من ماهی دوست ندارم البته یه کوچلو اگه تند و ترش باشه میخورم یه ذره
ماهی برات بپزم انگشتاتم باهاش بخوری یه بار خونه مامی ارش بودیم .. مامی ارش کار دیگه ای داشت دستش بند بود از من خواهش کرد ماهی بپزم.. منم یه عالمه ماهی درست کردم ماشالله اندازه یه مهمونی ادمن خلاصه سر سفره هی از مادرشون تعریف میکردن که عجب ماهی درست کردی مامی چقدر خوشمزس و کلی تعریف از مامی .. منم صدام در نمی اومد یهو مادرش گفت من درست نکردم شیرین جون پخته بعد همون تعریف و تمجیدها برگشت سمت من( حالا نکته اینجاس که بعد از اون هر بار رفتم خونه ارش اینا دیگه بچه پروها یاد گرفته بودن شونصد تا ماهی میزاشتن جلو من که تو بپز تو خوب درست میکنی.. منم فقط یه بار درست کردم بعد از اون هر بار گفتن از زیر کار در رفتم خودمو مشغول به یه کاری کردم که به من نگن تو درست کن.. به من چه مگه نوکرشونم والا با این ماهی هاشون
این روزها همه همدیگه رو نگاه میکنن شما چطوری؟ خوبی؟ هااااااااااااا ایول آخر آهنگه سپیده از اون روز که بابات تاکسی خریده دیگه خواب شب از سرم پریده هاااااااااااا حالا قد قد قد و بالای تو رعنا رو بنازم
اولا که به چه جراتی دست رو من بلند میکنی دوما که اینو میرزا گفت من که سیراب شیردون دوست ندارم نقل قول کردنم بلد نیست
راستش نقل میرزا صفحه قبلی بود و متاسفانه تا اخر صفحه لود نشد که مال محسن ، یعنی نوشته ی محسن رو نقل قول کنم اومدم تو صفحه دوم پون پستت اخرین پست بود یه کلمه از پست شما رو نقل کردم که بعد جای نویسنده رو عوض کنم دیگه یادم رفت هر چند این خودش یه نوع خلاقیته البته چون اسم میگو اومد یادم رفت کاکو گلووووووو من میگووووووووووووووووووو میخوام
نقل قول: gilas
دوما اینا خوردینه تازه روح لطیف گیلاسیم خوشحالم میشه
طبق خبرهای رسیده هشت پا مثل غورباقه می مونه و مزه مرغ میده
نمیدونم ولی به منم یکی که خورده گفته خوشمزس.. شاید چندشم بشه هیچ وقت نتونم به خاطر قیافش بخورم ولی خیلی دوست دارم یه بار این غذا رو سفارش بدم ( فکر نکنم رستورانهای کره ای و ژاپنی که تو تهران هست هشت پا داشته باشن .ولی دوست داشتم یه بار سفارش بم ببینم میتونم اصلا بخورم یا نه. مرضم گرفته
hadi04
الان اومدم
gilas
نه نمیشه بزار بزارمش همه بیان در واکنن
hadi04
نخبه
ماهی برات بپزم انگشتاتم باهاش بخوری
یه بار خونه مامی ارش بودیم .. مامی ارش کار دیگه ای داشت دستش بند بود از من خواهش کرد ماهی بپزم.. منم یه عالمه ماهی درست کردم ماشالله اندازه یه مهمونی ادمن
gilas
gilas
کی بیام خونتون
فقط برا دونفر درست کن
hadi04
این روزها همه همدیگه رو نگاه میکنن شما چطوری؟ خوبی؟
هااااااااااااا ایول آخر آهنگه
gilas
قربون شما شما خوبی ؟ خانم بچه ها چطورن ؟
فکر کردی آهنگ جوات خودت فقط بلتی
نخند به دخترای مردم تو روحیشون بر میخوره
نخبه
فقط برا دونفر درست کن
حتما یه روز دعوتت میکنم که دست پخت نخبه رو نوش جان کنی
hadi04
هه هه هه میخندی؟ باید پاپیون ببندی متفلد چندی؟
آقا بنده رسما تسلیم شدم
حاجی قر قر قر قر
این حیاط و اون حیاط کی میان مامان و بابات؟
gilas
به خبری که همینک به دستم رسید توجه کنید
طبق خبرهای رسیده هشت پا مثل غورباقه می مونه و مزه مرغ میده
همین
Kishe Mehr
دوما که اینو میرزا گفت من که سیراب شیردون دوست ندارم
نقل قول کردنم بلد نیست
کاکو گلووووووو من میگووووووووووووووووووو میخوام
یک لطیف شدنی نشونت بدم که کیف کنی
gilas
دستت درد نکنه
حالا برو پریوش مهوش بزار برا من
ترکوندها
نخبه
نمیدونم ولی به منم یکی که خورده گفته خوشمزس.. شاید چندشم بشه هیچ وقت نتونم به خاطر قیافش بخورم ولی خیلی دوست دارم یه بار این غذا رو سفارش بدم ( فکر نکنم رستورانهای کره ای و ژاپنی که تو تهران هست هشت پا داشته باشن .ولی دوست داشتم یه بار سفارش بم ببینم میتونم اصلا بخورم یا نه. مرضم گرفته
hadi04
آره خدایی دل درد گرفتم از بس خندیدم
یه آهنگ در دست اقدام دارم میترکونه فقط صبر کن ببین
gilas
ادامه خبرها
غورباقه ، هشت پا و مرغ هر سه یه طعم داره زیاد خودتو خسته نکن
همین
gilas
کو ببینم
هر کی کادو گذاشته با رقص روش آورده
نخبه
چرا اسم مامی و اجی منو میگی