₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » چقدر بي حوصلم...دوست عزيز بوفي
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » چقدر بي حوصلم...دوست عزيز بوفي

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

چقدر بي حوصلم...دوست عزيز بوفي

953 بازدید، 61 پست، نویسنده: mojde

• mojde

تصویر در دسترس نیست

اين روزها خيلي بي حوصله شدم .خيلي سرد و بي تفاوت انگارهيچ اتفاق و هيچ كسي نميتونه نظرم رو به خودش جلب كنه .عين يه روبات هر روز صبح تا عصر ميام سر كار بعد خونه بعد جمع و جور وشام و هيچي كه هيچي .خدايي ما آدما اومديم دنيا واسه اين؟
    پس ابتكار و اختراع و اكتشاف و خلاقيتو عشق چي ميشه؟پس زندگي چي؟زندگي چي ميشه؟
    اصلا ما چند سال يا چند روز يا چند دقيقه زندگي كرديم ؟اصلا ماهيچ وقت زندگي واقعي رو تجربه كرديم؟
    چند وقته كه با پاي برهنه رو چمنا قدم نزديم؟چند وقته يه دل سير آسمونو نديديم؟چند وقته آسمون آبي رو از پس اين آلودگي ها پيدا نكرديم ؟چند وقته كه از شدت دود ودم ستاره اي تو آسمون براي شمردن پيدا نكرديم؟واي خدايا چقدر بي حوصلم حتي حوصله غر زدن هم ندارم .دل تنگم دل تنگ غر زدنهاي كودكانه و لبخند عريان و بي بهانه .دلتنگ دوستي چقدر دل تنگم براي دوستي شما چطور دوست عزيز بوفي ؟

• Life Dream

mojde,
    مژده جان اين جور وقتا بايد قيد محدوديتها رو زد و دل رو زد به دريا و به يه سفر طولاني رفت! بري و همه جا رو ببيني، دنيات عوض ميشه! منم در آينده چنين هدفي دارم :1:

• gilas

نقل قول: mojde
    .دل تنگم دل تنگ غر زدنهاي كودكانه و لبخند عريان و بي بهانه .دلتنگ دوستي چقدر دل تنگم براي دوستي شما چطور دوست عزيز بوفي ؟

ولی من دل تنگ یکی دیگم 824 824
    نمایش یا پنهان متنالبته چون پرسیدن گفتما 823

• دلشاد

نقل قول: mojde
    شما چطور دوست عزيز بوفي ؟

هی آبجی مژده جون منم داغونم دلم گرفته از روزهای تکراری از آدمهایی که ادعا میکنن خیلی میفهمن ولی اندازه یه بچه دو ساله هیچی حالیشون نیست از آدمهایی که عقلشون به چشمشونن از همه خسته شدم حتی از خودم هم خسته شدم که تا کی خودمو قول بزنم که اشکالی نداره همه چیز درست میشه ای بابا اشکالی نداره همه چیز درست میشه 276

• حورا

824
    نمایش یا پنهان متن
    سرم را روی شانه ات بگذار
    تا همه بدانند
    " همه چیز "
    زیر سر من است

• Life Dream

نقل قول: gilas
    ولی من دل تنگ یکی دیگم824 824

آخي نازي... :6: خدا قسمت كنه انشالله :1:
    نقل قول: دلشاد
    هی آبجی مژده جون منم داغونم دلم گرفته از روزهای تکراری از آدمهایی که ادعا میکنن خیلی میفهمن ولی اندازه یه بچه دو ساله هیچی حالیشون نیست از آدمهایی که عقلشون به چشمشونن از همه خسته شدم حتی از خودم هم خسته شدم که تا کی خودمو قول بزنم که اشکالی نداره همه چیز درست میشه ای بابا اشکالی نداره همه چیز درست میشه

بهروز جان دنيا تا دنيا بوده وضع همين بوده!! بعضي ها خدا اين دنيا رو بهشون ميده و بعضيها رو هم از اين دنيا ذره اي بهشون نميده! اونايي كه دارن شايد راحت اون دنيا رو از دست بدن و اونايي كه ندارن راحت ميتونن اون دنيا رو به دست بيارن، اينها همش فتنه هستند، آزمايش هستند، خودتو براي اون ور پل اماده كن كه سرسبزتر و زيبا تر از اين سرزمين خشك و دروغين هست :1: هر لحظه ممكنه ديگه وقتي نمونه :46:

• mz56mz

آى گفتی خاله مژده :28: متاسفانه همه چيز ماشينى و مادى شده :14: مقصر اصلى هم خودمان هستيم :2:
    به ياد ترانه زيبايى بوى عيدى فرهاد افتادم :d-_-b:

نمایش یا پنهان متنبوی عیدی بوی توت بوی کاغذ رنگی
    بوی تند ماهی دودی وسط سفره نو
    بوی یاس جانماز ترمه مادربزرگ

با اینا زمستونو سر می کنم
    با اینا خستگی مو در می کنم

شادی شکستن قلک پول
    وحشت کم شدن سکه بوی از شمردن زیاد
    بوی اسکناس تا نخورده لای کتاب

فکر قاشق زدن یه دختر چادرسیا
    شوق یک خیز بلند از روی بته های نور
    برق کفش جفت شده تو گنجه ها

عشق یک ستاره ساختن با دولک
    ترس ناتموم گذاشتن جریمه های عید مدرسه
    بوی گل محمدی که خشک شده لای کتاب

بوی باغچه بوی حوض عطر خوب نذری
    شب جمعه پی فانوس توی کوچه گم شدن
    توی جوی لاجوردی هوس یه آب تنی

• بچه مثبت

امروز صبح اومدی سایت تعجب کردم! پس دلتنگ بودی که اومدی بوف بوفی :4:
    خب یکم تنوع بده تو برنامه ها! سینمایی، پارکی، رستورانی، سفری...

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

نقل قول: بچه مثبت
    امروز صبح اومدی سایت تعجب کردم! پس دلتنگ بودی که اومدی بوف بوفی :4:
    خب یکم تنوع بده تو برنامه ها! سینمایی، پارکی، رستورانی، سفری...

برای تنوع میشه از اونور شروع کرد...
    سفری، رستورانی، پارکی، سینمایی، یه کم تنوع دادن تو برنامه ها... :24:

• sib

منم چند وقته همینجوریم :28:

• arash52

خاله شما دیگه چرا ؟
    شما که دوروبرت همیشه شلوغه :4:

• ماهی

مژده جان گاهی اوقات یه رنگ مو هم می تونه حال آدمو عوض کنه :1:

• gilas

خاله خودمه فقط :101:

نمایش یا پنهان متن:5:

• بهونه

mojde,
    خاله مژده منم دل تنگم برا همه چیز برا همه بچه ها 276

• The one

می فهممم چی می گی مژده جون :8: ولی من برای این دلتنگیم تاوان بزرگی دادم :44:
    نمایش یا پنهان متناگه سقف آرزوهامو اونقدر بلند نمیذاشتم الان تنها نبودم
    الان همیشه به خودم میگم نا شکر نباش دختر. اشتباه گذشته رو تکرار نکن...
    دلم لک زده برای همه چی حتی دعوا که بعدش آشتی کنیمو ... ولی برای همیشه رفت .. :79: .

• نخبه

نمایش یا پنهان متنای بابا بازم که همه بی حوصله و دلتنگ شدن... به قول بچه ها ادم باید خودشو از قید و بند یه چیزایی ازاد کنه و راحت باشه..من خودم همیشه با کوچکترین چیزا هم حال و هوای خودمو عوض کردم اصلا دوست ندارم غصه بخورم (دورو وره همه غصه و مشکلات هست ولی همیشه به مشکلات لبخند زدم سعی کردم ناراحتی هام کوتاه باشه و اگر هم میدونم یه مشکلی دیگه حل شدنی نیست بی خیالش میشم غصه خوردن الکی واسه چی؟ اصلا واسه کی؟ درسته همه اطرافیان مهمن ولی اونی که مهمتره منم (خودمونیم) اگه ما شاد و موفق باشیم دیگران هم از این شادی لذت میبرن و خیال پدر و مادرا هم راحت تره که بچشون اذیت نمیشه
    برای چیزای الکی غصه خوردن جز اینکه ادمو زود پیر میکنه و از داشته هات لذت نمیبری هیچ چیز دیگه ای نیست دمو داشته باش هیچ وقت معلوم نیست فردایی باشه ....برای امروزت خوب زندگی کن......ادمهایی که همیشه شاکی هستن کمتر میتونن موفق باشن چون انرژی منفی خودشون نمیزاره راحت باشن.. کمتر از این فکرو خیالا بکن خاله جان ..ادم بخاد به این چیزا فکر کنه که داغون میشه بی خیالی طی کن :82:

• Kishe Mehr

حالا که همه گرفته هستن منم............ گرفته میشویـــــــــــــــــــــــــم :15:

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    حالا که همه گرفته هستن منم............ گرفته میشویـــــــــــــــــــــــــم :15:

من گرفته و دلتنگ و بی حوصله نیستم :82: تو هم نباشششششششششششششششششش

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    من گرفته و دلتنگ و بی حوصله نیستم :82: تو هم نباشششششششششششششششششش

eeeeeeeeee تو رو ندیدم :4: پس منم نیستممممممممممممممممممم :82: :78: :80: یکی یه اهنگ بذاره یه کم قر بدیم نسب شبی :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: