₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: انواع شمع هاي حرفه اي خودرو + بيانيه حمايت از خودروي روا ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » :: انواع شمع هاي حرفه اي خودرو + بيانيه حمايت از خودروي روا ::
1 2 3

بدون عکس

:: انواع شمع هاي حرفه اي خودرو + بيانيه حمايت از خودروي روا ::

1353 بازدید، 57 پست، نویسنده: Life Dream

• The one

نقل قول: Life Dream
    من كه سوار بر قاطر قهوه اي داشتم ميومدم!!

خوب اگه به صرف شام و اينا باشه كه من كانديد اول هستم، آبجي خانم گيلاس رو خط بكش كه من دارم با سرعت ميام

ساری مازی جون مجلس خواستگاری زنونست ایشالا عروسی رو فقط مردونه می گیریم شما با مسی جون تشریف بیارید تا اون موقع یه سرنشینم برا ی قاطر خوشرنگت پیدا میشه :23: :46:

• gilas

نقل قول: The one
    و چزا زانو بزنی عزیزم بگو یکی از پسملها حداقل اینجا رو داوطلب چهار پایه شدن بشن

ای بابا چهارپایه شم یافت می نشود :23: :23:

من که از خدامه خانمها آقایون آی ام تیکن مزایده تموم شد
    ماه عسل هم از قبل تعیین شده پیش به سوی هاوایییی

ببند چمدون و که اومدم :11: :5:

خوب اگه به صرف شام و اينا باشه كه من كانديد اول هستم، آبجي خانم گيلاس رو خط بكش كه من دارم با سرعت ميام

شاااااام که نیست یه جشن خودمونی گرفتیم خرج زیاد نشه :4:
    دیگه دیدم راه دوره گفتیم مامان و بابا هم شام باشن :4:

بلو بابا من با قام قام اومدم تصویر در دسترس نیست

• The one

نقل قول: gilas
    ای بابا چهارپایه شم یافت می نشود

:23: والا به یه پایشیم راضیم :23:

ببند چمدون و که اومدم

وایی :9: هول شدم :4: :11:

• ژنرال

The one,
    با مسی ازدواج نکن! :58:

ژاوی خوشتیپتره :24:

• Life Dream

408

700
    ساری مازی جون مجلس خواستگاری زنونست ایشالا عروسی رو فقط مردونه می گیریم شما با مسی جون تشریف بیارید تا اون موقع یه سرنشینم برا ی قاطر خوشرنگت پیدا میشه

مميخام، اصنش من ديگه نميام، قاطرمم رم كرد فرار كرد رفت پي كارش، اگه اومد اونجا لطفاً برشگردون :79:
    بلو بابا من با قام قام اومدم

اووووووووووو توو اين سهميه سوخت قام قام به نصف راه نرسيده قخ قخ ميشه! قاطر من سرعتش بيشتره، من زودتر ميرسم تازه احتياجي هم به سوخت ندارم فقط قربون دستت لطفاً مسير چمنزار رو بهم نشون بده قاطرم بهش احتياج داره! :23:
    وایی هول شدم

عروس رفته گل بچينه! :4:
    نقل قول: Gabriel
    با مسی ازدواج نکن!

ژاوی خوشتیپتره

اين اگه حرف گوش ميكرد ميومد با آرنولد اشتوانزينگر ازدواج ميكرد، ولي كو گوش شنوا! :4:

• gilas

اووووووووووو توو اين سهميه سوخت قام قام به نصف راه نرسيده قخ قخ ميشه! قاطر من سرعتش بيشتره، من زودتر ميرسم تازه احتياجي هم به سوخت ندارم فقط قربون دستت لطفاً مسير چمنزار رو بهم نشون بده قاطرم بهش احتياج داره!

ما به منبع وصلیم اخوی :4:

اين اگه حرف گوش ميكرد ميومد با آرنولد اشتوانزينگر ازدواج ميكرد، ولي كو گوش شنوا!

چیم از آرنولد کمتره :75:
    من فقط گیلاسشونم :23: :23:

وایی هول شدم

افا چرا :9:

• The one

با مسی ازدواج نکن!

ژاوی خوشتیپتره

ژاوی دیگه کیه؟ داداش گاوی؟ :23: به من از هنر پیشه ها معرفی کنید . با ورزشکارا غریبگی می کنم :4:

مميخام، اصنش من ديگه نميام، قاطرمم رم كرد فرار كرد رفت پي كارش، اگه اومد اونجا لطفاً برشگردون

حالا که خودت نیومدی حداقل بذار این الاغه کادوی عروسی منو گیلی باشه.تا فراموشت نکنم :79: :23:

عروس رفته گل بچينه!

نه رفته قاطرمنگل بچینه :23:

اين اگه حرف گوش ميكرد ميومد با آرنولد اشتوانزينگر ازدواج ميكرد، ولي كو گوش شنوا!

آرنولد وایییی آدمیزاد نیست با اون بازوهاو هیکلش یه جهاز کامله. یه جفت بالش با یه لحاف هشت نفرست :23:

افا چرا

ها جونم من آقام؟ خوب شد گفتی فکر کردم نقشها برعکسه! چشم خانومم شما گل بچین من هول میشم :23: :11:

• gilas

ها جونم من آقام؟ خوب شد گفتی فکر کردم نقشها برعکسه! چشم خانومم شما گل بچین من هول میشم

نمیدونم تو فیلمنامه چی نوشته :23: :23:
    وای اون آقا نبودا اِفا بود :4:
    حالا اگه اصراری داری آقا باشی من مشکلی ندارما :23: :23:
    اصلا بیا 50 - 50 نصف :23:

• The one

حالا اگه اصراری داری آقا باشی من مشکلی ندارما
    اصلا بیا 50 - 50 نصف

باشه یه شب در میون که نه سیخ بسوزه نه شیخ :23:

ولی میگم خانمی این لباس علوست چه خوشمله عین لباس خواب میمونه صرفه جویی هم می کنیم :23:

• ژنرال

ژاوی دیگه کیه؟ داداش گاوی؟ :23:

ژاوی هم باشگاهیه مسی و از بهترین هافبکهای بازیساز فوتبال دنیاس :93:

نقل قول: The one
    به من از هنر پیشه ها معرفی کنید . با ورزشکارا غریبگی می کنم :4:

دوران نامزدی واسه اینه که روتون باز بشه دیگه! :50: :4:

اين اگه حرف گوش ميكرد ميومد با آرنولد اشتوانزينگر ازدواج ميكرد، ولي كو گوش شنوا! :4:

:4:

• The one

ژاوی هم باشگاهیه مسی و از بهترین هافبکهای بازیساز فوتبال دنیاس

خو اینکه هیچوقت با من نمیمونه . یه هووو هم دارم به اسم توپپپ :4: قربون گیلی رفیق عمرررر :8: :4:

دوران نامزدی واسه اینه که روتون باز بشه دیگه!

من روم بازه یکیو میخوام جمعش کنه برام :23:

• Life Dream

ما به منبع وصلیم اخوی

ااااااااااا يعني مال شما از نوع سوخت فضولاتيه هست؟! :23: :23: خوب اگه توو خيابون سوخت خودروت تموم شد چيكار ميكني؟! :83: من كه قاطرمو بهت نميدم خودت يه فكر بكن :23:
    چیم از آرنولد کمتره

پس مباركه، حالا به سلامتي عروس وعروس :80:
    حالا که خودت نیومدی حداقل بذار این الاغه کادوی عروسی منو گیلی باشه.تا فراموشت نکنم

باشه اونو واست كادو ميكنم، هر وقت ديديش يادي هم از من بكن! :23: :20:
    نه رفته قاطرمنگل بچینه

قاطر من علفش تازه و سرسبز نباشه نميخوره، گفته باشم ها!! تازشم شبا دندوناشم مسواك ميزنه وگرنه نميخوايه، اين موارد بايد رعايت بشن :4:
    آرنولد وایییی آدمیزاد نیست با اون بازوهاو هیکلش یه جهاز کامله. یه جفت بالش با یه لحاف هشت نفرست

نه بابا اون مال قديم بود، الان ديگه هيكلش مثل آدميزاد شده! ميشه باهاش ازدواج كرد :23:

راستي موضوع تاپيك چي بود؟! يادم رفت! :23:

• The one

راستي موضوع تاپيك چي بود؟! يادم رفت!

:23:
    در مورد شمع و گل وبلبل بود که بعد قاطر و خودرو اینها م بهش اضافه شد :4:

• The one

باشه اونو واست كادو ميكنم

قاطر من علفش تازه و سرسبز نباشه نميخوره، گفته باشم ها!! تازشم شبا دندوناشم مسواك ميزنه وگرنه نميخوايه، اين موارد بايد رعايت بشن

هاا یعنی باید کاغذ کادوشو باز کنم؟ میخواستم با کاغذش نگهش دارم که شیکتر باشه :10: :4:

• Life Dream

در مورد شمع و گل وبلبل بود که بعد قاطر و خودرو اینها م بهش اضافه شد

آهان خوب شد يادم اوردي! :23: خلاصش اينكه آقا شمع خودروتونو درست انتخاب كنيد، همينطوري الكي شمع دو و سه و چهار الكترود و سوزني نزاريد روو خوردو كه ماشينتونو مستهلك ميكنه! شمع مناسب نصبت به حجم و قدرت موتور خودرو انتخاب كنيد :25:
    هاا یعنی باید کاغذ کادوشو باز کنم؟ میخواستم با کاغذش نگهش دارم که شیکتر باشه

آبجي با كانتينر ميفرستم برات، كاغذ كادو نداره، تازه داشته باشه تا اونجا همشو خورده! :23:

• gilas

باشه یه شب در میون که نه سیخ بسوزه نه شیخ

اینم خوبه به این میگن شراکت در زندگی :23: :23:

ولی میگم خانمی این لباس علوست چه خوشمله عین لباس خواب میمونه صرفه جویی هم می کنیم

آر دیگه اول زندگی خرج بالا است کلی هم خرج علوسی میشه باید تو همه چیز صرفه جویی کرد :23: :23:

خوب اگه توو خيابون سوخت خودروت تموم شد چيكار ميكني؟! من كه قاطرمو بهت نميدم خودت يه فكر بكن

دیگه این مسائل شخصیه خودمون از پسش برمیایم :23: :23:

پس مباركه، حالا به سلامتي عروس وعروس

آهاااااااا دست دست :78:
    شله :4:

قاطر من علفش تازه و سرسبز نباشه نميخوره، گفته باشم ها!! تازشم شبا دندوناشم مسواك ميزنه وگرنه نميخوايه، اين موارد بايد رعايت بشن

براش مسواک برقی میگیرم وصلش میکنم به منبع خوبه :4:

• Life Dream

دیگه این مسائل شخصیه خودمون از پسش برمیایم

چطوري اونوقت؟! :4:
    براش مسواک برقی میگیرم وصلش میکنم به منبع خوبه

بابا ول كن اون منبع رو :23: تاپيك ديگه داره از عروسي هم منحرف ميشه، ديگه قهقرا در قهقرا شده!! :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: