₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » تجربه عجیب محبوبه ... تجربه مرگ ... بیا بخوووونننننن
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » تجربه عجیب محبوبه ... تجربه مرگ ... بیا بخوووونننننن
1 2 3

بدون عکس

تجربه عجیب محبوبه ... تجربه مرگ ... بیا بخوووونننننن

708 بازدید، 44 پست، نویسنده: Mahboob

• Life Dream

اااااااااااااا چه تجربه جالبي ابجي، منم تا حالا از اين تجربه ها خيلي نداشتم، يعني اصلاً نداشتم متاسفانه :4: ولي توو زندگي تلنگري بهم خورد كه قدر چيزايي رو كه دارم بدونم و هيچ وقت ناشكري نكنم، ناسپاسي نكنم و هي قر نزنم، خدارو به خاطر اين نعمت شكر ميكنم :58:
    اون روز رو هيچ وقت فراموش نكن ابجي خانم

• KuRoSh

اوههههههههههه چقدر تجربه
    تاحالا انقدر تجربه یکجا ندیده بودم :13:
    منم بداشتم تجربه ولی از نوع دگر برای من واقعی بود در بیداری تا حالا شده که می دونم نشده براتون قلبتون به ایسته وفقط مختون کار کنه
    خوب می دونم نشده که این طوری پس دیگه ادامه نمی دم موضوع رو تا تو کف و صابون بمونید
    نمایش یا پنهان متنوافعبت داشت از باب شوخی نبینید :3:

• محسن صائب

محبوبه جان
    میشه بگی بعد از اون شب چه حسی در خودت احساس میکنی
    ترس از مرگ و اخرت
    شادی از اینکه مورد تفضل قرار گرفتی(ایا خوابت رو یکنوع تفضل میدونی؟)
    تا حالا از این نوع خوابها دیدی و یا مشابه اش مثل دیدن کابوس ، یا مواردی که بشدت تکانت داده باشه و تاثیرش تا مدتها روت باشه دیدی یا نه؟
    نظر اطرافیانت چیه ؟
    .
    اگه به اظهار نظرهای دوستان نگاه کرده باشی
    بعضی از دوستان یک مدلهای مشابه این تجربه رو داشتند . و از طرف دیگه بعضی از دوستان هم تا کنون تجربه نکرده اند
    فکر میکنی علتش چی میتونه باشه؟

• ماهی

نقل قول: محسن صائب
    عضی از دوستان یک مدلهای مشابه این تجربه رو داشتند . و از طرف دیگه بعضی از دوستان هم تا کنون تجربه نکرده اند
    فکر میکنی علتش چی میتونه باشه؟

راستش منم از این مدل خوابا زیاد می بینم.توی خواب هم می فهمم که دارم خواب می بینم و خیلی سعی م یکنم خودمو با یه تکون دادن دست یا پا بیدار کنم.چون وقتی توی خونه تعریف می کنم همه بهم می خندن اینجا چیزی نگفتم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: