتاد واییییییییییی تا شب دیگه هیچی نمیخورم
اخی
نه بابا اون غذاش چندش نبود که خیلی هم تمیز و باکلاس بود فقط بهش عادت نداشتم
چرا كه نه؟ شما جون بخوا مامان مريم يعني ميشه يه روز بياي خونمون ببينمت؟
نقل قول: maryamlondon1
ماهی سنگ سر هور هامور چمن یاد بندر عباس افتادم
آخي بندر عباس !!!! يادش بخير خيلي خاطره اونجا دارم شهر خيلي جالبيه واسه من مدتي اونجا بودم قشم و سرخون چه دوراني بود واااااااااااااي يه بار اونجا شاه ميگو خوردم هنوز مزه اش زير دندونامه
The one
من خوردم خوبه ولی زیاد خوشمزه نیست
یه بار مهمونی یکی از همکاران دعوت بودیم تو یه رستوران . بعد این همه جور گوشتی گذاشته بود البته خوک بود بیشترش با یه سری خوراک قورباغه و صدف و این جک و جونورای دریایی . من موندم چی بخورم گشنمم بود نشستم هر چی آت آشغال دریایی بود ریختم تو ظرفم همه رم خوردم همکارم گفت مثل اینکه خیلی از این غذاها دوست داری من داشتم بالا میاوردم گفتم آره خیلی خوشمزن رفت دوباره برام آورد رفتم دستشویی تا موقع سرو قهوه اونجا موندم
نخبه
نمایش یا پنهان متن
خب من اگر چندشم بشه امکان نداره لب بزنم حتی اگر از گرسنگی بمیرموای هفته پیش یه جا بودیم یکی تو غذاش یه موی کوچولو پیدا کرد منه بد بخت از شانس بدم همون لحظه چشمم خورد و دیدم غذامو با دقت جستجو میکردم چیزی توش نباشه ولی با یه حال بدی خوردم.. بعد از غذا گلاب به روتون ده دقیقه نبود میزو جمع کرده بودن حالم بد شد رفتم دستشویی هر چی خورده بودم بالا اوردم بعد هم کلا مریض شدم یادم می افتاد حالم بد میشد
The one
وای هفته پیش یه جا بودیم یکی تو غذاش یه موی کوچولو پیدا کرد منه بد بخت از شانس بدم همون لحظه چشمم خورد و دیدم غذامو با دقت جستجو میکردم چیزی توش نباشه ولی با یه حال بدی خوردم.. بعد از غذا گلاب به روتون ده دقیقه نبود میزو جمع کرده بودن حالم بد شد رفتم دستشویی هر چی خورده بودم بالا اوردم بعد هم کلا مریض شدم یادم می افتاد حالم بد میشد
اخی
نه بابا اون غذاش چندش نبود که خیلی هم تمیز و باکلاس بود فقط بهش عادت نداشتم
gilas
ببشخید
حیوان جدید کشف کردی؟ عین شیرین که زده بود تو کار کشف خرس و این چیزا
قورباغه ما خارجکی برا همین غورباقه مینویسن
منم نخوردم طبق اخبار ارسالی بود اون طعم و مزه
maryamlondon1
برا من هم میگیری هادی جون
hadi04
چرا كه نه؟ شما جون بخوا مامان مريم
يعني ميشه يه روز بياي خونمون ببينمت؟
آخي بندر عباس !!!! يادش بخير خيلي خاطره اونجا دارم شهر خيلي جالبيه واسه من مدتي اونجا بودم قشم و سرخون چه دوراني بود واااااااااااااي يه بار اونجا شاه ميگو خوردم هنوز مزه اش زير دندونامه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→