نه اونطوري توي خواب بود ولي خيلي شبيه به بيداري بود ضمنا خواب شب بود وقتي از خواب بيدار شدم صبح شده بود من قاط زده بودم فكر ميكردم بعد از ظهره اصلا اوضاعي بود ولي خدايي چهره اون خانومه اصلا فراموشم نميشه خيلي خوشتيپ و خوشكل بود حيف ازش نام و نشوني ندارم وگرنه واسه مجي ميگرفتمش
آره واقعا عجیبه ... ولی خودمونیم تجربه شما دیگه خیلی تجربه بوده ها ... حوری همراه هم داشتی
آره ديگه سفارشي بود ولي اونموقع زياد حاليم نبود حوري و اينا چيه وگرنه استفاده ميكرديم خدايي هميشه برام سواله كه اون خانومه كي بود حتي وقتي كنارم رد ميشد و چادرش تكون ميخورد بادي كه به صورتم ميخورد رو احساس ميكردم خلاصه هميشه برام يه معما بوده توي زندگي
منم یه بار خواب دیدم که قیامت شده و مرده ها دارن از توی قبر در میان و هی داره سوره های قرآن ( و اذا زلزلت الارض زلزالها و... ) خونده میشه و زمین داره تو خودش فرو میره و کوه ها دارن آب میشن و... همین موقع بود که با ترس بسیار از خواب پریدم و از شدت ترس توی تخت نشستم.. تا بحال چنین خواب بدی ندیدم که اینطوری از خواب بپرم و توی تخت بشینم ولی تجربه ات زیبا بود نتیجه ای هم که گرفتی خوب بود و باعث شد که تلنگری به ما بخوره
نقل قول: hadi04
حيف ازش نام و نشوني ندارم وگرنه واسه مجي ميگرفتمش
ای بابا خو کاکو امشب بخواب ببین ادامه ی خوابتو نمی بینی؟ حالا مشخصاتش چی بود؟ اسمی فامیلی قد و قواره ای دانشگاهی چیزی؟ راستی چهره اش یادته بیاییم چهره نگاریش بکنیم بعد بفرستیمش زندان؟
واسه مجييييييييييييييييي؟ يعني ميگي مجي ...آهااااااااااا .... باشه نميگيرم واسش
دستت درد نکنه دیگه کاکو اصلا ازت انتظار نداشتم اولش خوب اومدی بعدش.. هیچ وقت حرف شیرین رو گوش نکن، هیچ وقت با طناب این شیرین تو چاه نرو.. این شیرین عضو گروه ظاله و جریان انحرافی هست
[quote=Kishe Mehr]هیچ وقت حرف شیرین رو گوش نکن، هیچ وقت با طناب این شیرین تو چاه نرو.. این شیرین عضو گروه ظاله و جریان انحرافی هست [/quote] همه فقط به حرفای من گوش کنید من خوبی شما رو میخاماین مجی دخمل مردم رو بد بخت میکنه هیشکی باهاش علوسی نکنه
[quote=Kishe Mehr].. همین موقع بود که با ترس بسیار از خواب پریدم و از شدت ترس توی تخت نشستم[/quote] انتظار داشتم یه چی دیگه بگی مثلا تو رختخوابت بارون اومد
ای بابا خو کاکو امشب بخواب ببین ادامه ی خوابتو نمی بینی؟ حالا مشخصاتش چی بود؟ اسمی فامیلی قد و قواره ای دانشگاهی چیزی؟ راستی چهره اش یادته بیاییم چهره نگاریش بکنیم بعد بفرستیمش زندان؟
بچه رو ببين داره از خوشحالي هذيون ميگه
نقل قول: Kishe Mehr
دستت درد نکنه دیگه کاکو اصلا ازت انتظار نداشتم اولش خوب اومدی بعدش.. هیچ وقت حرف شیرین رو گوش نکن، هیچ وقت با طناب این شیرین تو چاه نرو.. این شیرین عضو گروه ظاله و جریان انحرافی هست
طناب شيرين؟ شيرين طنابش كجا بود بابا
نقل قول: Mahboob
میگم گمونم تو همین تاپیک به همت داش آرسام , مجی رو شوهر چیز یعنی زن میدیم میره ها
آره محبوب جون من الان آستين هامو زدم بالا پاچه ها رو هم روفتم بالا هول نكن مجي بابا ميخوام برم حوض خالي كنم
اخه اسم بد واسطه ای رو اوردی که نمیشه که ... اصلا هیچی نمایش یا پنهان متنیاد یه جک بی ادبی افتادم ولی چون من ادم با ادبی هستم از گفتنش معذورم حتی شما دوست عزیز
نقل قول: hadi04
حالا نمیدونم اگرم طناب نداره در عوض یه زبون درازی داره اندازه طناب
hadi04
بهونه
مرسی محبوب
hadi04
آره ديگه سفارشي بود ولي اونموقع زياد حاليم نبود حوري و اينا چيه وگرنه استفاده ميكرديم
خدايي هميشه برام سواله كه اون خانومه كي بود حتي وقتي كنارم رد ميشد و چادرش تكون ميخورد بادي كه به صورتم ميخورد رو احساس ميكردم
خلاصه هميشه برام يه معما بوده توي زندگي
نخبه
دختر مردم رو بد بخت نکن
عجب اوضاعی بوده
Mahboob
ولی واقعا عجیبه ... باید بگردی شاید بتونی بفهمی
Mahboob
ولی واقعا عجیبه ... باید بگردی شاید بتونی بفهمی
مرسی از شما
hadi04
واسه مجييييييييييييييييي؟ يعني ميگي مجي ...آهااااااااااا .... باشه نميگيرم واسش
آخه تا اونموقع يه خانوم به اون خوشكلي رو از اين فاصله نديده بودم حق داشتم قاط بزنم خوووو
Kishe Mehr
ولی تجربه ات زیبا بود نتیجه ای هم که گرفتی خوب بود و باعث شد که تلنگری به ما بخوره
Kishe Mehr
دستت درد نکنه دیگه کاکو
نخبه
[quote=Kishe Mehr].. همین موقع بود که با ترس بسیار از خواب پریدم و از شدت ترس توی تخت نشستم[/quote]
انتظار داشتم یه چی دیگه بگی مثلا تو رختخوابت بارون اومد
Kishe Mehr
من تا حالا چندین نفر رو خوشبخت، کردم
ادم هیچ وقت نباید ........
نمایش یا پنهان متن
حیف که اسلام دست و بال ما رو بسته وگرنهsib
sib
Mahboob
سیب جان نترس دخملم من اینجام
Kishe Mehr
میگم خودت دختر خوفی سلاغ ندالی؟
maryamlondon1
محبوبه جان از خداوند طلب بخشش کن
Mahboob
اونو بی خیالش شو وقتی پای حوری وسطه
ممنونم مامان مریمی ... امیدوارم اگر اشتباه و گناهی مزتکب شدم خدا منو ببخشه
hadi04
بچه رو ببين داره از خوشحالي هذيون ميگه
آره محبوب جون من الان آستين هامو زدم بالا
پاچه ها رو هم روفتم بالا
هول نكن مجي بابا ميخوام برم حوض خالي كنم
Kishe Mehr
اونو بی خیالش شو وقتی پای حوری وسطه
نمایش یا پنهان متن
یاد یه جک بی ادبی افتادم ولی چون من ادم با ادبی هستم از گفتنش معذورم حتی شما دوست عزیزحالا نمیدونم
hadi04
آهااااااااااااااا حالا شد ميخواستم كه خودت به همون طناب اشاره كني
واقعا طناب بلنديه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→