₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » تجربه عجیب محبوبه ... تجربه مرگ ... بیا بخوووونننننن
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » تجربه عجیب محبوبه ... تجربه مرگ ... بیا بخوووونننننن
1 2 3

بدون عکس

تجربه عجیب محبوبه ... تجربه مرگ ... بیا بخوووونننننن

708 بازدید، 44 پست، نویسنده: Mahboob

• hadi04

نقل قول: نخبه
    اینکه اون فیلم پنج کیلومتر تا بهشته:23:

:83: نه اونطوري توي خواب بود ولي خيلي شبيه به بيداري بود ضمنا خواب شب بود وقتي از خواب بيدار شدم صبح شده بود من قاط زده بودم فكر ميكردم بعد از ظهره اصلا اوضاعي بود :4: ولي خدايي چهره اون خانومه اصلا فراموشم نميشه خيلي خوشتيپ و خوشكل بود حيف ازش نام و نشوني ندارم وگرنه واسه مجي ميگرفتمش :23:

• بهونه

اوه چه خواب هیجان انگیزی :1:
    مرسی محبوب386

• hadi04

نقل قول: Mahboob
    آره واقعا عجیبه ... ولی خودمونیم تجربه شما دیگه خیلی تجربه بوده ها ... حوری همراه هم داشتی :4:

آره ديگه سفارشي بود ولي اونموقع زياد حاليم نبود حوري و اينا چيه وگرنه استفاده ميكرديم :4:
    خدايي هميشه برام سواله كه اون خانومه كي بود حتي وقتي كنارم رد ميشد و چادرش تكون ميخورد بادي كه به صورتم ميخورد رو احساس ميكردم
    خلاصه هميشه برام يه معما بوده توي زندگي

• نخبه

نقل قول: hadi04
    ولي خدايي چهره اون خانومه اصلا فراموشم نميشه خيلي خوشتيپ و خوشكل بود حيف ازش نام و نشوني ندارم وگرنه واسه مجي ميگرفتمش :23:

دختر مردم رو بد بخت نکن :53:

من قاط زده بودم فكر ميكردم بعد از ظهره اصلا اوضاعي بود

عجب اوضاعی بوده:4:

• Mahboob

اینکه اون فیلم پنج کیلومتر تا بهشته

:23:

ولی واقعا عجیبه ... باید بگردی شاید بتونی بفهمی :1:

• Mahboob

اینکه اون فیلم پنج کیلومتر تا بهشته

:23:

ولی واقعا عجیبه ... باید بگردی شاید بتونی بفهمی :1:

نقل قول: بهونه
    مرسی محبوب

مرسی از شما 386 386 386

• hadi04

دختر مردم رو بد بخت نکن :53:

واسه مجييييييييييييييييي؟ يعني ميگي مجي ...آهااااااااااا .... باشه نميگيرم واسش :23:
    عجب اوضاعی بوده:4:

آخه تا اونموقع يه خانوم به اون خوشكلي رو از اين فاصله نديده بودم حق داشتم قاط بزنم خوووو :4:

• Kishe Mehr

منم یه بار خواب دیدم که قیامت شده و مرده ها دارن از توی قبر در میان و هی داره سوره های قرآن ( و اذا زلزلت الارض زلزالها و... ) خونده میشه و زمین داره تو خودش فرو میره و کوه ها دارن آب میشن و... همین موقع بود که با ترس بسیار از خواب پریدم و از شدت ترس توی تخت نشستم.. تا بحال چنین خواب بدی ندیدم که اینطوری از خواب بپرم و توی تخت بشینم :17:
    ولی تجربه ات زیبا بود نتیجه ای هم که گرفتی خوب بود و باعث شد که تلنگری به ما بخوره :41:

حيف ازش نام و نشوني ندارم وگرنه واسه مجي ميگرفتمش

:9: ای بابا :17: خو کاکو امشب بخواب ببین ادامه ی خوابتو نمی بینی؟ :65:حالا مشخصاتش چی بود؟ اسمی فامیلی قد و قواره ای دانشگاهی چیزی؟ :66: راستی :93: چهره اش یادته بیاییم چهره نگاریش بکنیم بعد بفرستیمش زندان؟ :23:

دختر مردم رو بد بخت نکن

:94:

• Kishe Mehr

واسه مجييييييييييييييييي؟ يعني ميگي مجي ...آهااااااااااا .... باشه نميگيرم واسش :23:

دستت درد نکنه دیگه کاکو :32: اصلا ازت انتظار نداشتم :22: اولش خوب اومدی بعدش.. :22: هیچ وقت حرف شیرین رو گوش نکن، هیچ وقت با طناب این شیرین تو چاه نرو.. این شیرین عضو گروه ظاله و جریان انحرافی هست :15:

• نخبه

[quote=Kishe Mehr]هیچ وقت حرف شیرین رو گوش نکن، هیچ وقت با طناب این شیرین تو چاه نرو.. این شیرین عضو گروه ظاله و جریان انحرافی هست :15:[/quote]
    :86: همه فقط به حرفای من گوش کنید من خوبی شما رو میخام:23:این مجی دخمل مردم رو بد بخت میکنه هیشکی باهاش علوسی نکنه :4:

[quote=Kishe Mehr].. همین موقع بود که با ترس بسیار از خواب پریدم و از شدت ترس توی تخت نشستم[/quote]
    انتظار داشتم یه چی دیگه بگی مثلا تو رختخوابت بارون اومد :83:

• Kishe Mehr

:86: همه فقط به حرفای من گوش کنید من خوبی شما رو میخام:23:این مجی دخمل مردم رو بد بخت میکنه هیشکی باهاش علوسی نکنه :4:

من تا حالا چندین نفر رو خوشبخت، کردم :50: مدارکشم موجوده :9:
    انتظار داشتم یه چی دیگه بگی مثلا تو رختخوابت بارون اومد :83:

ادم هیچ وقت نباید ........ :53:
    نمایش یا پنهان متنحیف که اسلام دست و بال ما رو بسته وگرنه :50:

• sib

• sib

• Mahboob

میگم گمونم تو همین تاپیک به همت داش آرسام , مجی رو شوهر چیز یعنی زن میدیم میره ها :4:

سیب جان نترس دخملم من اینجام :6:

• Kishe Mehr

میگم گمونم تو همین تاپیک به همت داش آرسام , مجی رو شوهر چیز یعنی زن میدیم میره ها :4:

:53: من فعلا قصد ازدواج ندارم.. :50: فعلا میخوام درس بخونم برید دو ساعت دیگه بیایید :4:
    میگم خودت دختر خوفی سلاغ ندالی؟ :50: اون دختره تو دندون پزشکیه چی شد؟ :65:

• maryamlondon1

خدای من هادی شیرین مردم از خنده :23:
    محبوبه جان از خداوند طلب بخشش کن :58: ..واز او تشکر کن به خاطر این تجربه خداوند واقعا شمارا خیلی دوست داره :8:
    :11: :8:

• Mahboob

نقل قول: Kishe Mehr
    اون دختره تو دندون پزشکیه چی شد؟

اونو بی خیالش شو وقتی پای حوری وسطه :4:

نقل قول: maryamlondon1
    محبوبه جان از خداوند طلب بخشش کن ..واز او تشکر کن به خاطر این تجربه خداوند واقعا شمارا خیلی دوست داره

ممنونم مامان مریمی ... امیدوارم اگر اشتباه و گناهی مزتکب شدم خدا منو ببخشه :48:

• hadi04

:9: ای بابا :17: خو کاکو امشب بخواب ببین ادامه ی خوابتو نمی بینی؟ :65:حالا مشخصاتش چی بود؟ اسمی فامیلی قد و قواره ای دانشگاهی چیزی؟ :66: راستی :93: چهره اش یادته بیاییم چهره نگاریش بکنیم بعد بفرستیمش زندان؟ :23:

بچه رو ببين داره از خوشحالي هذيون ميگه :23:
    دستت درد نکنه دیگه کاکو :32: اصلا ازت انتظار نداشتم :22: اولش خوب اومدی بعدش.. :22: هیچ وقت حرف شیرین رو گوش نکن، هیچ وقت با طناب این شیرین تو چاه نرو.. این شیرین عضو گروه ظاله و جریان انحرافی هست :15:

طناب شيرين؟ شيرين طنابش كجا بود بابا :4:

آره محبوب جون من الان آستين هامو زدم بالا
    پاچه ها رو هم روفتم بالا
    هول نكن مجي بابا ميخوام برم حوض خالي كنم :23:

• Kishe Mehr

اونو بی خیالش شو وقتی پای حوری وسطه

391 به همین یکی هم قانع هستیم :23: اشتهامون زیاد نیست :4:
    بچه رو ببين داره از خوشحالي هذيون ميگه :23:

:50: اخه اسم بد واسطه ای رو اوردی که نمیشه که ... اصلا هیچی :50:
    نمایش یا پنهان متنیاد یه جک بی ادبی افتادم ولی چون من ادم با ادبی هستم از گفتنش معذورم حتی شما دوست عزیز :53:

طناب شيرين؟ شيرين طنابش كجا بود بابا :4:

حالا نمیدونم :99: اگرم طناب نداره در عوض یه زبون درازی داره اندازه طناب :23:

• hadi04

حالا نمیدونم :99: اگرم طناب نداره در عوض یه زبون درازی داره اندازه طناب :23:

آهااااااااااااااا حالا شد ميخواستم كه خودت به همون طناب اشاره كني
    واقعا طناب بلنديه :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: