ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: انواع شمع هاي حرفه اي خودرو + بيانيه حمايت از خودروي روا ::
Life Dream
نمیگی وای خدا نکنه
كار هر روزمه!
The one
Life Dream
انشالله علوسي شما با شاهزاده سوار بر اسب سفيد
نخبه
نمایش یا پنهان متن
یادته پنج شنبه قرار بود بریم عروسی و گفتم اخ جون شام نمیپزم
اگه بدونی پنج شنبه چه بلاهایی سر من و ارش اومد
بزار تعریف کنم فعلا این شمع ماشین رو بیخیال شو تاپیک خاطرات
پنج شنبه عصر ارش اومد و اماده شدیم البته ارش لباسها رو اتو کرد و اماده منم داشتم ارایش میکردم بعد جلوی موهامو درست کردم بهش گفتم بیا پشت موهامو این مدلی درست کن یادش دادم وای ته خنده بود بهش میگفتم سنجاق مویی بزن میگفت کدومه
راه افتادیم که بریم عروسی .. مسیر ما تا تالار در حالت عادی با ترفیک معمولی 20 دقیقه نهایت 30 دقیقه بود که به علت ترافیک خیلی خیلی سنگین یک ساعت و نیم تو راه بودیم تا رسیدیم تالار یهو دیدیم واااااااااااااااااااا تالار که بستس کسی نیست گفتیم شاید ادرس رو به ما اشتباهی گفتن زنگ زدیم برادر عروس گفت عروسی به علت فوت یکی از اقوام نزدیک کنسل شد
با بدبختی و گیر کردن دوباره تو ترافیک با کلی بد بختی رسیدیم خونه حالا کی حال داره ساعت 10 و نیم شب شام درست کنه یا حتی بره خونه
پنج شنبه هم اینجا هوا خیلی سرد بود
تصمصیم گرفتیم بریم رستوران سنتی که موسیقی زنده هم دارن برگشتیم خونه من لباسمو عوض کردم بعد رفتیم منتها فکر نمیکردم اینقدر سرد باشه که کاپشن بر دارم
جاتون خالی رفتیم یه جای خیلی خوب ولی چشمتون روز بد نبینه به طرز وحشتناکی شلوغ بود. نمیدونم تو اون سرما ملت اونجا چه میکردن هر دو سالن پر بود و یا رزرو شده بود خواننده هم که خیلی صدای خوبی داشت و همش اهنگهای شاد میخوند قربون ملت برم در جا چه رقصا که نمیکردن خلاصه که خیلی هیجان داشت و از صد تا عروسی با حالتر بود
ولی جا نبود که بشینیم الاچیقهای داخل باغ رو هم هنوز دورش رو نپوشونده بودن دیگه دلمون نیومد اونجا رو ترک کنیم سفارش غذا دادیم و نشستیم جفتمون داریم قندیل میبندیم البته غیر از ما هم خیلیا دلشون نیومد برن و همه تو الاچیقها نشستن
خلاصه اینکه نشستیم غذامون رو خوردیم ارش بس که سردش بود نفهمید غذا رو چه جوری خورد بعد هم د درو
نتیجه اخلاقی اینکه مردا جرات ندارن به ما بگن شام درست کن تو همون سرما مجبور میشن بیرون غذا بخورن
The one
وایییی خدا مرگم
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
اسب سفید و کت و شلوارشم امادست دم دره .. فقط یه جو شجاعت میخوادد با زیر پیرنی بیاد بپوشتشLife Dream
اي شيرين تو چرا هميشه نتيجه هاي اخلاقي رو به نفع خودتون عوض ميكني؟!!
خوب طفلك آرش از دست پختت خبر داشته! اون شب كلي شكمشو براي يه غذاي خوشمزه تالاري حسابي صابون زده بود، ولي وقتي اينطور حالش گرفته شد با خودش فكر كرده خدايا من اين همه امشب دلم خوش بوده كه يه شام درست و حسابي براي اولين بار از بعد علوسي ميخورم، ولي تو رو خدا شانس مارو ببين
خوب توو اون موقعيت نشسته و فكر كرده كه چيكار كنه تا از شر دست پخت شما خلاص بشه و شام امشب براش عقده نشه! بلاخره بعد از تحقيقات و تفحصات فراوان به خودش گفته: جهنم بزار يه بيست سي هزاري هم خرج كنم توو اين سرما ولي يه امشب رو آرزو به دل نخوابم! اين نتيجه اخلاقيش بوده جناب شيرين خانم
چه خجالتي
اين كه يكي از برادران رايت هست كه داره پرواز ازمايشي انجام ميده!
شجاعت رو كه ديگه واقعاً نميتونم تضمين كنم، اين بار واستثناً با اين نوناشون
The one
آره دیگه از شانس من یه کلاغ با الاغ سفید میاد میشن برادران بلک اند وایت
هاااا یعنی شما هم جواب رد میدی؟
نمایش یا پنهان متن
Life Dream
واااااااااااااااايي خدا نميري ابجي چي گفتي!!!!!!!
وا! من از شما دفاع كردم!! گفتم كسي از مردا جرعت خواستگاري رو ندارن با اين نوناشون
The one
الهی من فدای اینهمه فهم و شعور بشم داداش گلم... میدونم گاهی تو شوخی زیاده روی می کنم و لی خدایییش هر چی گفتی بیشتر لایق شما هست عزیز.. خیلی اقایی گلم
نخبه
خوب طفلك آرش از دست پختت خبر داشته! اون شب كلي شكمشو براي يه غذاي خوشمزه تالاري حسابي صابون زده بود، ولي وقتي اينطور حالش گرفته شد با خودش فكر كرده خدايا من اين همه امشب دلم خوش بوده كه يه شام درست و حسابي براي اولين بار از بعد علوسي ميخورم، ولي تو رو خدا شانس مارو ببين
خوب توو اون موقعيت نشسته و فكر كرده كه چيكار كنه تا از شر دست پخت شما خلاص بشه و شام امشب براش عقده نشه! بلاخره بعد از تحقيقات و تفحصات فراوان به خودش گفته: جهنم بزار يه بيست سي هزاري هم خرج كنم توو اين سرما ولي يه امشب رو آرزو به دل نخوابم! اين نتيجه اخلاقيش بوده جناب شيرين خانم
نخیلم همش عین حقیقته
تازشم دست پخت دخملای ترک حرف نداره
The one
مسی همون فوتبالیستس دیگه فقط یادم نمیاد خوشکل بود یا کسی بود
Life Dream
مرسي ابجي جوني، آقايي از خودتونه... ببخشيد منظورم خانمي بود
تازشم دست پخت دخملای ترک حرف نداره ارش وقتی غذا میخوره هی میگه خدا بگم چیکارت نکنه چرا اینقدر خوشمزه میپزی منم زیاد میخورم چاق میشم انصافا این حرفو همیشه میگه.. به حد ترکیدن هم میخوره... تازه بچه پرو یاد گرفته میگه از بیرون غذا نمیگیرم تو برام درست کن عجب اشتباهی کردیم لو دادیم اشپزیمون خوبه.. عوضش گفتم اتو عمرن تا اخر عمرت باید لباسای جفتمون رو اتو کنی
نخيرم بايد ثابت كني! يه پيتزا برام بپز برام پست كن تا باور كنم
gilas
ای بابا چرا منو تو این موقعیت قرار میدین
یکی یه دونه بزار من زانوبزنم
اجازه میدی با مامان و بابا و شیرینی و دسته گل اینا شام بیایم خونتون
The one
واییییی
تو چزا زانو بزنی عزیزم بگو یکی از پسملها حداقل اینجا رو داوطلب چهار پایه شدن بشن
من که از خدامه
ماه عسل هم از قبل تعیین شده پیش به سوی هاوایییی
Life Dream
خوب اگه به صرف شام و اينا باشه كه من كانديد اول هستم، آبجي خانم گيلاس رو خط بكش كه من دارم با سرعت ميام
نمایش یا پنهان متن
كلاغشو پيدا نكردم ساريLife Dream
تو چزا زانو بزنی عزیزم بگو یکی از پسملها حداقل اینجا رو داوطلب چهار پایه شدن بشن
من که از خدامه خانمها آقایون آی ام تیکن مزایده تموم شد
ماه عسل هم از قبل تعیین شده پیش به سوی هاواییی
من كه سوار بر قاطر قهوه اي داشتم ميومدم!!
نمایش یا پنهان متن
نخبه
اره؟ اون وقت اسمت میشه مازیار تپلچه
بهونه
Life Dream
منو ياد شاپلي انداختي! همش ميگفتم آبجي تپلچه! چه كيفي هم ميكرد، جاش واقعاً خاليه
تو پيتزا رو بفرست ما مواظب هيكلمون هستيم
قابلي نداشت وحيد جان
The one
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→