ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چقدر بي حوصلم...دوست عزيز بوفي
The one
برم ببینم چی دارم
ولی خداییش اند بی احساسیه تو همچین تاپیکی اهنگ آقا باقری گذاشتن
هاچو هاچو
مژده خانوم از ته دل من حرف زدی
soheyla
سلام
مژده جان ، من نظرم و درمورد زندگی و سختیاش تو پیام خصوصی براتون میفرستم
محسن صائب
جواب تمام مشکلات رو میشه درخودمون جستجو کنیم
.
من معمولا مشکلات خودم رو با این دو شعر منطبق میدونم
.
گفت آسان گیر بر خود کارها *** کز روی سهو ، سخت میگردد جهان بر مردمان سخت کوش
و
جهان و کار جهان جمله هیچ بر هیچ است ** من این نکته را کرده ام هزار بار تحقیق
mojde
Life Dream,
gilas,
دلشاد,
حورا,
Gabriel,
mz56mz,
بچه مثبت,
sib,
arash52,
ماهی,
بهونه,
The one,
نخبه,
Kishe Mehr,
هاچو هاچو,
soheyla,
محسن صائب,
mz56mz
ابجى هيفاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چکاوک
شاید تو زیادمنو نمی شناسی ولی من واقعأ و از صمیم قلبم دوست دارم
EVANESCENCE
تو این شهر غریب خیلی احساس غربت میکنم
از همه طرفم همش ضدحال میخورم نمیدونم چرا
تنها امیدم درسمه که اونم این ترم همش.....
واقعا نمیدونم چیکار کنم خودمو بدجور باختم
Holtek
خوشبختانه هنوز اینا رو دارم
The one
جوونم کاکووو؟!!
یعنی بگیم آقا باقر بیاد یا خیر
تو این شهر غریب خیلی احساس غربت میکنم
از همه طرفم همش ضدحال میخورم نمیدونم چرا
تنها امیدم درسمه که اونم این ترم همش.....
واقعا نمیدونم چیکار کنم خودمو بدجور باختم
نه عزیزم هیچوقت این فکرو نکن
بذار برات بگم وقتی من اومدم اینجا همه چی برام جدید و وحشتناک بود ... زبان اینام که عین ادمیزاد نیست... خلاصه سال اولمم خیلی ترسیدم خیلی هم گند زدم ... ولی گفتم حالا که اومدم دیگه باید تا تهشو برم و گرنه همه چیرو میبازم نه فقط این ترمو و اون رشته رو... تا اینکه خدا رو شکر افتادم رو غلطک .. مطمئن باش اگه صبر کنی و تسلیم نشی جایزتو می گیری اونجوری مزش تا ابد تو دهنت میمونه
EVANESCENCE
بذار برات بگم وقتی من اومدم اینجا همه چی برام جدید و وحشتناک بود ... زبان اینام که عین ادمیزاد نیست... خلاصه سال اولمم خیلی ترسیدم خیلی هم گند زدم ... ولی گفتم حالا که اومدم دیگه باید تا تهشو برم و گرنه همه چیرو میبازم نه فقط این ترمو و اون رشته رو... تا اینکه خدا رو شکر افتادم رو غلطک .. مطمئن باش اگه صبر کنی و تسلیم نشی جایزتو می گیری اونجوری مزش تا ابد تو دهنت میمونه
ترم اول بد نبود بعد یک ماه عادت کردم تو درسامم تقریبا موفق بودم
من همیشه تو درسام معدل الف بودم ولی اینجا نتونستم سر همین کلی خورد تو ذوقم
الان یه سه هفته ای هست که اومدم ولی اصلا با هیچی کنار نمیام همش دنبال بهونه ام که از اینجا راحت شم
البته جو اینجام خیلی مزخرفه یجوریه که اصلا با خلقیات من جور در نمیاد بخاطر همین بدجور استرس گرفتم میترسم به درسم لطمه بخوره
این سه هفته از لحاظ درسی افتضاح بودم
طوری شده که از رشته ای که میخونمم متنفر شدم
maryamlondon1
مژده جون یک سفر کوتاه برو دلتنگیت رفع میشه .اب وهوا عوض کن
The one
الان یه سه هفته ای هست که اومدم ولی اصلا با هیچی کنار نمیام همش دنبال بهونه ام که از اینجا راحت شم
البته جو اینجام خیلی مزخرفه یجوریه که اصلا با خلقیات من جور در نمیاد بخاطر همین بدجور استرس گرفتم میترسم به درسم لطمه بخوره
این سه هفته از لحاظ درسی افتضاح بودم همین خیلی روحیه مو تضعیف کرده
نازی پرستو گلم دانشگاه تقریبا اولش برای همه سخته آخه با دبیرستان فرق داره ولی عادت می کنی . از خودت توقع زیادی نداشته باش که شوکه بشی . همین که پاس کنی خوبه بعدش یواش یواش میشی خود سابق زرنگت برات ارزوی موفقیت می کنم عزیزم
EVANESCENCE
مرسی هیفا جونم انقدر زده شدم که فقط میگم این 2ترمم با هر نمره ایه که شده بگذرونم بعد برنامه بریزم واسه ارشد
چون اینجا اصلا روحیه شو ندارم
مرسی بابت دلداریت
دوستتتتتتت دارمممممم
دیااکو
و اما شهناز کیه؟ یه خانوم میانساله که بعد از کلمه سلام شروع می کنه به شکایت از روزگار و مصائبی که براش به وجود اومده و...
و به خاطر اینکه اون تأثیری رو که شهناز رو من داره رو من رو دیگران نداشته باشم سعی می کنم که شاد باشم و همین سعی کردن شادم می کنه،
Life Dream
پيشنهاد ميكنم افرادي كه دچار يكنواختي در زندگيشون شدن برن عضو اين كلوپهاي رسمي كه در همه شهرها وجود داره بشند، تعداد اعضا هم زياده و افراد كارشناس هم هميشه چندتايي همراهشون هست! هم خانم هست و هم اقا! بريد و از ديدن جاهايي كه افراد عادي نميتونن ببينند لذت ببريد
maryamlondon1
این سه هفته از لحاظ درسی افتضاح بودم همین خیلی روحیه مو تضعیف کرده
نا امیدم کردی پرستو جون
قربون مهربونیت برم من ..
ای خدا از دست دیا اگو
یادم رفت این بنویسم
اخرین بد شانسی تو این یک ماه اوردم یک شنبه گذشته همنجوری الکی الکی شیشه لوپ تاپم سوخت این لوپ تاپ شماره دو موقتی به من داده ازش استفاده کنم
Life Dream
اخرین بد شانسی تو این یک ماه اوردم یک شنبه گذشته همنجوری الکی الکی شیشه لوپ تاپم سوخت این لوپ تاپ شماره دو موقتی به من داده ازش استفاده کنم
الهي دردوبلا و سوختگي لوپ تاپ و شماره دوت بخوره توو سر امريكا و اسرائيل، چقدر بامزه حرف ميزني آخه شما مامان مريمي، هميشه پستاي بامزتو ميخونم و كلي حالم جا مياد
The one
منم عزيزم خيليييي.. عاشق اين بي رياييتم
Life Dream,
ماشاالله به داداش مازي راديواكتيووووو
حيف كه دانمارك كوه و كمر و شيكم نداره...ولي هروقت أومدي الپي جايي خبر بده خودمو ميرسونم
mojde
مريم عزيز واقعا براي مسائلي كه پيش اومده مخصوصاً برادرت متاسفم خدا بهت صبر بده
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→