خوب اگه به صرف شام و اينا باشه كه من كانديد اول هستم، آبجي خانم گيلاس رو خط بكش كه من دارم با سرعت ميام
ساری مازی جون مجلس خواستگاری زنونست ایشالا عروسی رو فقط مردونه می گیریم شما با مسی جون تشریف بیارید تا اون موقع یه سرنشینم برا ی قاطر خوشرنگت پیدا میشه
ساری مازی جون مجلس خواستگاری زنونست ایشالا عروسی رو فقط مردونه می گیریم شما با مسی جون تشریف بیارید تا اون موقع یه سرنشینم برا ی قاطر خوشرنگت پیدا میشه
اووووووووووو توو اين سهميه سوخت قام قام به نصف راه نرسيده قخ قخ ميشه! قاطر من سرعتش بيشتره، من زودتر ميرسم تازه احتياجي هم به سوخت ندارم فقط قربون دستت لطفاً مسير چمنزار رو بهم نشون بده قاطرم بهش احتياج داره!
نقل قول: The one
وایی هول شدم
عروس رفته گل بچينه!
نقل قول: Gabriel
با مسی ازدواج نکن!
ژاوی خوشتیپتره
اين اگه حرف گوش ميكرد ميومد با آرنولد اشتوانزينگر ازدواج ميكرد، ولي كو گوش شنوا!
اووووووووووو توو اين سهميه سوخت قام قام به نصف راه نرسيده قخ قخ ميشه! قاطر من سرعتش بيشتره، من زودتر ميرسم تازه احتياجي هم به سوخت ندارم فقط قربون دستت لطفاً مسير چمنزار رو بهم نشون بده قاطرم بهش احتياج داره!
ما به منبع وصلیم اخوی
نقل قول: Life Dream
اين اگه حرف گوش ميكرد ميومد با آرنولد اشتوانزينگر ازدواج ميكرد، ولي كو گوش شنوا!
در مورد شمع و گل وبلبل بود که بعد قاطر و خودرو اینها م بهش اضافه شد
آهان خوب شد يادم اوردي! خلاصش اينكه آقا شمع خودروتونو درست انتخاب كنيد، همينطوري الكي شمع دو و سه و چهار الكترود و سوزني نزاريد روو خوردو كه ماشينتونو مستهلك ميكنه! شمع مناسب نصبت به حجم و قدرت موتور خودرو انتخاب كنيد
نقل قول: The one
هاا یعنی باید کاغذ کادوشو باز کنم؟ میخواستم با کاغذش نگهش دارم که شیکتر باشه
آبجي با كانتينر ميفرستم برات، كاغذ كادو نداره، تازه داشته باشه تا اونجا همشو خورده!
The one
gilas
ای بابا چهارپایه شم یافت می نشود
ماه عسل هم از قبل تعیین شده پیش به سوی هاوایییی
ببند چمدون و که اومدم
شاااااام که نیست یه جشن خودمونی گرفتیم خرج زیاد نشه
دیگه دیدم راه دوره گفتیم مامان و بابا هم شام باشن
بلو بابا من با قام قام اومدم ▧ تصویر در دسترس نیست
The one
وایی
ژنرال
با مسی ازدواج نکن!
ژاوی خوشتیپتره
Life Dream
مميخام، اصنش من ديگه نميام، قاطرمم رم كرد فرار كرد رفت پي كارش، اگه اومد اونجا لطفاً برشگردون
عروس رفته گل بچينه!
ژاوی خوشتیپتره
gilas
ما به منبع وصلیم اخوی
چیم از آرنولد کمتره
من فقط گیلاسشونم
افا چرا
The one
ژاوی خوشتیپتره
ژاوی دیگه کیه؟ داداش گاوی؟
حالا که خودت نیومدی حداقل بذار این الاغه کادوی عروسی منو گیلی باشه.تا فراموشت نکنم
نه رفته قاطرمنگل بچینه
آرنولد وایییی آدمیزاد نیست با اون بازوهاو هیکلش یه جهاز کامله. یه جفت بالش با یه لحاف هشت نفرست
ها جونم من آقام؟ خوب شد گفتی فکر کردم نقشها برعکسه! چشم خانومم شما گل بچین من هول میشم
gilas
نمیدونم تو فیلمنامه چی نوشته
وای اون آقا نبودا اِفا بود
حالا اگه اصراری داری آقا باشی من مشکلی ندارما
اصلا بیا 50 - 50 نصف
The one
اصلا بیا 50 - 50 نصف
باشه یه شب در میون که نه سیخ بسوزه نه شیخ
ولی میگم خانمی این لباس علوست چه خوشمله عین لباس خواب میمونه صرفه جویی هم می کنیم
ژنرال
ژاوی هم باشگاهیه مسی و از بهترین هافبکهای بازیساز فوتبال دنیاس
دوران نامزدی واسه اینه که روتون باز بشه دیگه!
The one
خو اینکه هیچوقت با من نمیمونه . یه هووو هم دارم به اسم توپپپ
من روم بازه یکیو میخوام جمعش کنه برام
Life Dream
ااااااااااا يعني مال شما از نوع سوخت فضولاتيه هست؟!
پس مباركه، حالا به سلامتي عروس وعروس
باشه اونو واست كادو ميكنم، هر وقت ديديش يادي هم از من بكن!
قاطر من علفش تازه و سرسبز نباشه نميخوره، گفته باشم ها!! تازشم شبا دندوناشم مسواك ميزنه وگرنه نميخوايه، اين موارد بايد رعايت بشن
نه بابا اون مال قديم بود، الان ديگه هيكلش مثل آدميزاد شده! ميشه باهاش ازدواج كرد
راستي موضوع تاپيك چي بود؟! يادم رفت!
The one
در مورد شمع و گل وبلبل بود که بعد قاطر و خودرو اینها م بهش اضافه شد
The one
هاا یعنی باید کاغذ کادوشو باز کنم؟ میخواستم با کاغذش نگهش دارم که شیکتر باشه
Life Dream
آهان خوب شد يادم اوردي!
آبجي با كانتينر ميفرستم برات، كاغذ كادو نداره، تازه داشته باشه تا اونجا همشو خورده!
gilas
اینم خوبه به این میگن شراکت در زندگی
آر دیگه اول زندگی خرج بالا است کلی هم خرج علوسی میشه باید تو همه چیز صرفه جویی کرد
دیگه این مسائل شخصیه خودمون از پسش برمیایم
آهاااااااا دست دست
شله
براش مسواک برقی میگیرم وصلش میکنم به منبع خوبه
Life Dream
چطوري اونوقت؟!
بابا ول كن اون منبع رو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→