ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چقدر بي حوصلم...دوست عزيز بوفي
mojde
اين روزها خيلي بي حوصله شدم .خيلي سرد و بي تفاوت انگارهيچ اتفاق و هيچ كسي نميتونه نظرم رو به خودش جلب كنه .عين يه روبات هر روز صبح تا عصر ميام سر كار بعد خونه بعد جمع و جور وشام و هيچي كه هيچي .خدايي ما آدما اومديم دنيا واسه اين؟
پس ابتكار و اختراع و اكتشاف و خلاقيتو عشق چي ميشه؟پس زندگي چي؟زندگي چي ميشه؟
اصلا ما چند سال يا چند روز يا چند دقيقه زندگي كرديم ؟اصلا ماهيچ وقت زندگي واقعي رو تجربه كرديم؟
چند وقته كه با پاي برهنه رو چمنا قدم نزديم؟چند وقته يه دل سير آسمونو نديديم؟چند وقته آسمون آبي رو از پس اين آلودگي ها پيدا نكرديم ؟چند وقته كه از شدت دود ودم ستاره اي تو آسمون براي شمردن پيدا نكرديم؟واي خدايا چقدر بي حوصلم حتي حوصله غر زدن هم ندارم .دل تنگم دل تنگ غر زدنهاي كودكانه و لبخند عريان و بي بهانه .دلتنگ دوستي چقدر دل تنگم براي دوستي شما چطور دوست عزيز بوفي ؟
Life Dream
مژده جان اين جور وقتا بايد قيد محدوديتها رو زد و دل رو زد به دريا و به يه سفر طولاني رفت! بري و همه جا رو ببيني، دنيات عوض ميشه! منم در آينده چنين هدفي دارم
gilas
ولی من دل تنگ یکی دیگم
نمایش یا پنهان متن
البته چون پرسیدن گفتمادلشاد
هی آبجی مژده جون منم داغونم دلم گرفته از روزهای تکراری از آدمهایی که ادعا میکنن خیلی میفهمن ولی اندازه یه بچه دو ساله هیچی حالیشون نیست از آدمهایی که عقلشون به چشمشونن از همه خسته شدم حتی از خودم هم خسته شدم که تا کی خودمو قول بزنم که اشکالی نداره همه چیز درست میشه ای بابا اشکالی نداره همه چیز درست میشه
حورا
نمایش یا پنهان متن
سرم را روی شانه ات بگذار
تا همه بدانند
" همه چیز "
زیر سر من است
ژنرال
Life Dream
آخي نازي...
بهروز جان دنيا تا دنيا بوده وضع همين بوده!! بعضي ها خدا اين دنيا رو بهشون ميده و بعضيها رو هم از اين دنيا ذره اي بهشون نميده! اونايي كه دارن شايد راحت اون دنيا رو از دست بدن و اونايي كه ندارن راحت ميتونن اون دنيا رو به دست بيارن، اينها همش فتنه هستند، آزمايش هستند، خودتو براي اون ور پل اماده كن كه سرسبزتر و زيبا تر از اين سرزمين خشك و دروغين هست
mz56mz
به ياد ترانه زيبايى بوى عيدى فرهاد افتادم
نمایش یا پنهان متن
بوی عیدی بوی توت بوی کاغذ رنگیبوی تند ماهی دودی وسط سفره نو
بوی یاس جانماز ترمه مادربزرگ
با اینا زمستونو سر می کنم
با اینا خستگی مو در می کنم
شادی شکستن قلک پول
وحشت کم شدن سکه بوی از شمردن زیاد
بوی اسکناس تا نخورده لای کتاب
فکر قاشق زدن یه دختر چادرسیا
شوق یک خیز بلند از روی بته های نور
برق کفش جفت شده تو گنجه ها
عشق یک ستاره ساختن با دولک
ترس ناتموم گذاشتن جریمه های عید مدرسه
بوی گل محمدی که خشک شده لای کتاب
بوی باغچه بوی حوض عطر خوب نذری
شب جمعه پی فانوس توی کوچه گم شدن
توی جوی لاجوردی هوس یه آب تنی
بچه مثبت
خب یکم تنوع بده تو برنامه ها! سینمایی، پارکی، رستورانی، سفری...
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
خب یکم تنوع بده تو برنامه ها! سینمایی، پارکی، رستورانی، سفری...
برای تنوع میشه از اونور شروع کرد...
سفری، رستورانی، پارکی، سینمایی، یه کم تنوع دادن تو برنامه ها...
sib
arash52
شما که دوروبرت همیشه شلوغه
ماهی
gilas
نمایش یا پنهان متن
بهونه
خاله مژده منم دل تنگم برا همه چیز برا همه بچه ها
The one
نمایش یا پنهان متن
اگه سقف آرزوهامو اونقدر بلند نمیذاشتم الان تنها نبودمالان همیشه به خودم میگم نا شکر نباش دختر. اشتباه گذشته رو تکرار نکن...
دلم لک زده برای همه چی حتی دعوا که بعدش آشتی کنیمو ... ولی برای همیشه رفت ..
نخبه
نمایش یا پنهان متن
ای بابا بازم که همه بی حوصله و دلتنگ شدن... به قول بچه ها ادم باید خودشو از قید و بند یه چیزایی ازاد کنه و راحت باشه..من خودم همیشه با کوچکترین چیزا هم حال و هوای خودمو عوض کردم اصلا دوست ندارم غصه بخورم (دورو وره همه غصه و مشکلات هست ولی همیشه به مشکلات لبخند زدم سعی کردم ناراحتی هام کوتاه باشه و اگر هم میدونم یه مشکلی دیگه حل شدنی نیست بی خیالش میشم غصه خوردن الکی واسه چی؟ اصلا واسه کی؟ درسته همه اطرافیان مهمن ولی اونی که مهمتره منم (خودمونیم) اگه ما شاد و موفق باشیم دیگران هم از این شادی لذت میبرن و خیال پدر و مادرا هم راحت تره که بچشون اذیت نمیشهبرای چیزای الکی غصه خوردن جز اینکه ادمو زود پیر میکنه و از داشته هات لذت نمیبری هیچ چیز دیگه ای نیست دمو داشته باش هیچ وقت معلوم نیست فردایی باشه ....برای امروزت خوب زندگی کن......ادمهایی که همیشه شاکی هستن کمتر میتونن موفق باشن چون انرژی منفی خودشون نمیزاره راحت باشن.. کمتر از این فکرو خیالا بکن خاله جان ..ادم بخاد به این چیزا فکر کنه که داغون میشه بی خیالی طی کن
Kishe Mehr
نخبه
من گرفته و دلتنگ و بی حوصله نیستم
Kishe Mehr
eeeeeeeeee تو رو ندیدم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→