اااااااااااااا چه تجربه جالبي ابجي، منم تا حالا از اين تجربه ها خيلي نداشتم، يعني اصلاً نداشتم متاسفانه ولي توو زندگي تلنگري بهم خورد كه قدر چيزايي رو كه دارم بدونم و هيچ وقت ناشكري نكنم، ناسپاسي نكنم و هي قر نزنم، خدارو به خاطر اين نعمت شكر ميكنم اون روز رو هيچ وقت فراموش نكن ابجي خانم
اوههههههههههه چقدر تجربه تاحالا انقدر تجربه یکجا ندیده بودم منم بداشتم تجربه ولی از نوع دگر برای من واقعی بود در بیداری تا حالا شده که می دونم نشده براتون قلبتون به ایسته وفقط مختون کار کنه خوب می دونم نشده که این طوری پس دیگه ادامه نمی دم موضوع رو تا تو کف و صابون بمونید نمایش یا پنهان متنوافعبت داشت از باب شوخی نبینید
محبوبه جان میشه بگی بعد از اون شب چه حسی در خودت احساس میکنی ترس از مرگ و اخرت شادی از اینکه مورد تفضل قرار گرفتی(ایا خوابت رو یکنوع تفضل میدونی؟) تا حالا از این نوع خوابها دیدی و یا مشابه اش مثل دیدن کابوس ، یا مواردی که بشدت تکانت داده باشه و تاثیرش تا مدتها روت باشه دیدی یا نه؟ نظر اطرافیانت چیه ؟ . اگه به اظهار نظرهای دوستان نگاه کرده باشی بعضی از دوستان یک مدلهای مشابه این تجربه رو داشتند . و از طرف دیگه بعضی از دوستان هم تا کنون تجربه نکرده اند فکر میکنی علتش چی میتونه باشه؟
عضی از دوستان یک مدلهای مشابه این تجربه رو داشتند . و از طرف دیگه بعضی از دوستان هم تا کنون تجربه نکرده اند فکر میکنی علتش چی میتونه باشه؟
راستش منم از این مدل خوابا زیاد می بینم.توی خواب هم می فهمم که دارم خواب می بینم و خیلی سعی م یکنم خودمو با یه تکون دادن دست یا پا بیدار کنم.چون وقتی توی خونه تعریف می کنم همه بهم می خندن اینجا چیزی نگفتم
Life Dream
اون روز رو هيچ وقت فراموش نكن ابجي خانم
KuRoSh
تاحالا انقدر تجربه یکجا ندیده بودم
منم بداشتم تجربه ولی از نوع دگر برای من واقعی بود در بیداری تا حالا شده که می دونم نشده براتون قلبتون به ایسته وفقط مختون کار کنه
خوب می دونم نشده که این طوری پس دیگه ادامه نمی دم موضوع رو تا تو کف و صابون بمونید
نمایش یا پنهان متن
وافعبت داشت از باب شوخی نبینیدمحسن صائب
میشه بگی بعد از اون شب چه حسی در خودت احساس میکنی
ترس از مرگ و اخرت
شادی از اینکه مورد تفضل قرار گرفتی(ایا خوابت رو یکنوع تفضل میدونی؟)
تا حالا از این نوع خوابها دیدی و یا مشابه اش مثل دیدن کابوس ، یا مواردی که بشدت تکانت داده باشه و تاثیرش تا مدتها روت باشه دیدی یا نه؟
نظر اطرافیانت چیه ؟
.
اگه به اظهار نظرهای دوستان نگاه کرده باشی
بعضی از دوستان یک مدلهای مشابه این تجربه رو داشتند . و از طرف دیگه بعضی از دوستان هم تا کنون تجربه نکرده اند
فکر میکنی علتش چی میتونه باشه؟
ماهی
فکر میکنی علتش چی میتونه باشه؟
راستش منم از این مدل خوابا زیاد می بینم.توی خواب هم می فهمم که دارم خواب می بینم و خیلی سعی م یکنم خودمو با یه تکون دادن دست یا پا بیدار کنم.چون وقتی توی خونه تعریف می کنم همه بهم می خندن اینجا چیزی نگفتم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→