ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چقدر بي حوصلم...دوست عزيز بوفي
maryamlondon1
مازی دیگه پست نمیزارم
مريم عزيز واقعا براي مسائلي كه پيش اومده مخصوصاً برادرت متاسفم خدا بهت صبر بده
تشکر ممنون
نمایش یا پنهان متن
ممنون مژده جون انشالله همیشه شاد وخندان باشیبچه مثبت
البته سالهایی که جام جهانی برگزار میشه موفقیتهام به نظر خودم چشم گیر تر بوده! سه بار دانشگاه قبول شدم! جام جهانی 2002، 2006 و 2010
مشکلات بسیار کوچک تر از آن هستند که انسان میپندارد!
اصلاً این حرف رو نزن که روحیه نداری و همه چیز افتضاح شده! کمی مثبت به وقایع نگاه کن!
ایشالا زود زود خوب میشی!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
ایشالا زود زود خوب میشی!
امضام ندیدی ؟؟ امین جون خدا به من رحم کرد ..باز هزار مرتبه خدارا شکر
Life Dream
هييييييييس آبجي مزنن مارو هم تحريم مكنن
اگه اومدم حتماً خبر ميدم، ولي بايد شما هم بيايي ها، نگي اين اورست هست حوصله ندارم فتحش كنم!!
آخي مامان مريمي
mojde
نخبه
چقدر سخت میگیری
خو من الان مریضم کلی کار هم ریخته سرم الان باید برم خونه اجی شب هم عروسی خواهر دوست ارش که اصلا نمیشناسمشون و حال هم ندارم ولی خب میریم شاید دوستای جدید پیدا کردم و بهم خوش گذشت.. حالا خوش هم نگذشت خوبیش به اینه که لااقل امشب شام درست نمیکنم
بندری
غم و بی حوصلگی تو نبینم ان ان شا الله
Life Dream
شيرين تو خسته نميشي اين همه كار ميكني؟ اونوقت آقا آرش رو دعوا نميكني كه كاراي خونه و بيرون رو انجام نميده؟!
The one
البته سالهایی که جام جهانی برگزار میشه موفقیتهام به نظر خودم چشم گیر تر بوده! سه بار دانشگاه قبول شدم! جام جهانی 2002، 2006 و 2010
من فقط سوتیهام اینهمه ابهت دارن
جاننن؟! نه من نیتم خیر بود که بیام تشویقتون کنم حالا اگه تله کابین هم باشه که از نیکان روزگار خواهم بود
نخبه
اونقده خسته میشم که نگووووووووووووو
حالا من تعریف نمیکنم که چه کارایی میکنم دلیل نیست که کاری انجام نمیدم منتها چون فرز فرض فرظ هستم کارامو سریع انجام میدم .. یه تاپیک میبینم میپرم میرم یه کار انجام میدم و بر میگردم
نمایش یا پنهان متن
پریروز بهش گفتم برو لوبیا سبز بخر رفته یه عالمه خریده با کلی خرید دیگه منم یه عالمه کار دیگه داشتم یا خونه نبودم و فرصت نکردم خردشون کنم .. دیروز به ارش گفتم من مریضم حال ندارم باید کمک کنی اینا رو خرد کنیم که خب باز طبق معمول رفتیم مهمونی و اونا هم موند تا انشالله جمعه که منزل هستیم با کمک هم انجام میدیدم تا اون باشه اینهمه خرید نکنه .. من خستم میشهنخبه
Life Dream
آخه با تله كابين سختتون ميشه! هوا سرد ميشه چاي هم نداريم پذيرايي كنيم!! ميگم چطوره با هليپكوپتر اختصاصي تا نوك قله رو فتح كني؟!
آره واقعاً معلومه!
هي آقا آرش
بازم هي آقا آرش
نخبه
گریه کن برای شما هم از این روزا هست
The one
نه من همیشه فلاسک چاییم باهامه آخه میگن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
maryamlondon1
اها فکر کردم به خاطر نوشتهای لهجه دارم میگی
Life Dream
خوابشو ببيني!!
نه اين سبك بود سنگينترشو ميارم
باشه پس همون تله كابين، فقط بي زحمت از اون بابلا با دوربين ما رو زير نظر داشته باشيد نيوفتيم توو چالهه هاي يخي!
پسر كو ندارد نشان از پدر... نه ببخشيد مادر!
EVANESCENCE
مشکلات بسیار کوچک تر از آن هستند که انسان میپندارد!
اصلاً این حرف رو نزن که روحیه نداری و همه چیز افتضاح شده! کمی مثبت به وقایع نگاه کن!
مرسیییی نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم
فقط میتونم ممنونتون باشم و بهترینارو واستون ارزو کنم
maryamlondon1
mojde
ژنرال
خاندان صدر که برای عراق منشا خدمات بودن همیشه
نمونه ش شهید محمدباقر صدر که در بین علما، کمتر کسی افق دیدش و سطح فکرش مثل ایشونه!
البته این دامادش، مقتدی صدر از نظر مشی سیاسی تندروئه!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→