₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » چقدر بي حوصلم...دوست عزيز بوفي
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » چقدر بي حوصلم...دوست عزيز بوفي

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

چقدر بي حوصلم...دوست عزيز بوفي

953 بازدید، 61 پست، نویسنده: mojde

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    الهي دردوبلا و سوختگي لوپ تاپ و شماره دوت بخوره توو سر امريكا و اسرائيل، چقدر بامزه حرف ميزني آخه شما مامان مريمي، هميشه پستاي بامزتو ميخونم و كلي حالم جا مياد

مازی دیگه پست نمیزارم 463 فقط تشکر ممنون مینویسم 404 نمیدونم چرا پستم برعکس میخونی .من نوشتم لوپ تاپم صفحه اش سوخت ..ننوشتم لوپ تاپ شماره دو سوخته ..نوشتم این لوپ تاپ الان دارم باهاش کار میکنم شماره دو بپیشم موقتی گذشت :10: درد وبلات بخوره به سر مقتدا صدر :4:
    نقل قول: mojde
    maryamlondon1,
    مريم عزيز واقعا براي مسائلي كه پيش اومده مخصوصاً برادرت متاسفم خدا بهت صبر بده

تشکر ممنون 801
    نمایش یا پنهان متنممنون مژده جون انشالله همیشه شاد وخندان باشی :11:

• بچه مثبت

منم احساس میکنم یکسال درمیون تو سالهای عمرم با موفقیت روبرو میشم :4: خدارو شکر که سال بعد موفقیت در انتظارمه :83:
    البته سالهایی که جام جهانی برگزار میشه موفقیتهام به نظر خودم چشم گیر تر بوده! سه بار دانشگاه قبول شدم! جام جهانی 2002، 2006 و 2010 :23:

نقل قول: EVANESCENCE
    خیلی روحیه مو تضعیف کرده
    قوی باش پرستوی عزیز!
    مشکلات بسیار کوچک تر از آن هستند که انسان میپندارد!
    اصلاً این حرف رو نزن که روحیه نداری و همه چیز افتضاح شده! کمی مثبت به وقایع نگاه کن!

نقل قول: maryamlondon1
    همین چند دقیقه پیش از دکتر امدم استخون سینه ام ترک بردشته
    چی شده آبجی؟ :2:
    ایشالا زود زود خوب میشی!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• maryamlondon1

نقل قول: بچه مثبت
    چی شده آبجی؟
    ایشالا زود زود خوب میشی!

امضام ندیدی ؟؟ امین جون خدا به من رحم کرد ..باز هزار مرتبه خدارا شکر :58:

• Life Dream

نقل قول: The one
    ماشاالله به داداش مازي راديواكتيووووو

هييييييييس آبجي مزنن مارو هم تحريم مكنن :4:
    حيف كه دانمارك كوه و كمر و شيكم نداره...ولي هروقت أومدي الپي جايي خبر بده خودمو ميرسونم

اگه اومدم حتماً خبر ميدم، ولي بايد شما هم بيايي ها، نگي اين اورست هست حوصله ندارم فتحش كنم!! :4:
    مازی دیگه پست نمیزارم فقط تشکر ممنون مینویسم نمیدونم چرا پستم برعکس میخونی .من نوشتم لوپ تاپم صفحه اش سوخت ..ننوشتم لوپ تاپ شماره دو سوخته ..نوشتم این لوپ تاپ الان دارم باهاش کار میکنم شماره دو بپیشم موقتی گذشت درد وبلات بخوره به سر مقتدا صدر

آخي مامان مريمي :8: چرا درست خوندم و فهميدم كه لوپ تاپ مال خودت سوخته و لوپ تاپ شماره دو رو كش رفتي! ماشالله كه كمم نمياري از بس لوپ تاپ داريد :4: (قسمت بامزش لوپ تاپ بود) :11:

• mojde

فكر كن تو يه روز بي حوصله يه ختم بايد برم، شبم يه مهموني .ختم اونور دنيا يعني بايد از غربي ترين نقطه شهر برم شرقيترين نقطه بعد شب يه مهموني كه اصلا دلم نمي خواد برم و اصلا با روحياتم جور نيست اما نميشه نرفت واييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي خدايا :62:

• نخبه

نقل قول: mojde
    فكر كن تو يه روز بي حوصله يه ختم بايد برم، شبم يه مهموني .ختم اونور دنيا يعني بايد از غربي ترين نقطه شهر برم شرقيترين نقطه بعد شب يه مهموني كه اصلا دلم نمي خواد برم و اصلا با روحياتم جور نيست اما نميشه نرفت واييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي خدايا :62:

چقدر سخت میگیری
    خو من الان مریضم کلی کار هم ریخته سرم الان باید برم خونه اجی شب هم عروسی خواهر دوست ارش که اصلا نمیشناسمشون و حال هم ندارم ولی خب میریم شاید دوستای جدید پیدا کردم و بهم خوش گذشت.. حالا خوش هم نگذشت خوبیش به اینه که لااقل امشب شام درست نمیکنم :4: این خودش جای بسی خوشحالیه

• بندری

با ذکر و یاد خدا دلها آرام می گیرد.

غم و بی حوصلگی تو نبینم ان ان شا الله :46: آبجی

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    خو من الان مریضم کلی کار هم ریخته سرم الان باید برم خونه اجی شب هم عروسی خواهر دوست ارش که اصلا نمیشناسمشون و حال هم ندارم ولی خب میریم شاید دوستای جدید پیدا کردم و بهم خوش گذشت.. حالا خوش هم نگذشت خوبیش به اینه که لااقل امشب شام درست نمیکنم این خودش جای بسی خوشحالیه

شيرين تو خسته نميشي اين همه كار ميكني؟ اونوقت آقا آرش رو دعوا نميكني كه كاراي خونه و بيرون رو انجام نميده؟! :83:

• The one

منم احساس میکنم یکسال درمیون تو سالهای عمرم با موفقیت روبرو میشم :4: خدارو شکر که سال بعد موفقیت در انتظارمه :83:
    البته سالهایی که جام جهانی برگزار میشه موفقیتهام به نظر خودم چشم گیر تر بوده! سه بار دانشگاه قبول شدم! جام جهانی 2002، 2006 و 2010 :23:

:23: :23: :23:
    من فقط سوتیهام اینهمه ابهت دارن :23:

اگه اومدم حتماً خبر ميدم، ولي بايد شما هم بيايي ها، نگي اين اورست هست حوصله ندارم فتحش كنم!!

جاننن؟! نه من نیتم خیر بود که بیام تشویقتون کنم حالا اگه تله کابین هم باشه که از نیکان روزگار خواهم بود :23:

• نخبه

شيرين تو خسته نميشي اين همه كار ميكني

اونقده خسته میشم که نگووووووووووووو :4:
    حالا من تعریف نمیکنم که چه کارایی میکنم دلیل نیست که کاری انجام نمیدم منتها چون فرز فرض فرظ هستم کارامو سریع انجام میدم .. یه تاپیک میبینم میپرم میرم یه کار انجام میدم و بر میگردم :19:
    اونوقت آقا آرش رو دعوا نميكني كه كاراي خونه و بيرون رو انجام نميده؟! :83:

نمایش یا پنهان متنپریروز بهش گفتم برو لوبیا سبز بخر رفته یه عالمه خریده با کلی خرید دیگه منم یه عالمه کار دیگه داشتم یا خونه نبودم و فرصت نکردم خردشون کنم .. دیروز به ارش گفتم من مریضم حال ندارم باید کمک کنی اینا رو خرد کنیم که خب باز طبق معمول رفتیم مهمونی و اونا هم موند تا انشالله جمعه که منزل هستیم با کمک هم انجام میدیدم تا اون باشه اینهمه خرید نکنه .. من خستم میشه :4:

• نخبه

تازشم شوهر کردیم واسه چی؟ خب برای اینکه کارامون رو اقامون انجام بدن............ 256 256 256 256 256 256 256 256 256 256

• Life Dream

جاننن؟! نه من نیتم خیر بود که بیام تشویقتون کنم حالا اگه تله کابین هم باشه که از نیکان روزگار خواهم بود

آخه با تله كابين سختتون ميشه! هوا سرد ميشه چاي هم نداريم پذيرايي كنيم!! ميگم چطوره با هليپكوپتر اختصاصي تا نوك قله رو فتح كني؟! :83:
    ونقده خسته میشم که نگووووووووووووو :4:

آره واقعاً معلومه! :83:
    پریروز بهش گفتم برو لوبیا سبز بخر رفته یه عالمه خریده با کلی خرید دیگه منم یه عالمه کار دیگه داشتم یا خونه نبودم و فرصت نکردم خردشون کنم .. دیروز به ارش گفتم من مریضم حال ندارم باید کمک کنی اینا رو خرد کنیم که خب باز طبق معمول رفتیم مهمونی و اونا هم موند تا انشالله جمعه که منزل هستیم با کمک هم انجام میدیدم تا اون باشه اینهمه خرید نکنه .. من خستم میشه

هي آقا آرش :79:
    تازشم شوهر کردیم واسه چی؟ خب برای اینکه کارامون رو اقامون انجام بدن............

بازم هي آقا آرش :20: :20:

• نخبه

بازم هي آقا آرش

گریه کن برای شما هم از این روزا هست :4:

• The one

آخه با تله كابين سختتون ميشه! هوا سرد ميشه چاي هم نداريم پذيرايي كنيم!! ميگم چطوره با هليپكوپتر اختصاصي تا نوك قله رو فتح كني؟! :83:

:23:

نه من همیشه فلاسک چاییم باهامه آخه میگن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست :23:

• maryamlondon1

آخي مامان مريمي چرا درست خوندم و فهميدم كه لوپ تاپ مال خودت سوخته و لوپ تاپ شماره دو رو كش رفتي! ماشالله كه كمم نمياري از بس لوپ تاپ داريد (قسمت بامزش لوپ تاپ بود)

اها فکر کردم به خاطر نوشتهای لهجه دارم میگی :4: نه بابا شماره دو وضعش خوبه این لوپ تاپ خودم براش خریدم 8 ماه پیش تا دیدی لوپ تاپم سوخت اورد به من داد دوروز بعدش گفت مامان این از من بخر من مدل جدیدیش میخواهم بگیرم :23: یعنی خودم میخرم براش بعد از مدتی به من میفروشه :23: بهش گفتم نه این دوست ندارم چون مدل کتابی وکوچلو :4:

• Life Dream

گریه کن برای شما هم از این روزا هست :4:

خوابشو ببيني!! :94:
    نه اين سبك بود سنگينترشو ميارم 1143
    نه من همیشه فلاسک چاییم باهامه آخه میگن در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

باشه پس همون تله كابين، فقط بي زحمت از اون بابلا با دوربين ما رو زير نظر داشته باشيد نيوفتيم توو چالهه هاي يخي! :4:
    اها فکر کردم به خاطر نوشتهای لهجه دارم میگی نه بابا شماره دو وضعش خوبه این لوپ تاپ خودم براش خریدم 8 ماه پیش تا دیدی لوپ تاپم سوخت اورد به من داد دوروز بعدش گفت مامان این از من بخر من مدل جدیدیش میخواهم بگیرم یعنی خودم میخرم براش بعد از مدتی به من میفروشه بهش گفتم نه این دوست ندارم چون مدل کتابی وکوچلو

پسر كو ندارد نشان از پدر... نه ببخشيد مادر! :23: عجب زبلي هست، خير سرش داره بهت لطف ميكنه!! :23: :23: :23:

• EVANESCENCE

نا امیدم کردی پرستو جون :2: ..بهترین کار ابن که بک نفر خوب وقابل اعتماد دوست بشی مطمئنم مشکلت حل میشه . بااو درد دل کن با او مشکلات درسی در میان بزار .باور کن از دلتنگی بیرون میای .. :11:

منم عزيزم خيليييي.. عاشق اين بي رياييتم :8:

قوی باش پرستوی عزیز!
    مشکلات بسیار کوچک تر از آن هستند که انسان میپندارد!
    اصلاً این حرف رو نزن که روحیه نداری و همه چیز افتضاح شده! کمی مثبت به وقایع نگاه کن!

مرسیییی نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم
    فقط میتونم ممنونتون باشم و بهترینارو واستون ارزو کنم :11:

• maryamlondon1

پسر كو ندارد نشان از پدر... نه ببخشيد مادر! عجب زبلي هست، خير سرش داره بهت لطف ميكنه!!

:15: :56: :6:

• ژنرال

درد وبلات بخوره به سر مقتدا صدر :4:

:83:
    خاندان صدر که برای عراق منشا خدمات بودن همیشه :24:
    نمونه ش شهید محمدباقر صدر که در بین علما، کمتر کسی افق دیدش و سطح فکرش مثل ایشونه!
    البته این دامادش، مقتدی صدر از نظر مشی سیاسی تندروئه! :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: